-
Ο χρήστης KATRAV έγραψε:
Ναι πες μασ κι εσυ τωρα οτι δεν εισαιedit mod... ¨
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΤο πόσο edit mod είσαι φαίνεται καθαρά από την τελευταία σου απάντηση.Ούτε το link δεν διάβασες,ίσως να μην κατανοείς απόλυτα την ελληνική γλώσσα,για να δεις πόσο ξεκάθαρα κι απλά είναι τα πράγματα.
Τελικά και που ασχολήθηκα μαζί σου,πολύ σου είναι.Παρακαλω να μην συνεχιστει αυτη η διαμαχη.[MOD]
-
Ενδεχομένως να υπάρχει εναλλακτική λύση στο πρόβλημα του φίλου KATRAV.
Αν δε γίνεται να ικανοποιήσει το όνειρό του με το αμάξι του 1982 - 86 άμεσα, ίσως θα έπρεπε να ψάξουμε όλοι μαζί να βρούμε κανένα αμερικάνικο κάμπριο της δεκαετίας του 60 -σε οιανδήποτε κατάσταση, νομίζω είναι ευκολότερο- και να το μετατρέψει στη μορφή που ήταν του Κ. Βουτσά στον 'Ιππότη της Λακκούβας' (πιστεύω να θυμόμαστε οι άνω των 35 την ομώνυμη ταινία κάπου στα 80's).
Πρέπει να βρεθεί κάποια λύση άμεσα , λαμόγιο μονόφαρε με τις μαϊμούδες σου -
Όχι οποιδήποτε cabrio, αλλά CHEVROLET του 1962 convertible...
http://www.seriouswheels.com/pics-1960- ... ior-le.jpg
Μια αγαπημένη μου ταινία (ναι μου αρέσουν οι σαχλές ταινίες των 80ς...
Δυστυχώς πλέον δεν την προβάλει κανένα κανάλι και έχω πολύ καιρό να τη δω. Αν την έχει κανείς, ένα αντίγραφο της δε θα με χάλαγε.(Μη φοβάστε, δε θα διαδώσω από ποιον την πήρα... )http://images.google.gr/imgres?imgurl=h ... l%26um%3D1
http://images.google.gr/imgres?imgurl=h ... 0%26um%3D1Όσο για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, υπάρχει ο 'μύθος' ότι μέχρι πριν λίγα χρόνια το πουλούσε γνωστός Έλληνας μαντράς που έχει φέρει και μια GTA και τη δίνει 25.000Ε (Τι άλλο να πω), και το πούλησε σχετικά πρόσφατα. Βέβαια ο ίδιος δε δεχότανε ότι ήταν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, αλλά η άσχημη μαύρη βαφή (σε λίγα σημεία που φαινότανε), ένα ραγισμένο παμπρίζ και κάτι ψιλά από την ταπετσαρία κάνανε τους φίλους μου που το είχαν δει να πιστέψουν ότι είναι το συγκεκριμένο. Δυστυχώς δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι.
Και μια και ανέφερα ένα ελληνικό 'moviecar' να αναφέρω ότι και η γαλάζια-άσπρη PLYMOUTH του 1957 που έπαιζε σε μια ταινία με τον Τζανετάκο και τη Βάρμπα, υπάρχει ακόμα καθώς πέρασε και από τα χέρια του κολητού μου και πλέον την αναπαλαιώνει ένα άλλος γνωστός μου.
-
Είμαι ένας δυστυχισμένος νέος με ιδιαίτερη λατρεία για τα παλιά φορτηγά και απαιτώ να με βοηθήσετε στο πρόβλημά μου, γιατί όλοι εδώ μέσα το παίζετε πολύξεροι και είστε λαμόγια.
Θέλω να φέρω από Αμερική ένα Mack RS-712 LST επικαθήμενο βυτιοφόρο χημικών, σαν αυτό που οδηγούσε ο Christoferson στο CONVOY του 78. Εχω βρει ένα λαστιχένιο παπάκι εδώ στην Ελλάδα για να το βάλω στο καπώ του, οπότε το αυτοκίνητο θα ειναι γνήσια ρέπλικα εκείνου που έπαιζε στην ταινία.
Τα ερωτήματά μου είναι τα εξής:
Θα μπορέσω να πάρω ιστορικές πινακίδες?
Θα χρειαστούν χρήματα για την αγορά και πόσα?
Θα χωρέσει μέσα σε container για να έρθει από Αμερική?
Θα χωρέσει πάνω σε άλλη νταλίκα για να έρθει από Ολλανδία?
Θα χωρέσει στο γκαράζ που βάζω το καθημερινό μου αυτοκίνητο?
Και τέλος μη με βγάλετε γιατί δε θα παραιτηθώ εύκολα.
Εχω δει λαμόγια που κυκλοφορουν καθημερινά με επικαθήμενα βυτιοφόρα, ίδιας ηλικίας με αυτό, και επειδή είχαν μέσο και πήραν άδεια ΔΧ χρεώνουν και τα δρομολόγια.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
-
Ο χρήστης KATRAV έγραψε:
Αν το φέρω οδικώς και μετά με πλοίο από ΠάτραNIKO 17M εχει απαντησει ο κατραβ πιο πανω ...μην λεμε ολο τα ιδια
(στειλε πμ στον κατραβ να σου πει τα κολπα )καλη χρονια σε ολους μας
-
Συμπέρασμα : Mission Impossible
http://www.youtube.com/watch?v=mI9KhPJ- ... re=related
-
Ο χρήστης NIKOS17M έγραψε:
Είμαι ένας δυστυχισμένος νέος με ιδιαίτερη λατρεία για τα παλιά φορτηγά και απαιτώ να με βοηθήσετε στο πρόβλημά μου, γιατί όλοι εδώ μέσα το παίζετε πολύξεροι και είστε λαμόγια.Θέλω να φέρω από Αμερική ένα Mack RS-712 LST επικαθήμενο βυτιοφόρο χημικών, σαν αυτό που οδηγούσε ο Christoferson στο CONVOY του 78. Εχω βρει ένα λαστιχένιο παπάκι εδώ στην Ελλάδα για να το βάλω στο καπώ του, οπότε το αυτοκίνητο θα ειναι γνήσια ρέπλικα εκείνου που έπαιζε στην ταινία.
Εχω δει λαμόγια που κυκλοφορουν καθημερινά με επικαθήμενα βυτιοφόρα, ίδιας ηλικίας με αυτό, και επειδή είχαν μέσο και πήραν άδεια ΔΧ χρεώνουν και τα δρομολόγια.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Αν κάνεις αυτή την κίνηση, φέρε καλύτερα επικαθημένο κοντέινερ ή κάτι τέτοιο με χώρο φόρτωσης, ώστε να χωρέσει μαζί και το Trans-Am του Katrav.
-
Πολύ καλό παιδιά.. σας ευχαριστώ που καταλαβαίνετε την αγάπη που έχω για το αυτοκίνητο αυτό. Θα κάνω υπομονή ... 1 χρόνος και 11 μήνες ...και μετά χαρές κκαι πανηγύρια. Απλά με είχε πάρει από κάτω τον τελευταίο καιρό..ελπίζω μόνο όταν έρθει η ώρα να μην έχουν εκλείψει οι επιλογές για το αμάξι αυτό!!!
-
Ο χρήστης NIKOS17M έγραψε:
Είμαι ένας δυστυχισμένος νέος με ιδιαίτερη λατρεία για τα παλιά φορτηγά και απαιτώ να με βοηθήσετε στο πρόβλημά μου, γιατί όλοι εδώ μέσα το παίζετε πολύξεροι και είστε λαμόγια.Θέλω να φέρω από Αμερική ένα Mack RS-712 LST επικαθήμενο βυτιοφόρο χημικών, σαν αυτό που οδηγούσε ο Christoferson στο CONVOY του 78. Εχω βρει ένα λαστιχένιο παπάκι εδώ στην Ελλάδα για να το βάλω στο καπώ του, οπότε το αυτοκίνητο θα ειναι γνήσια ρέπλικα εκείνου που έπαιζε στην ταινία.
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Για να μη το κουράζεις άδικα:
1)Δεν μπορείς να εισάγεις όχημα άνω των τριάντα ετών σαν ιστορικό από ΗΠΑ,γιατί ο νόμος ισχύει μόνο για ενδοκοινοτικές συναλλαγές.Οπερ και σημαίνει ότι ταξινομείς πρώτα Γερμανία ή Ολλανδία και μετά εισάγεις,πράγμα κομματάκι ακριβό.Nομιζω οτι καπου κανεις καποιο λαθος . Τη τελευταια τετραετια εχω φερει απο Η.Π.Α. 4 αυτοκινητα (3 δικα μου και ενα ενος φιλου) , ολα ανω των 30 ετων και ΟΛΑ εκτελωνιστηκαν σαν 'αντικειμενα ιστορικης αξιας' μετα απο πραγματογνωμοσυνη . Φυσικα ολα εχουν πινακιδες ιστορικου. Ο λογος που εκτελωνιστηκαν ηταν η προελευση τους απο 'Τριτη Χωρα'. Αν ερχοντουσαν απο κοινοτικη χωρα δεν θα χρειαζοταν να περασουν ουτε τελωνειο ουτε τιποτα . Θα περναν πινακιδες ιστορικου με μια απλη αποδειξη ιδιοκτησιας.
-
φιλε μου κι εγω εχω βαλει σκοπο να φερω ενα firebird transa m αλλα λόγω ότι πρεπει μοντελο 82 να κλεισει 30 χρόνια θα περιμένω μεχρι τελη 2011.Μετά θα το φέρω και θα το εκτελωνίσω ως ιστορικό πάντα. μέχρι τοτε
-
Ο χρήστης KATRAV έγραψε:
φιλε μου κι εγω εχω βαλει σκοπο να φερω ενα firebird transa m αλλα λόγω ότι πρεπει μοντελο 82 να κλεισει 30 χρόνια θα περιμένω μεχρι τελη 2011.Μετά θα το φέρω και θα το εκτελωνίσω ως ιστορικό πάντα. μέχρι τοτε :sleep:Επιτέλους !!!
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
φιλε μου κι εγω εχω βαλει σκοπο να φερω ενα firebird transa m αλλα λόγω ότι πρεπει μοντελο 82 να κλεισει 30 χρόνια θα περιμένω μεχρι τελη 2011.Μετά θα το φέρω και θα το εκτελωνίσω ως ιστορικό πάντα. μέχρι τοτε :sleep:
Επιτέλους !!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
-
Ο χρήστης KATRAV έγραψε:
φιλε μου κι εγω εχω βαλει σκοπο να φερω ενα firebird transa m αλλα λόγω ότι πρεπει μοντελο 82 να κλεισει 30 χρόνια θα περιμένω μεχρι τελη 2011......................και λίγη αριθμητική: 1982 + 30 (ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΑ) = 2012 (ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ) Δηλαδή 2013! Αν βέβαια δεν το έχουν αλλάξει και αυτό μέχρι τότε.
-
Ο χρήστης Simon έγραψε:
φιλε μου κι εγω εχω βαλει σκοπο να φερω ενα firebird transa m αλλα λόγω ότι πρεπει μοντελο 82 να κλεισει 30 χρόνια θα περιμένω μεχρι τελη 2011........
..............και λίγη αριθμητική: 1982 + 30 (ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΑ) = 2012 (ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ) Δηλαδή 2013! Αν βέβαια δεν το έχουν αλλάξει και αυτό μέχρι τότε.
Βαλτος εισαι;
-
Φιλαρακι δεν ξέρεις αριθμητική καλή. Όταν λέμε 30 χρόνια για μοντέλο 1982 υπολογίζειις..
Από 31 Δεκεμβρίου 1981 μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2011. (2011-1981) + 1 = 30 !
-
-
-
-
Ο χρήστης KATRAV έγραψε:
Φιλαρακι δεν ξέρεις αριθμητική καλή. Όταν λέμε 30 χρόνια για μοντέλο 1982 υπολογίζειις..Από 31 Δεκεμβρίου 1981 μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2011. (2011-1981) + 1 = 30 !
Σημασία δεν έχει ποιος ξέρει καλλίτερη αριθμητική, αλλά πως τα υπολογίζει η FIVA, τουλάχιστον για το 2010.
PONTIAC TRANS AM 1982-86