-
K φαντασου να μην ειχα κ το πασσατ τι θα ελεγα ....
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
K φαντασου να μην ειχα κ το πασσατ τι θα ελεγα ....δεν μπορώ όντως
-
varga εχεις tfsi και λες οσα λες..πραγματικα δε μπορω να σε καταλαβω...
εσυ το πηρες ή ειναι αυτοκινητο οικογενειας και ζεις ενα μισος σαν τον stef147 με το q5?
-
Kανεις λαθος qsis , κανενα μισος , ισα ισα που το προτεινα κ σε φιλο (lancer vs insignia thread) σημερα να το αγορασει το πασσατ με αυτο τον κινητηρα . M αυτο τον κινητηρα δεν μπορω να πω τπτ , αλλο αν ετυχαν σε μενα μερικα κουλα . Αλλα για το 1.4 κ γενικως στους μικρους τουρμπο απλα δεν εχω καμια εμπιστοσυνη .
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Kανεις λαθος qsis , κανενα μισος , ισα ισα που το προτεινα κ σε φιλο (lancer vs insignia thread) σημερα να το αγορασει το πασσατ με αυτο τον κινητηρα . M αυτο τον κινητηρα δεν μπορω να πω τπτ , αλλο αν ετυχαν σε μενα μερικα κουλα . Αλλα για το 1.4 κ γενικως στους μικρους τουρμπο απλα δεν εχω καμια εμπιστοσυνη .εκει εχω δει και ακουσει διαφορα..
παρολα αυτα το gt που ξερω το οποιο δεν εχει βγαλει τιποτα και το οποιο βαζει βενζινη απο το χειροτερο βενζιναδικο της περιοχης μου λεει οτι ολα τελικα ειναι θεμα τυχης/ατυχιας..
το ποιες ειναι οι πιθανοτητες με την καθε επιλογη ειναι αλλο θεμα..
-
δεν νομίζω ότι ο συγκεκριμένος tsi βγάζει κανέναν παράλογο αριθμό ίππων για να πεις με σιγουριά ότι θα πάθει κάτι
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
δεν νομίζω ότι ο συγκεκριμένος tsi βγάζει κανέναν παράλογο αριθμό ίππων για να πεις με σιγουριά ότι θα πάθει κάτικαλα με σιγουρια σιγουρα δε μπορεις να το πεις αυτο , αλλιως δε θα συνεχιζαν να τον βγαζουν
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
... edit: Τώρα πρόσεξα ότι λες για 1400 110. Προφανώς είναι κάποιο βελτιωμένο 1400. Θα είναι πιο σβέλτο από το φιέστα 1.4 αλλά όχι και από το 1.6!'*Για το νεανικό κοινό που αναζητούσε καλύτερες επιδόσεις από το Ibiza SportCoupe με τον κινητήρα των 1,4 λτ., απόδοσης 85 ονομαστικών ίππων, το τμήμα Seat Force της Τεχνοκάρ ΑΒΕΕ δίνει τη λύση με την αναβάθμιση του εν λόγω μηχανικού συνόλου. ... Ibiza SportCoupe 1,4 101 HP ... *'
http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/75024.asp -
μας δουλευουν βαζουν τον παλιο εγκεφαλο και το λενε tuning !
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
μας δουλευουν βαζουν τον παλιο εγκεφαλο και το λενε tuning !Ε τους κλεφτες ρε!!!!Το fiesta παντος χωρις χερι βγαζει 96 αλογα και πιστευω ειναι πιο ομορφο απο το ibiza.Και αμα θελει να βαλει χερι στο fiesta θα βγαλει παραπανω αλογα.
-
Έχω το fiesta 1.4 εδώ και 6 μήνες. Σίγουρα δεν το λες γρήγορο αλλά ούτε και αργό, πόσο μάλλον το 1.6, ενώ, όσον αφορά τα φρένα, πότε μέχρι τώρα δεν ένιωσα ότι έπρεπε να είναι πιο δυνατά, οπότε παρά τα πίσω ταμπούρα με ικανοποιούν απόλυτα, όπως και η οδική του συμπεριφορά. Από άποψη χώρων τα δύο αυτοκίνητα μου φαίνονται παρόμοια, ενώ σχεδιαστικά (μέσα-έξω) προτιμώ σαφώς το fiesta, αλλά είναι καθαρά υποκειμενικό κριτήριο. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να τα οδηγήσεις αρκετά, πριν επιλέξεις κάποιο.
-
κατι ασχετο επειδη θα παω σε μια αντιπροσωπεια που ειναι ο κοντελης μηπως ειναι και αυτο σφακιανακης αντιπροσωπεια?
-
Tώρα έβλεπα το περιοδικό του Αυγούστου που είχε τα σουπερ μίνι σε τεστ, και τελικά τα ibiza/polo των 85 ίππων είναι ελαφρώς καλύτερα σε επιτάχυνση από στάση από το φιέστα, ενώ σε ρεπρίζ πρώτο είναι το ibiza μετά το φιέστα και 3ο το πόλο. Καλά το i20 ρίχνει σε όλα.... Και πολύ μιλάμε, ε.... Μήπως να το ξανασκεφτόσουν για το 1.4 fiesta?!?! Για δες και το Clio η περίμενε το polo με τον καλό κινητήρα....
-
σημερα κατεληξα και εκλεισα το **ford fiesta sport **σε μαυρο.Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας α και δεχομαι καλοριζικα
-
Προφανώς, έκανες την ενδεδειγμένη επιλογή.
Καλορίζικο και αγρατζούνιστο. -
ένας fiestas μονο ένα fiesta θα μπορούσε να προτιμήσει
καλορίζικο και απροβλημάτιστο
-
Ο χρήστης fiestas87 έγραψε:
σημερα κατεληξα και εκλεισα το **ford fiesta sport **σε μαυρο.Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας α και δεχομαι καλοριζικαΚαλοριζικο και καλοταξιδο φιλε!Πολλα ασφαλοι και απροβληματιστα χιλιομετρα να εχεις! Γραψου και κλαμπφορντ!!!:D
-
Καλορίζικο φίλε μου και καλά χιλιόμετρα. Εύχομαι να το κατευχαριστηθείς.
-
καλοοριζικο φιλε μου , πολυ σπορ αυτοκινητο για την κατηγορια του . Στριβει τοσο καλα οσο το προηγουμενο κ εχει πολυ καλυτερο (στιβαρο) πλαισιο.
-
Καλοτάξιδο
Αγορα αυτοκινητων ford fiesta ή vw polo