-
πριν λιγα χρονια θα επρεπε να σε πληρωσουν για να βγαλεις τη προσωπικη σου ζωη σε δημοσια θεα. Πλεον ο κοσμος το κανει δωρεαν, και ειναι χαρουμενος γιαυτο!
-
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Επίσης πλέον πολλοί εργοδότες ψάχνουν να βρουν αν έχεις λογαριασμό facebook και τον ξεψαχνίζουν για να δουν τι τύπος είσαι.
Σοβαρή εταιρία του χώρου των συμβούλων και head hunters, πρότεινε τέτοια υπηρεσία σε άλλη εταιρία. Να δώσει δηλαδή ότι στοιχεία βρει στο FB για τους υπαλλήλους της. Εκεί φτάσαμε
-
-
Ούτε απέξω. Αντικοινωνική δικτύωση δεν είναι ούτε αυτοί που ασχολούνται είναι «καμμένοι» γιατί κι εμείς εδώ μέσα αλλά και σε άλλα φόρα τρώμε αρκετές ώρες.
Για μένα είναι ο μεταμφιεσμένος big brother και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοιες υπηρεσίες δεν υποκεινται σε έλεγχο από την Υπηρεσία Προσωπικών Δεδομένων;
Ευτυχώς οι φίλοι-φίλες και συναδέλφοι δεν έχουν ιδέα από τέτοιες λαμακίες. Οχι ότι θα με ένοιαζε απλά γλυτώνω το πρήξιμο να βάλω κ εγώ. -
εκτος απο ολα αυτα το χειροτερο θεμα ειναι που ολοι σου λενε κανε και εσυ fb και οταν τους ρωτας γιατι λενε να εχει ωραια παιχνιδια και τετοιες μ.....ς....
-
Μπηκα απο απορια πριν κανα χρονο, επειδη το χρησιμοποιουσαν πολλοι.
Η αληθεια ειναι οτι με εφερε ξανα σε επαφη με ατομα που ειχαμε χωριστει λογω σπουδων κλπ.
Το θεμα ηταν/ειναι οτι περα απο τα στοιχεια, δεν βλεπεις καποια ταυτιση μ'αυτον που δρα online.
Μεγαλη διαφορα στην συμπεριφορα. Ισως πρεπει να δειχνουμε κατι διαφορετικο προς τα εξω ;
Φανταζομαι πως ναι.
Η φαση ειναι οταν λες ενα καυστικο σχολιο και κρινεις καποια ατομα που κανουν το παραπανω
αναφερουν οτι δεν δινουν σημασια/ειναι πλακα/παιρναει η ωρα κλπ ...Μπαινω σπανια πλεον για να δω τα feed των αλλων, μπαινω οταν θελω να ανεβασω κατι.
Εχω το chat της σελιδας σε IM οποτε η αναγκη για facebook περιοριζεται αρκετα.Το φακελωμα ναι οκ, χρονια τωρα το κανουν κι αλλοι εξυπνοτερα.
Απλα τωρα βρεθηκε τροπος να γινει ακομα πιο ευκολο. -
Πρέπει να παραδεχτείτε όλοι εσείς που θάβετε το facebook πως είστε απλώς κακάσχημοι με μπυροκοιλιά... που να βάλετε τους κοιλιακούς σε φωτο;
-
-
-
Kι'ομως ανασαινω...
Μη σου πω σφυριζω κι'ολας. -
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Πρέπει να παραδεχτείτε όλοι εσείς που θάβετε το facebook πως είστε απλώς κακάσχημοι με μπυροκοιλιά... που να βάλετε τους κοιλιακούς σε φωτο;Μωρό μου είμαι φέτες σου λέω, να δες στο προφίλ μου:
............μισό να πάω να τσιμπήσω κάτι κ έρχομαι :
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
http://www.newgrounds.com/portal/view/513707 -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
:shifty:αν μου επιτρεπεις,ποσο ζυγιζεις?αν κρινω απο τα χερια κ τα οστα θωρακος-πλευρα κ ανοιγμα πλατης,μαλλον εισαι featherweight..σωστα?εξου κ η εμφανιση των κοιλιακων..
απο την αλλη βλεπω αποτριχωσουλα κτλ..new age male..εντος θεματος τωρα,πετυχα μια γνωστη μου μετα απο καιρο κ η πρωτη της ερωτηση μεσα σε ενθουσιασμο ηταν ''εχεις facebook?''..με το που απανταω οχι,αμεσως φευγει ο ακρατος ενθουσιασμος κ λεει ''κ εγω μωρε το εχω μονο για την δουλεια η για παλαιους-χαμενους φιλους κ γνωστους..''
αναρωτιεμαι,αυτοι που λενε οτι το χρησιμοποιουν για την δουλεια,παλαιοτερα χρησιμοποιουσαν το skype? λιγοι..οποτε μουφες..
αυτοι που λενε οτι το χρησιμοποιουν για να βρουν παλαιους γνωστους κ φιλους,αν δεν υπηρχε θα τους εψαχναν? λιγοστοι..κ απο την αλλη αν εχεις χαθει με καποιον σημαινει οτι δεν νοιαζοσουν τοσο πολυ να κρατησεις επικοινωνια(κ αυτος απο τη μερια του),οποτε αντι να βρω παλιους φιλους-γνωστους με τους οποιους τελικα δεν ειχα κρατησει σχεσεις(γιαυτο αλλωστε κ χαθηκαμε)προτιμω να βγω εξω με την παρεα μου κ να γνωρισω νεα ατομα με τα οποια ποιος ξερει?μπορει να ταιριαξω κ καλυτερα κ να μην χαθω..κ θα ειμαι κ σιγουρος οτι ειναι αληθινοι(μη μας βγει καμια πατατα.. )υ.γ.
το βιντεακι γιατι δεν μπορω να το δω ρε παιδες? -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
αν μου επιτρεπεις,ποσο ζυγιζεις?αν κρινω απο τα χερια κ τα οστα θωρακος-πλευρα κ ανοιγμα πλατης,μαλλον εισαι featherweight..σωστα?εξου κ η εμφανιση των κοιλιακων..
απο την αλλη βλεπω αποτριχωσουλα κτλ..new age male..Eιμαι 75 κιλα και 1.87, σταθερα εδω και 12 χρονια. (Τωρα διανυω τα 30, αλλα οι περισσοτεροι με υπολογισζουν στα 24-25)
Βασικα, δεν εχω καθολου λιπος.
Επισης, μαλλον εχω υψηλο βασικο μεταβολισμο γιατι τρωω ολο μου το φαι και συνηθως 2 μεριδες, αλλα τα κιλα απο τα 18 μου ειναι τα ιδια.Αποτριχωση δεν παιζει, απλα δεν βγαζω (πολλες) τριχες.
Μαλλον υψηλα επιπεδα πουστοζης και χαμηλα τεστοστερονης.Εισαι γυμναστης, διαιτολογος, διατροφολογος η κατι τετοιο?
-
είσαι στο Baywatch ?
-
οχι,απλως κατεχω την ανατομια κ φυσιολογια του ανθρωπινου σωματος λογω σπουδων..κ τυχαινει να ειμαι κ αθλητης(οχι επαγγελματιας βεβαιως)..
ελπιζω να μην παρεξηγησες την ερωτηση μου(τωρα που την ξαναβλεπω,σαν ερωτηση απο γραφειο συνοικεσιων εμοιαζε!!! ) ..παντως επεσα μεσα,ετσι? -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το μπλουζάκι είναι σούπερ!!!
Facebook: κοινωνικη ή αντικοινωνική δικτυωση?