-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
ελπιζω να μην παρεξηγησες την ερωτηση μου(τωρα που την ξαναβλεπω,σαν ερωτηση απο γραφειο συνοικεσιων εμοιαζε!!! ) ..παντως επεσα μεσα,ετσι?
Οχι ρε, σιγα.
Οντως, μεσα επεσες. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
είσαι στο Baywatch ?Με εκοψαν στα δοκιμαστικα.
-
κ εμενα με εκοψαν ..μου ''ξεφουσκωσε'' η δεξια σιλικονη κ επισης ειχα ενα προβλημα με την κολυμβηση(εντος υδατων)..
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
κ εμενα με εκοψαν ..μου ''ξεφουσκωσε'' η δεξια σιλικονη κ επισης ειχα ενα προβλημα με την κολυμβηση(εντος υδατων)..απο ηλιοθεραπεια καλος ησουν?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Βασικα, δεν εχω καθολου λιπος.Ούτε στα κυτταρικά τοιχώματα;
-
αν χρησιμοποιείς το facebook σε λογικό μέτρο παράλληλα με την πραγματική κοινωνική σου ζωή, πιστεύω ότι είναι ένα συν...
ειδικά στο να γνωρίζεις άτομα που λόγω κάποιων περιστάσεων (εργασιακών, αλληλοσυγκρουόμενων, σχεσιακών), υπάρχει μια σχετική δυσκολία.. -
lulz gaiz, το ζητημα ειναι παρα πολυ serious imo. Nα μαζευτουμε μια μερα σε ενα chatroom να το συζητησουμε....
Η φαση ειναι Ζητα Νι... εγω ειμαι τοσο μαλακας που ουτε στο facebook δε με θελουν για φιλο..
νεο βιντεοκλιπ μηδε...
facebook.. η ευκαιρια καθε μικροαστου να βγαλει ακομα περισσοτερη μικροαστιλα χωρις να φοβαται το απαχο γιαουρτι στη μαπα του
το κακο ειναι οτι γεμιζει το internet noobs κ θα με κανει να ασχοληθω με το real life trolling... -
Δε θες να σου πώ τί ετοιμάζουμε αργά και μεθοδικά με τον σέρβο, μιας και μίλησες για τρολάρισμα
αν πετύχει αυτό, θα μιλάμε για επικό internet trolling
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
νεο βιντεοκλιπ μηδε...
Καλο!
facebook.. η ευκαιρια καθε μικροαστου να βγαλει ακομα περισσοτερη μικροαστιλα χωρις να φοβαται το απαχο γιαουρτι στη μαπα του
Κατι τετοιο. (Αλλα με προβειο )
Τι θεωρεις μικροαστιλα? -
Ο χρήστης skye έγραψε:
το κακο ειναι οτι γεμιζει το internet noobs κ θα με κανει να ασχοληθω με το real life trolling...
στη real life εχει πολυ χειροτερα noobs
τουλ,στο facebook βλεπεις και κανα σουλουπωμενο 'νετο και γουσταρεις
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
νεο βιντεοκλιπ μηδε... -
Με ενοχλεί στο Facebook που ένω δεν είμαι χρήστης κάποιοι 'φιλοι' έχουν ανεβάσει κοινές μας φωτό χωρίς να το ξέρω
-
εγω ακομα και στο φεησμπουκ ειμαι λουζερ,ειμαι το προφιλ με τους λιγοτερους φιλους που εχω δει
-
είναι πώς τη βλέπει ο καθένας. άλλοι όπως έγραψα και σε άλλο θέμα τραβάνε φωτογραφίες μόνο κ μόνο για να τις ανεβάσουν εκεί. άλλοι κάνουν tag ό,τι να ναι, ακόμα και σε ποτήρια ξέρω γω.
εγώ εκεί στ'@@ μου χαζεύω λιγάκι παίζω κ κανά παιχνιδάκι όταν βαριέμαι αυτά είναι
-
Πολυ πλακα με αυτους που δινουν σωρηδον προσωπικα δεδομενα και μετα διαμαρτυρονται οταν τα βλεπουν να εχουν γινει χαρτι υγειας για καθε ενδιαφερομενο
-
Δε τα αφήνετε όλα αυτά να κάνουμε κανένα group στο fb?
-
Κατα την προσωπικη μου αποψη ειναι απο τα καλυτερα θεματα που μπορει κανεις να ασχοληθει στο ιντερνετ. Και εξηγω γιατι:
Βρηκα συμαθητες μου που ειχα χασει απο το 1996 και κατα 99% δεν θα μπορουσα να εχω καμια επαφη μαζι τους μιας και ειχαμε χαθει! Βρηκα συγγενεις μου (3α ξαδερφια απο τον Καναδα !!!) που γνωριζα μεν οτι υπαρχουν αλλα δεν τα ειχα δει ποτε μου και οταν σε μερικα χρονια δεν θα ηταν στην ζωη οι γονεις μας δεν θα γνωριζομασταν ποτε ! Τωρα σχεδον καθημερινα βλεπω φωτογραφειες τους, μαθαινω τα hobby τους, που πηγαν διακοπες, βλεπω φωτο απο ανηψακια που δεν γνωριζα καν οτι εχω κτλ!Ειδα φιλους και συμφοιτητες μου που παντρευτικαν που εκαναν οικογενεια τι δουλεια κανουν τωρα κτλ. Αλλους που μεταφερθηκαν μονιμα στο εξωτερικο κτλ...
Ειμαι σε καθημερινη επαφη μαζι ( οπως λιγο πολυ κανουμε ολοι και εδω μεσα ) με οσους συμμετεχουν ειτε με διαφορα status updates, ειτε με προσωπικα μυνηματα ειτε με διαφορα link που παραθετει καποιος και απο αυτα ξεκινανε συζητησεις.
Το Facebook ειναι πολυ ωραιο και καλο με τις εξεις προϋποθεσεις:
-
Δεν ειναι γκομενο-chat να ψαρευεις γκομενες - γκομενους βαζοντας φωτο της Jolie αν εισαι γυναικα η του Beckham αν εισαι αντρας
-
Δεν κανεις ασκοπα add friend σε κοσμο που δεν ξερεις και δε κανεις friend request σε κοσμο που δεν σε ξερει. Θα εβγενες στην Ερμου να ζητας απο ασχετους περαστικους 'Φιλε... θες να γινουμε φιλοι ? '
-
Τα εν οικο μη εν δημο. Με αλλα λογια δεν υπαρχει λογος να βαζεις φωτο με μαγιο, ουτε με τα εσωρουχα ουτε στο κρεβατι με τον συντροφο σου, ουτε οταν εισαι πιτα σουρομενος στα πατωμα ενα βημα πριν ξερασεις. Για εμενα ο πιο απλος τροπος ειναι ο εξης: Αν απο μια πλευρα εβλεπε οσα κανεις και οσα λες ο διευθηντης σου, ο πατερας σου, η γυναικα σου τα παιδια σου και οι φιλοι σου... τι απο ολα αυτα θα εκανες? Τι απο ολα αυτα θα εγραφες?
Με λιγα λογια, το facebook ειναι αυτο ακριβως που λεει και η λεξη: ενα βιβλιο του χαρακτηρα και της προσωπικοτητας μας. Αν στην ζωη σου εισαι πεφτουλας χωρις σεβασμο πρωτα στον ιδιο σου τον εαυτο και μετα σε ολους τους υπολοιπους , κακοτροπος κτλ το ιδιο θα εισαι και στο facebook.
Δεν μπορω να καταλαβω οσους λενε ναι μεν ειμαι στο 4τφορουμ γραφω 20 post την ημερα ποσταρω φωτο απο το αυτοκινητο μου, λεω που πηγα και πως περασα τις διακοπες μου, την αποψη μου για διαφορα θεματα και δρομενα αλλα κατα τα αλλα ... διαφωνω με το facebook γιατι εκει πρεπει οσα γραφω, οσα 'πραξω' και οσα πω να τα κανω με ονοματεπονυμο και με την φατσα μου στην φωτο....
Απο την αλλη οσοι κανουν προφιλ και στην φωτο βαζουν αρκουδακια, τον batman και αλλα τετοια χαριτομενα χωρις να θελουν να βαλουν την φατσα τους ειναι σαν να συχναζεις σε ενα μπαρ, μια καφετερια και να φορας μασκα. Εκτος αν εχεις κατι να κρυψεις η σε κυνηγαει κανεις και φοβασαι μην σε βρει...
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ! ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ!
-
-
-
Τα δεδομένα στο facebook είναι τόσο προσβάσιμα στους διάφορους όσο επιλέξει ο ίδιος ο χρήστης. Δεν είναι σε κοινή θέα.
-
Facebook: κοινωνικη ή αντικοινωνική δικτυωση?