-
Τα νούμερα λένε την μισή αλήθεια, την άλλη τα λένε τα χαρακτηριστικά λειτουργίας του κινητήρα, το κιβώτιο κλπ κλπ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα νούμερα λένε την μισή αλήθεια, την άλλη τα λένε τα χαρακτηριστικά λειτουργίας του κινητήρα, το κιβώτιο κλπ κλπ.Συμφωνω απολυτα φιλε μου.Επεκτεινοντας το λοιπον επειδη δεν γνωριζουμε περι κιβωτιου κτλ..γιατι ειναι περιεργο ενα ASX να ειναι πιο γρηγορο απο ενα SCIROCCO?
-
Επειδή λοιπόν δεν μπορείς να γνωριζεις ποιο Scirocco ήταν και αν το πατούσε, δεν μπορείς να κρίνεις αν μπορούσε να σε περάσει ή όχι. Θα μπορούσε να ήταν και το R και ο τύπος απλά να έκανε χαβαλέ...
-
TSI
TSI
Σίγουρα πάντως δεν ήταν .... συμμετοχικό απαράδεκτος ο οδηγός , να του αφαιρεθεί το δίπλωμα για 6 μήνες!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Επειδή λοιπόν δεν μπορείς να γνωριζεις ποιο Scirocco ήταν και αν το πατούσε, δεν μπορείς να κρίνεις αν μπορούσε να σε περάσει ή όχι. Θα μπορούσε να ήταν και το R και ο τύπος απλά να έκανε χαβαλέ...Συμμετοχικοτητα μου μυριζει
-
Δεν είναι εύκολο να συγκρίνεις 2 υπερατού
-
To ASX ΔΕΝ ειναι σε καμια περιπτωση αυτοκινητο αγωνων, οσα αλογα και αν βγαζει. Ταξιδευει με ασφαλεια, σε λογικες ταχυτητες, στην εθνικη οδο και σε πηγαινει με ασφαλεια σε χονι, χωματοδρομο λασπη. Οχι για πολλα πολλα βεβαια εκτος δομου. Αν καποιος θελει να ειναι σιγουρος οτι κανενα scirroco δεν θα τον περασει ας παρει το EVO να ειναι σιγουρος!!! Εχω παραγγειλει το ASX 1.8 4WD INVITE και σημερα με πηρε ο αντιπροσωπος και μου ειπε οτι το πλοιο απο τη χωρα του τσουναμι η ρ θ ε !!!!!!! Ηρθαν τα αυτοκινητα με παραδοση Μαιο για καποιους που ειχαν παραγγειλει. Ειναι στο τελωνειο. Οσοι τα περιμενατε Μαιο επικοινωνειστε με τους αντιπροσωπους σας.
-
Ο χρήστης Nikostheod έγραψε:
To ASX ΔΕΝ ειναι σε καμια περιπτωση αυτοκινητο αγωνων, οσα αλογα και αν βγαζει. .. Αν καποιος θελει να ειναι σιγουρος οτι κανενα scirroco δεν θα τον περασει ας παρει το EVO να ειναι σιγουρος!!! .Το SCIROCCO επισης δεν ειναι αυτοκινητο αγωνων.
Η συγκριση του scirocco με το evo ειναι τουλαχιστον ατυχης.ps.με το καλο να παραλαβεις το asx και περιμενω εντυπωσεις μετα τα 10000χλμ για τον κινητηρα και την οικονομια του.
-
Πενηντάρησε το forum Άντε να τα εκατοστήσει...
Δεν μπορεί να γραφουν για το duster 100+ σελίδες και εδώ τίποταΆντε με το καλό να έρθουν στα χεράκια μας
-
Ο χρήστης Nikostheod έγραψε:
To ASX ΔΕΝ ειναι σε καμια περιπτωση αυτοκινητο αγωνων, οσα αλογα και αν βγαζει. Ταξιδευει με ασφαλεια, σε λογικες ταχυτητες, στην εθνικη οδο και σε πηγαινει με ασφαλεια σε χονι, χωματοδρομο λασπη. Οχι για πολλα πολλα βεβαια εκτος δομου. Αν καποιος θελει να ειναι σιγουρος οτι κανενα scirroco δεν θα τον περασει ας παρει το EVO να ειναι σιγουρος!!! Εχω παραγγειλει το ASX 1.8 4WD INVITE και σημερα με πηρε ο αντιπροσωπος και μου ειπε οτι το πλοιο απο τη χωρα του τσουναμι η ρ θ ε !!!!!!! Ηρθαν τα αυτοκινητα με παραδοση Μαιο για καποιους που ειχαν παραγγειλει. Ειναι στο τελωνειο. Οσοι τα περιμενατε Μαιο επικοινωνειστε με τους αντιπροσωπους σας.Από ποια αντιπροσωπεία το έμαθες;
-
Ο χρήστης cubapete έγραψε:
φίλε nikbib η πλάκα είναι ότι το σκέφτομαι και αυτό. Πριν ένα μήνα το πήρε ο κολητός μου το C-MAX και είναι χεσμένος. Αμαξάρα. Απλά φοβήθηκε να βάλει ηλιοροφή γιατί από ότι ρωτήσαμε δεν έχει σκίαστρο και επειδή έχει μωρό δεν ήξερε τι θερμοκρασίες θα ανεβάζει το καλοκαίρι. Για πες την γνώμη σου για την ηλιοροφή. Λέει? όντως δεν έχει σκίαστρο και έχει μόνο κάτι σαν κουρτίνα?
Η αλήθεια είναι ότι πρώτη επιλογή είχα το ASX πετρέλαιο αλλά δεν αποκλείεται να το γυρίσω. Στην σκέψη είμαι. ήθελα να δω και άλλα νέα μοντέλα αλλά τα βλέπω όλα να αργούνε και δεν είμαι να περιμένω και πολύ. Ήδη έβγαλε προβλήματα το 206 που έχω. Και θα βγάλει και άλλα γιατί έκλεισε 10ετίαπιστευω οτι το c max ειναι το αντιστοιχο asx diesel σε βενζινη αλλα με πολλλλαααα περισοτερα βοηθήματα και extra και στην τελικη βγαινει και φθηνοτερα.
Οπως σου ειπα με την πρωτη ευκαιρια θα μπει και αεριο πανω, απο την αντιπροσωπεια. Με την ηλιοροφη δεν ξερω να σου πω ,γιατι δεν το εχω παρει ακομη , παντως ο γερμανος δεν ειναι χαζος , το κρυσταλλο της οροφης ειναι πολυ σκουρο (εχω και εγω μωρα) κι ο πωλητης μου ειπε πως αν παρολαυτα δεν ειναι αρκετα δροσερο το αμαξι θα βαλουμε εξτρα αντιηλιακη φιμε μεμβρανη και στην οροφη.(το ότι έχει σαν κουρτίνα αντι να κλείνει το κάλυμα με χάλασε και μένα λίγο)
Επίσης οι αντιπροσωπείες της ford είναι πολύ πιο συνεργάσιμες και μου δώσανε πολλά εξτρα δώρο (το διαπραγματευτηκα και πολύ όμως) , μην ξεχνάτε εμείς διαμορφώνουμε την αγορά , δεν πάμε σαν πρόβατα προς σφαγή.......
το εκανα οπως ήθελα το αμάξι , πηρα την φουλ έκδοση , με πανόραμα ηλιοροφή και δερμάτινο σαλόνι , περιμένω να έρθει να καραγουστάρω.
Σε αντίθεση με τις αντιπροσωπείες mitsubishi που ήταν όλοι στο στυλ ''φιλαράκι αν βρούμε κανένα αμάξι για σένα και προλαβουμε κλπ κλπ θα είσαι τυχερός!!!!'' , οχι ρε φιλε δεν ήρθα να παίξω τζοκερ , αμαξι ήρθα να πάρω και να σου σκάσω κι ενα κάρο λευτά , λες αντε γεια και δεν ξαναπατας. -
ρωτησα να το παρω καινουργιο απο γερμανια το full ( panorama k me othoni navi) αγορα κανει 22950+ 4500 τελωνειο+4000 καποιο φορο ειπανε συνολο 31500 περιπου δεν αξιζει καλητερα τι λετε??? μηπως εδω μασ κλεβουνε λιγουλακι?????????
-
Λιγουλακι ναι άλλα είναι ωραίο όχημα όπως να το κάνουμε και πραγματικά χρήσιμο.
-
φίλε μου μιλάς για το 1.8 πετρέλαιο 4Χ4? Πως γίνεται να το πάρεις από Γερμανία? Θα το φέρεις εσύ ή κάποιος έμπορος?
-
και τα δυο μπορουν να γινουν αν θελει!!!
-
Ο χρήστης Xaxanoulis έγραψε:
ρωτησα να το παρω καινουργιο απο γερμανια το full ( panorama k me othoni navi) αγορα κανει 22950+ 4500 τελωνειο+4000 καποιο φορο ειπανε συνολο 31500 περιπου δεν αξιζει καλητερα τι λετε??? μηπως εδω μασ κλεβουνε λιγουλακι?????????Εγγυήση;
-
και εγω που το ειχα κοιταξει εβγαινε γυρω στα 33000 με καμερα οπισθοπ. navi, οροφη, δερματινα, το καλυτερο ηχοσυστημα, αλλα κολλησα στην πετρελαιοκινηση...
-
Ο χρήστης Xaxanoulis έγραψε:
ρωτησα να το παρω καινουργιο απο γερμανια το full ( panorama k me othoni navi) αγορα κανει 22950+ 4500 τελωνειο+4000 καποιο φορο ειπανε συνολο 31500 περιπου δεν αξιζει καλητερα τι λετε??? μηπως εδω μασ κλεβουνε λιγουλακι?????????Πες μας λεπτομέρειες γιατί κι εγώ το σκέφτομαι έντονα, απλά δεν έχω ασχοληθεί να μάθω τί παίζει..
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Πάντως είναι μεγαλύτερο από κοντά από ότι φανταζόμουν. Και είναι συμπαθητικο όχημα και σαφώς ανότερο του ix35 κατά τηγνώμη μου.το asx ειναι οντως καλο.το οδηγησα και ξετρελαθηκα.να υποθεσω ομως οτι δεν εχεις δει το ix35 ?δεν συγκρινονται...
-
Ο χρήστης ASXTURBO έγραψε:
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ C MAX, ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ SCIROCCO ΣΤΗΝ ΠΑΘΕ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ.........
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ SCIROCCO KAI NA ΤΡΩΣ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑ ME ΠΑΛΙΟΠΕΤΡΕΛΑΙΟ
ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 6.0L/100KMΠόσο δύσκολο μπορεί να ναι μίνες μπροστά (ούτε καν να περάσεις) από αυτοκίνητο 40 άλογα κάτω? (κάπου στα 160 δεν παίζεις με το πρόγραμμα?) Είναι να καυχιέσαι που πέρασες πιο αδύναμο και πιο φτηνό αυτοκίνητο?
ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΤΑ 160 HP?
PS.TO ASX EINAI MAMA 160HP,ΕΓΩ EIMAI 172HP,35 ΚΙΛΑ ΡΟΠΗΣ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΡΕΠΡΙΖ ΤΟΥ ASX KAI ΘΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙΤΕ.
ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΤΑΣΗ ΘΑ ΜΟΥ ΕΦΕΥΓΕ.ελεος... τους εχουμε διαβασει και ειναι ιδιοι μ ενα παλιας τεχνολογιας βενζινοκινητο ατμοσφαιρικο 1.6 χατσμπακ....
Mitsubishi ASX Crossover