-
Και οι τσιμούχες ελπίζω να είναι κατασκευασμένες στην Οσάκα...
-
Ο χρήστης theoman01 έγραψε:
Λοιπόν, ενα,ενα!!
η κατανάλωση μέσα στην πόλη δεν πέρασε τα 6,5 λίτρα μέχρι στιγμής!!μιλάμε για μποτιλιάρισμα όχι αστεια!!
Ο κινητήρας είναι αθόρυβος για ντιζελ!!ειδικά στον αυτοκινητόδρομο το μόνο που ακούς είναι τα λάστιχα, τα οποία κάνουν λίγο θόρυβο παραπάνω!!!! η ηχομόνωση είναι πολύ καλή!!
ούτε σε κατηφόρα ήμουν, ούτε φύσαγε!!και ναι, πήγαινα με 120!! 4,6 ήταν η κατανάλωση στο trip computer...τώρα άμα κλέβει τόσο πολύ ακόμα δεν ξέρω!!έχω κάνει μόνο 1 γέμισμα οπότε δεν γνωρίζω....ειδικα με μικρες ταχυτητες στο επαρχιακο δικτυο μποεις να πετυχεις και χαμηλώτερα νούμερα...χθες πήγα-ήρθα καβάλα-ξάνθη και έγραψε 4,7 με 120 σταθερά.....τι να πω....ακόμα είναι στο στρώσιμο το αμάξι...δηλαδή μετά τι θα καίει????Καλά, άμα πάει έτσι μάλλον δεν σε βλέπω να κάνεις και πολλά γεμίσματα! Τέρμα τα 'κολλητηλίκια' με τους βενζινάδες
-
Ο χρήστης IliasSoul έγραψε:
Οχι μονο τα κρύσταλλα. Και ο κινητήρας. Συνεργασία με Ford και Gelly.
Γενικά είναι γνωστό πλεόν ότι οι περισσοτερες εταιρείες έχουν κάνει διάφορες 'συνεργασίες' έτσι ώστε να ρίξουν το κόστος
Τώρα για το asx δεν το κοίταξα αυτο με τα κρύσταλλα. Ξέρεισ κάτι;;;;;;Sorry για την παρέμβαση αλλά η συγκεκριμένη γενιά πετρελαιοκινητήρα είναι αποκλειστικά της Mitsubishi Japan. Oι συνεργασίες 'έπαιζαν' σε άλλα project κινητήρων. Για τους αγγλομαθείς: http://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_4N1_engine
-
Το έκλεισα τώρα το απόγευμα. Δεν υπάρχει λόγοσ να το καθυστερώ άλλο.
1.8 4χ4 invite σε άσπρο. Γλυτώνω 450 γιουρο και με τα οποία θα βάλω το συναγερμό και φιμε τζαμάκια.
Τώρα υπομονή μέχρι τον Ιούνιο... -
Το έκλεισα τώρα το απόγευμα. Δεν υπάρχει λόγοσ να το καθυστερώ άλλο.
1.8 4χ4 invite σε άσπρο. Γλυτώνω 450 γιουρο και με τα οποία θα βάλω το συναγερμό και φιμε τζαμάκια.
Τώρα υπομονή μέχρι τον Ιούνιο...Καλησπερα και απο μενα!!!
Εχω παραγγειλει και εγω το 1.8 d 4χ4 invite σε μαυρο.
Τα 450 που λες ειναι απο το μεταλλικο χρωμα ή κανουν τιποτα εκπτωση? -
Με το καλό να τα παραλάβετε!...!...
-
Είναι από το μεταλλικο χρωμα. Θεωρω πολλα τα λεφτά μόνο για να γυαλίζει το χρώμα. Δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω.
-
Το μεταλλικό χρώμα έχει μεγαλύτερη αντοχή, ιδιαίτερα στην ελλάδα που το χρώμα χαλάει από τον πολύ ήλιο. Τα μη μεταλλικά μετά από 7-8 χρόνια θαμπώνουν και δεν φαίνονται όμορφα, ιδιαίτερα αν τα παρκάρεις έξω, κι όχι σε κλειστό πάρκινγκ.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Με το καλό να τα παραλάβετε!...!...Να σαι καλα!!!!!1
Να σου πω και στα δικα σου!!!!!!!!!! -
Είναι από το μεταλλικο χρωμα. Θεωρω πολλα τα λεφτά μόνο για να γυαλίζει το χρώμα. Δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω.Κοιτα και εγω ημουν αναμεσα σε ασπρο και μαυρο!!!!
Το ασπρο ειναι παρα πολυ ωραιο και του παει πολυ!!Απλα πιστευω οτι ειναι ενα χρωμα που τωρα ειναι στη μοδα!
Το μαυρο ειναι ενα κλασσικο χρωμα!!Ξερω οτι θα το μετανιωσω γιατι θα πρεπει να ειμαι συνεχεια στο πλυντηριο.
Και το προηγουμενο αυτοκινητο που ειχα ηταν μαυρο!!
Σου ειπαν και εσενα παραδοση Μαιο-Ιουνιο εε??
Θα κανεις αποσυρση?? -
Για τη διαφορά μεταλλικου χρωματοσ και μη ρωτησα σε φαναρτζή. Και τα δύο χρώματα πλέον είναι διπλής επίστρωσησ με βερνύκι. Στο μεταλλικό βάζουν λίγο μέταλλο για να γυαλίζει χωρίσ αυτό να προσθέτει περισσότερο αντοχή. (Δείτε από κοντά ότι το μεταλλικό εχει καποια σπιθουράκια που γυαλίζουν). Ανάμεσα σε μη μεταλλικό μαύρο και μεταλλικό μαύρο, ναι συμφωνω ότι θα ξεθωριάσει πρώτα το μη μεταλλικό. Το χρώμα είναι και γούστο του καθενός και ότι ταιριάζει στο αυτοκίνητο.
Εγώ επέλεξα το άσπρο διότι το αμάξι δεν θα βράζει το καλοκαίρι, θα λειτουργεί καλύτερα ο κλιματισμός, δεν θα θέλει συχνό πλύσιμο όσο
το μαύρο, κάνει ωραία αντιθεση με τα μαύρα πλαστικά και τα φιμέ τζάμια και γλυτώνω και 450€.
Στο μαύρο φίλε μου δώσε προσοχή στο πλύσιμο. Προσπάθησε να το πλένεισ σωστά και θα δείχνει σούπερ. Το πλυμένο μαύρο αυτοκίνητο
είναι ΑΛΛΟ αυτοκίνητο!!!!
Θα μου κάνει δώρο τη ρεζέρβα, παράδοση τον Ιούνιο και θα κάνω και απόσυρση ένα corsa του '96 -
Όλα καλά, αλλά ...μειονεκτήματα δεν έχει αυτό το αμάξι ρε παιδιά; Πώς είναι σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό;
-
Για τη διαφορά μεταλλικου χρωματοσ και μη ρωτησα σε φαναρτζή. Και τα δύο χρώματα πλέον είναι διπλής επίστρωσησ με βερνύκι. Στο μεταλλικό βάζουν λίγο μέταλλο για να γυαλίζει χωρίσ αυτό να προσθέτει περισσότερο αντοχή. (Δείτε από κοντά ότι το μεταλλικό εχει καποια σπιθουράκια που γυαλίζουν). Ανάμεσα σε μη μεταλλικό μαύρο και μεταλλικό μαύρο, ναι συμφωνω ότι θα ξεθωριάσει πρώτα το μη μεταλλικό. Το χρώμα είναι και γούστο του καθενός και ότι ταιριάζει στο αυτοκίνητο.
Εγώ επέλεξα το άσπρο διότι το αμάξι δεν θα βράζει το καλοκαίρι, θα λειτουργεί καλύτερα ο κλιματισμός, δεν θα θέλει συχνό πλύσιμο όσο
το μαύρο, κάνει ωραία αντιθεση με τα μαύρα πλαστικά και τα φιμέ τζάμια και γλυτώνω και 450€.
Στο μαύρο φίλε μου δώσε προσοχή στο πλύσιμο. Προσπάθησε να το πλένεισ σωστά και θα δείχνει σούπερ. Το πλυμένο μαύρο αυτοκίνητο
είναι ΑΛΛΟ αυτοκίνητο!!!!
Θα μου κάνει δώρο τη ρεζέρβα, παράδοση τον Ιούνιο και θα κάνω και απόσυρση ένα corsa του '96Πόσο σου κόβουν με την απόσυρση?
Εμένα μου είπαν 2100.Εχτες όμως διάβασα ένα άρθρο για την απόσυρση και λέει για 1600-2000 κυβικά κόβουν απο 2100 έως 2800. http://www.madata.gr/epikairotita/economy/90530.html -
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Όλα καλά, αλλά ...μειονεκτήματα δεν έχει αυτό το αμάξι ρε παιδιά; Πώς είναι σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό;Κοίτα να δεις το έχω κάνει 2 φορές test drive.Για μένα είναι πάρα πολύ καλό!
Μιλάμε για το 1.8 d 4x4 invite.
Οσο για τον ανταγωνισμό αν μπείς να δείς τα χαρακτηριστικά του και των υπόλοιπων θα καταλάβεις!
Σύγκριση με skoda yeti 2.0 d 4x4, nissan qasqai 1.5 d 4x4 ,vw tiguan 2.0 d 4x4. -
Γράψτε και καμιά γνώμη για το 1.6 , αν το έχει κάνει κάποιος test drive, για όσους δεν μπορούν να πάρουν πετρέλαιο. Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης djepoxy έγραψε:
Γράψτε και καμιά γνώμη για το 1.6 , αν το έχει κάνει κάποιος test drive, για όσους δεν μπορούν να πάρουν πετρέλαιο. Ευχαριστώ.Δυστυχώς αποψη για το 1.6 δεν έχω!
Πάντως στα περιοδικά και στα άρθρα που έχω ρίξει μια ματιά έχει καλές κριτικές!!
Εδώ που είμαι εγώ Ηράκλειο Κρήτης έχει για test drive μόνο το 1.8 d -
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Όλα καλά, αλλά ...μειονεκτήματα δεν έχει αυτό το αμάξι ρε παιδιά; Πώς είναι σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό;σε ξενα site αυτο που διαβαζω συχνα ειναι η μεγαλη αποσταση φρεναρισματος για το 1.8 πετρελαιο. γυρω στα 41 μετρα,τη στιγμη που ο ανταγωνισμος ειναι περιπου στα 36-37 μετρα απο τα 100-0.βεβαια παιζει να ζοριζονται κιολας γτι ειναι ενα πολυ καλο αυτοκινητο,οποτε βρηκαν αυτο το πατημα.ωστοσο το διαβασα και σε τεστ της ADAC που ειναι σχετικα αντικειμενικη.
κατα τ αλλα ειναι κορυφαιο,εκτος απο κατι μικρολεπτομερειες, π.χ. οι διακοπτες δεν εχουν φωτισμο για να φαινονται καλυτερα την νυχτα.
ενα αλλο αρνητικο σημειο που θα πρεπει να λαμβανουν οι υποψηφιοι αγοραστες ειναι τα πιο συχνα και αρκετα ακριβοτερα σερβις σε σχεση με τον ανταγωνισμο. το asx θελει καθε 15000 χιλιομετρα,εναντι συνηθως 30000 σε πολλα αλλα πετρελαιοκινητα.
-
Ο χρήστης dlmltrls έγραψε:
Όλα καλά, αλλά ...μειονεκτήματα δεν έχει αυτό το αμάξι ρε παιδιά; Πώς είναι σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό;
σε ξενα site αυτο που διαβαζω συχνα ειναι η μεγαλη αποσταση φρεναρισματος για το 1.8 πετρελαιο. γυρω στα 41 μετρα,τη στιγμη που ο ανταγωνισμος ειναι περιπου στα 36-37 μετρα απο τα 100-0.βεβαια παιζει να ζοριζονται κιολας γτι ειναι ενα πολυ καλο αυτοκινητο,οποτε βρηκαν αυτο το πατημα.ωστοσο το διαβασα και σε τεστ της ADAC που ειναι σχετικα αντικειμενικη.
κατα τ αλλα ειναι κορυφαιο,εκτος απο κατι μικρολεπτομερειες, π.χ. οι διακοπτες δεν εχουν φωτισμο για να φαινονται καλυτερα την νυχτα.
ενα αλλο αρνητικο σημειο που θα πρεπει να λαμβανουν οι υποψηφιοι αγοραστες ειναι τα πιο συχνα και αρκετα ακριβοτερα σερβις σε σχεση με τον ανταγωνισμο. το asx θελει καθε 15000 χιλιομετρα,εναντι συνηθως 30000 σε πολλα αλλα πετρελαιοκινητα.
Απο την αντιπροσωπεια μου εχουν πει για το σερβις για το 1.8 d καθε 20000 χλμ ή 1 φορα το χρονο με κοστος 220 ευρο.
Δεν νομιζω οτι ειναι πολυ μεγαλο το κοστος!! -
μπορει να εχεις δικιο,ωστοσο θυμαμαι κατι για 15000 χιλιομετρα.πιο συγκεκριμενα σε ξενα site εβλεπα οτι ειναι καθε 8500 μιλια οποτε ~15000 χιλιομετρα.αν εισαι κατοχος τσεκαρε το βιβλιο του αυτοκινητου.
τα 220 ευρω/σερβις για μενα ειναι πολλα.ειδικα οταν ουσιαστικα στα πρωτα σου αλλαζουν λαδια-φιλτρο-φιλτρο καμπινας ουσιαστικα.
-
Πόσο σου κόβουν με την απόσυρση?
Εμένα μου είπαν 2100.Εχτες όμως διάβασα ένα άρθρο για την απόσυρση και λέει για 1600-2000 κυβικά κόβουν απο 2100 έως 2800. http://www.madata.gr/epikairotita/economy/90530.html[/quote]2100 μου ειχανε πει χωρις να έχουν κάτι οριστικό. Θα με παρει τηλέφωνο να μου πει μόλις ενημερώσουν και τις αντιπροσωπείες.
Αν αλλάξει κάτι θα βρω άλλη λυση...
Mitsubishi ASX Crossover