-
Επειδή κάποιοι θεωρούν ότι το θέμα Εκλογές 2009 έκανε τον κύκλο του, ανοίγω ένα άλλο νήμα για να κάνει, όποιος επιθυμεί, απολογισμό και κριτική για το πρώιμο έργο της νέας κυβέρνησης, για τις πρώτες 100 ημέρες ας πούμε.
Αναφέρω για ξεκίνημα μερικά θέματα που έχουν βγει στην επιφάνεια τις πρώτες ημέρες, ασχέτως βαρύτητας ή αν έχουν οριστικοποιηθεί οι παρεμβάσεις που προβλέπονται γι' αυτά, σίγουρα θα προκύψουν κι' άλλα.-Σύσταση υπουργικού συμβουλίου
-Κατάργηση υπουργείου ΜΑ-ΘΡΑ με παράλληλη εγκατάσταση δύο υφυπουργών στην συμπρωτεύουσα
-Εισήγηση για περιορισμό της χρήσης των κυβερνητικών οχημάτων από δικαιούχους
-Εισήγηση για μεγαλύτερη χρήση υβριδικών χαμηλού κυβισμού με χρονομίσθωση από τον κρατικό μηχανισμό
-Θέμα νέου εκλογικού νόμου
-Διαβουλεύσεις για την λύση της απεργίας στον εμπορευματικό σταθμό ΠειραιάΌποιος θέλει ας γράψει κάτι.
-
Επειδή κάποιοι θεωρούν ότι το θέμα Εκλογές 2009 έκανε τον κύκλο του, ανοίγω ένα άλλο νήμα για να κάνει, όποιος επιθυμεί, απολογισμό και κριτική για το πρώιμο έργο της νέας κυβέρνησης, για τις πρώτες 100 ημέρες ας πούμε.
Αναφέρω για ξεκίνημα μερικά θέματα που έχουν βγει στην επιφάνεια τις πρώτες ημέρες, ασχέτως βαρύτητας ή αν έχουν οριστικοποιηθεί οι παρεμβάσεις που προβλέπονται γι' αυτά, σίγουρα θα προκύψουν κι' άλλα.-Σύσταση υπουργικού συμβουλίου
-Κατάργηση υπουργείου ΜΑ-ΘΡΑ με παράλληλη εγκατάσταση δύο υφυπουργών στην συμπρωτεύουσα
-Εισήγηση για μεγαλύτερη χρήση υβριδικών χαμηλού κυβισμού με χρονομίσθωση από τον κρατικό μηχανισμό
-Διαβουλεύσεις για την λύση της απεργίας στον εμπορευματικό σταθμό ΠειραιάΌποιος θέλει ας γράψει κάτι.
-
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Όποιος θέλει ας γράψει κάτι....πέρασαν κι όλας 100 μέρες ;
-
Ωραία. Εδώ θα βγάζουν το άχτι τους οι ΝΔκράτες, θα κουνάνε το αγκυλωμένο δάχτυλο (δείκτη) οι αριστεριστές, θα τσοντάρουν και οι ακροδεξιοί για να γίνεται τζέρτζελο.
Οι ΠΑΣΟΚοι θα λένε ότι έλαβαν καμένη γη και ότι ο Ανδρέας δεν θα έκανε τέτοια λάθη. -
Κάτι για ελαχιστοποίηση των κινητών τηλεφώνων που δίνονται, άκουσα (συνήθως, γύρω από τον υπουργό, παίρνουν τηλέφωνο άλλα 50 άτομα, και τον ίδιο αριθμό αυτό χρησιμοποιούν και οι οικογένειές τους, περίπου 130.000.000€ το χρόνο όλη η ιστορία). Είδωμεν..
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Όποιος θέλει ας γράψει κάτι.
...πέρασαν κι όλας 100 μέρες ;
Άμα περνάς καλά είδες τι γρήγορα περνάνε;
-
νομιζω οτι καπου εδω κι αυτο το τοπικ εκανε τον κυκλο του
αν ενδιαφερεται κανεις ας το βαλει να κανει κανα τετραγωνο ή τριγωνο(πανοραματος)
-
Πες μου ότι έγραψες 130 εκ. να βεβαιωθώ ότι δεν ανέβηκε ο αστιγματισμός μου.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πες μου ότι έγραψες 130 εκ. να βεβαιωθώ ότι δεν ανέβηκε ο αστιγματισμός μου.Πολλά είναι; Ναι εκεί, 100-130 εκατομμύρια Ευρώ (έχω και γνωστό στον ΟΤΕ που επιβεβαιώνει).
Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε όλοι μας ότι οι καταχρήσεις που κάνει η οποιαδήποτε κυβέρνηση επιβαρύνει όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως κόμματος, οπότε δεν είναι θέμα 'η δικιά μου και η δικιά σου κυβέρνηση'. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
...Οι ΠΑΣΟΚοι θα λένε ότι έλαβαν καμένη γη ......
Με μια μικρή διαφορά... οτι αυτή την φορά ο Κωστάκης είπε οτι παραδίδω καμμένη γή, ενώ ο Γιωργάκης είπε οτι δεν φορτώνουμε τα λάθη σε προηγούμενες κυβερνήσεις αλλά κοιτάζουμε μπροστά...
η γή πάντως παραμένει καμμένη εδώ και χρόνια...
-
οι αλλαγες σε αυτη τη χωρα ερχονται
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγώ θέλω να δω το θωρακισμένο υβριδικό των 1.600 cc του πρωθυπουργού.....Μπα ο πρωθυπουργος βλεπω να μενει με το υβριδικο lexus
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγώ θέλω να δω το θωρακισμένο υβριδικό των 1.600 cc του πρωθυπουργού.....Χτές πήγε με ένα Prius mk2 .. των 1.5L...
Θωρακισμένο ? ... μέχρι να γίνουν τα πρώτα λάθη φαίνεται να μην φοβάται...
-
-Αν έσκαγε ο Γιωργάκης με 750L θωρακισμένη, θα λέγαμε πως ακόμη δεν βγήκε κι άρχισε τις σπατάλες.
-Τώρα που έσκασε με Prius 1.5, λέμε πως είναι υποκριτής!
-Μάλλον με Golf έπρεπε να πάει τελικά! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
-Αν έσκαγε ο Γιωργάκης με 750L θωρακισμένη, θα λέγαμε πως ακόμη δεν βγήκε κι άρχισε τις σπατάλες.
-Τώρα που έσκασε με Prius 1.5, λέμε πως είναι υποκριτής!
-Μάλλον με Golf έπρεπε να πάει τελικά!εισαι εντελως offtopic....
brera 1.75 tbi επρεπε να παρει...
-
delete
-
Για τον περιορισμό της λυπητερής των κινητών.
Ας δώσουν όσα κινητά θέλουν. Το κινητό είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο όταν οι χρήστες το αξιοποιούν σωστά. Δεν με ενδιαφέρει αν ο λογαριασμός πάει και στα 230 εκ. ευρώ αν π.χ. η αποτελεσματικότητα και ο συντονισμός του κυβερνητικού έργου βελτιωθεί κατά 5% γιατί τότε τα ωφέλη που θα έχω είναι πολλαπλάσια.
Ας μην ασχολούνται με ψιλά, δεν τρέχει και τίποτα αν μειωθεί ο λογαριασμός κατά 10 εκ. Δυστυχώς μας λείπουν ΠΟΛΥ περισσότερα, από εκεί θα τα βγάλει.
Επικοινωνιακό τέχνασμα θα χαρακτήριζα την έγερση του συγκεκριμένου θέματος χτες στα κανάλια, και κυριολεκτικώς και μεταφορικώς. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Για τον περιορισμό της λυπητερής των κινητών.
Ας δώσουν όσα κινητά θέλουν. Το κινητό είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο όταν οι χρήστες το αξιοποιούν σωστά. Δεν με ενδιαφέρει αν ο λογαριασμός πάει και στα 230 εκ. ευρώ αν π.χ. η αποτελεσματικότητα και ο συντονισμός του κυβερνητικού έργου βελτιωθεί κατά 5% γιατί τότε τα ωφέλη που θα έχω είναι πολλαπλάσια.
Ας μην ασχολούνται με ψιλά, δεν τρέχει και τίποτα αν μειωθεί ο λογαριασμός κατά 10 εκ. Δυστυχώς μας λείπουν ΠΟΛΥ περισσότερα, από εκεί θα τα βγάλει.
Επικοινωνιακό τέχνασμα θα χαρακτήριζα την έγερση του συγκεκριμένου θέματος χτες στα κανάλια, και κυριολεκτικώς και μεταφορικώς.Mη το λες....κοψε απο εδω,κοψε απο εκει στο τελος θα μαζευτει κανενα δις.
-
Ειναι θεμα νοοτροπιας,οταν περνας την νοοτροπια οτι 'τα 15 εκατομμυρια δεν εχουν καμια σημασια',καταληγεις να ξοδευεις 150 εκατομμύρια χωρις κανενα λογο.
Δεν με ενδιαφερει εαν ειναι επικοινωνιακο τεχνασμα,εφοσον ειναι προς την σωστη κατευθυνση.Φυσικα περιμενουμε να δουμε και με τα 'χοντρά' λεφτα τι σχεδιο υπαρχει,ολο για φοροαπαλλαγες ακουω,πως θα γινουμε Δανια-Σουδια χωρις τους δικους τους φορους και φυσικους πορους;Θα απογειωσουμε εκ νεου τον δανεισμο;Αυτο ειπαμε οτι δεν παει αλλο.
Επειδη λοιπον μαγικα ΔΕΝ γινονται,περιμενουμε με ενδιαφερον την συνεχεια.
100 ημέρες ΠΑΣΟΚ, απολογισμός κυβερνητικού έργου