-
απο αυτο που βλεπω το μεγαλο αλμα σε design/σχεδιασμο/κατασκευη εγινε απο E46 se E90 και δεν προκειται να γινει απο Ε90 σε F30 εκτος απο τους κινητηρες.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
απο αυτο που βλεπω το μεγαλο αλμα σε design/σχεδιασμο/κατασκευη εγινε απο E46 se E90 και δεν προκειται να γινει απο Ε90 σε F30 εκτος απο τους κινητηρες.Ακριβώς.
Ένας παραπάνω λόγος να μείνουμε με την Ε90
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
...οντως η γωνια Hofmeister kink φαινεται να ειναι πιο ψηλα και χανει σε επιθετικοτητα.
Εγώ το βρίσκω εξαιρετική κίνηση.
-
Eμενα μου φαινεται εξαιρετικη, με ιδιαιτερα αρμονικες γραμμες, και αρκουντως 'αιχμηρη'/με γωνιες, τουλαχιστον στα δικα μου ματια... Αντε να ερθουν οι Ολυμπιακοι, να σκασουν και τα ωραια 1600αρια μοτορια, να ψωνισει ο 'λαος' Μπεμπες.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Eμενα μου φαινεται εξαιρετικη, με ιδιαιτερα αρμονικες γραμμες, και αρκουντως 'αιχμηρη'/με γωνιες, τουλαχιστον στα δικα μου ματια... Αντε να ερθουν οι Ολυμπιακοι, να σκασουν και τα ωραια 1600αρια μοτορια, να ψωνισει ο 'λαος' Μπεμπες.ο ελληνικος;
ειλικρινα μακαρι....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Eμενα μου φαινεται εξαιρετικη, με ιδιαιτερα αρμονικες γραμμες, και αρκουντως 'αιχμηρη'/με γωνιες, τουλαχιστον στα δικα μου ματια... Αντε να ερθουν οι Ολυμπιακοι, να σκασουν και τα ωραια 1600αρια μοτορια, να ψωνισει ο 'λαος' Μπεμπες.
ο ελληνικος;
ειλικρινα μακαρι....
Σαν ζεστο ψωμακι θα πουλησει, ακομα και εδω... + αρκετοι κατεχοντες C-Class, Α4 και Ε90, θα κανουν τραμπα
για μια φρεσκια 3αρα...Ηταν/ειναι/και θα ειναι το ιδανικο compact sportif sedan του Νεοπλουτου Ελληνα (και με την καλη, και με την κακη εννοια). Τωρα που θα εχει και τις ποθητες επιδοσεις ακομα και απο τα 1600κυβικα, παπαλα ο ανταγωνισμος... -
Κι άλλη φώτο:
-
Νέες φώτο σε κοκκινάκι:
Και τώρα από το εσωτερικό. Λένε ότι αυτό δεν είναι το τελικό, production version εσωτερικό...αλλά αποτελείται από κάποια άλλα κομμάτια άλλων BMW:
...εκτός από το instrument panel. Το instrument panel είναι το τελικό, production version. Άρα έχουμε:
Μαύρο κάτω μέρος οθόνης όπως στη 5GT:
F30:
5GT:
Lane Change warning:
Νέα λειτουργία του auto start/stop η οποία θα δείχνει πότε έχει σβήσει το μοτέρ λόγω του start/stop ή λόγω του κουμπιού stop. Δηλαδή όταν σβήνει εντελώς θα πηγαίνει στο off και όταν είναι από το start/stop στο ready:
Πίσω:
Και δύο ΠΟΛΥ μα ΠΟΛΥ μα ΠΟΛΥ ωραία renders:
Τέλος, το timeline της νέας 3άρας:
-
Καλά τα οπίσθια και το πλάι στο κάτω rendering, το μπροστινό μέρος όμως ελπίζω να μην είναι έτσι ούτε εδώ, ούτε
στο νέο Άσσο. -
Εξωτερικά τουλάχιστο δείχνει πιο ενδιαφέρον από το μελλοντικό A4
-
Όμορφη πολύ η άτιμη ΝΙΚΟ! το σκέφτεσαι ;
-
Αυτή η ανάμειξη αναλογικών οργάνων και οθόνης (το έχουν και πολλές μοτοσικλέτες, ιαπωνικές και BMW) είναι ότι πιο ελλεεινό έχω δει σχεδιαστικά.
-
Θυμίζει η καμπύλη που κάνει ο πίσω προφυλακτήρας κάτω από τα φώτα σε κανέναν κάτι άλλο ή είμαι ο μόνος;
-
Αν η καμπύλη αυτή που εννοείς είναι η εσοχή που κάνει η πόρτα του πορτ-μπαγκάζ τότε ναι, θυμίζει τα υπόλοιπα 2397981356498918346589216354986598968961354986539865 που έχουν ακριβώς αυτή τη σχεδίαση στο συγκεκριμένο σημείο.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αυτή η ανάμειξη αναλογικών οργάνων και οθόνης (το έχουν και πολλές μοτοσικλέτες, ιαπωνικές και BMW) είναι ότι πιο ελλεεινό έχω δει σχεδιαστικά.Συμφωνώ! Δε χωνεύεται με τίποτα
Θυμίζει η καμπύλη που κάνει ο πίσω προφυλακτήρας κάτω από τα φώτα σε κανέναν κάτι άλλο ή είμαι ο μόνος;
Αν εννοείς C-class, συμφωνώ. Αν είναι έτσι τελικά, δε θα το έλεγα αντιγραφή - αλίμονο! Απλά...σύμπτωση!
-
Λογικα αν κοστιζει γυρω στις 30.000ε θα πουλησει αρκετα, αν και αυτοι που αγοραζαν μεχρι σημερα την 316 δεν ενδιαφερονταν αν ηταν τουρμπο ή οχι
-
'Οταν αγοράζεις BMW σκέφτεσαι πολλά άλλα πριν δεις τι κινητήρα έχει. Μόνο το όνομα σε πείθει για το αν αξίζει αυτό που αγοράζεις.
-
Βασικά στην Ελλαδίτσα των κυβικών εκατοστών, το πρώτο που σκέφτεσαι είναι τι μοτέρ θα φοράει, πολύ μετά είναι όλα τα άλλα.
-
Ναι άλλα τα BMW έχουν και 1600άρια τα όποια στην περίπτωση της 3αρας ικανοποιούν.
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Όμορφη πολύ η άτιμη ΝΙΚΟ! το σκέφτεσαι ;Μπα...με τίποτα. Λατρεύω το si μου, το μοτέρ του, το στήσιμο, τον ήχο του και η δύναμή του είναι αρκετή. Να δώσω ένα συλλεκτικό αυτοκίνητο για να το πάρουν κοψοχρονιά και να μπω σε δάνεια κι ιστορίες για να πάρω 10-15 τουρμπάτα άλογα παραπάνω...ευχαριστώ, αλλά δε θα πάρω.
Γιατί η 3άρα με τα 245 μη περιμένετε να κάνει 30 ...καμιά 50αριά θα κάνει. Άντε λοιπόν στα 30-40 να έχει κανένα μοτέρ με 180 άλογα. Σιγά τα ωά
BMW 3-Series 2012 - F30/F32