-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
είναι κάτι τέτοιο
Tί είναι αυτό ρε μλκ
-
M' έχουν πιάσει οι καλές μου γηραιέ, κάτι πρέπει να κάνω
για πείτε ρε, τελικά διαφαίνεται κόρη δράκουλα στον ορίζοντα? Τί λέει το αλάνθαστο ένστικτο το 4ΤΦ?
(τελικά δεν έπεσε το трол левел μου καλά κρατεί )
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Eιναι παρα πολυ νωρις να πουμε τελεσίδικα εαν η ιστορια τον δικαιωνει.
Με τα μεχρι στιγμης δεδομενα νομιζω οτι κυριως ο Μητσοτακης δικαιωνεται αφου ενδεχομενως μπορουσαμε να εχουμε μια Σλαβομακεδονια στα συνορα μας ενω σημερα εχουμε μια διεθνως αναγνωρισμενη MACEDONIA και μια παντελως αγνωστη FYROM,ενω παραλληλα εμεις παριστανουμε οτι τιποτα δεν εχει χαθει ακομα...Αυτά τα γεγονότα εννοούσε ο audipassion; Εννοείται πως δικαιώνεται τώρα ο Μητσοτάκης και όχι ο
Σαμαράς μαζί με μερικούς άλλους εθνικούς σωτήρες της εποχής εκείνης. +1 σε όλα λέει ο Tiger.
Το αναλύσαμε άλλωστε και σε προηγούμενα post. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
για πείτε ρε, τελικά διαφαίνεται κόρη δράκουλα στον ορίζοντα? Τί λέει το αλάνθαστο ένστικτο το 4ΤΦ?
Σημασια εχει τι λεει το αλάθητο ενστικτο του Πρετεντερη και των λοιπων Μπομπολοπαιδων...
Ντορα θελουν κι αυτοι!
-
H κορη δρακουλα εχει το προβαδισμα αλλα κατα την γνωμη μου δεν θα πρεπει να θεωρειται βεβαιη νικητρια,ολα ειναι ρευστα ακομα και οι αντιπαλοι της εχουν ηδη ξεκινησει πολυ βρωμικο πολεμο,τοσο βρωμικο που στο τελος θα καταφερουν το ακατορθωτο: Να την συμπαθησει ο κοσμος!
-
ε πες κανα παρασκήνιο ρε τίγρη και για μας που δεν μπανίζουμε
-
Σε ραδιοφωνα και ΜΜΕ εχουν και αρχιζει και λεγονται διαφορα,εσυ βεβαια στην Ολλανδια που να τα ακουσεις.Τοσο για την γνωστη ιστορια με τον Κυριακο ( ο Κυριακος ειναι παιδι της Ντορας και οχι αδελφος της) που στην τελικη δεν εχει και πολιτικο χαρακτηρα,οσο και για την Siemens για την οποια ο Tραγκας και ο Μανωλης εκτοξευσαν ηδη καποια υπονοούμενα.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Σε ραδιοφωνα και ΜΜΕ εχουν και αρχιζει και λεγονται διαφορα,εσυ βεβαια στην Ολλανδια που να τα ακουσεις.Τοσο για την γνωστη ιστορια με τον Κυριακο ( ο Κυριακος ειναι παιδι της Ντορας και οχι αδελφος της) που στην τελικη δεν εχει και πολιτικο χαρακτηρα,οσο και για την Siemens για την οποια ο Tραγκας και ο Μανωλης εκτοξευσαν ηδη καποια υπονοούμενα.**WTF.....????????????**
-
ενα εχω να πω!!λιαπης για προεδρος της Νεοπλουτιστικης Δικτατοριας!!
πλακα κανω,δεν ασχολουμαι με τα πολιτικα,απλως ο τυπος πρεπει να ξεφυγε απο τα σχεδια καρτουν της warner bros.. -
έλα ρε, παλιό είναι αυτό
Με ποιόν το είχε κάνει όμως, με τον Τάκη Χρυσό -
Πρωτη φορά τ΄ακούω ρε drifter..Εχω μείνει πολύ πίσω...!!
-
Τερης Χρυσός
Ο τότε Ρουβας ή κατι τετοιο -
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
H κορη δρακουλα εχει το προβαδισμα αλλα κατα την γνωμη μου δεν θα πρεπει να θεωρειται βεβαιη νικητρια,ολα ειναι ρευστα ακομα και οι αντιπαλοι της εχουν ηδη ξεκινησει πολυ βρωμικο πολεμο,τοσο βρωμικο που στο τελος θα καταφερουν το ακατορθωτο: Να την συμπαθησει ο κοσμος!Η μόνη πιθανότητα να μη βγει η Μπακογιάννη είναι να υπάρξουν τελικά μόνο 2 υποψήφιοι οπότε η Καραμανλική πλειοψηφία να σαρώσει.
Η μόνη πιθανότητα να συμβεί αυτό είναι να πει ο Αβραμόπουλος 'στηρίζω Σαμαρά'.
Σιγά μην το κάνει. -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Η μόνη πιθανότητα να μη βγει η Μπακογιάννη είναι να υπάρξουν τελικά μόνο 2 υποψήφιοι οπότε η Καραμανλική πλειοψηφία να σαρώσει.
Η μόνη πιθανότητα να συμβεί αυτό είναι να πει ο Αβραμόπουλος 'στηρίζω Σαμαρά'.
Σιγά μην το κάνει.Γιατι να μην το πει,αν παρει τα καταλληλα ανταλλαγματα.
Βασικα εαν παρει κανα φραγκο,γιατι απο την μερια του Μητσοτακη να παρει λεφτα δεν παιζει -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
οι αντιπαλοι της εχουν ηδη ξεκινησει πολυ βρωμικο πολεμο,τοσο βρωμικο που στο τελος θα καταφερουν το ακατορθωτο: Να την συμπαθησει ο κοσμος!Κατι αναλογο δεν ειχε γινει και με τον ΓΑΠ? Ηταν τοσο προφανης η προπαγανδα των ΜΜΕ υπερ του Μπενυ,που ο κοσμος απο κατω αηδιασε,και αντεδρασε
-
Τελικά. ο Κυριάκος είναι παιδί της Ντόρας, ναι ή όχι; Ας απαντήσει κάποιος!
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Τελικά. ο Κυριάκος είναι παιδί της Ντόρας, ναι ή όχι; Ας απαντήσει κάποιος!Είναι γραμμένος στο φόρουμ ο μαιευτήρας που τον ξεγέννησε και δεν το ξέρω;
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Τελικά. ο Κυριάκος είναι παιδί της Ντόρας, ναι ή όχι; Ας απαντήσει κάποιος!αν η ντόρα τον έκανε στα 14 ναι
-
σαμαρας κυνηγος βαμπιρ.
πρωτα εριξε τον ακατανομαστο και τωρα τα βαζει με τη δρακουλινα.
εχει μπαλες ο τυπος.
να κρεμασει πολλα σκορδα στο λαιμο μονο.
ειδικα αν γινει αυτο που ακουγεται. το συνεδριο θα διεξαχθει στα καρπαθια ορη... ωχ ωχ ωχ...
ΝΔ-εκλογή αρχηγού