-
Πιτσιρδέλι ο Λεωνίδας
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
και αυτός είναι ο Σαμαράς
Μα είναι γάτα
Τα καταλαβαίνει όλα, ακόμα και τα πιο απλά θέματα και τα χειρίζεται κατάλληλα.
Γι αυτό διέπρεψε στον χειρισμό του ονόματος της Μακεδονίας και κατατροπώσαμε τους σλαβόφωνους Μακεδόνες γείτονες.Βέβαια η Ντόρα δεν είναι πιο έξυπνη ούτε τα καταφέρνει καλύτερα.
Καλό είναι να ξέρουμε για τι μιλάμε. Αν δεν θυμάσαι τι είχε γίνει -πιθανότατα είσαι μικρός- μπορείς να ψάξεις και να μάθεις:
Youtube VideoΤι περίμενες να λέει ο Σαμαράς;
'Εγώ αναγνώρισα το δικαίωμα της αυτονομίας των Σκοπιανών'
ή μήπως
'Στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις το όνομα Σλαβομακεδονία'Για να συνεχίσω, δεν έριξε την κυβέρνηση της ΝΔ και μετά το κόμμα του δεν ήταν το πιο πλούσιο μικρό κόμμα.
Θυμάμαι ήταν το μόνο κόμμα που έδινε δωρεάν αεροπορικά εισητήρια για να έρθεις να ψηφίσεις Ελλάδα.
Αφού δεν πήρε λεφτά για να ρίξει τον Μητσοτάκη, που τα βρήκε τότε τα λεφτά; -
Έτσι και βγει η Ντορούλα βλέπω όλοι να παίρνουμε καλαμάκια για να τον πιούμε...μετά μουσικής...επιλεγμένης από το ipod της...
Τι άλλο θα δούμε...;...
υ.γ. με αυτά και με αυτά θα με κάνουν και μένα να πάω να γραφτώ μέλος... Έλεος πια!...!
-
H ΝΔ βρίσκεται στην ίδια κατάσταση που βρισκόταν το ΠΑΣΟΚ πριν 3 χρόνια. Γκρίνια, σκοτωμός και υποψήφιοι για μπάτσες, άλλος λιγότερο κι άλλος περισσότερο. Τρίο Στούτζες κανονικό.
Επειδή μιλάμε για κόμματα-πόλους εξουσίας, αυτό θα έπρεπε να στενοχωρεί τους περισσότερους, αντί να γελάνε επειδή ανήκουν σε άλλο χώρο. Η επιλογή του μελλοντικού ηγέτη της χώρας θα έχει τεράστιες συνέπειες για την πορεία και το επίπεδο διαβίωσης του ελληνικού λαού.
Έτσι πχ προσωπικά θλιβόμουν όταν έβλεπα τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ, έτσι θλίβομαι και τώρα, γιατί όποιος και να βγει, κατά πάσα πιθανότητα, θα κυβερνήσει τον τόπο αργά ή γρήγορα. -
Γι αυτό λοιπόν όλοι Σαμαρά όπως προστάζει κι ο πνευματικός φάρος της δεξιάς
Ο χρήστης Liapis για Ντόρα έγραψε:
Την κατηγόρησε για «υπέρμετρο ατλαντισμό και έναν ανεπίκαιρο φιλελευθερισμό», ότι «διατηρεί στενές διαπροσωπικές σχέσεις με τα συμφέροντα και προνομιακές σχέσεις με τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ» («Κόσμος του Επενδυτή»)ερωτήματα 2
- θα αποφασίσετε αν είναι ανεπίκαιρος ή όχι ο φιλελευθερισμός? Αν όχι, για πού βαδίζουμε?
2)Τελικά με ποιόν στο διάολο είναι τα συμφέροντα σε αυτό το κόμμα
-
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έτσι και βγει η Ντορούλα βλέπω όλοι να παίρνουμε καλαμάκια για να τον πιούμε...μετά μουσικής...επιλεγμένης από το ipod της...Οι χαμένοι της υπόθεσης είμαστε πάντα εμείς που πληρώνουμε τα λάθη, την ανικανότητα και την απληστία των κυβερνώντων χωρίς ποτέ να τους τιμωρούμε γι αυτά.
Δήμευση περιουσίας και εκτελεστικό απόσπασμα για όλους τους καριόληδες.
(βέβαια ο νόμος για τις παραγραφές των αδικημάτων των υπουργών καλά κρατεί) -
-
Με κυβερνήτη …Μητσοτάκη πέταξε για Θεσσαλονίκη ο Σαμαράς
Μόλις οι επιβάτες του αεροσκάφους της Ολυμπιακής με το οποίο πέταξε σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο Αντώνης Σαμαράς δέθηκαν, άκουσαν από τα μεγάφωνα: «Ο κυβερνήτης του αεροσκάφους κ. Μητσοτάκης και το πλήρωμα σας καλωσορίζουν…».
Φαντάζεστε τι γέλιο έπεσε.
Ευτυχώς έφτασαν καλά οι άνθρωποι.
Σοβαρά τώρα: αυτός ο Μητσοτάκης είναι …σαμαρικός.
-
Εχω πεταξει κι εγω με τον Μητσοτακη.
Καθε φορα που ανακοινώνει το όνομα του σε πτηση γινεται show! -
Παιδικός μου φίλος
Εχει κάποια μακρινή-μακρινή συγγένεια με το γνωστό σόι. -
Φοβερός είναι!!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Παιδικός μου φίλος
Εχει κάποια μακρινή-μακρινή συγγένεια με το γνωστό σόι.Ο ασφαλέστερος πιλότος για να πετάς μαζί του. Το σόι δεν το πιάνει τίποτα: http://www.inews.gr/60/o-epitimos-sta-c ... stasis.htm
[...]Το δεύτερο γεγονός που έχει περιγράψει είναι το πώς σώθηκε από έναν βομβαρδισμό. Βρισκόταν, είχε πει, σε ένα τρένο, όταν γερμανικά αεροπλάνα άρχισαν να βομβαρδίζουν. Μια βόμβα έπεσε στο μπροστινό βαγόνι. Μία άλλη στο πισινό βαγόνι. Μια δίπλα εξ αριστερών και άλλη μια δίπλα εκ δεξιών!!!!Γύρω – γύρω βόμβες και στην μέση ο Επίτιμος!Μετά από αυτό αμφιβάλλει κανείς ότι πρόκειται να ζήσει για άλλα 837 χρόνια;Πρώτα θα εκλείψει το ανθρώπινο είδος και μετά ο επίτιμος…
Γύρω – γύρω βόμβες και στην μέση ο Επίτιμος![...]
Δεν ξέρω αν είναι αστικός μύθος ή όχι. Υποτίθεται ότι έχει διηγηθεί ο ίδιος το περιστατικό.
-
Oι βόμβες πέφτανε φολ τρεφερ ή πως στο διάολο το έλεγε
ελληνοφρένεια
-
θα είχε τρομερό γέλιο αν ο πιλότος έκανε και τις ανακοινώσεις με φωνή επίτιμου -αφου το αεροπλάνο εχει απογειωθεί
-
τον έχω πετύχει κι εγώ.
και βεβαίως όλο το αεροπλάνο γέλαγε.
-
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2009/11/blog-post_3362.html
http://www.protothema.gr/content.php?id=52844
Νέα προβοκάτσια του άθλιου μηχανισμού της Ντόρας. Τηλεφωνούν από τηλέφωνα με απόκρυψη λέγοντας ότι τηλεφωνούν από το γραφείο του Αντώνη Σαμαρά στις 5.30 τα ξημερώματα. Άθλιες μέθοδοι, ενός άθλιου παρακμιακού, μηχανισμού που καταρρέει. Ντροπή!
το νου σας την Κυριακή....
-
AΠOΨE ΠAPAΣK.27/11 ΣTIΣ 7.30 MM ΣE ΠEPIMENΩ ΣTO ZAΠΠEIO ΓIA NA KANOYME ΞANA TH NΔ THN EΛΠIΔA THΣ EΛΛAΔAΣ KAI MAZI NA XTIΣOYME THN EΛΛAΔA THΣ EΛΠIΔAΣ. A.ΣAMAPAΣ
Το ελαβα το πρωι σε σμς
-
Συχνο φαινομενο πια...
Απλα ελεος ! -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Συχνο φαινομενο πια...
Απλα ελεος !Δεν εχει και νουμερο αποστολής να τους στειλω την αναλογη απαντηση
ΝΔ-εκλογή αρχηγού