-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
αχα!αρα ξερεις τι εχω?τοτε τι με ρωτας?για επιβεβαιωση?
βασικα συμφωνα με τα λεγομενα καποιου εδω μεσα,το αυτοκινητο που εχω,δεν το εχω οδηγησει ποτε.αντε,θελεις κ αλλα στοιχεια??(αρχιζει να μου αρεσει αυτο το παιχνιδι,οταν τελειωσει,ξεκινα εσυ με αινιγμα!!οκ? )
βασικα ειμαστε εκτος θεματος,μηοως να το καναμε μεσω π.μ. το παιχνιδι με το αινιγμα?υ.γ.
ζητω συγνωμη αν με ρωτησες κ δεν το προσεξα(εχει καιρο?σε ποιο θεμα με ρωτησες?) ..οχι τιποτα αλλο,αλλα θα μπορουσαμε να παιζουμε νωριτερα!κάτσε ρε συ...και οι άλλοι θα μείνουμε με την απορία?Το βρίσκεις δίκαιο αυτό?
Εγώ θα έλεγα 'λεωφορείο' αλλά παραείναι 'μπροστά' ως απάντηση
ΥΓ:κάτι σε Vw-group υποψιάζομαι...νομίζω κάπου είχες αναφέρει το όχημά σου ('βάλτε φωτογραφία από το αμάξι σας'), αλλά ουτε κι εγώ το θυμάμαι.
ΥΓ2:πάμε στον αντίλογο στο 'pub' να μη χαλάμε το topic? -
οκ!!φυγαμε!!κατσε μια στιγμη να βαλω ενα pls delete,στις ανωτερω απαντησεις,να μην εχουμε ασκοπα εκτος θεματος..
διαχειριστες,συγνωμη για την ''ακαταστασια..''κ σε αυτο λοιπον,pls delete
υ.γ.
ωρε κιουση,ελα στην παμπ λεμε,μη το κανουμε ανω κατω εδω!!κερναω μπυρα κ μπεργκερ με μπολικη κετσαπ-μουσταρδα κ πατατες τηγανιτες! -
οχι για σενα δεν ξερω και δεν μπορω να αρχιζω τις ερευνες
για να μην βγαινουμε και εκτος θεματος, σε ρωταω για να ξερω (και επειδη ειμαι λιγο κατινιτσα ) και επειδη δε σε εχω δει ποτε να μιλας για το αυτοκινητο σου και μου χει κανει εντυπωση.. ολο στα ιταλικα σε βλεπω να τα υποστηριζεις και αναρωτιεμαι ποσο πολυ σε εχει απογοητευσει και σενα το δικο σου?
σε εχω ακουσει να μιλας μονο για βαγγελη και υποψιαζομαι οτι εχεις κανα passat
-
τα δερματινα για να ειναι κ ηλεκτρικως ρυθμιζομενα στοιχιζουν παραπανω..πρεπει να βαλεις κ ενα επιπροσθετο κωδικο στην παραγγελια,αλλιως ερχονται μονο με δερμα κ οσφυικη ρυθμιση μεσης(το γνωστο ''μπαλονακι''..)..
Εισαι σιγουρος? Γιατι οταν ειχα ρωτησει στο απλο rocco για δερματινα, μου ειχαν πει οτι ερχονται πακετο μαζι με ηλεκτρικη (εχει και οσφυικη ρυθμιση) ρυθμιση, και δεν μπορεις να εχεις πχ δερματινα με μηχανικη ρυθμιση, κοστος των οποιων ηταν στα 1950ευρω, μεχρι πριν λιγους μηνες τουλαχιστον...
100%..τα δικα μου δερματινα ειναι μονο με οσφυικη ρυθμιση κ χειροκινητο μηχανισμο.για μενα καλυτερα,γιατι το θεωρω περιττο βαρος τον ηλεκτρομηχανισμο..εξαλλου ποσες φορες αλλαζεις θεση οδηγησης ωστε να βαριεσαι να το κανεις μηχανικα κ οχι ηλεκτρικα?εγω προσωπικα απο τη στιγμη που βρηκα την θεση οδηγησης που μου ταιριαζει,δεν το εχω ξανακουμπησει..
δυστυχως δεν θυμαμαι ουτε επιπλεον κοστος,αλλα ουτε κ τον κωδικο παραγγελιας..100% για το Golf σου? ή και για το rocco , γιατι το rocco εχει διαφοροποιησεις στα extra του.
Σου λεω και παλι οτι στα απλα rocco τα δερματινα πανε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ μαζι με ηλεκτρικη ρυθμιση στα 1950ευρω. Δεν βρισκω λοιπον το λογο να διαφοροποιειται το R το οποιο μαλιστα αποτελει και την ανωτατη εκδοση του Scirocco, εκτος αν εχεις διαβασει δει ή ενημερωθει για διαφοροποιηση του R σε σχεση με τα απλα στο θεμα αυτο. -
οκ..αυτη η σιγουρια σου για μερικα πραγματα με ξαφνιαζει..επισης παρακαλεισαι να μην βαζεις κεφαλαια,καθοτι ως γνωστον,υποδηλωνουν οτι φωναζεις..
-
οκ..αυτη η σιγουρια σου για μερικα πραγματα με ξαφνιαζει..επισης παρακαλεισαι να μην βαζεις κεφαλαια,καθοτι ως γνωστον,υποδηλωνουν οτι φωναζεις..Μα δεν μου απαντας με καποια στοιχεια, την στιγμη που εχω και προσπεκτους με τον εξοπλισμο απο αντιπ/σωπεια και το γραφει ξεκαθαρα, αλλα εχω ρωτησει και διαφορετικο αντιπ/σωπο και για τα δερματινα παλι τα ιδια μου εχει πει.
Τα κεφαλαια τα εβαλα για να τονισω την λεξη.
Εν πασει περιπτωση αν θες απαντησε, αλλα βαλε και στοιχεια... -
κ εγω λοιπον νομιζα,απο αυτα που ειχα δει απο τα προσπεκτους,οτι τα δερματινα πανε αγκαζε με τις ηλεκτρικες ρυθμισεις..κ οταν ειδα οτι ηταν χειροκινητα,αν κ αρχικα χαρηκα(επειδη θα γλυτωνα βαρος κ δεν μου χρειαζοταν),μετα παραξενευτηκα κ ρωτησα τον αντιπροσωπο(σε σημειο να νομιζω οτι μου εβαλαν τα δερματα,αυτοι στην ελλαδα κ οχι εργοστασιακα)..κ μου ειπε οτι ερχονται χειροκινητα με μονο ηλεκτρικο την οσφυικη ρυθμιση κ αν τα ηθελα ηλεκτρικα επρεπε να βαλουμε ενα επιπλεον κωδικο,με επιπλεον κοστος..
κ οπως ξαναειπα,ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν θυμαμαι ουτε τον κωδικο ουτε το κοστος των δερματινων,ουτε το επιπλεον κοστος.
αλλα οπως παντα,οντας ισχυρογνωμον-απολυτος,εσυ ξερεις καλυτερα.
τεσπα,βαρεθηκα μια απο τα ιδια.καλη συνεχεια.. -
κ εγω λοιπον νομιζα,απο αυτα που ειχα δει απο τα προσπεκτους,οτι τα δερματινα πανε αγκαζε με τις ηλεκτρικες ρυθμισεις..κ οταν ειδα οτι ηταν χειροκινητα,αν κ αρχικα χαρηκα(επειδη θα γλυτωνα βαρος κ δεν μου χρειαζοταν),μετα παραξενευτηκα κ ρωτησα τον αντιπροσωπο(σε σημειο να νομιζω οτι μου εβαλαν τα δερματα,αυτοι στην ελλαδα κ οχι εργοστασιακα)..κ μου ειπε οτι ερχονται χειροκινητα με μονο ηλεκτρικο την οσφυικη ρυθμιση κ αν τα ηθελα ηλεκτρικα επρεπε να βαλουμε ενα επιπλεον κωδικο,με επιπλεον κοστος..
κ οπως ξαναειπα,ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν θυμαμαι ουτε τον κωδικο ουτε το κοστος των δερματινων,ουτε το επιπλεον κοστος.
αλλα οπως παντα,οντας ισχυρογνωμον-απολυτος,εσυ ξερεις καλυτερα.
τεσπα,βαρεθηκα μια απο τα ιδια.καλη συνεχεια..Bρε ανθρωπε γιατι δεν αναφερεις οτι μιλας για το Golf?
Σου το ξαναλεω στο rocco τα δερματινα εχουν 1950ευρω και πανε αναγκαστικα μαζι με ηλεκτρικη ρυθμιση και ειναι και θερμαινομενα, το γραφει το επισημο προσπεκτους, μου το ανεφεραν και διαφορετικοι πωλητες.Οριστε και φωτο απο το προσπεκτους για τον προσθετο εξοπλισμο.
Δες τι γραφει για τα δερματινα.
Αν εχεις κατι ή ξερεις κατι διαφορετικο για το R ,γραψε, το απλο Rocco παντως εχει
αυτον το συνδυασμο στα δερματινα και οχι του Golf. -
βρε ανθρωπε,ειπα οκ.οπως παντα εχεις δικαιο!
-
βρε ανθρωπε,ειπα οκ.οπως παντα εχεις δικαιο!Δικιο...
-
βρε ανθρωπε,ειπα οκ.οπως παντα εχεις δικαιο!βρε άνθρωπε ,πες μα τι οδηγάς ...
και στους φιλου σου έτσι κάνεις ?? τους κρύβεις το αυτοκίνητο για να μην σε λένε εγκάθετο? -
ρεντ,περνα μια βολτα απο την παμπ να λαβεις κ εσυ μερος στο παιχνιδι!! απλως το ξεκινησαμε με τον καβουρα κ δεν λεει να το σταματησω τωρα..
παρεπιπτοντως,εγκαθετος απο που κ ως που? -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
βρε άνθρωπε ,πες μα τι οδηγάς ...
και στους φιλου σου έτσι κάνεις ?? τους κρύβεις το αυτοκίνητο για να μην σε λένε εγκάθετο?Έλα ανάσα...
Ο CLAB οδηγεί ένα (όμορφο) Scirocco.
δεν καταλαβαίνω την όλη ένταση.και...είμαστε offtopic by the way.
-
ενταξει,ηταν πριν το μαθει το παιδι,δεν εγινε τιποτα,περασμενα ξεχασμενα,ολοι μια παρεα ειμαστε!
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
βρε άνθρωπε ,πες μα τι οδηγάς ...
και στους φιλου σου έτσι κάνεις ?? τους κρύβεις το αυτοκίνητο για να μην σε λένε εγκάθετο?Έλα ανάσα...
Ο CLAB οδηγεί ένα (όμορφο) Scirocco.
δεν καταλαβαίνω την όλη ένταση.και...είμαστε offtopic by the way.
που την είδες την ένταση??
επειδή δεν έβαλα στο τέλος του ποστ το ηλίθιο που βάζουν όσοι πετάνε δηλητήριο με το γάντι?? -
έμαθα τι οδηγεί ο c.l.a.b. ...
έκοψα και το κλαμπ....
-
http://carscoop.blogspot.com/2009/12/vo ... ights.html
-
-
Ο χρήστης sakisalfa έγραψε:
Νεα φωτα led για το golf.
http://carscoop.blogspot.com/2009/12/vo ... ights.html
Και ιδου το νεο golf 6,25...
-
5,75