-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Vel, μην 'ισοπεδωνεις' τοσο ευκολα ολα τα αλλα αυτοκινητα (οπως πχ τωρα το RS, που το ισοπεδωνεις εμμεσα).Εχουν γινει απειρες συζητησεις σε ολον τον κοσμο για αυτα τα αυτοκινητα (+ το Focus RS, αφου τα 3 τους ειναι τα καλυτερα με κινηση εμπρος) και απειρες δοκιμες.
Πριν κατι μηνες τσακωνοσασταν εδω για το αν το Golf R ειναι πιο υπερστροφικο, αν το Scirocco ειναι πιο φιλικο στο αφημα, αν ειναι το ενα πιο γρηγορο, αν το αλλο πεταει 8.125 μοιρες κωλο αν αφησεις το γκαζι απο το 60.46% στο 34.191% και λοιπα.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι το RS (οχι το Trophy) ειναι σχεδον παντα (σε οσες διαδρομες ή πιστες εχει μετρηθει) ταχυτερο απο το Scirocco και το Focus, χωρις να σημαινει κατι παραπανω απο το οτι στην Renault δεν ειναι βλακες, αλλα χωρις να σημαινει οτι η Ford και η VW ξαφνικα δεν ξερουν να στηνουν ενα αυτοκινητο.
Το αν εσυ προτιμας για 'δευτερα' (που οπως ειπες δεν υπαρχουν δευτερα) πραγματα το Scirocco ειναι αλλο θεμα οπως ειπες!δεν ισοπεδώνω τίποτα... είναι θέμα κατανόησης κάποιων πραγμάτων παραπάνω από το τιμόνι και το γκάζι... θέλει συζήτηση πολύ, το Ford RS έχει λάβει ουκ ολίγες αντικρουόμενες κριτικές στον αγγλικό τύπο για το πόσο torque steering παράγει ενώ έχει και μπλοκέ...
το Renautl από την άλλη είναι πολύ καλόστημμένο...
το δε R είναι ένα κλικ πιο ουδετερο/ φιλικό και είχε μέχρι τώρα μή απενεργοποιούμενο ESP, τώρα όμως, αν ποτέ αξιωθεί ένα περιοδικό ελληνικό να κάνει σύγκριση κατελάχιστον αντικειμενική να δείτε πόσο θα τους αρέσει παραπάνω...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Έχω clio rs και τετρακίνητο vag (leon 4). Έχω οδηγήσει επίσης πολλά αυτοκίνητα του γκρουπ (leon fr & cupra, s3 προηγούμενο κλπ)
Την αίσθηση που σου δίνει το ρενό ούτε από μακριά δεν την βλέπει το γκρουπ vag.
Μόνο το ρενό και το 106 που είχα παλαιότερα, με έκαναν να ξυπνάω πρωί και να ψάχνω ειδικές στα βουνά
κι εγώ ξύνπησα σήμερα και πήγα βόλτα όπως και εχθές πήγα δήθεν για βουτιά μέχρι το Σούνιο, ήμουν στον δρόμο 2,5ώρες και στην παραλία μισή... άρα όλοι με κάποια ξυπνάμε, δεν σημαίνει ότι το ένα είναι καλύτερο από το άλλο...
μήπως η μόνη αίσθηση που σου γίνεται αισθητή είναι αυτή του renault γιατί όλα τα αυτοκίνητα έχουν αίσθηση...
όσο για το κριτήριο/ σύγκρισης που έχεις/ είχες, το Leon4 δεν έχει καμία σχέση ούτε με το πρώτο S3 σε στήσιμο, τα έχω οδηγησει και τα δύο πολύυυυυυυυυυυυυυυ.... το ένα το είχα εγώ, το άλλο ο φίλος μου απο τη δουλειά ο οποίος το πούλησε και πήρε GTi και ξύπνησε... απλά βαρετό το Leon δεν πα να φόραγε ότι και το άλλο...
από ευθυγράμμιση και μόνο, σε ένα οποιοδήποτε αυτοκίνητο, αλλάζεις συμπεριφορά... Δεν χρειάζεται ούτε καν δύναμη να προσθέσεις ή να αλλάξεις αμορτισέρ/ ελατήρια
οπότε αυτές οι 'χαοτικές' όπως τις παρουσιάζετε διαφορές είναι μικρές και οι περισσότεροι δεν μπορείτε να τις εκμεταλευτείτε ούτως ή άλλως για αυτό και στον περισσότετο κόσμο το ένα είναι αρκετό και το άλλο προκαλλεί ανασφάλεια...
Όλες οι αισθήσεις μου είναι αντιληπτές
Σου είπα, δεν έχω οδηγήσει μόνο leon4 αλλά και διάφορα του γκρουπ (π.χ. leon cupra II). Όλα είναι πολύ καλά, ιδιαίτερα αποτελεσματικά και γρήγορα αλλά δεν προσφέρουν την αίσθηση και τη ρυθμισιμότητα που δίνουν τα ρενοσπορ.
Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη και απ΄όσο ξέρω συμβαδίζει με τη γενική άποψη που επικρατεί στον ειδικό τύπο πανευρωπαϊκά.
Όταν αγοράζεις σπορ, δυνατό χατσ, προέχει η αίσθηση και ο καθαρόαιμος χαρακτήρας. Τώρα τα υπόλοιπα περί απτής ποιότητας, άχρηστων extra κλπ έχουν σημασία σε μικρότερα, πιο καθημερινά μοντέλα.Δεν είναι τυχαίο ότι λίγα είναι τα σπορ αυτοκίνητα των οποίων η 'αξία' παραμένει διαχρονική (π.χ. golf GTI I & II, clio williams, pug 106, 205 & 306 gti, evo VI - IX). Τα υπόλοιπα έρχονται και παρέρχονται
-
ενταξει ολα τα αυτοκινητα εχουν καποια αισθηση, αλλα 'καθαροαιμο' χαρακτηρα σιγουρα δεν εχουν ολα (ελαχιστα ουσιαστικα εχουν) και δεν πιστευω οτι προσπαθησε ποτε η vw να σου πουλησει το παραμυθι περι καθαροαιμου αγωνιαρικου χαρακτηρα
αυτα τα κανουν οι 'τιμιοι' της αυτοκινησης
οσο για τα διαχρονικα ζμπορ αυτοκινητα, αυτο που αλλη μια φορα παρατηρω ειναι οτι επικρατει η αποψη 'καθε περισυ και καλυτερα.. ' και ειδικα στους μεγαλυτερους , αυτο που τους αρεσε στα νιατα τους (το γιατι και οι πιο νεοι συντηρουν αυτο το μυθο ποτε μου δεν καταλαβα βεβαια , αλλα τελοσπαντων.. )
οπως και να το κανουμε ομως τα πιο καινουρια ειναι κατα κανονα πολυ καλυτερα -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ενταξει ολα τα αυτοκινητα εχουν καποια αισθηση, αλλα 'καθαροαιμο' χαρακτηρα σιγουρα δεν εχουν ολα (ελαχιστα ουσιαστικα εχουν) και δεν πιστευω οτι προσπαθησε ποτε η vw να σου πουλησει το παραμυθι περι καθαροαιμου αγωνιαρικου χαρακτηρααυτα τα κανουν οι 'τιμιοι' της αυτοκινησης
οσο για τα διαχρονικα ζμπορ αυτοκινητα, αυτο που αλλη μια φορα παρατηρω ειναι οτι επικρατει η αποψη 'καθε περισυ και καλυτερα.. ' και ειδικα στους μεγαλυτερους , αυτο που τους αρεσε στα νιατα τους (το γιατι και οι πιο νεοι συντηρουν αυτο το μυθο ποτε μου δεν καταλαβα βεβαια , αλλα τελοσπαντων.. )
οπως και να το κανουμε ομως τα πιο καινουρια ειναι κατα κανονα πολυ καλυτεραΓενικώς συμφωνώ
-
Αν έφτασες να έχεις αμάξι που να σε κάνει να θες να κάθεσε μέσα να πας ή να το κοιτάξεις ή να πετάξεις το αμάξι
Κατα τα λοιπά δεν είναι τίμια τα Renault Sport ε?
Νταξ τι να πωorestisren όποτε σε συμφέρει πετάγεσαι... ο άνθρωπος είναι έτσι από την φύση του, δίπλα του είσαι και βαριέται να έχρθει για καφέ... πλάκα έκανε υπερβάλλοντας τα κείμενα...
Εγώ λέω ότι απλώς... μεγάλωσε και τον γεμίζουν πιο 'πνευματικά' πράγματα.
-
αλλά τέλος πάντως πάλι μερικοί εδώ μέσα δενβ έςχουν οδηγήσει αλλά ξέρουν... Λυπάμαι που δεν λένε μερικοί να μάθουν πρώτα και μετά... ακόμη κι εγώ που το έχω στην κατοχή μου ακόμη ανακαλύπτω όρια, και ο dimgster που το οδήγησε δεν το έμαθε στο άψε σβήσε κι ούτε κατάλαβε όλα όσα κάνει...
...
τέλος το technical manual που διάβασα λέει ότι όταν απενεργοποιείς το ESP βγαίνει μόνο το ASR! XDS και ESP παραμένουν και το ESP, όπως χαρακτηριστικά λέει, αφήνει μεγαλύτερα περιθώρια σπορ οδήγησης. Αυτά τα περιθώρια μου είναι αρκετά... ειδικά στην ελλάδα με τους δρόμους μας και τέλος πάντων λέω και ξαναλέω ότι συνολικά με έχει αγγίξει και με γεμίζει όσο και το Makinen οπότε όποιος θεωρεί ότι του είναι λίγο ας πάει να το αγοράσει, να δεσμευτεί δηλαδή με την αγορά του μετά από ώριμη σκέψη, ας το οδηγήσει/ μάθει και ας μας πεί ότι δεν του αρέσει μετά.
όχι άλλο θεωρία! γ@μώτο!
Velle, γιατί τα παιρνεις;
Ενας ταλαντούχος οδηγός και με ελάχιστη πείρα σε άλλα γρήγορα αυτοκίνητα πιστεύω πως θα βρεί τα όρια του R σχετικά εύκολα, γιατί ο 'φακελος πτήσης' του R είναι σαφέστατα οριοθετημένος απο τη μαμα vw μέσω και των ηλεκτρονικών. Δεν είπε κανένας οτι θα βρείς τα όρια των τόσων ίππων, των 345χλ φρένων και των λάστιχων σε μέτριο ελληνικό οδόστρωμα -- οι ταχύτητες θα είναι απαγορευτικές.Αυτό που ξέρουμε είναι οτι δεν υπάρχει δυνατότητα με το R να πάρεις μια στροφή αν θές με τα 4 ή υπερστροφικά εκτός αν προβείς σε κατάφωρη παραβίαση των νόμων της Φυσικής. Γιατί λοιπόν διαφωνείς οτι αυτό δεν σημαίνει κάτι για το τι μπορεί να κάνει αυτό το αμάξι;
Και ξαναλέω οτι ο περιορισμός αυτός δε σημαίνει οτι το αμαξι είναι κακό ή οτι δεν είναι ευχάριστο, ίσα ίσα που για **εμένα και εσένα **είναι εξαιρετικό καθώς στο 99% των περιπτώσεων θα σταθεί δίπλα στον οδηγό. ΟΜΩΣ.. για άλλους που έχουν μάθει τα αυτοκίνητα να μη στρογγυλεύουν τις αντιδράσεις τους, παραμένει περιορισμός και τους ενοχλεί.Κατ'εμενα εχεις ενα εξαιρετικό αμάξι και πιστεύω οτι αξίζει πολύ περισσότερο σαν σύνολο απο το Μεγκαν RS, και τώρα και ΕΙΔΙΚΑ σε βάθος χρόνου. Τώρα αν δεν κανει τοπ χρόνους κ δεν είναι ισάξιο σαν σπορ αυτοκίνητο δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σε ενοχλεί, αφου με 6Κ λιγότερα έχει περισσότερα άλογα και ηλεκτρονικά μπιχλιμπίδια, είναι πιο στιβαρό και ποιοτικό μέσα έξω
-
Ο χρήστης astanapan έγραψε:
Ενας ταλαντούχος οδηγός και με ελάχιστη πείρα σε άλλα γρήγορα αυτοκίνητα πιστεύω πως θα βρεί τα όρια του R σχετικά εύκολα, γιατί ο 'φακελος πτήσης' του R είναι σαφέστατα οριοθετημένος απο τη μαμα vw μέσω και των ηλεκτρονικών. Δεν είπε κανένας οτι θα βρείς τα όρια των τόσων ίππων, των 345χλ φρένων και των λάστιχων σε μέτριο ελληνικό οδόστρωμα -- οι ταχύτητες θα είναι απαγορευτικές.Αυτό που ξέρουμε είναι οτι δεν υπάρχει δυνατότητα με το R να πάρεις μια στροφή αν θές με τα 4 ή υπερστροφικά εκτός αν προβείς σε κατάφωρη παραβίαση των νόμων της Φυσικής.(...)
Χωρίς καμία διάθεση για προσωπική διαμάχη, να σε ρωτήσω κάτι?
Α) το έχεις οδηγήσει το scirocco R?
Β) γιατί για να πλασάρεις ένα οποιοδήποτε αμάξι με τα 4, δεν χρειάζεται να 'υπερβάλεις' (και να παραβιάσεις τους νόμους της φυσικής)?Δεν ξέρω πώς το εννοείς, αλλά γενικότερα δεν καταλαβαίνω το λόγο του ότι ένα όχημα/αυτοκίνητο που πλασάρεται (εύκολα - γιατί όλα πλασάρονται αν ξέρεις πώς να το κάνεις) με τα 4 , σημαίνει ότι είναι πιο 'αμάξι' (πιο συμμετοχικό για να είμαι ειλικρινής) και είναι μάλιστα και προτέρημα???
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Ενας ταλαντούχος οδηγός και με ελάχιστη πείρα σε άλλα γρήγορα αυτοκίνητα πιστεύω πως θα βρεί τα όρια του R σχετικά εύκολα, γιατί ο 'φακελος πτήσης' του R είναι σαφέστατα οριοθετημένος απο τη μαμα vw μέσω και των ηλεκτρονικών. Δεν είπε κανένας οτι θα βρείς τα όρια των τόσων ίππων, των 345χλ φρένων και των λάστιχων σε μέτριο ελληνικό οδόστρωμα -- οι ταχύτητες θα είναι απαγορευτικές.Αυτό που ξέρουμε είναι οτι δεν υπάρχει δυνατότητα με το R να πάρεις μια στροφή αν θές με τα 4 ή υπερστροφικά εκτός αν προβείς σε κατάφωρη παραβίαση των νόμων της Φυσικής.(...)
Χωρίς καμία διάθεση για προσωπική διαμάχη, να σε ρωτήσω κάτι?
Α) το έχεις οδηγήσει το scirocco R?
Β) γιατί για να πλασάρεις ένα οποιοδήποτε αμάξι με τα 4, δεν χρειάζεται να 'υπερβάλεις' (και να παραβιάσεις τους νόμους της φυσικής)?Δεν ξέρω πώς το εννοείς, αλλά γενικότερα δεν καταλαβαίνω το λόγο του ότι ένα όχημα/αυτοκίνητο που πλασάρεται (εύκολα - γιατί όλα πλασάρονται αν ξέρεις πώς να το κάνεις) με τα 4 , σημαίνει ότι είναι πιο 'αμάξι' (πιο συμμετοχικό για να είμαι ειλικρινής) και είναι μάλιστα και προτέρημα???
γιατί για τον μέσο έλληνα οδηγό όσο πιο εύκολα χάνει πρόσφηση ένα αυτοκίνητο σε έναν από τους δύο άξωνες τόσο πιο εύκολο είναι για αυτόν να παίξει...
δηλαδή δεν καταλαβαίνουν ότι τα αυθεντικά 'καθαρόαιμα' είναι από την φύση τους πολύ σφιχτά σα περιθώρια και τα όρια τους εξαντλούνται πολύ δυσκολότερα και όχι ευκολότερα από ένα απλό Renault RS ή ότι άλλο πιστεύουν μερικοί που δεν έχουν οδηγήσει αγωνιστικά στημμένα αυτοκίνητα...
το βιδωμένο κώλο με το απίστευτα συγκρατημένο εμπρός μέρος του R είναι αυθεντικός αγωνιστικός τρόπος στησίματος, για όσους γνωρίζουν, και δεν μιλάω για μικρορυθμίσεις που κάνει ο κάθε οδηγός, πάλι 'μεσος', στο αυτοκίνητό του.
έτσι και το DS3 Racing είναι από τον μάστορα στημμένο, είναι ακριβώς στο ίδιο μήκος κύμματος η φιλοσοφία, για όποιους διαβάσανε ξένο τύπο και τις εκπληκτικές εντυπώσεις που απόσπασε το μικρό αυτό ημι-καθαρόαιμο... Χαρακτηριστικά λένε και γράφουν ότι για να αρχίσει να δένει με το δρόμο το Racing με τον δρόμο θέλει κόπο και μεγάλη ταχύτητα κίνησης, έτσι ακριβώς έλεγα κι εγώ για τα EVO που μου αρέσανε, το Makinen και το 9άρι, ότι θα πρέπει ο οδηγός να υπερβεί συμβατικά όρια και ταχύτητες για να αρχήσει να ρέει πάνω στον δρομο και όχι να κινείται σπασμοδικά...
Ακριβώς αυτό κάνει και το R όταν σβήνεις το ESP, θέλει πολύ αποφασιστικότητα, να υπερβεί ο καθένας αυτό που θεωρεί λογικό για μια στροφή και ενώ θα αρχήσει να πατάει στην λεπτή γραμμή ορίων πρόσφυσης του δρόμου, θα οδηγεί με αυστηρές αγωνιστικές γραμμές και το πλαίσιο του θα ανταποκρίνεται ξεκάθαρα, χωρίς συνεχείς παρεμβάσεις στο τιμόνι για τον 'ευκίνητο' κώλο α λα γαλικά...
φιλοσοφίες είναι αυτές και καλό είναι να βρεθείτε και με κανά δυνατότερο αυτοκίνητο για να δείτε ότι δεν είναι όλα υπερ/ υπόστροφικά BMW/ Renault... αν διαβάσετε το πρόσφατο test του τελευταίου CAR στην αγγλική του έκδοση, όπου συγκρίνει GT3, Maserati, BMW M3 GTS θα μπείτε λίγο περισσότερο στο νόημα αυτών που λέω...
η Carrera περνάει από πάνω σε κάθε σημείο την παιχνιδιάρα και 'υποτίθεται' πιο αγωνιστικά στημμένη GTS ενώ η Porsche είναι ευκολότερη και στην καθημερινότητα... Συνδυασμός που ελάχιστα σπορ αυτοκίνητα τουρισμού πετυχαίνουν...
αυτά τα ολίγα... κουράστηκα!
-
το βιδωμένο κώλο με το απίστευτα συγκρατημένο εμπρός μέρος του R είναι αυθεντικός αγωνιστικός τρόπος στησίματος, για όσους γνωρίζουν, και δεν μιλάω για μικρορυθμίσεις που κάνει ο κάθε οδηγός, πάλι 'μεσος', στο αυτοκίνητό του.
φιλοσοφίες είναι αυτές και καλό είναι να βρεθείτε και με κανά δυνατότερο αυτοκίνητο για να δείτε ότι δεν είναι όλα υπερ/ υπόστροφικά BMW/ Renault... αν διαβάσετε το πρόσφατο test του τελευταίου CAR στην αγγλική του έκδοση, όπου συγκρίνει GT3, Maserati, BMW M3 GTS θα μπείτε λίγο περισσότερο στο νόημα αυτών που λέω...
Εμείς να δεις...
-
...δεν τα παίρνω... απλά διαφωνώ/// το ότι υπάρχουν τοποθετημένα όρια ηλεκτρονικά από τον κατασκευαστή δεν σημαίνει ότι το άλλο αυτοκίνητο που δεν τα έχει είναι καλύτερα στημμένο ή πιο σπορ...
Είμαι σίγουρος ότι από την αίσθηση που μου αφήνει το σύστημα του R το αυτοκίνητο είνα σαφώς πιο γερό και πιο ομαλό άρα και πιο ρυθμίσημο πάνω από τα όρια πρόσφυσης από τα άλλα και θα φανεί αυτό όταν με το καλό κάποιος καλός οδηγός βρεθεί πίσω από το τιμόνι ενός φρέσκου με πλήρως απενεργοποιουμενο ESP...
ελίζω να μπορέσω κι εγώ κάποια στιγμή να περάσω το 'νέο' ESP
η τεχνική επερώτηση που έγινε για ESP off & DCC θα απαντηθεί επίσημα από Γερμανία οπότε και θα γνωρίζω αν μπορεί πράγματι να τοποθετηθούν μετά την παραγωγή του...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εμείς να δεις...
συγγνώμη ρε Stefan το ξέρω ότι τρέχεις σε αγώνες χρόνια τώρα και γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα μας εδώ μέσα πως είναι η πεπατημένη...
ααα, να προσθέσω ότι όσο περισσότερη δύναμη καλούντε να χειριστούν τα αγωνιστικά αμάξια τόσο περισσότερο βιδομένα είναι... πίσω, μπρός, με αυτή την σειρά ακριβώς...
-
συγγνώμη ρε Stefan το ξέρω ότι τρέχεις σε αγώνες χρόνια τώρα και γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα μας εδώ μέσα πως είναι η πεπατημένη...
Εγώ άσχετος είμαι. Γι' αυτό και δεν ξεστομίζω πομπώδεις παπαριές (και μάλιστα με ύφος 1000 Καρδιναλίων) όπως εσύ, για να μην εκτίθεμαι...
-
Σήμερα σκεφτόμουν το πόσο καλό είναι να έχεις ένα αυτοκίνητο αυτόματο αλλά να παραμένει σπορ σε χαρακτήρα... κρατάει έναν καλό εαυτό εντός της πόλης και βοηθάει και στον 'ξεζούμισμα' εκτός σε στροφοδιαδρομές...
-
Ευκολο στο παιγνιδι δεν ειναι το αυτοκίνητο που φεύγει εύκολα, αλλα αυτό που το κάνει κατ'εντολή, το κανει γλυκα και μαζευεται, χωρίς απότομες και απροσδοκητες αντιδράσεις (οπως πχ οι πρωτες γενιες S2K).
Κατα τα λοιπα +1
- Θα ήταν πολυ ενδιαφέρον να μάθουμε αν υπάρχουν διαφορές στο στήσιμο στα 'παλια' R και στα 'νεα' (με το απενεργοποιουμενο ESP)
-
Ευκολο στο παιγνιδι δεν ειναι το αυτοκίνητο που φεύγει εύκολα, αλλα αυτό που το κάνει κατ'εντολή, το κανει γλυκα και μαζευεται, χωρίς απότομες και απροσδοκητες αντιδράσεις (οπως πχ οι πρωτες γενιες S2K).πάντως πολλές θυληκού γέννους υπάρξεις καταφέρνουν και τα δύο, φεύγουν εύκολα και μαζεύονται με καλές γνώσεις τιμονιού και γκαζιού... δηλαδή μαζεύνοται δύσκολα αλλά θεωρούνται πολύ καλά στημμένες...
Κατα τα λοιπα +1
- Θα ήταν πολυ ενδιαφέρον να μάθουμε αν υπάρχουν διαφορές στο στήσιμο στα 'παλια' R και στα 'νεα' (με το απενεργοποιουμενο ESP)
νομίζω από αυτά που έχω διαβάσει ότι είναι πιο φιλικά τα παλιά αλλά λόγο τότε εποχής έχουν μείνει λίγο άγρια με τους τρίλίτρους κινητήρες τους και τα τρελά μπούκια τους... Βλέπεις το τούρμπο θέλει πολύ τέχνη για να γίνει καλό και φιλικό στο όριο... με το DSG αυτό επιτυγχάνεται στο μέγιστο στο δικό μου R φίλε.
-
Βλέπεις το τούρμπο θέλει πολύ τέχνη για να γίνει καλό και φιλικό στο όριο...τωρα που βγαζει η bmw θα μας δωσει τα φωτα της, σαν ατμοσφαιρικα θα ειναι
-
Βλέπεις το τούρμπο θέλει πολύ τέχνη για να γίνει καλό και φιλικό στο όριο...
τωρα που βγαζει η bmw θα μας δωσει τα φωτα της, σαν ατμοσφαιρικα θα ειναι
καλά βγάζει χρόνια τώρα με τους 35i αλλά είναι χάρμα ελλατωμάτων... οπότε για όσο κρατάνε οι ροπές τους είναι ιδανικές από ότι μας λέει ο Nikos
ο δίλιτρος που βγήκε τώρα, με τα 240 άλογα, είναι καλός... σε μια Z4 θα ήταν ό,τι πρέπει!
μη πάει και την πειράξει κανείς όμως, δεν είναι VW οι κινητήρες τους! που χαλάνε μετά τα πρώτα +100hp
-
Εϊδα ένα μπλε Rocco χθες, ναι ναι αυτόν τον δυνατό, R πως το λένε, με πινακίδες Ανατολικής Αττικής πριν την γέφυρα του Σταυρού
Για πες vel που ήσουν βολτούλα χθες? -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Εϊδα ένα μπλε Rocco χθες, ναι ναι αυτόν τον δυνατό, R πως το λένε, με πινακίδες Ανατολικής Αττικής πριν την γέφυρα του Σταυρού
Για πες vel που ήσουν βολτούλα χθες?...έλα μου ντε!? λες και θυμάμαι με τόσες βόλτες που του κάνω που πηγαίνω...
-
Βλέπεις το τούρμπο θέλει πολύ τέχνη για να γίνει καλό και φιλικό στο όριο...
τωρα που βγαζει η bmw θα μας δωσει τα φωτα της, σαν ατμοσφαιρικα θα ειναι
Έτσι έτσι. Σαν να διαβάζω ήδη. 'δεν γίνεται αισθητή η ύπαρξη του τουρμπο', 'γραμμικοτητα καλύτερη και απο ατμοσφαιρικό', 'η BMW ξαναεφηυρε το τουρμπο' και παει (κ)λέγοντας...
Sincerely yours, Chris Bangle.
GOLF R - SCIROCCO R