-
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
γυφτια θα το χαρακτήριζα όταν πάει κάποιος να ''κόψει '' κόστος απο κάτι σοβαρό μόνο για χάρη χρημάτων , αυτό είναι κακός σχεδιασμός.
Θεωρώ γυφτιά για μια εταιρεία ας πούμε να δίνει ένα μοντέλο με έναν ΄''αξιοπρεπή'' κινητήρα , χωρίς να δίνει ενναλακτικές λύσεις με πιο δυνατούς κινητήρες ή να δίνει συγκεκριμένες εκδόσεις με συγκεκριμένα αξεσουάρ , σα να σου λένε αυτό είναι κι αν σαρέσει , αυτό θεωρώ γυφτιά!!!+1
Ανικανότητα θα το έλεγα , αλλά και το γυφτιά μου κάνει . . .
Έχω και εγώ τέτοιους διακόπτες σε αυτοκίνητο με τιμή αγοράς 70.000 -
Γυφτιά ειναι.
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Ίδια ακριβώς γυφτιά , με το να έχεις τους ίδιους μοχλοδιακόπτες με το entry level μοντέλο των 15,000.
-
Εμενα μου αρεσει το ASX μου αρεσει να το βλεπω μου αρεσει να το οδηγάω και αν σημερα το πουλουσα (μαντεψτε).....παλι ASX θα επαιρνα.
-
Ο χρήστης JIANIS έγραψε:
Εμενα μου αρεσει το ASX μου αρεσει να το βλεπω μου αρεσει να το οδηγάω και αν σημερα το πουλουσα (μαντεψτε).....παλι ASX θα επαιρνα. -
καλόό, αλλά αν ξαναπουλούσα αυτό που είχα ξαναγοράσει ξέρεις τι θα ξαναγόραζα ? αποκλείεται να το βρείς' παλι ενα ολοκαίνουργιο ASX. Είμαι τρελόόός !!!!!
-
τι έγινε; τα κόψανε τα diesel; δεν τα βλέπω πια στο σάιτ της μιτσου.....
-
Προσωρινη παυση λογω του θεματος στην Ιαπωνια κ λογω μεγαλης ζητησης.Θεωρητικα απο Σεπτεμβριο θα ξαναανοιξουν οι κωδικοι για τα diesel.
-
Μετά από 14 ημέρες με το ASX και 1400 χλμ. έχω να πω ότι το αμάξι με έχει πραγματικά ενθουσιάσει. Ιδιαίτερα από θέμα άνεσης στο ταξίδι και χώρων αλλά και από κατανάλωση. Συνηθισμένος τόσα χρόνια στη βενζίνη μου φαινεται πραγματικά εντυπωσιακό!!! Για παραδειγμα σε ταξίδι φουλ φορτωμένο με δύο ενήλικες και δύο παιδιά με μπαγκάζια για 20 ημέρες διακοπές (συν καρότσι.. ) 370 χλμ όλα σε επαρχιακό και τα περισσότερα από αυτά σε βουνό (Μπράλος κλπ) είχα μέσο όρο 4.9 λίτρα/100 χλμ. Εννοείται σε πολύ νορμάλ ταχύτητες.
Αλλά και το εσωτερικό του (το οποίο δεν είχα και σε πολύ εκτίμηση ειδικά από πλευράς εμφάνισης), είναι πάρα πολύ στιβαρό και το βράδυ ο φωτισμός του είναι πραγματικά πολύ όμορφος... Τελικά μου αρέσει πάρα πολύ!Αυτά τα καλά νέα...
Τα κακά είναι ότι άρχισε από τα 500 χλμ να κάνει ένα θόρυβο όταν στρίβω το τιμόνι σαν τρίξιμο, κάτι σαν κλικ,κλικ.
Θόρυβος ακανόνιστος κ όχι πάντα με την ίδια ένταση. Περισσότερο το νιώθεις στο τιμόνι παρά το ακούς σαν ήχο.
Από ξένο φόρουμ που διάβασα υπάρχει λένε θέμα με το σπιράλ του αερόσακου μέσα στο τιμόνι το οποίο είναι μάλλον ελαττωματικό και στο αλλάζουν αμέσως. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να προκληθεί είναι να μην ανοίξει ο αερόσακος σε περίπτωση ατυχήματος. Στην αντιπροσωπεία που τους τηλεφώνησα δεν ήξεραν τίποτα.Αυτά ως τώρα. Όταν επιστρέψω Αθήνα θα πάω αμέσως σε αντιπροσωπεία για να διορθωθεί γιατί είναι πραγματικά πολύ σπαστικό για καινούριο αυτοκίνητο...
Φωτό όταν τις ανεβάσω σε κάποιο σάιτ...
-
john φιλε σε ζήλεψα γιατί το asx diesel είναι αμαξάραρααα κι η κατανάλωση 4.9??????? απίστευτοοοοο
συγχαρητήρια και πάλι , κι επίσης είσαι πολύ σωστά τοποθετημένος σε όλα σου, μπράβο -
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε nikbib!
Τώρα που το ανοίγω κιόλας σιγά σιγά με ενθουσιάζει ακόμα περισσότερο...Να και μερικές φωτό από μένα..
Στην Λεπτοκαρυά μέσα σε ένα ποτάμι... (στεγνό εννοείται)
Ο συννεφιασμένος Όλυμπος στο βάθος...
Και μέσα έβαλα καλύμματα δερματίνη γιατί με δύο πιτσιρίκια ενός και τριών ετών δε θα γλυτώσω τα εγκεφαλικά...
Για τα καλύμματα θα ήθελα και τη γνώμη σας..Πώς σας φαίνονται?
-
δε θελω να σε απογοητευσω αλλα στη θεση σου θα εβαζα δερματινο σαλονι με την πρωτη ευκαιρια!!! κι επειδη ειναι εξωτερικα λευκο κατι σε ζαχαρι χρωμα ή ανοιχτό γκρι (γνωμη μου ε?)
-
για δερματίνη πολύ καλά φαίνονται και έχουν και εμφάνιση, δεν ξέρω πόσο όμως θα αντέξουν. Πάντως επειδή εγώ έχω δερμάτινο σαλόνι νομίζω δέρμα και παιδιά δεν πάνε μαζί εμένα όποτε μπαίνουν τα ανήψια μου μέσα τρέμω σε κάθε τους κίνηση (χαχα)
-
Πολύ ωραίο το χρώμα και απ' ότι φαινεται και η εφαρμογή τους στα καθίσματα.
Οι πλευρικοί αερόσακοι όμως? Υπάρχει 'θεμα' με την λειτουργία τους (αχρειαστοι να είναι βεβαια)? -
ναι σωστά δεν πρέπει να τους καλύπτεις, γτ αν τους χρειαστεις θα έχει θέμα καλύτερα για εμένα να κανεις κάποιος κάθετες τομές στο μέρος των αερόσακων με προσοχή μόνο μην χαλάσεις τα καλύμματα.
-
Κι εγω δέρμα θελω αλλα αυτή τη στιγμή και για αρκετό ακόμα καιρο τα οικονομικά δεν μου το επιτρέπουν.
Τα καλλυματα μου τα έβαλε ο αδερφός μου που έχει πλυντήριο αυτοκινήτων και βάζει συνέχεια.
Άλλωστε δεν θα αφηνα κανέναν να μου ξηλώσει τα καθίσματα σε καινούριο αμάξι !
Οπότε είναι μια καλη προσωρινή λύση. Είναι καλής ποιότητας και θα κρατήσει χρονια.
Για τους αεροσακους υπάρχει τρύπα στο πλάι ραμμένη κανονικά . Το έχουν προβλέψει .Επίσης νομίζω ότι σε λευκό αμάξι ταιριάζει καφέ, μπορντω, και μαυρο δέρμα μέσα. Τα ανοιχτοχρωμα όπως μπεζ και του πάγου ταιριάζουν σε πιο σκουροχρωμα αυτοκινητα. Γνώμη μου βέβαια.
-
Παιδιά καλησπέρα, λόγω αναχώρησης για το εξωτερικό πoυλάω το Mitsubishi ASX 1,6 Kawasemi Blue Intense Panorama μοντέλο 11/2010, μονές πινακίδες, με 7.500 χλμ και φυλασσόμενο συνέχεια σε γκαράζ. Όποιος ενδιαφέρεται παρακαλώ ασ μου στείλει μήνυμα
Ευχαριστώ πολύ
-
και πριν κανα 3μηνο δεν το πουλουσες παλι?
-
ναι φίλε μου έχεις δίκιο, τότε δυστυχώς (πριν ένα εξάμηνο) δεν ολοκληρώθηκε η μετακόμισή μου, τώρα είναι πλέον οριστικό, 1/10/2011 δυστυχώς πρέπει να αφήσω την ελλαδίτσα
-
Για τα καλύμματα θα ήθελα και τη γνώμη σας..Πώς σας φαίνονται?[/quote]
πολύ καλή επιλογή! Και στο χρώμα του πάγου θα του ταίριαζε πολύ!
Να το χαίρεσαι!
Mitsubishi ASX Crossover