-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Κι εγω πολεμαω μεχρι 400Εσένα σε 'καίει' ο DIGIC II...
-
έτσι είναι οι έρωτες, καίνε
-
1 νύχτα μετά την πανσέληνο
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Κι εγω πολεμαω μεχρι 400Γατάκια....12.800
[spoiler:s74ooem7]
(αν και ποτέ δεν το έχω δει ούτε στο full auto και ISO στο 'high'. Max πρέπει να έχω τραβήξει μέχρι 3200, αν και χωρίς λόγο γιατί ήταν τοπίο )[/spoiler:s74ooem7] -
Γατάκι, δοκίμασε να βγάλεις με 'H' (aka 12800) και τα λέμε
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Γατάκι, δοκίμασε να βγάλεις με 'H' (aka 12800) και τα λέμε
(...)ΥΓ: έχω απορία τι θα συμβεί, μιας και θεωρώ ανούσιο το 12800 και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.
-
Καιρό έχω να ποστάρω κι εγώ εδώ! Πολλές κι ωραίες φωτογραφίες στις προηγούμενες σελίδες! Sorry που έμπαινα βιαστικά και δεν σχολίαζα, δεν μ' αρέσει να το κάνω γαμώτο.
-
Αφλογιστιες?
-
-
Κάποιος έβγαζε επι 2 ώρες το ίδιο πράγμα...
Το κάτω μέρος μου αρέσει αλλά τα startrails ποτέ δεν με εντυπωσίασαν.JimClark όμορφη αλλά θολή.
Κάβουρα τράβα πέτα τη ρε... [spoiler:1p8huocs]και η D3200 των 600e που πόσταρε ο φίλος παραπάνω βγάζει στα 12.800...[/spoiler:1p8huocs]
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
(...)
170 φωτογραφίες των 30 δευτερολέπτων, (...)170 φωτογραφίες * 30sec = 5,100sec = 85 λεπτά = 1 ώρα και 25 λεπτά.
βάλε 10sec μέσο όρο ενδιάμεσα στις φωτογραφίες...28 λεπτά ακόμα...Χαράς το κουράγιο σου φίλε Νίκο!
@ morpheus
να σου πω που να την πετάξω όμως, έτσι?
(βασικά μου φαίνεται άχρηστο το iso πάνω από 3200, εκτός αν...τραβάς σφαίρα που κινείται ή μπαλάκι του τέννις μετά από σερβίς ) -
Νίκο και μένα με χαλάνε κάπως τα startrails. Νομίζω αδιάφορο θέμα χώρις να γίνεται κάτι ενδιαφέρον στον ουρανό. Πχ να παρεμβάλλονται δέντρα κτλ.
Πρέπει να το δοκιμάσω και γω κάποτε... -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
βασικά μου φαίνεται άχρηστο το iso πάνω από 3200, εκτός αν...τραβάς σφαίρα που κινείται ή μπαλάκι του τέννις μετά από σερβίςΣε χαμηλό φωτισμό στο χέρι ποτέ δεν είναι άχρηστο. Αν προσθέσεις και κλασικούς περιορισμούς όπως το βάθος πεδίου (να χρειάζεσαι πχ f/16 και όχι f/2.8 ) τότε ποτέ δεν είναι αρκετό...
να σου πω που να την πετάξω όμως, έτσι?
όντως μπορείς να μου πείς... είμαι απο τους λίγους που μπορείς να είσαι σίγουρος πως δεν θα πάνε να την πάρουν ποτέ...
-
Νικο πιο ωραια αυτη η δωτο που εβαλες σε σχεση με την αλλη που ειχες ανεβασει στο flickr πριν λιγες μερες...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
(...)
170 φωτογραφίες των 30 δευτερολέπτων, (...)170 φωτογραφίες * 30sec = 5,100sec = 85 λεπτά = 1 ώρα και 25 λεπτά.
βάλε 10sec μέσο όρο ενδιάμεσα στις φωτογραφίες...28 λεπτά ακόμα...Χαράς το κουράγιο σου φίλε Νίκο!
Φίλε Κάβουρα, πραγματικά ήταν η ποιο ξεκούραστη και βαρετή φωτογράφιση. Αφού ρύθμισα την μηχανή, μπήκα στο μενού εκεί που λέει: Interval (Nikon) και έβαλα να τραβήξει 200 λήψεις μόνη της. Την υπόλοιπη ώρα τρώγαμε σουβλάκια μέχρι να τελειώσουν!
Νικο πιο ωραια αυτη η δωτο που εβαλες σε σχεση με την αλλη που ειχες ανεβασει στο flickr πριν λιγες μερες...
Ναι, μέρα με τη νύχτα. Η άλλη δεν είχε θέμα! Κακώς την ανέβασα κιόλας!
Πρώτη φορά ασχολήθηκα με τα startrails.
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
βασικά μου φαίνεται άχρηστο το iso πάνω από 3200, εκτός αν...τραβάς σφαίρα που κινείται ή μπαλάκι του τέννις μετά από σερβίς
Σε χαμηλό φωτισμό στο χέρι ποτέ δεν είναι άχρηστο. Αν προσθέσεις και κλασικούς περιορισμούς όπως το βάθος πεδίου (να χρειάζεσαι πχ f/16 και όχι f/2.8 ) τότε ποτέ δεν είναι αρκετό...[quote]
Αυτό. Βρέθηκα σε μαγαζί που από τον χαμηλό φωτισμό και την κάπνα κυριολεκτικά δεν έβλεπες μπροστά σου, και αν και γενικά σε ζωντανή μουσική υπάρχει αρκετό φως ωστε να 'βολευτείς' με iso 1000-3200, στη συγκεκριμένη περίπτωση το 6400 ήταν το ελάχιστο που μπορούσες να κινηθείς. Χωρίς λοιπόν αυτό και το H1 [12800] της μηχανής μου, απλά δεν θα έβγαιναν φωτογραφίες. π.χ. η παρακάτω:
46mm f/2.8 1/60sec ISO 12800
Το φως ήταν τόσο λίγο που δεν έφτανε στο AF, έπαιζα με χειροκίνητη εστίαση -
Μπρούς Γουίλι!
2 έγκυρα κλικ. Γατιά στη μονή Πρέβελης
Ο γράφων εν καιρώ αδείας...
-
20120903-DSC_0063 by KiloMeater., on Flickr -
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Μια πρόσφατη.Εκκλησία Αγίου Χριστόφορου στο Προσήλιο Κοζάνης. Στο βάθος αριστερά η πόλη της Κοζάνης και δεξιά η γέφυρα της λίμνης Πολυφύτου.
170 φωτογραφίες των 30 δευτερολέπτων, f/4, ISO: 320.
Nikon D700 + Nikon 16-35mm f/4 VR.Θέλει πολύ υπομονή να 'φας' 2 ώρες για να βγάλεις μία μόνο φωτογραφία και με το ρίσκο το αποτέλεσμα να μην είναι το αναμενόμενο (και ας τρως σουβλάκια στο ενδιάμεσο ).
Μου κάνει πολύ εντύπωση το 'νέφος' που διακρίνεται, ειδικά πάνω από την πόλη. Πιθανότατα από τα εργοστάσια της ΔΕΗ...
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
20120903-DSC_0063 by KiloMeater., on FlickrΠΟΛΥ εντυπωσιακή. (είμαι και fun των νυχτερινών φωτογραφιών βέβαια )
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...