-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
τελικα ο 1800αρης με την 4κινηση θα πωληται 30.000 € στην Γερμανια ?
Πανακριβο για αυτο που ειναι Εδω δηλαδη ποσο θα φτασει ?Στη Γερμανία το 1.8 4WD από €25.790, €27.790 και €30.990 στις 3 εκδόσεις Invite, Intense και Instyle
http://www.mitsubishi-motors.de/modelle/asx/preise
Με την τελευταία έκδοση σε σχέση με την πρώτη Invite να διαθέτει 17άρες ζάντες, θερμαινόμενο δερμάτινο εσωτερικό, πανακριβό ηχοσύστημα Rockford Fosgate με navigation, κάμερα για όπισθεν και πανοραμική οροφή εκκίνηση χωρίς κλειδί. Αντίθετα η πρώτη ΔΕΝ ΕΧΕΙ φλας στους καθρέφτες, δεν έχει γυάλινη οροφή, δεν έχει led φώτα ημέρας, ΕΧΕΙ 16άρες ζάντες, μόνο δερμάτινο τιμόνι, απλό ραδιοcd MP3 με χειριστήρια στο τιμόνι και αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες. -
στα περισοτερα ελληνικα περιοδικα λενε οτι ειανι η κορυφη της κατηγοριας.μα καλα τοσο λαθος ειναι τι θα κερδισουν ολοι τους?οσα εχω διαβασει εκτος απο τα φρενα δεν εχω δει κανενα αλλο ''κακο''
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Το εκανα ενα μικρο test drive στο cosmos και μπορω να πω κανα δυο πραγματακια. Οσο το βλεπω εξωτερικα μου κανει περισσοτερο σε ψηλωμενο χατσμπακ παρα σε crosover ειδικα στην απλη εκδοση με τα τασια. Οι χωροι του ηταν αξιοπρεπεις και ο χωρος αποσκευων μαλλον ικανοποιει μια οικογενεια με 2 παιδια για ταξιδι. Οδηγησα το ντιζελ το οποιο δεν μου φανκε να εχει τη δναμη που υποσχεται. Οκ εχει τη ροπη του 2-3500 και εκει ψοφαει και η πτωση αποδοσης ειναι εμφανης. Τα 120 τα εχει στις 2000 στροφες και μαλλον κανει πολυ οικονομικο ταξιδι. Η αναρτηση του προς το μαλακο αποροφαει καλα τις ανωμαλιες ενω οι ποιοτητα υλικων στο εσωτερικο ειναι πολυ κοντα στα ευρωπαικα δεδομενα.Η συναρμογη παντως φαινοταν πολυ καλη.Η τιμη του μου φανηκε γελοιοδως ακριβη καθως το full extra 4κινητο ντιζελ εκανε καπου 30-31000 χιλιαρικα.
Ακριβως πριν απο αυτο οδηγησα το BMW X1 (οκ δικινητο) που με αρκετα πλουσιο εξοπλισμο ηταν καπου στα 33-34000.
Καληνυχτα Σαρακακη καποτε θε βαλεις μυαλο.
Συγκρίνεις ντίζελ + τετρακίνηση (ASX) με βενζίνη + 2κίνητο (X1)!!!
Νταξ, είπαμε μπορεί να μη σου άρεσε το αμάξι να ΄σαι τσακωμένος με το Σαρακάκη αλλά βγάλε τις παρωπίδες!
39,428 € κάνει η αντίστοιχη Χ1 (1.8 δε βγαίνει, η πιο φτηνή 2λιτρη είναι). Ταβάνι δεν υπάρχει στη BMW για το full extra που αναφέρεις. -
ναι αλλα η bmw εχει ατοκο διακανονισμο.....ξερετε ποσο βγαινουν οι τοκοι στο asx για 7 χρονια με 50% κεφαλαιου μπροστα?7000....
-
Ο χρήστης dlmltrls έγραψε:
ναι αλλα η bmw εχει ατοκο διακανονισμο.....ξερετε ποσο βγαινουν οι τοκοι στο asx για 7 χρονια με 50% κεφαλαιου μπροστα?7000....δόσεις 7 χρόνια?
Το αμάξι θα έχει βγάλει σάπια και εσύ ακόμα θα το ξεχρεώνεις.
Γιατί δεν δίνεις 20% προκαταβόλα και 48μήνες max?
-
ναι αλλα η bmw εχει ατοκο διακανονισμο.....ξερετε ποσο βγαινουν οι τοκοι στο asx για 7 χρονια με 50% κεφαλαιου μπροστα?7000....Τι άτοκο έχει η BMW?
Πολλές τσατσιές πάντως με τις τιμές ο συγκεκριμένος εισαγωγέας. Είναι η μοναδική αντιπροσωπία στο κόσμο που καταφέρνεις να αγοράσεις το αυτοκίνητο σε χαμηλότερη τιμή από αυτή που βλέπεις στους καταλόγους. Έξυπνη πολιτική για τους πελάτες. Πουλάνε μούρη με το αμάξι που αγόρασαν με σημαντική έκπτωση, ή άτοκο πρόγραμμα (καλή ώρα) η οποία δε φαίνεται πουθενά και όταν έρθει η ώρα να το πουλήσουν κερδίζουν και στη μεταπώληση αφού κανείς δεν ξέρει πόσο το αγόρασαν πραγματικά. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
ναι αλλα η bmw εχει ατοκο διακανονισμο.....ξερετε ποσο βγαινουν οι τοκοι στο asx για 7 χρονια με 50% κεφαλαιου μπροστα?7000....
Τι άτοκο έχει η BMW?
Πριν 2, 3 μήνες που ρώτησα το άτοκο πρόγραμμα της BMW ήταν για αγορά στις τιμές του τιμοκαταλόγου. Χωρίς εκπτώσεις, ούτε προσφορές. Αφορούσε αυτοκίνητα στοκαρισμένα -και μη- του 2010 (στα στοκαρισμένα του 2009 είχε επιλογή αρκετά μεγάλη έκπτωση ή τιμή του 2010 με άτοκο).
Προς το παρόν πάντως το Mitsubishi δεν δείχνει δελεαστικό ως προς τα χρηματοδοτικά ή τις εκπτώσεις/προσφορές. Είναι νωρίς άλλωστε αφού έχει πολύ λιγο καιρό που ήρθε. Φαντάζομαι πως το 1,6 που ήρθε στον 9ο ... ούτε μήνα δεν λιάζεται σε αλάνα ή στεκεται σε αποθήκη.
-
Λοιπόν,
δεν άντεξα πήγα και το έκανα τεστ drive όπου και έτυχε να έχει το 1.8did intense panorama στο γνωστό χρώμα της διαφήμησης το τυρκουαζ.
Πλεονεκτήματα:
πολυ καλό και σαφές τιμόνι
στο φανάρι με το που βγαλεις νεκρα (ακινητοποιημένος πλήρως) το αμάξι σβήνει! πατάς συμπλεκτη και παιρνει ΑΜΕΣΩΣ μπροστα! Άλλο να στο λένε άλλο να το βλέπεις στην πράξη.
χαμηλά επίπεδα θορύβου για πετρελαιοκινητήρα. Ξεχάστε οτι ξερατε απο ταξί.
για το γκάζι: δεν είναι σπορ αμαξι 200 ίππων ... δεν ειναι όμως στην δυναμη και σαν ενα οικογενειακο 120 ιππων... έχει νευρο στην επιταχυνση απο στάση αλλά κυριως έχει ροπηηηηηηηηηηηηή!!! εκει που κινεισαι στην εθνική με σταθερή ταχυτητα, πατάς και ακουει, δεν χρειάζεται να καταβάσεις!
εμφάνιση: πολυ καλη για μένα αλλά αυτό ειναι υποκειμενικό θεμα. Δηλαδή αν κάποιος θα το πάρει για να εντυπωσιάσει θα κάνει λάθος. Πρέπει να κινηθεί για Q5 ή Χ1 ή Χ3 ή Mercentes αν τον παίρνειΜειονεκτήματα:
υψηλή τιμή... αν και πιστεύω θα πέσει, ή θα βγάλουν τίποτα προσφορές μετά απο κανα 6-8μηνο
μεγάλος χρόνος παράδοσης... κάτι για 5μηνο πήραν τ' αυτιά μου
ειναι νεοαφιχθέν. Δηλαδή τα πρώτα μοντέλα σιγουρα θα βγάλουν μερικά κουσούρια που θα τα βελτιώσουν στα επόμενα
+450Ε το μεταλλικό χρώμαΣυμπέρασμα: ΝΑΙ θα το αγόραζα το diesel εννοειται, αν ηταν να αγοράσω τώρα. Για να μην πω οτι μπορει να επισπέυσω διαδικασίες για να το πάρω πιο πριν απο το χρονοδιάγραμμα που έβαλα. Αλλά η υπομονή είναι σύμμαχος πολλές φορές.
ΥΓ: Το intense panorama σε λευκο τα σπάει άσχημα!!! κάνει αντίθεση η διχρωμία ασπρό - μαύρο! Ίσως να του πήγαινε και μια μαύρη ζάντα!
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
δόσεις 7 χρόνια?
ρε Τζουζέπε , αν τα είχε ο άνθρωπος θα τα έδινε...Επίσης φαντάζομαι ότι δεν μπορεί να δίνει υψηλή δόση κάθε μήνα , οπότε τα πιο πολλά χρόνια είναι μονόδρομος..
Ο πρώτος ή ο τελευταίος είναι που βάζει 7 χρόνια... -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
δόσεις 7 χρόνια?
ρε Τζουζέπε , αν τα είχε ο άνθρωπος θα τα έδινε...Επίσης φαντάζομαι ότι δεν μπορεί να δίνει υψηλή δόση κάθε μήνα , οπότε τα πιο πολλά χρόνια είναι μονόδρομος..
Ο πρώτος ή ο τελευταίος είναι που βάζει 7 χρόνια...Μα θα με τρελάνεις?
Διάβασε τι έγραψε ο άνθρωπος.
Λέει ότι δίνει 50% προκαταβόλη.
Ας μη δώσει τα μισά μπροστά αλλά λιγότερα. Πχ λέω 20%, άρα το υπόλοιπο ποσό θα του μείνει για την μεγαλύτερη δόση.Και ξέρεις και κάτι? Τα αυτοκίνητα να τα αγοράζεις με χρηματοδοτικά τα οποία συμφέρουν αλλά όχι και να γίνεσαι χρηματοδότης τράπεζας....ΆΚου εκεί 7 χιλιάρικα τόκοι
Άδικο έχω?
Επίσης όποιος κρίνει ακριβό ένα hobby όπως το αυτοκίνητο, τότε παίρνει και τα ΜΜΜ....
Το ύφος μου είναι με την καλή έννοια, συγνώμη πάντως αν ενοχλεί -
Για όποιον τηρεί το 'τα πόδια μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα' δεν πειράζει είτε μιλάμε για 2 χρόνια δόσεις είτε για 7. Και να πω και την αλήθεια αυτά τα 7 χρόνια δόσεις για αυτοκίνητο και τα 20 για την μεζονέτα είναι η αιτία του κακού για τα δεινά στον ελληνικό οικογενιακό 'α-'προγραμματισμό. Φυσικά ομως δεν φταίει ούτε ο 'Σ' ούτε το 'ASX' ούτε η BMW ούτε καμία άλλη!
Προσωπικά το ASX το θεωρώ πολύ καλή περίπτωση (αν και δεν έτυχε της προτιμησης μου). Σαν βενζινοκίνητο προσφέρει ακριβώς αυτό που θέλει ένας οικογενειάρχης που είχε την μοναδική επιλογη Qashqai 1,6 και μετά ... 2λιτρο RAV4 με τιμή αγοράς ...στα ουρανια! Στα υπέρ του ο οικολογικός του χαρακτήρας. Το δε diesel με μια καλύτερη τιμή σε μια Ελλάδα χωρίς ΔΝΤ και 'ελευθερους' Θεσσαλονικείς/Αθηναίους σίγουρα θα ήταν best seller.
Σε εμφάνιση πάντως είναι κορυφαίο!Ο χρήστης Thessalos έγραψε:
ΥΓ: Το intense panorama σε λευκο τα σπάει άσχημα!!! κάνει αντίθεση η διχρωμία ασπρό - μαύρο! Ίσως να του πήγαινε και μια μαύρη ζάντα!Έτσι ξεκίνησε η επιλογή μου στο QQ! H γυαλινη οροφή πήγαινε την τιμή εκεί που θα έβλεπα αν σήκωνα το κεφάλι! Οπότε ... δεν πειράζει ας βλέπουμε λαμαρίνα. Πήγαμε στο χρώμα! Ποιος αρχι άντρας πρωτοέδωσε δικαιωμα επιλογής χρώματος σε γυναίκες να τον πλακώσω στις μπουνιές! Στο πιο ανοιχτόχρωμο ... κοντινό του μαυρου φτάσαμε! Έτσι ... τα μόνο που έλειπαν ήταν οι μαυρες ζάντες που θα ταιριαζαν μόνο με άσπρο τοίχο στο σπίτι! Αυτές έμειναν ασημί μιας και είναι εργοστασιακές!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Για όποιον τηρεί το 'τα πόδια μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα' δεν πειράζει είτε μιλάμε για 2 χρόνια δόσεις είτε για 7. Και να πω και την αλήθεια αυτά τα 7 χρόνια δόσεις για αυτοκίνητο και τα 20 για την μεζονέτα είναι η αιτία του κακού για τα δεινά στον ελληνικό οικογενιακό 'α-'προγραμματισμό. Φυσικά ομως δεν φταίει ούτε ο 'Σ' ούτε το 'ASX' ούτε η BMW ούτε καμία άλλη!Δεν διαφωνώ σε κάτι.
Για να επανέλθω σε κάτι on topic όμως.
Εντύπωση μου έκανε(αρνητική) η υπερβολικά λεπτή λαμαρίνα στο αυτοκίνητο.
Με το παραμικρό και ελάχιστο ζούληγμα παραμορφώνεται....
Για παράδειγμα στο 500ράκι μου η λαμαρίνα μπροστά του θυμίζει τανκ και ας έχει μικρότερες επιφάνειες που συνεπάγεται λιγότερες παραμορφώσεις -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Ο πρώτος ή ο τελευταίος είναι που βάζει 7 χρόνια...Αφού δεν τα έχει (τα χρήματα) ας επιλέξει κάτι φθηνότερο. Το να βάζεις 7 χρόνια δόσεις για ένα αυτοκίνητο το θεωρώ και εγώ τραγικό. 2 χρόνια το πολύ. Αν δεν μας παίρνει επιλέγουμε κάτι φθηνότερο.
Προσωπικά είμαι ακόμα πιο ακραίος αφού θεωρώ ότι δεν πρέπει να βάζεις ούτε μία έντοκη δόση. Τα γούστα σου στο αυτοκίνητο πρέπει να τα κάνεις με τα λεφτά που έχεις και όχι με δανεικά. Δεν έδωσα ποτέ ούτε μισή δόση για αυτοκίνητο. Πάντα μετρητά και πάντα να υπάρχει μία καβάτζα τουλάχιστον 10Κ€ στην άκρη. Έτσι το κάνω εγώ γιατί έτσι θεωρώ ότι είναι σωστό. Στο κάτω κάτω το χάλι της οικονομίας της χώρας μας εν μέρη οφείλεται και στα αυτοκίνητο-δάνεια.
-
το χαλι της οικονομιας μας δεν οφειλεται στα αυτοκινητοδανεια που ο καθε μεσος ελληνας αποπληρωνει συνεπως,αλλα στις κ@λοτραπεζες που διναν δανεια χωρις εγγυησεις και χωρις να ελεγχουν αν καποιος μπορει να τα αποπληρωσει.προσωπικα και το προηγουμενο αυτοκινητο μου το πηρα με δοσεις 5 ετων (ατοκα) κι αυτο γιατι αν περιμενα να μαζεψω τα φραγκα για να το παρω cash θα ημουν 5 χρονια με το πεζο2....υπαρχουν ανθρωποι που δε γεννηθηκαν με μπαρμπα στην κορωνη,δεν βρηκαν ετοιμη περιουσια,δεν τους πηρε το πρωτο αμαξι ο μπαμπας, δεν κανουν μια δουλεια που κονομανε 20k τον μηνα (αυτοι φταινε για την οικονομια που με τις λαμογιες τους και τις φοροδιαφυγες τους φτασαμε εδω).
το αυτοκινητο μου το ξεπληρωσα με τον ιδρωτα μου,δεν καθυστερησα ουτε μια δοση,και μη μου λετε οτι φταιω εγω ο μισθωτος που δεν φοροδιεφυγα ουτε ενα ευρω,οτι φταιω για την καταντια της ελλαδας.δε χρωσταω σε κανεναν κι οταν χρωσταω τον αποπληρωνω στην ωρα του.θεωρω διευκολυνση για ενα μισθωτο τις δοσεις,με μικρο επιτοκιο,αλλιως αυτο που θα παιρνε σε 5 χρονια το παιρνει τωρα...και δεν μιλαω ντε και καλα για αυτοκινητα 30k αλλα και για αυτοκινητα μισης αξιας.
οποτε μη μου το παιζετε μερικοι εδω σωστοι,οτι πληρωνουμε cash και κραταμε καβαντζες,γιατι ειναι ΠΟΛΥ λιγοι ελληνες που φτανουν με εντιμο τροπο σε αυτο το επιπεδο,χωρις να χρωστανε φορους,ή ειναι αυτοι που τους σπρωχνει ο μπαμπας μεχρι τα 40....
αυτοι ειναι που γονατισαν την οικονομια.οι αρπαχτες απ το δημοσιο,ειναι ειναι υπερκοστολογησεις,ειτε απευθειας αναθεσεις,ειτε φοροδιαφυγες.
για να ξαναγυρισω στο θεμα του δανειου,αν το asx μου το εδινε με ενα μικρο επιτοκιο 4%,εκανε και μια εκπτωση 1500 μου εδινε και επιδοτηση 1500 στο παλιο μου αυτοκινητο (οπως κανει τωρα για αλλα μοντελα mitsu),δε θα δισταζα να το αγορασω,εστω και με 5-6-7 χρονια δοσεις.γιατι θα μπορουσα να το αποληρωνω,θα γλιτωνα αρκετα απο την οικονομια καυσιμου (δινω τωρα 150 το μηνα κ με υπολογισμους αν ειχα πετρελαιο θα δινα 80...).κι ολα αυτα γιατι ετσι σκεφτεται ενας μισθωτος που δεν ελπιζει στην αρπαχτη του αλλου μηνα.και ειμαι ευγνωμων οταν μου διδεται η δυνατοτητα να παρω με γραμματια,γιατι αυτο ειναι το συστημα του καπιταλισμου,εχει και τα καλα του...
και μη ξανακουσω οτι φταινε οι δανειοληπτες για την οικονομια μας...αυτα ειναι ιστοριες για αγριους για να κατεβαζουμε το κεφαλι και να αισθανομαστε ενοχοι που ειμαστε τιμιοι και να μην αναζητουμε τα πραγματικα λαμογια
Ως εδώ όμως. Σχετικό με την οικονομία θέμα υπάρχει στον 'Αντίλογο'. Συνεχίζουμε με το ASX και μόνο [mod].
-
Ενδεικτικά ν' αναφέρω οτι η μιτσουμπισι δίνει μέχρι 84 δοσεις και με 30% προκαταβολη το επιτοκιο είναι 6,75%, ενώ με 20% προκαταβολή το επιτόκιο είναι 7,9%. Φυσικά όλοι ξέρουμε οτι τα πραγματικά είναι παραπάνω απο αυτά που βλέπουμε...
-
Θα είχε ενδιαφέρον να δει κανείς που θα φτάσει η τελική τιμή με αυτά τα επιτόκια.
-
Καλό θα είναι πάντως να μην παίρνουν αέρα τα μυαλά μας με τα diesel, διότι στο χώρο της αυτοκίνησης ένα είναι σίγουρο: οτι τίποτα δεν είναι σίγουρο!
τι θέλω να πω? το οτι το πετρέλαιο εχει περιπου 1,28 και η βενζινη περιπου 1,5Ε ειναι τωρινα δεδομένα, τα οποία δεδομενα ως γνωστό αλλάζουν εύκολα. Πχ μια απελεύθερωση πετρελαιοκίνησης σε Αθηνα - θεσ/νικη θα φέρει ενα ντομινο αλλαγών: ξαφνικα τα ντιζελαμαξα θα εχουν κατακόρυφη ανοδο ζήτησης, όλοι θα πουλάνε τα βενζινοκίνητα για να καταφύγουν στο φτηνο καύσιμο με αποτέλεσμα τα μεταχειρισμένα βενζίνης να πέσουν κατακόρυφα. Μετα θα ρθουν τα γνωστα λαμογια - λουμπίνες των πετρελαικων εταιριών - καρτέλ ή όπως αλλιώς τα λένε και θα πάνε το πετρέλαιο στο 1,70 και την βενζινη στο 1,50. Και θα σου λένε: καταναλωτή, δεν πιστεύω να χεις παράπονο διότι το 1800cc diesel σου, σου βγάζει παραπάνω χμ άρα έρχεσαι στα ιδια με τον 1600cc βενζινης....
Ασε που σε 2-3 χρόνια θ' αρχίσουν να πασάρουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες ηλεκτροκίνητα... Φαντάσου τότε να πουλάνε όλοι τα βενζινάμαξα-πετρελάμαξα για να στραφούν σε ηλεκτροκίνητα, πόσο θα ξεφτιλιστούνε τότε αυτά τα μεταχειρισμένα... my god!!!! γνωστό το αντικείμενο και διδαχθέν απο το παρον! εκτινάχθηκε η βενζίνη για τους γνωστούς λόγους, και ξεφτιλιστήκανε τα διλιτρα αμάξια... μπείτε στο car.gr και θα βρείτε cayenne με 30000Ε!!! που σημαίνει οτι αν πας με 27000Ε στο χέρι θα στο δώσει!!!Για να μην παρεξηγηθώ, όλα τα παραπάνω είναι υποθετικά σενάρια, αλλά καθόλου απίθανα!!!
φιλικά
Γιώργος -
για να ξαναγυρισω στο θεμα του δανειου,αν το asx μου το εδινε με ενα μικρο επιτοκιο 4%,εκανε και μια εκπτωση 1500 μου εδινε και επιδοτηση 1500 στο παλιο μου αυτοκινητο (οπως κανει τωρα για αλλα μοντελα mitsu),δε θα δισταζα να το αγορασω,εστω και με 5-6-7 χρονια δοσεις.γιατι θα μπορουσα να το αποληρωνω,θα γλιτωνα αρκετα απο την οικονομια καυσιμου (δινω τωρα 150 το μηνα κ με υπολογισμους αν ειχα πετρελαιο θα δινα 80...).κι ολα αυτα γιατι ετσι σκεφτεται ενας μισθωτος που δεν ελπιζει στην αρπαχτη του αλλου μηνα.και ειμαι ευγνωμων οταν μου διδεται η δυνατοτητα να παρω με γραμματια,γιατι αυτο ειναι το συστημα του καπιταλισμου,εχει και τα καλα του...
Ως εδώ όμως. Σχετικό με την οικονομία θέμα υπάρχει στον 'Αντίλογο'. Συνεχίζουμε με το ASX και μόνο [mod].
Η οικονομία στη κατανάλωση δεν θα είναι και τόσο μεγάλη, εκτός και αν αλλάζεις εντελώς κατηγορία σε χώρους και επιδόσεις. Για παρόμοια αυτοκίνητα υπολόγισε γύρω στο 30%. Οπότε πρέπει να κάνεις πάρα πολλά χιλιόμετρα για να πεις ότι θα βγεις κερδισμένος. Επιπλέον εκτός από τους τόκους θα πρέπει να υπολογίσεις και το αρχικό κεφάλαιο που θα δαπανήσεις και τότε το πράγμα καταντάει γελοίο γιατί με 6000€ βενζίνη (μία μικρή προκαταβολή για αγορά αυτοκινήτου) κάνεις 40'000χλμ με κατανάλωση 10λτ/100χλμ και τη βενζίνη στο 1,5€.
-
Προχθές που ήμουν Κομοτηνή είδα για πρώτη φορά το ASX σε γκρί χρώμα στον δρόμο και ειλικρινά φαίνεται πολύ πιο όμορφο και εντυπωσιακό απ' ότι στις φωτογραφίες!
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Προχθές που ήμουν Κομοτηνή είδα για πρώτη φορά το ASX σε γκρί χρώμα στον δρόμο και ειλικρινά φαίνεται πολύ πιο όμορφο και εντυπωσιακό απ' ότι στις φωτογραφίες!Το γκρι το ειδα στην αντιπροσωπεία Θεσ/νικη και δεν λέει σαν χρωμα και τόσο.... αλλά αν σου άρεσε αυτό που να δεις κι απο κοντά το άσπρο ή το τυρκουάζ!!!!!
Mitsubishi ASX Crossover