-
Εισαγγελείς δεν υπάρχουν; Ο ΓΑΠ τι στο καλό κάνει, κοιμάται ή θα αρχίσει τις καλύψεις όπως ο ΚΑΚ;
-
Επειδή οι λαικιστές μου επιτέθηκαν , διαστρεβλώνοντας τα λεγόμενα μου , να τα ξαναπούμε .
ΔΕΝ είμαι κατά του πόθεν έσχες . Το αντίθετο μάλιστα . Το πόθεν έσχες ισχύει εδώ και δεκαετίες , αλλά οι εφοριακοί βγάζανε μεροκάματο .Τι μας λένε γιά γιατρούς Κολωνακίου . Την αγορά η την κατασκευή της βίλλας την δηλώνουν στη δήλωση τους , το ίδιο το αμάξι και το σκάφος . Ας πήγαιναν να τους ελέγξουν . Δεν το έμαθαν τώρα , το ξέρανε .
Λοιπόν γιά το πόθεν έσχες να κάνουν όσους ελέγχους θέλουν , γιά το θέμα των καταθέσεων όμως ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ .
Και δικαιώθηκα χτές με τις επιθέσεις προστασίας σε κομμωτήρια στο Μπραχάμι και στον Κολωνό .
Σε περιοχές υποβαθμισμένες όπυ συμμορίες όπως είπαν τα κανάλια Ρώσων ηλικίας 16-19 ετών ζητάνε από μικρομάγαζα λεφτά γιά προστασία , αλλιώς τους σπάνε τα μαγαζιά .Εχετε καταλάβει ότι αν κάτι τέτοιοι τύποι μάθουν ότι έχετε στην τράπεζα 20000 η 50000 € , το παιδάκι σας θα κινδυνεύει ή η λαικιστική σας τύφλωση δεν σας αφήνει να το δείτε .
Ελεος πιά , γίνεστε θύματα των πολιτικών , που σας λένε , μην κοιτάτε που πεινάτε , κοιτάτε τον άλλον που υποφέρει . Κρατήστε λοιπόν την αξιοπρέπεια σας και μην γίνεστε θύματα των άχρηστων μαυρογυαλούρων , που 30 χρόνια τώρα κάνουν πάρτυ επάνω μας .
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
@klong+00
Επειδή οι λαικιστές μου επιτέθηκαν , διαστρεβλώνοντας τα λεγόμενα μου , να τα ξαναπούμε .
ΔΕΝ είμαι κατά του πόθεν έσχες . Το αντίθετο μάλιστα . Το πόθεν έσχες ισχύει εδώ και δεκαετίες , αλλά οι εφοριακοί βγάζανε μεροκάματο .Τι μας λένε γιά γιατρούς Κολωνακίου . Την αγορά η την κατασκευή της βίλλας την δηλώνουν στη δήλωση τους , το ίδιο το αμάξι και το σκάφος . Ας πήγαιναν να τους ελέγξουν . Δεν το έμαθαν τώρα , το ξέρανε .
Λοιπόν γιά το πόθεν έσχες να κάνουν όσους ελέγχους θέλουν , γιά το θέμα των καταθέσεων όμως ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ .
Και δικαιώθηκα χτές με τις επιθέσεις προστασίας σε κομμωτήρια στο Μπραχάμι και στον Κολωνό .
Σε περιοχές υποβαθμισμένες όπυ συμμορίες όπως είπαν τα κανάλια Ρώσων ηλικίας 16-19 ετών ζητάνε από μικρομάγαζα λεφτά γιά προστασία , αλλιώς τους σπάνε τα μαγαζιά .Εχετε καταλάβει ότι αν κάτι τέτοιοι τύποι μάθουν ότι έχετε στην τράπεζα 20000 η 50000 € , το παιδάκι σας θα κινδυνεύει ή η λαικιστική σας τύφλωση δεν σας αφήνει να το δείτε .
Ελεος πιά , γίνεστε θύματα των πολιτικών , που σας λένε , μην κοιτάτε που πεινάτε , κοιτάτε τον άλλον που υποφέρει . Κρατήστε λοιπόν την αξιοπρέπεια σας και μην γίνεστε θύματα των άχρηστων μαυρογυαλούρων , που 30 χρόνια τώρα κάνουν πάρτυ επάνω μας .
Εσυ δηλ. τι προτείνεις;
-
Να ισχύει το πόθεν έσχες γιά όλους , όπως άλλωστε ισχύει χρόνια τώρα , με την εξαίρεση της πρώτης κατοικίας , μέχρι 90 τμ γιά όλους και γιά πιό πάνω ανάλογα με τα μέλη της οικογένειας .
Επίσης να υπάρχει μιά αξία μέχρι 300,000 € .
Γιά το θέμα της αντικειμενικής αξίας , να καταργηθεί και να αντικατασταθεί από τον αντικειμενικό φόρο .
Δηλαδή ανεξάρτητα αξίας συμβολαίου , ο φόρος μεταβίβασης να είναι συγκεκριμμένος , οπότε θα πάψουν τα μαύρα και τα άσπρα .Επειδή ζούμε σε μιά διεφθαρμένη χώρα τα προσωπικά δεδομένα των ανθρώπων πρέπει να προφυλάσσονται από εγκληματικά μάτια .
Ετσι οι καταθέσεις είναι γνωστές στις τράπεζες αλλά παραμένουν απόρρητες και δεν συνδυάζονται μεταξύ των τραπεζών .
Το πρόβλημα μας σαν κράτος είναι να πάρουμε χρήματα από την κατανάλωση μέσω των έμμεσων φόρων και όχι να κινδυνεύσει το αίσθημα ασφάλειας του Ελληνα .
Αλλωστε επειδή έχουμε κακό σύστημα υγείας , πολλοί ηλικιωμένοι σε αυτά τα λεφτά ποντάρουν αν αρρωστήσουν , να μην πάνε σαν το σκυλί στό αμπέλι .Δεν νομίζω ότι λέω κάτι που δεν ανήκει στην κοινή λογική , αλλά δυστυχώς αυτή είναι σπάνια στις μέρες μας .
-
Σωστά τα παραπάνω που λες.
Το πρόβλημα είναι ότι κάποιος που φοροδιαφεύγει μπορεί έχει χρήματα στην τράπεζα αλλά παίρνει, με βάση αυτά, δάνειο για να αγοράσει την βίλλα και έτσι προσπερνά αυτά τα τεκμήρια. Αυτόν πως να τον πιάσεις;
Συμφωνώ μαζί σου ότι υπάρχει κάποιος κίνδυνος, λόγω εγκληματικότητας, αλλά γιατί αυτός να είναι αυξημένος λόγω εφορίας και να μην είναι λόγω τράπεζας που ξέρει το υπόλοιπο του λογαριασμού σου;
Θα μου πεις θα τα έχω σε πολλές και διαφορετικές τράπεζες, ε! σε όσες και να τα έχεις τα πολλά λεφτά δεν κρύβονται.
Πάντως τα προσωπικά δεδομένα είναι ένα λεπτό θέμα, σε κάθε περίπτωση και καλό θα ήταν να βρεθεί μια άλλη λύση, αλλά ποιά;
Τις εφνιδιαστικές επισκέψεις - ελέγχους αό την εφορία;
Δεν είχε αποτέλεσμα απλώς έκανε πλούσιους τους εφοριακούς.
Να δείνεις αμοιβή σε όποιον καταδώσει τον φοροφυγά;
Θα γεμίσει η χώρα καταδότες, θα πουν κάποιοι, και θα δημιουργήσει διενέξεις μεταξύ των πολιτών, άσε που όποιος δεν γουστάρει κάποιον θα τον καρφωνει φταίει δεν φταίει...
Να υπάρχουν παντού ταμειακές με on line σύνδεση;
Δεν σώζει και τίποτε μιας και έτσι κι αλλιώς, οι φοροφυγάδες, δεν κόβουν αποδείξεις.
Να υπάρχουν μεγάλες ελαφρύνσεις σε αυτούς που παίρνουν αποδείξεις;
Αυτό ήταν ένα καλό μέτρο αλλά πάλι οι φοροφυγάδες λένε 'τόσο με αποδειξη τόσο χωρίς' και τα μοιράζουν κατάλληλα ώστε να μην σε συμφέρει.Να έχουν οι όλοι πολίτες μια ηλεκτρονική ταυτότητα μέσω της οποίας να γίνονται όλες οι συναλλαγές και να ενημερώνονται on line τα κεντρικά.
Εκεί να καταχωρούνται και τα έσοδα, μισθοί και τα έξοδα και από την επεξεργασία να βγαίνει πόσο φόρο θα πληρώσει κάποιος αλλά και το τι μπορεί να αγοράσει και τι δάνειο μπορεί να πάρει κ.λ.π.Δεν συνεχίζω γιατί θα με πουν αντίχριστο άσε που αυτό και αν καταργεί ατομικές ελευθερίες
Πάντως έχω μια απορία:
Γιατί υπάρχει φόβος να μάθει η εφορία τις καταθέσεις και δεν υπάρχει, τώρα, που ξέρει την φορολογική δήλωση του καθενός;
Η δήλωση στην ουσία δεν δείχνει τι παίρνει και τι δίνει κάποιος; -
Το μόνο που θα καταφέρουν με όλες αυτές τις παπαρίες και την άκρατη φορολόγηση κατά δικαίων και αδίκων είναι να υπάρξει (που υπάρχει ήδη δηλαδη...) ένα νέο κύμα μεταναστευσης προς Αμερική/Γερμανια κτλ...
Μέρα με την μέρα αυτός ο τόπος γίνεται ακατατοίκητος για οποιοδήποτε δεν είναι δημόσιος υπάλληλος...
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Το μόνο που θα καταφέρουν με όλες αυτές τις παπαρίες και την άκρατη φορολόγηση κατά δικαίων και αδίκων είναι να υπάρξει (που υπάρχει ήδη δηλαδη...) ένα νέο κύμα μεταναστευσης προς Αμερική/Γερμανια κτλ...Μέρα με την μέρα αυτός ο τόπος γίνεται ακατατοίκητος για οποιοδήποτε δεν είναι δημόσιος υπάλληλος...
ΔΥ the best in greece. Tρελή ρέκλα, μηδέν άγχος
-
Θα προτεινα παντως το παρον τοπικ να μετονομαστει: 'Ο καημος του δεξιου: Χωστε!'
Γκόου ον αδερφια. Χιρ γουι αρ ναου εντερτέιν ας.
-
Άκυρος
-
Υπενθυμίζω στους συνδαιτυμόνας ότι το παρόν θέμα αφορά όχι μόνο τα αρνητικά, αλλά και τα θετικά της διακυβέρνησης της χώρας από τη νέα κυβέρνηση.
Ήδη έχουν γραφεί κάποια, να γραφούν περισσότερα.Προσωπικά έχω αναφέρει κάποιες ορθές αποφάσεις (ή ορθές υπαναχωρήσεις από προεκλογικές παπαριές ).
Α, ο Λοβέρδος είχε 1000 δίκια χθες. Άκουσε το ΠΑΜΕ τον ΓΑΠ να το αναζητά ('Πάμε!') στο προεκλογικό σποτάκι και νόμισε ότι έχει το ελεύθερο να συγκυβερνήσει προλαμβάνοντας αποφάσεις με το ζόρι. Αμ δε, κακώς κατάλαβε. Δεν κλείνουν τις πόρτες των υπουργείων κύριοι όταν πάνε να συζητήσουν εκπρόσωποι του λαού και εκπρόσωποι εργαζομένων, προπηλακίζοντάς τους. -
Ο φορολογικός συντελεστής δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερος από 20 % .
Επίσης πρέπει να περνάνε οι αποδείξεις στα έξοδα , οπότε σε συνδυασμό με τον χαμηλό συντελεστή δεν θα υπάρχει δυνατότητα συναλλαγής .
Ενώ σήμερα με 40 % συντελεστή έχει ενδιαφέρον η απόκρυψη του εισοδήματος .Αλλωστε αυτοί που έχουν πολλά λεφτά , έχουν τρόπους φοροδιαφυγής με τις οφσορ και προστασίας με τους σεκιουριτάδες .
Το πρόβλημα είναι στούς μικρούς και στους μεσαίους και όχι στους μεγάλους . -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Το πρόβλημα είναι στούς μικρούς και στους μεσαίους και όχι στους μεγάλους .
πώς το εννοείς αυτό δλδ
-
Ο χρήστης klong έγραψε:
@klong
+00+οο = +άπειρο = Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Το πρόβλημα είναι στούς μικρούς και στους μεσαίους και όχι στους μεγάλους .
πώς το εννοείς αυτό δλδ
Μιλάμε γιά το πρόβλημα ασφάλειας που το έχουν οι μικροί και οι μεσαίοι και όχι οι μεγάλοι που μπορούν να προστατευτούν .
-
Οκ, γιατί εγώ κατάλαβα ότι το πρόβλημα το προκαλούν οι μικροί και οι μεσαίοι
-
@ aserf
δεν έχω μάθει ακόμη, καλά, την γλώσσα των φόρουμ.Όσο για την φορολόγηση δεν ξέρω τελικά τι θα ήταν δίκαιο και τι όχι.
Καλό θα ήταν πάντως να κάνουμε και κάποιες προτάσεις, τουλάχιστον εδώ στα φόρουμ, και δεν ξέρεις ίσως κάτι καλό να βγεί.
Μπορεί κάποιοι υπουργοί να προβληματίζονται αυτή την στιγμή για το τι μέτρα θα εφαρμόσουν και μια καλή πρόταση να την υοθετήσουν.
Δεν νομίζω ότι αυτοί οι νόμοι βγαίνουν μετά από πολύ σκέψη και σοβαρές διαδικασίες. Μάλλον μαζεύονται γύρω από ένα τραπέζι και ο κάθε ένας λέει το μακρύ του και το κοντό του και στο τέλος αποφασίζουν το λιγότερο μακρύ ή το λιγότερο κοντό.
Από την άλλη το να αφορίζουμε και να βρίζουμε μόνο, δημιουργεί μια απαξίωση των πάντων, έναν εγωκεντρισμό (την πάρτη μου να κοιτάξω και μόνο) για να μην πω και έναν θυμό (μια επιθυμία να σπάσουμε μερικά κεφάλια) ή μια κατάθλιψη (σε τι σκατά ζούμε ). όλα αυτά, βέβαια, οδηγούν στην διαιώνιση της ίδιας κατάστασης.
Κακά τα ψέματα μόνο με επαναστάσεις αλλάζουν τα κατεστημένα, το θέμα είναι ότι μια επανάσταση δεν είναι νυστέρι να αφαιρέσει μόνο τον κακοήθη όγκο, είναι χασαπομάχαιρο που θα πάρει μαζί του και υγιή κομμάτια. Οπότε συμφέρει σε όλους να γίνουν μικρές και αναίμακτες επαναστάσεις και σταδιακά να πάνε τα πράγματα προς το καλύτερο.
Έβλεπα χθες μια ταινία που έδειχνε κάτι για εταιρείες, εργάτες και διευθυντάδες που χάνανε την δουλειά τους επειδή κάποια νούμερα δεν βγήκαν κ.λ.π.
Εκεί αναρωτήθηκα:
¨Φαντάσου ο, προς απόλυση, διευθυντής να έλεγε στους μετόχους:
Δεν φταίω εγώ διότι χάος παρέλαβα από τον προηγούμενο διευθυντή, ο οποίος έκανε χειρότερα λάθη από εμένα.
Δεν μπορώ να σας πω πόσα χρήματα χάσαμε και που πήγαν και δεν πάω και φυλακή.
Μπορεί να καταχράστηκα κάποια χρήματα από την εταιρεία σας αλλά είναι λιγότερα από αυτά που φάγανε οι προηγούμενοι διευθυντάδες.
Αν δεν με απολύσετε θα σας φέρω κέρδη, θα σας κάνω πρώτη εταιρεία στην πιάτσα κ.λ.π.'
Τι θα κάνανε άραγε οι μέτοχοι;
Εμείς οι πολίτες των κρατών του κόσμου πόσο μ@λ@κες είμαστε τελικά που χάφτουμε αυτές τις αηδίες;
Εγώ προτείνω 'διαχειριστές' και όχι πρωθυπουργούς με δυνατότητα άμεσης απόλυσης όταν δεν πιάνουν τους στόχους. Και όλοι οι στόχοι (οικονομικοί, κοινωνικοί, εθνικοί) ανοικτοί στο κοινό προς έλεγχο. -
Οι μέτοχοι που είναι αμέτοχοι σε όλα αυτά που έκαναν οι διαχειριστές, θα τους έδιναν σίγουρα πόδι.
Οι μέτοχοι που είναι όμως συμμέτοχοι και συνεργοί στις ατασθαλίες, και θα κάλυπταν τους παλιούς διαχειριστές και θα επέλεγαν κάποιους σαν τους προηγούμενους, για να κάνουν μαζί τους 'δουλειές'. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Οι μέτοχοι που είναι αμέτοχοι σε όλα αυτά που έκαναν οι διαχειριστές, θα τους έδιναν σίγουρα πόδι.
Οι μέτοχοι που είναι όμως συμμέτοχοι και συνεργοί στις ατασθαλίες, και θα κάλυπταν τους παλιούς διαχειριστές και θα επέλεγαν κάποιους σαν τους προηγούμενους, για να κάνουν μαζί τους 'δουλειές'.+1000
πρεπει επιτελους να καταλαβουμε οτι οι δικοκουντες δεν ειναι απο τον Αρη και δεν ανελαβαν την εξουσια με τη βια, αλλα με την ψηφο. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Θα προτεινα παντως το παρον τοπικ να μετονομαστει: 'Ο καημος του δεξιου: Χωστε!'Γκόου ον αδερφια. Χιρ γουι αρ ναου εντερτέιν ας.
Κάποιοι δυσκολεύονται μάλλον να αρθρώσουν λόγο όταν έχουν στηρίξει για καιρό τον αντιπολίτευση τους στα 'αντιλαϊκά μέτρα' της δεξιάς και βλέπουν το κόμμα που ήρθε ως Μεσσίας να κάνει τα ίδια και χειρότερα...
Ο αποκαλούμενος βαμένος Πασόκος κατά κάποιους φορουμίτες....
-
http://www.youtube.com/watch?v=9qvDLYJ7 ... re=related
100 ημέρες ΠΑΣΟΚ, απολογισμός κυβερνητικού έργου