-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
το κόστος τοποθέτησης της DCC μετά την αγορά του αυτοκινήτου ανέρχεται σε 2800ευρώ περίπου... Μάλλον μπορώ να κάνω άλλα πράγματα στην ζωή μου και να ζήσω χωρίς αυτή...Εννοείται!
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Βάζε εμότικονς φίλε μου....όταν βάζω εμοτικον μου τη λένε ότι βάζω... όταν δεν βάζω πάλι μου την λένε... Τι να πω τώρα!
-
το τουτούδι ήπιε το πρώτο του λαδάκι!'έκαψε' μόλις 450γραμμάρια πανάκριβου λαδιού! Άρα είμαι και πολύ ευχαριστημένος αφού έχει διανύσει γύρω στα επτά χιλιάρικα οδομέτρου...
Σε αντίθεση με το Scirocco R, το S3 είχε κάψει 1,5λίτρο λάδι μεταξύ των πρώτων 4 και 7 χιλιάδων χιλιομέτρων...
θέλω να ακούσω θεωρίες συνομοσίας τώρα... τι φταίει, τι παίζει κλπ
το έσκιζες πιο πολύ ??
-
το τουτούδι ήπιε το πρώτο του λαδάκι!'έκαψε' μόλις 450γραμμάρια πανάκριβου λαδιού! Άρα είμαι και πολύ ευχαριστημένος αφού έχει διανύσει γύρω στα επτά χιλιάρικα οδομέτρου...
Σε αντίθεση με το Scirocco R, το S3 είχε κάψει 1,5λίτρο λάδι μεταξύ των πρώτων 4 και 7 χιλιάδων χιλιομέτρων...
Ήπιε λαδάκι?
Φριτέζα είναι?
Μαλλον το πάταγες πιο πολύ το S3 απ' όσο έχω καταλάβει Vel
Σ' αυτό μάλλον είσαι ευγενής ακόμα -
Αθήνα - Πρέβεζα 3ώρες και 21λεπτά με στάση για βενζίνη...
το λάδι δεν έπεσε πάλι... η δε τελική του ταχύτητα είναι μεταβαλλόμενη... ενώ στην πρώτη απόπειρα να φτάσεις την τελική του, των 250χλμ/ώρα σε σταματάει ο ηλεκτρονικός άγγελος, την κάθε επόμενη που πλησιάζεις το όριο αυτό, κι εφόσον πατάς τέρμα, με πατημένο το κουμπί του κικ νταουν του γκαζιού, προσπερνάει την τελική και φτάνει περίπου στα 162μίλια ή 260χλμ την ώρα... Όλα αυτά στο τμήμα της Ιόνιας Οδού γύρω από το Αγρίνιο...
ο ρυθμός επιτάχυνσης μετά τα 180χλμ είναι καταιγιστικός λόγο του DSG, δεν παίρνει ούτε ανάσα και επιταχύνει ασταμάτητα... Πολύ καλή αίσθηση πάντως, πολύ ευχαριστημένος με την σταθερότητα του αυτοκίνητου και την επιτάχυνση στις ταχύτητες αυτές.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
το τουτούδι ήπιε το πρώτο του λαδάκι!
'έκαψε' μόλις 450γραμμάρια πανάκριβου λαδιού! Άρα είμαι και πολύ ευχαριστημένος αφού έχει διανύσει γύρω στα επτά χιλιάρικα οδομέτρου...
Ήπιε λαδάκι?
Φριτέζα είναι?
Μαλλον το πάταγες πιο πολύ το S3 απ' όσο έχω καταλάβει Vel
Σ' αυτό μάλλον είσαι ευγενής ακόμαμάλλον έχεις παρεξηγήσει το γεγονός ότι δεν τρέχω υπερβολικά με το πόσο ευγενής είμαι στο γκάζι... σε πληροφορώ ότι είμαι σαφώς πιο αγενής με αυτό από ότι με το S3 αφου σου βγάζει χαρακτήρα muscle car στο γκάζι του και με τον ήχο του...
-
Α μάλιστα
Ανακαλώ τότες -
βρήκα κάτι καρδούλες ζωγραφισμένες σήμερα το πρωί πάνω στα δεξιά παράθυρά μου.... τί να πω, το το αυτοκίνητο... να δούμε αν θα βρώ να αγαπήσει κι εμένα...
-
Aν δε βρεις χαρτάκι με τηλέφωνο στο παράθυρο δε μετράει.
-
αυτο αραγε μετραει?
-
αυτο αραγε μετραει?στα ειπα και στο τηλεφωνο αλλα ας το γραψω κι εδω.: 15 αλογα πανω απο τα 265 που ανακοινωνει η vw! Εντυπωσιακο ειδικα οταν τα περισσοτερα οχηματα του ανταγωνισμου βγαζουν συνηθως κοντα ή λιγο πιο χαμηλα απο τα ανακοινωμενα.
-
Βεβαιως όταν το κάνει αυτό η φάου-βε μιλαμε για ευχαριστη έκπληξη. Όταν το κάνει η φίατ μιλάμε για σκάνδαλο.
Όσοι θυμούνται, κατάλαβαν. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Βεβαιως όταν το κάνει αυτό η φάου-βε μιλαμε για ευχαριστη έκπληξη.Who cares? Δεν πα να βγάζει και 500??
-
βρήκα κάτι καρδούλες ζωγραφισμένες σήμερα το πρωί πάνω στα δεξιά παράθυρά μου.... τί να πω, το το αυτοκίνητο... να δούμε αν θα βρώ να αγαπήσει κι εμένα...Πρόσεξε μόνο μην είναι κανένας ιδιοκτήτης σιρόκο 1.4...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
αυτο αραγε μετραει?
στα ειπα και στο τηλεφωνο αλλα ας το γραψω κι εδω.: 15 αλογα πανω απο τα 265 που ανακοινωνει η vw! Εντυπωσιακο ειδικα οταν τα περισσοτερα οχηματα του ανταγωνισμου βγαζουν συνηθως κοντα ή λιγο πιο χαμηλα απο τα ανακοινωμενα.
δεν ισχύει αυτό που λές, όπως έχω εξηγήσει αρκετές φορές στην παρέα, ο κινητήρας είναι δεύτερης γενιάς, με πρόγραμμα όμοιο με του ΤΤS και έτσι θα έπρεπε να βγάζει τουλάχιστον 272 ανεξαρτήτως του τι ανανκοινώνει ο κατασκευαστής ότι θέλει αυτό το μοντέλο να έχει... Επίσης βοηθάει το λογισμικό του δεύτερης γενιάς DSG. Το δε marketing της ιπποδύναμης του αυτού μηχανικού συνόλου να αποδίδει 260, 265, 270 και 272 ανάλογα με την αγορά και το μοντέλο είναι τουλάχιστον αστεία σε κόστος οπότε και αν γνωρίζει κανείς από λογισμικό, θα δεί ότι είναι πανομοιότυπο με αρκετές ανοχές εφαρμογής και έτσι με κοινή κωδικοποίηση εγκεφάλων που φοράνε όλα αυτά τα μοντέλα επιτυγχάνονται πάνω κάτω οι επιθυμητές αποδόσεις και επιδόσεις...** Άρα τα παραπανίσια άλογα είναι δεν είναι 5-6-7**, αριθμός καθόλα λογικός σε παραγωγή που θα πρέπει να μην πέφτει κάτω απο τα 272 blueprinted και έτσι να περνάει την τυποποίηση και να παίρνει την άδεια να ανακοινώνει όσα θέλει με μια μικρή άνεση ασφάλειας...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
βρήκα κάτι καρδούλες ζωγραφισμένες σήμερα το πρωί πάνω στα δεξιά παράθυρά μου.... τί να πω, το το αυτοκίνητο... να δούμε αν θα βρώ να αγαπήσει κι εμένα...
Πρόσεξε μόνο μην είναι κανένας ιδιοκτήτης σιρόκο 1.4...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Βεβαιως όταν το κάνει αυτό η φάου-βε μιλαμε για ευχαριστη έκπληξη.
Who cares? Δεν πα να βγάζει και 500??
we care because you do... if you dont we still do!
-
Που το μέτρησες Κων/νε;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Βεβαιως όταν το κάνει αυτό η φάου-βε μιλαμε για ευχαριστη έκπληξη. Όταν το κάνει η φίατ μιλάμε για σκάνδαλο.
Όσοι θυμούνται, κατάλαβαν.σκάνδαλο είναι κάτι ελληνικά περιοδικά που βγάζουν αυτοκίνητα με ΠΟΛΛΑ παραπάνω άλογα και μετά μαθαίνουμε ότι πριν την μέτρηση είχαν γαργαληθεί και μάλιστα από το ίδιο το συνεργείο που τα μέτρησε αφού τα έχουν βρει περιοδικό και συνεργείο και ανταλλάσουν τεχνογνωσία νέων μοντέλων και κάνουν και τσάμπα στραβές μετρήσεις...
Άσε φίλε, έναν καλό λόγο πές μας κι άφησε το να πέσει γιατί έχουν δει τα ματάκια μου πολλά... Οπότε μην είσαι τόσο σίγουρος για αυτά που λένε οι άλλοι και κάνε ότι κάνω κι εγώ, πήγαινε βόλτα και γνώρισε τον κόσμο αυτοπροσώπως.. εάν σας πω τι έμαθα χθές στην μέτρηση θα σας σηκωθεί η τρίχα! Μιλάμε φίλε...
ααα, στον Μαραβέλια την έκανα, όπου ακριβώς και του S3 το οποίο μετά την αναβάθμιση είχε βγει με 297άλογα! Ειρωνία ε? το ένα 279 το άλλο 297!
GOLF R - SCIROCCO R