-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
... Ημουν που λες 5 χρονων.........ο πατερας μου με εβαλε μεσα στο αμαξι και μολις με αφησε μονο μου και βγηκα εξω ο κινητηρας με βιασε και ετσι δεν εχουμε καλες σχεσεις.....Καλά το κατάλαβα!!
Είναι καλό που το έβγαλες από μέσα σου... είναι το πρώτο βήμα για τη λύτρωση. Το επόμενο θα είναι όταν θα έχεις πάρει τον κινητήρα ή το κιβώτιο ή ημιαξόνια στο χέρι... αρκεί να μην νομίσεις ότι στο έκανε επίτηδες γιατί έχετε προηγούμενα!!
Στα σοβαρά τώρα, είναι απόλυτα φυσιολογική η συμπεριφορά σου, ανάλογη της ηλικίας των ορμονών και του φύλου σου! Μην ανησυχείς, οι περισσότεροι το περάσαμε, μετά από 1-2 κινητήρες, κιβώτια κλπ αρχίζεις να στρώνεις... -
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Δε λεει και τοσο ο κοφτης του αυτομοατου γιατι ουτε να γραψεις μπορεις ουτε τιποτα απλα να ακους τον κοφτη!Ενω εκει που τρελαινεσαι με το χειροκινητο ειναι οταν καρφωνεις την πρωτη και γραφει του θανατα μεχρι την τεταρτη μαζι με κοφτες στη πρωτη να το στραμπουλας εκειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!Οπως ελεγε και ενας γεροντας, πριν απο πολλα χρονια σε ξεχασμενο μακρινο χωριο επανω σε ενα βουνο, στο αυτοκινητο θα πρεπει να συμπεριφερεσαι οπως στην γυναικα σου δλδ λιγο με το καλο και λιγο με το αγριο!!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
... Ημουν που λες 5 χρονων.........ο πατερας μου με εβαλε μεσα στο αμαξι και μολις με αφησε μονο μου και βγηκα εξω ο κινητηρας με βιασε και ετσι δεν εχουμε καλες σχεσεις.....
Καλά το κατάλαβα!!
Είναι καλό που το έβγαλες από μέσα σου... είναι το πρώτο βήμα για τη λύτρωση. Το επόμενο θα είναι όταν θα έχεις πάρει τον κινητήρα ή το κιβώτιο ή ημιαξόνια στο χέρι... αρκεί να μην νομίσεις ότι στο έκανε επίτηδες γιατί έχετε προηγούμενα!!
Στα σοβαρά τώρα, είναι απόλυτα φυσιολογική η συμπεριφορά σου, ανάλογη της ηλικίας των ορμονών και του φύλου σου! Μην ανησυχείς, οι περισσότεροι το περάσαμε, μετά από 1-2 κινητήρες, κιβώτια κλπ αρχίζεις να στρώνεις... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
... Ημουν που λες 5 χρονων.........ο πατερας μου με εβαλε μεσα στο αμαξι και μολις με αφησε μονο μου και βγηκα εξω ο κινητηρας με βιασε και ετσι δεν εχουμε καλες σχεσεις..... :
Καλά το κατάλαβα!!
Στα σοβαρά τώρα, είναι απόλυτα φυσιολογική η συμπεριφορά σου, ανάλογη της ηλικίας των ορμονών και του φύλου σου! Μην ανησυχείς, οι περισσότεροι το περάσαμε, μετά από 1-2 κινητήρες, κιβώτια κλπ αρχίζεις να στρώνεις...Μπαααααααααα δε πιστευω εκτος και αν δεν εχω λεφτα να πληρωνω και ορεξη να πηγαινω με τα ποδια αλλιως....
Δε λεει και τοσο ο κοφτης του αυτομοατου γιατι ουτε να γραψεις μπορεις ουτε τιποτα απλα να ακους τον κοφτη!Ενω εκει που τρελαινεσαι με το χειροκινητο ειναι οταν καρφωνεις την πρωτη και γραφει του θανατα μεχρι την τεταρτη μαζι με κοφτες στη πρωτη να το στραμπουλας εκειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οπως ελεγε και ενας γεροντας, πριν απο πολλα χρονια σε ξεχασμενο μακρινο χωριο επανω σε ενα βουνο, στο αυτοκινητο θα πρεπει να συμπεριφερεσαι οπως στην γυναικα σου δλδ λιγο με το καλο και λιγο με το αγριο!!
-
παιδια το έχουμε γ@μ!σει! το θέμα στα οff topic
-
Στη θέση σου (με ένα παιδί) θα έπαιρνα ένα αυτοκίνητο το πολύ 4.5 μέτρα για να μπορώ να το οδηγάω εύκολα και να μπορέσει να μάθει σε αυτό εύκολο οδήγηση ο μικρός.
Νομίζεις ότι είναι εύκολο ένα 18άρι (σε 3 χρόνια! ) να οδηγήσει τις μαούνες που προτιμάς;Αν θέλεις να πάρεις VAG Group, πάρε ένα golf plus dsg με 160 ίππους, ή το πολύ ένα octavia 1.8. και το octavia είναι απλά τεράστιο.
superb vs avensis