Dec 30, 2009, 8:13 AM

Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι συζητανε τη καταργηση του αφορολογητου σε μισθωτους - συνταξιουχους.
Και γιατι θα πρεπει να μαζευω αποδειξεις ωστε να συμπληρωσω το σημερινο αφορολογητο.
Λες και φοροδιαφευγω ή αποκρυπτω το μισθο μου.
Αλλα οι ανθρωποι ειναι ασσοι στη προπαγανδα.
Να μετρανε οι αποδειξεις απο τα super market...
Γιατι σου λεει ακουει ο αλλος s/m, αρα πολυεθνικη, αρα μεγαλο κεφαλαιο, αρα 'μπραβο στο τρισμεγιστο ηλιθιο διαδοχο του μπουχεσα που τα εβαλε με το...κεφαλαιο!!!'

Τι λετε ρε Γκεμπελισκοι της συμφορας??Ποιο μεγαλο s/m δε κοβει αποδειξη??
Πιαστε αν γουσταρετε και εχετε τα @@ ολους αυτους που το παιζουν κακομοιροι 'μικρομεσαιοι' και ζουν σαν Ωνασηδες δηλωνοντας εισοδηματα συνταξιουχου του ΟΓΑ, γραπωστε και τους συναδελφους σας μεγαλο(και μικρο)γιατρους και μεγαλο(και λιγο πιο κατω)δικηγορους, βουτηξτε και τους (χρηματοδοτες σας) λαθρεμπορους και εκδοτες πλαστων και εικονικων τιμολογιων...

Εκει να σας δω Χιτλερισκοι με υφος 1000000 καρδιναλιων (συνισταται φωτο του Παπαπακωσταντινου) τι ψαρια πιανετε και αν ειστε λιγοτερο ανικανοι απο αυτους τους γελοιους που σας παρεδωσαν αμαχητι την εξουσια.

καλα ενταξει φιλε .
ειπε η κυβερνηση να το κανει αυτο για να μειωσει λιγο την φοροδιαφυγη ,πας σε καφετερια και υπαρχουν 10 αποδειξεις και τις κανουν βολτα απο τραπεζι σε τραπεζι.
πριν λιγες μερες δεν πηγαν στο κολωνακι και πιασανε κατι γιατρους απαυτους που κανουν χαμηλη δηλωση ,τα ξεχασες;

και επειδη το να λες στον αερα ειναι ευκολο αλλα στην πραξη μετραει τι γινεται,για πες μου
οταν εσυ αυριο θα πας στον οδοντιατρο η στον δικηγορο η οταν θα ρθει ο υδραυλικος η ο ηλεκτρολογος σπιτι σου και σου ζητησουν τοσα λεφτα εσυ θα ζητησεις αποδειξη;
και αν σου πει παραπανω με αποδειξη θα συμφωνησεις ΝΑΙ Η ΟΧΙ;

και πως θα τον πιασει αυτον το κρατος οταν η συνομιλια σας γινεται στα κρυφα πχ μεστο σπιτι σου;

προφανως αποτι καταλαβαινεις ειναι πολυ δυσκολο το θεμα και δεν σηκωνει μεγαλα λογια