-
δε ξερω ρε φιλε, βγαινει παντου πιο γρηγορο, το τσιροτο να το καταλαβω (η 4κινηση στη πιστα ειναι αχρηστη) , η γκολφω δεν καταλαβαινω πώς
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δε ξερω ρε φιλε, βγαινει παντου πιο γρηγορο, το τσιροτο να το καταλαβω (η 4κινηση στη πιστα ειναι αχρηστη) , η γκολφω δεν καταλαβαινω πώςΡιξτε μια ματια και εδω.
-
μιλουσα για γυρους στο fastelaps
http://www.fastestlaps.com/comparisons/ ... olf_R.htmlκαι το τσιροτο ακομα χειροτερα
-
Ε, εντάξει. Το S3 έχει και τόσα χρόνια στην πλάτη του. Το ότι είναι πιο γρήγορο το Γκολφάρ (και όχι τίποτα τραγικές διαφορές δηλαδή) λογικό μου φαίνεται. Εξέλιξη λέγεται αυτό.
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Ε, εντάξει. Το S3 έχει και τόσα χρόνια στην πλάτη του. Το ότι είναι πιο γρήγορο το Γκολφάρ (και όχι τίποτα τραγικές διαφορές δηλαδή) λογικό μου φαίνεται. Εξέλιξη λέγεται αυτό.+1
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Ε, εντάξει. Το S3 έχει και τόσα χρόνια στην πλάτη του. Το ότι είναι πιο γρήγορο το Γκολφάρ (και όχι τίποτα τραγικές διαφορές δηλαδή) λογικό μου φαίνεται. Εξέλιξη λέγεται αυτό.Στην πίστα είναι αρκετά πιο γρήγορο. Εγώ όμως για να είμαι ειλικρινής θα περίμενα να είναι πιο γρήγορο το Golf R και στις υπόλοιπες μετρήσεις (ρεπρίζ, από στάση κ.λ.π.) Επειδή αυτό δε συμβαίνει και φυσικά υπάρχει και στους κινητήρες εξέλιξη, υποψιάζομαι ότι το Golf θα καταναλώνει λιγότερο καύσιμο.
Τέλος πάντων είναι εντελώς φιλολογική η συζήτηση μιας και με τα νέα μέτρα, ένα καλό-εξοπλισμένο Golf R φλερτάρει με τα 50Κ€. -
το μοτερ ειναι το μονο που ειναι σιγουρα απαραλλακτο..
μηπως κοιτας με dsg?
-
το μοτερ ειναι το μονο που ειναι σιγουρα απαραλλακτο..
μηπως κοιτας με dsg?Μηχανικά φαντάζομαι ότι θα 99% ο ίδιος. Το s/w όμως θα έχει σημαντικές διαφορές.
-
δε ξερω ρε φιλε, βγαινει παντου πιο γρηγορο, το τσιροτο να το καταλαβω (η 4κινηση στη πιστα ειναι αχρηστη) , η γκολφω δεν καταλαβαινω πώςδεν είναι η τετρακίνηση τόσο όσο το βάρος... αφου το Ιαπωνέζικο βιντεάκι έχει τρελή σύγκριση και βλέπεις ότι το ψιρόκο παραμένει μπροστά από όλα, παρόλες τις αξιότιμες προσπάθειες του φεEVOγω...
αλλά το γκολφάκι θα έπρεπε να είναι το ίδιο εκτός αν συγκρίνουν ανόμοια πράγματα... δηλαδή με ή χωρίς ενεργές αναρτήσεις ή/και DSG.... ειδάλλως δεν εξηγείται...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ε, εντάξει. Το S3 έχει και τόσα χρόνια στην πλάτη του. Το ότι είναι πιο γρήγορο το Γκολφάρ (και όχι τίποτα τραγικές διαφορές δηλαδή) λογικό μου φαίνεται. Εξέλιξη λέγεται αυτό.
+1
το f/l S3 δεν έχει καμία σημαντική διαφορά πέρα από το ανανεωμένο πρόγραμμα από το Golf R....
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
+1
το f/l S3 δεν έχει καμία σημαντική διαφορά πέρα από το ανανεωμένο πρόγραμμα από το Golf R....
To pre fl ομως ειχε Haldex2 , το fl εχω διαβασει σε διαφορετικα ξενα fora οτι εχει haldex4.
Mεχρι και τους κωδικους εχουν ταυτοποιησει, για την σχετικη επιβεβαιωση.
Επισης σιγουρα ενα νεο 'σκαρι' βλεπε γενια VI Golf μπορει να εχει μεγαλυτερα ποσοστα στρεπτικης ακαμψιας, απο ενα S3, ως νεοτερο μοντελο.
Το σημαντικο κομματι στο θεμα 'εξελιξη' ομως τουλαχιστον σε καλη Γερμανικη ασφαλτο
(και οχι στην Ελληνικη...σαπουνοποιεια) δειχνει να ειναι -με προφανη πρωταρχικο στοχο και την μειωση κοστους βεβαια- η τακτικη τυπου 'less is more' χωρις haldex αλλα με εξελιγμενα ηλεκτρονικα βοηθηματα, μεγαλυτερα μετατροχια, χαμηλοτερο βαρος, τουλαχιστον για οτι αφορα το Scirocco R... -
οχι ρε γρηγορη, εισαι σιγουρος για το 4? 2 εχουν ολα απο οσο ξερω..
θα πρεπει να το ψαξω
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
To pre fl ομως ειχε Haldex2 , το fl εχω διαβασει σε διαφορετικα ξενα fora οτι εχει haldex4.
Mεχρι και τους κωδικους εχουν ταυτοποιησει, για την σχετικη επιβεβαιωση.
Ε...απλά... ξέχνα το! wishfull thinking που λένε οι ξένοι... δεν υπάρχει διαφορά στην μετάδοση της κίνησης σε κανένα σημείο... μόνο το κιβώτιο και οι ενεργές αναρτήσεις οι οποίες από μόνες τους είναι ικανές για να φάνε χρόνο... δεν μπορώ βέβαια να υπολογίσω πόσο.-
μόνο το TTRS φοράει κάτι άλλο.... οι κωδικοί που λες αναφέρονται σε χρόνο παραγωγής κι όχι σε είδος προϊόντος... το έχω δει... απλά επειδή φτιάχνονται παράλληλα με τα άλλα έχουν κοινά στοιχεία κωδικού...
η δύναμη όμως από την διαφορετική εισαγωγή και το πρόγραμμα που ουσιαστικά φοράει το TTS και τα πέρασαν στο Golf R κάνει δουλειά...
κατά τα άλλα η υπερκατασκευή άλλαξε μόνο στο νέο Golf, τα από κάτω, αν τα ανεβάσεις σε μια ράμπα είναι ολόιδια με αυτά του S3μου... και τι εννοείς δηλαδή ότι ενώ μοιράζονται το ίδιο πάτωμα το οποίο προέρχεται από την ίδια σχεδίαση της γραμμής παραγωγής, στο ένα είναι πιο εξελιγμένο από το άλλο? πως γίνεται αυτό? Βέβαια η υπερκατασκευή μπορεί να προσθέτει ακαμψία και μάλιστα σημαντική... αλλά αμφιβάλω αφού είναι και μεγαλύτερο σε όλες τις διαστάσεις του... το S3 έχει πιο μαζεμένο πάτωμα και εξ αυτού πιο συγκεντρωμένη κατασκευή κι άρα , κατά την ταπεινή γνώμη μου πάντα, πιο δεμένη... (τρίθυρο)
-
Τιμή ευκαιρίας το Golf R... 47.240 + Έξοδα το 3θυρο, 50.000 + Έξοδα το 3θυρο DSG...
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=11275
-
Στο site της vw το έχει 42,200 και 44,800 αντίστοιχα, αλλά οι τιμές λένε οτι ισχύουν απο 23/4.. Μα τί στο καλό, τόσο πολύ ανέβηκε από τους νέους φόρους;;;;;;
Δηλαδη 6,000ε φόροι ??? ΕΛΕΟΣ !
-
ειδα σημερα το 2ο μπλε τσιροτο R στο δρομο
ομορφουλι
-
ειδα σημερα το 2ο μπλε τσιροτο R στο δρομοομορφουλι
Ομορφο ειναι , το ειδα σε εκθεση και το περιεργαστηκα, αλλα 38.5 με DSG, πλεον παει
πολυ... Για αυτο βεβαια δεν φταει η VAG, αφου οταν πατησε Ελλαδα,
ειχε 33.670ευρω το manual και +2κ το DSG...@vellerefontis
Για το haldex δεν επιμενω καθως δεν το εχω ψαξει οσο εσυ, απλα το ειδα σε δυο
Aμερικανικα fora και μαλιστα επεμεναν με φωτο, κωδικους κτλ οτι τα fl του 08'
(τα sportback με led και πισω , και τα 3πορτα με μπροστα μονο), εχουν
το haldex4 , χωρις βεβαια το elsd...
Στο θεμα της εξελιξης του Golf R, πιστευω απλα οτι θα εχει βελτιωμενη ακαμψια, σε σχεση με το S3, τα χωριζουν και καποια χρονια παρουσιασης...
Εφοσον εχουν ιδιο μεταξονιο 2571mm, τα πατωματα ειναι ιδια στην βαση τους.
Τωρα αν το νεο Golf εχει τραβηγμενους προφυλακτηρες, και βγαινει 5-10ποντους πιο μακρυ απο το S3, αυτο δεν το μειωνει σε επιπεδο ακαμψιας. -
επισης να αναφερω οτι το συγκεκριμενο που ειδα φορουσε pzero 235, αντι του 225 (exalto και conti) που ειχαν τα δικα μας
αυτο συμβαλλει εν μερη και στα γυρολογια του που ειχα σχολιασει πιο παλια
-
ειδα σημερα το 2ο μπλε τσιροτο R στο δρομοομορφουλι
είχα δει ένα την προ-προηγούμενη(τελικά) εβδομάδα καθώς κατέβαινα την Πρωτοπαπαδάκη, σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων...
από πίσω μόνο αφού ήταν κάθετα προς τον δρόμο...
κάθεται καλά...
-
Η συζήτηση για τα κιβώτια διπλού συμπλέκτη μεταφέρθηκε στο Κιβώτια διπλού συμπλέκτη στα 'Τεχνικά θέματα'. Παρακαλώ να μείνει εδώ η συζήτηση για τα δύο 'R' [Mod]
GOLF R - SCIROCCO R