-
JimClark ωραίος ρε φίλε!!
Angel αυτό θα πει ανατολή ηλίου! Απίστευτο χρώμα!
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
JimClark ωραίος ρε φίλε!!Angel αυτό θα πει ανατολή ηλίου! Απίστευτο χρώμα!
Εγω δεν εχω κριτική?
-
Afternoon fishing
Afternoon fishing by bujinkan, on Flickr -
Δυο σημερινες... με το κινητο!
-
Αχιλλέα ωραίο το φίσιν
-
explicit sign is explicit -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Εγω δεν εχω κριτική?
Sorry, ήμουν λίγο βιαστικός στη δουλειά και δεν μπόρεσα. Την βρίσκω υπέροχη και νομίζω πως το α/μ ταίριαζε απόλυτα με τη φωτογραφία σου. Όπως και η επόμενη με τους ψαράδες.
Αλέξη πολύ ωραίες οι σιλουέτες σου κι ας είναι και με το κινητό! -
-
-
-
Τί έβγαλε πάλι αυτό το παιδί
-
Ναι, νομίζω είναι μάστωρ του παραλίμνιου θεματογραφικού είδους.
-
Έχει τύχει και σε κανέναν άλλο να του ποζάρουν ταυτόχρονα δύο κύκνοι σε μια άδεια λίμνη και σε απόσταση 10 μέτρων??? Γιατί σε εμένα δε συμβαίνει ποτέ
Είναι πάντως από τις λίγες φορές που νιώθω πως οι κύκνοι δεν προσθέτουν τόσο στην φωτογραφία. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι η λίμνη και η παλέτα των χρωμάτων. -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Έχει τύχει και σε κανέναν άλλο να του ποζάρουν ταυτόχρονα δύο κύκνοι σε μια άδεια λίμνη και σε απόσταση 10 μέτρων??? Γιατί σε εμένα δε συμβαίνει ποτέ- τον ηλιο στην σωστη θεση!!!
Εμενα παντως πηγε να μου κατσει τετοια φαση (χωρις τον ηλιο) στην Λ.Κερκινη τον Σεπτεμβριο!!!
-
Ο χρήστης dum έγραψε:
Πες μου ότι είναι samoyed? Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω το μέγεθος του από τη φωτογραφία.
Είχα και εγώ έναν κούκλο που 'έφυγε' όντας 15χρονος το 2005. -
Πολύ όμορφη φωτό Νίκο.
Στην επεξεργασία κάτι με χαλάει και σίγουρα θέλει λιγότερο sharpness (έχει σχηματίσει έντονο halo-ring, ειδικά στη βουνοκορφή δεξιά). -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Έχει τύχει και σε κανέναν άλλο να του ποζάρουν ταυτόχρονα δύο κύκνοι σε μια άδεια λίμνη και σε απόσταση 10 μέτρων??? Γιατί σε εμένα δε συμβαίνει ποτέ
Είναι πάντως από τις λίγες φορές που νιώθω πως οι κύκνοι δεν προσθέτουν τόσο στην φωτογραφία. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι η λίμνη και η παλέτα των χρωμάτων.Διαφωνώ, ειδικά το καθρέφτισμα του ζευγαριού είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει απο μια ακόμα φωτό ηλιοβασιλέματος
και μιας και είπα για καθρέφτισμα, δύο δικές μου απ το ρόττερνταμ, δυστυχώς με το iphone μιας και βρέθηκα τυχαία εκεί εκείνη τη στιγμή
-
Σας ευχαριστώ πολύ.
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Στην επεξεργασία κάτι με χαλάει και σίγουρα θέλει λιγότερο sharpness (έχει σχηματίσει έντονο halo-ring, ειδικά στη βουνοκορφή δεξιά).
Έχεις απόλυτο δίκιο! Δοκίμασα ένα plugin για το sharpness κι όντως το πρόσεξα μετά εκεί στο βουνό. Πολύ άσχημο γαμώτο!
-
δε πάει το μάτι όμως οπότε no harm
-
'αμονταριστα' πλανα ....Ροδοπη
πρωϊνη παχνη...
προχειρη αλλα αποτελεσματικη 'φουφου'..
απογευματινο τοπιο...
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...