-
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
:yahoo: Γουστάρω, το τόπικ συνεχίζει ακάθεκτο! ...είχα δυο μέρες να μπω και διάβασα όλες τις τελευταίες σελίδες που έχασα
caliber69 έγραψε:
caliber69 έγραψε:
red_monster έγραψε:
caliber69 έγραψε:
dimau έγραψε:
[quote='caliber69 Kανεις λαθος η μεθοδος του θερμαινομενου χαλυβα σασι εφαρμοστηκε για πρωτη φορα το 2006.
ΤΙ το ιδιαίτερο έχει το σασί του caliber δηλαδή?- Θερμαινομενος ο χαλυβας και με συνχρονη μεθοδο επεξεργασιας ριχνεται σε ειδικο καλουπι ωστε το σασι να μην εχει καμια απολυτος συγκοληση. Επισης ο χαλυβας στο caliber χαρακτηριζεται ενυσχημενος λογο καποιον προσμιξεων και ειναι ελαφρυτερος με μεγαλυτερη ελαστικοτητα πραγμα που σημαινει οτι δεν σπαει ευκολα ουτε ρογμες ουτε σκουριες.
Το σασι χρησιμοποιηται στο jeep compas,jeep patriot,mitsubishi outlander κΑι το πειρε η volkswagen για καποιο jeep(δεν θυμαμαι μοντελο).επισης οι γερμανοι συνεργαστηκαν μαζι τους στις πετραιλεομηχανες.μηλαμε για
μεγαλες σοβαρες συνεργασιες σε πολλους τομεις απο σοβερες εταιρειες.
Για αυτο καλο ειναι για καποια πραγματα να κραταμε πισινες και να μην το παιζουμε ξερολες.
Αλωστε το αυτοκινητο το καβαλαμε σαν τις γκομενες και θα μας ικανοποιουν διαφορετικα
πραγματα ανεξΑρτητα με την αξια τους και τις αναγκες. Η μανα
αγαπαει παντα το παιδι της ακομα και εαν ειναι αυτιστικο.
Αρα η κρητικη μας ειναι αβυσσος
εχεις δει ποτέ σασί αυτοκινήτου??
πως το φαντάζεσαι , σαν ένα Η , σαν σασί λεωφορείου??
τι χάλυβα έχουν ανακαλύψει οι αμερικάνοι?? και τον πουλάνε και στην vw??ψάξε το λίγο καλύτερα γιατί αυτά που γράφεις φαίνονται λίγο... κάπως...
μπράβο που καλύπτει της ανάγκες σου και είσαι ευχαριστημένος,ΑΛΛΑ... όχι να μας βγάλεις το κάλιμπερ καλό αυτοκίνητο ,για την ευρωπαική αυτο/νία είναι ένα μέτριο κατασκεύασμα
Για να τα μαθεις ξεκουραστα
http://www.youtube.com/watch?v=jwyQZoY0 ... re=channel
http://www.youtube.com/watch?v=puMvNJ7RA98
Youtube Videohttp://www.alithia.com.cy/alithia_v2/fr ... t_id=22558
http://www.youtube.com/watch?v=8VYPsrOyIdw
Που να πήγε ο 'ντουρμπάντος' άραγε? Χάρισε το γέλιο αβίαστα κι απλόχερα... - Θερμαινομενος ο χαλυβας και με συνχρονη μεθοδο επεξεργασιας ριχνεται σε ειδικο καλουπι ωστε το σασι να μην εχει καμια απολυτος συγκοληση. Επισης ο χαλυβας στο caliber χαρακτηριζεται ενυσχημενος λογο καποιον προσμιξεων και ειναι ελαφρυτερος με μεγαλυτερη ελαστικοτητα πραγμα που σημαινει οτι δεν σπαει ευκολα ουτε ρογμες ουτε σκουριες.
-
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ
ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ (ΑΡΙΘΜΟΣ-ΘΕΣΗ) 4
ΒΑΛΒΙΔΕΣ 16
ΚΥΒΙΚΑ 1798
ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ (ps) - (κατασκευαστής) 150
ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ (στροφές ανά λεπτό) - (κατασκευαστής) 6500
ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ (ps) - (ISO9002)
ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ (στροφές ανά λεπτό) - (ISO9002)
ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ (NM) - (κατασκευαστής) 168
ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ (στροφές ανά λεπτό) - (κατασκευαστής) 5200
ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ (NM) - (ISO 9002)
ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ (στροφές ανά λεπτό) - (ISO 9002)
ΨΥΞΗ Υδρόψυκτο
ΘΕΣΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ
ΣΤΡΟΦΑΛΟΦΟΡΟΣ (ΕΔΡΑΝΑ ΒΑΣΗΣ)
ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΙ-ΔΙΑΤΑΞΗ 2E
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ
TURBO
ΑΝΑΦΛΕΞΗ Ηλεκτρονική
ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ Τριοδικός
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ (χιλιοστά) 86
ΔΙΑΔΡΟΜΗ (χιλιοστά) 77,4
ΣΧΕΣΗ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ
ΜΕΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΜΒΟΛΟΥ στίς στροφές ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ (μέτρα/δλ)
ΕΙΔΙΚΗ ΙΣΧΥΣ (ps/λίτρο) - (ISO 9002)
ΚΙΛΑ ανά ΙΠΠΟ - (ISO 9002) -
[quote='ArkadyΠου να πήγε ο 'ντουρμπάντος' άραγε? Χάρισε το γέλιο αβίαστα κι απλόχερα...[/quote]
από caliber69 » 04/01/10 10:17
ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ (ps) - (ISO9002)
ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ (στροφές ανά λεπτό) - (ISO9002)
ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ (NM) - (ISO 9002)
ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ (στροφές ανά λεπτό) - (ISO 9002)
ΕΙΔΙΚΗ ΙΣΧΥΣ (ps/λίτρο) - (ISO 9002)
ΚΙΛΑ ανά ΙΠΠΟ - (ISO 9002)
ψαχνει το auto-triti για νεο copy-paste
http://www.autotriti.gr/auto/_NEA_MONTE ... telo=DODGE -
Ο χρήστης caliber69 έγραψε:
Youtube VideoΕπειδή εμένα μου αρέσει να τα μαθαίνω κουραστικά, μπορείς να παραθέσεις κάποιο αξιόπιστο link το οποίο να αναλύει την φοβερή και τρομερή τεχνολογία του θερμαινόμενου χάλυβα, πέρα απο βιντεάκια στο YouTube?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Άρα τι προσφέρει η κατηγορία crossover που δε προσφέρει πχ ένα Smart στη μποτιλιαρισμένη και δύσκολη στο παρκάρισμα Αθήνα? Γιατί έτσι όπως τα γράφεις και έτσι όπως είναι τα πράγματα...το καλύτερο αυτοκίνητο για Αθήνα είναι το Smart γιατί δε καίει, παρκάρει παντού και υπάρχει συνέχει κίνηση στην Αθήνα. ...γιατί δε πήρες Smart ας πούμε?Δεν πήρα smart γιατί δεν μένω μόνο Αθήνα. Δεν πήρα smart γιατί έχω γράψει 100 φορές τους λόγους που διάλεξα crossover και μάλιστα το caliber... Πόσες φορές πρέπει να σου γράψω τους λόγους??? Δεν πήρα smart για λόγους που δεν πήρα Cayenne ή Τράκτορα... Τι επιμονή είναι αυτή? Εσύ γιατί δεν πήρες Crossover? Εσύ τι αυτοκίνητο έχεις? Και πες μου γιατί το πήρες....
ένα από τα ενοχλητικά πράγματα που κάνουν, είναι να καβαλάνε τα πεζοδρόμια με επιδεικτική άνεση και να μη μπορεί να περάσει κόσμος.
Προφανώς και υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι εκτός των μποτιλιαρισμένων κεντρικών οδών της πρωτεύουσας ΑΠΕΙΡΩΣ απολαυστικοί για όσα άλογα θέλεις
Έτσι εξηγείτε.. τα crossover είναι ενοχλητικό που ανεβαίνουν στα πεζοδρόμια ενώ στους άλλους δρόμους που τρέχεις με όσα άλογα θέλεις (άρα εκτός ορίων) είναι μια χαρά...
Βεβαίως σέβομαι το γεγονός ότι ο καθένας αγοράζει ανάλογα με τις ανάγκες του...και προφανώς το Caliber πληρεί τις δικές σου ανάγκες
Καλά! Εάν το σεβόσουν δεν θα μας είχες 'τουμπανιάσει' τόση ώρα στο 'Γιατί πήρα το ψευτο caliber, που ανήκει στην ψευτο-κατηγορία, που είναι ημίμετρο και δεν πήρα seat ή smart ή bmw ή ότι άλλο καλύπτει τις δικές σου ανάγκες'
...αλλά μη πάμε να το βγάλουμε τη καλύτερη δυνατή επιλογή.
Και που ακριβώς έγραψα εγώ ή κάποιος άλλος εδώ μέσα αυτό? Γράφουμε για να γράφουμε μου φαίνεται χωρίς να καταλαβαίνουμε τι γράφουμε....
Πρόσεξε τι έγραψα...ότι δεν είναι άνετο λόγω ΜΑΛΑΚΩΝ αναρτήσεων και έλλειψης στιβαρότητας από τις έντονες κλήσεις που παίρνει στις στροφές...γιαυτό.
Δεν μου απάντησες. Έχεις κάνει ταξίδι με το Caliber?
Οι αναρτήσεις ΔΕΝ είναι μαλακές. Ρώτα όποιον θέλεις και ΔΕΝ παίρνει έντονες κλήσεις... Δεν είναι τόσο ψηλό όσο φαντάζεσαι... Να γράψεις για τα πλαστικά ή το εσωτερικό το καταλαβαίνω αλλά να μου λες ότι δεν είναι άνετο στα ταξίδια.....Όλα τα άλλα που γράφεις τα κάνει και ένα Golf TSI πιο άνετα και πιο στιβαρά.
Κολλημένος με την μπάλα??? Ποιος σου είπε ότι γουστάρω TSI ή ότι γουστάρω GOLF?
Τα υπογραμμισμένα στα προσφέρει πχ ένα Leon 1.8TSI
Και όχι μόνο... Πολλά αμάξια τα προσφέρουν.... ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ!!!!!! Ρε μπελάς που μας βρήκε......
δε με γεμίζει και δε θα με γεμίσει ποτέ ένα ψευτό-SUV που είναι 10 πόντους πάνω από το έδαφος και γέρνει στις στροφές
Από τον τρόπο που γράφεις και υποτιμάς ένα αυτοκίνητο των 24.000€, όλους όσους έχουν δώσει τα λεφτά τους για να το αγοράσουν και μία ολόκληρη κατηγορία δείχνεις εμπάθεια και δεν καταλαβαίνω τον λόγο που την έχεις
Γιατί τα Jeep είναι μια κατηγορία από μόνα τους. Respect στις off-road δυνατότητές τους.
Δεν διαφωνώ, είχα εξάλλου το Cherokee και το είχα λιώσει αλλά δεν δικαιολογείται να χαντακώνεις μία εταιρεία έναντι άλλης...
Στην τελική κακό στις εταιρείες σου κάνεις... Εκτός και αν το περιθώριο κέρδους είναι πολύ μικρότερο στο Caliber ή Dodge γενικά έναντι των Jeep.Μιλάμε για την κατηγορία των ψευτο-SUV που δεν έχουν καμία απολύτως ουσιαστική δυνατότητα off-road
Δεν υπάρχουν ψευτό-SUV (δηλαδή τα SUV είναι ψευτό-OFF ROAD και πάει λέγοντας?). Υπάρχουν Crossover. Σου αρέσει δεν σου αρέσει η κατηγορία υπάρχει και όσο για τις δυνατότητες off-road έχουν σαφώς περισσότερες από leon, golf, jet, smart. Τόσες όμως όσο φτάνουν για να χαρακτηριστεί crossover. Αν θες περισσότερες πας SUV και αν θες περισσότερες πας 4χ4 OFF ROAD και αν θες περισσότερες πας BEAST OFF ROAD και αν θες περισσότερες πας 4X4 Buggy...
Ο καθένας διαλέγει αυτό που γουστάρει ανάλογα τις ανάγκες του!!!!! -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Βασικά δε γίνεσαι κακός...γίνεσαι off-topic
Να σε ρωτήσω κάτι...ειλικρινά τώρα...ανοίγεις με αυτοκίνητα που έχουν 50 άλογα λιγότερα από σένα και τι περιμένεις να γίνει?
Επίσης μπερδεύεις λίγο τα πράγματα. Μιλάμε για την κατηγορία των ψευτο-SUV που δεν έχουν καμία απολύτως ουσιαστική δυνατότητα off-road και ένα από τα ενοχλητικά πράγματα που κάνουν, είναι να καβαλάνε τα πεζοδρόμια με επιδεικτική άνεση και να μη μπορεί να περάσει κόσμος.
Off-topic; Μα γιατί; Ρωτάς τι συγκινεί κάποιους και παίρνουν τα ψευτοSUV και απαντώ αντίστοιχα με ότι συγκινείται κάποιος και αγοράζει μία BMW116 με ότι αυτό συνεπάγεται.
Για την ερώτηση που μου κάνεις, μία ειλικρινή απάντηση... Εγώ το GT το οδηγώ σβέλτα. Καλό, κακό, έτσι μου αρέσει να το οδηγώ. Για αυτό το πήρα. Αν ο άλλος δεν καταδέχεται να τον προσπερνά κάποιος με 207 επειδή έχει BMW116 ή Alfa Romeo και προσπαθεί με νύχια και με δόντια αυτό να μη γίνει, αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Είναι δικό του. Εγώ απλά θα πατήσω λίγο το γκάζι και θα φύγω. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ.
Περί ψευτοSUV...
Πριν από λίγο γύρναγα από Χαλκίδα. Στην Εθνική είδα πολλά από αυτά που αποκαλείς ψευτοSUV. Στα περισσότερα είδα οικογένειες με παιδάκια και οι οδηγοί ήταν κυρίως γυναίκες. Το θεώρησα φυσιολογικό. Για αυτά που επιθυμούν και θέλουν, ένα ψευτοSUV τους καλύπτει και με το παραπάνω.
Θυμάμαι, πριν μερικούς μήνες, όταν είχα το Hyundai Coupe γύρισε μία 30χρονη κοπέλα και μου είπε με υφάκι ξενερουά:
'Καλά ρε παιδί μου! Γιατί πάτε και τα παίρνετε τόσο χαμηλά; Εγώ πως θα μπω τώρα μέσα, με το μίνι και τα τακούνια;'...
Τελικά δεν μπήκε και πήρε το δικό της ψευτοSUV που είχε: ένα CrossPolo...
Άκρη δεν βρίσκεις... -
πού το θυμηθηκες το cross polo..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πού το θυμηθηκες το cross polo..Αφού ξέρεις ότι στις κοπελίτσες έχει μεγάλο σουξέ γενικά το Polo...
Το πήρε η φιλενάδα, το θέλουν όλες... Οπότε και το CrossPolo είναι ένα accessory...Το έχω ξαναπεί και παλιότερα. Έχω μία γνωστή που αγόρασε το Polo, επειδή νόμιζε ότι είχε σχέση με τα μπλουζάκια Polo... Φοριέται παντού και είναι και Glamour...
-
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Youtube VideoΕπειδή εμένα μου αρέσει να τα μαθαίνω κουραστικά, μπορείς να παραθέσεις κάποιο αξιόπιστο link το οποίο να αναλύει την φοβερή και τρομερή τεχνολογία του θερμαινόμενου χάλυβα, πέρα απο βιντεάκια στο YouTube?
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
πού το θυμηθηκες το cross polo..
Αφού ξέρεις ότι στις κοπελίτσες έχει μεγάλο σουξέ γενικά το Polo...
Το πήρε η φιλενάδα, το θέλουν όλες... Οπότε και το CrossPolo είναι ένα accessory...Το έχω ξαναπεί και παλιότερα. Έχω μία γνωστή που αγόρασε το Polo, επειδή νόμιζε ότι είχε σχέση με τα μπλουζάκια Polo... Φοριέται παντού και είναι και Glamour...
-
Ο χρήστης caliber69 έγραψε:
http://el.wikipedia.org/wiki/ΧάλυβαςΤο άρθρο για τον χάλυβα που παραθέτεις τι σχέση έχει με το Caliber?
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE%AC%CE%BB%CF%85%CE%B2%CE%B1%CF%82
-
Ο χρήστης rokko74 έγραψε:
Άρα τι προσφέρει η κατηγορία crossover που δε προσφέρει πχ ένα Smart στη μποτιλιαρισμένη και δύσκολη στο παρκάρισμα Αθήνα? Γιατί έτσι όπως τα γράφεις και έτσι όπως είναι τα πράγματα...το καλύτερο αυτοκίνητο για Αθήνα είναι το Smart γιατί δε καίει, παρκάρει παντού και υπάρχει συνέχει κίνηση στην Αθήνα. ...γιατί δε πήρες Smart ας πούμε?
Δεν πήρα smart γιατί δεν μένω μόνο Αθήνα. Δεν πήρα smart γιατί έχω γράψει 100 φορές τους λόγους που διάλεξα crossover και μάλιστα το caliber... Πόσες φορές πρέπει να σου γράψω τους λόγους??? Δεν πήρα smart για λόγους που δεν πήρα Cayenne ή Τράκτορα... Τι επιμονή είναι αυτή? Εσύ γιατί δεν πήρες Crossover? Εσύ τι αυτοκίνητο έχεις? Και πες μου γιατί το πήρες....
ένα από τα ενοχλητικά πράγματα που κάνουν, είναι να καβαλάνε τα πεζοδρόμια με επιδεικτική άνεση και να μη μπορεί να περάσει κόσμος.
Προφανώς και υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι εκτός των μποτιλιαρισμένων κεντρικών οδών της πρωτεύουσας ΑΠΕΙΡΩΣ απολαυστικοί για όσα άλογα θέλεις
Έτσι εξηγείτε.. τα crossover είναι ενοχλητικό που ανεβαίνουν στα πεζοδρόμια ενώ στους άλλους δρόμους που τρέχεις με όσα άλογα θέλεις (άρα εκτός ορίων) είναι μια χαρά...
Βεβαίως σέβομαι το γεγονός ότι ο καθένας αγοράζει ανάλογα με τις ανάγκες του...και προφανώς το Caliber πληρεί τις δικές σου ανάγκες
Καλά! Εάν το σεβόσουν δεν θα μας είχες 'τουμπανιάσει' τόση ώρα στο 'Γιατί πήρα το ψευτο caliber, που ανήκει στην ψευτο-κατηγορία, που είναι ημίμετρο και δεν πήρα seat ή smart ή bmw ή ότι άλλο καλύπτει τις δικές σου ανάγκες'
...αλλά μη πάμε να το βγάλουμε τη καλύτερη δυνατή επιλογή.
Και που ακριβώς έγραψα εγώ ή κάποιος άλλος εδώ μέσα αυτό? Γράφουμε για να γράφουμε μου φαίνεται χωρίς να καταλαβαίνουμε τι γράφουμε....
Πρόσεξε τι έγραψα...ότι δεν είναι άνετο λόγω ΜΑΛΑΚΩΝ αναρτήσεων και έλλειψης στιβαρότητας από τις έντονες κλήσεις που παίρνει στις στροφές...γιαυτό.
Δεν μου απάντησες. Έχεις κάνει ταξίδι με το Caliber?
Οι αναρτήσεις ΔΕΝ είναι μαλακές. Ρώτα όποιον θέλεις και ΔΕΝ παίρνει έντονες κλήσεις... Δεν είναι τόσο ψηλό όσο φαντάζεσαι... Να γράψεις για τα πλαστικά ή το εσωτερικό το καταλαβαίνω αλλά να μου λες ότι δεν είναι άνετο στα ταξίδια.....Όλα τα άλλα που γράφεις τα κάνει και ένα Golf TSI πιο άνετα και πιο στιβαρά.
Κολλημένος με την μπάλα??? Ποιος σου είπε ότι γουστάρω TSI ή ότι γουστάρω GOLF?
Τα υπογραμμισμένα στα προσφέρει πχ ένα Leon 1.8TSI
Και όχι μόνο... Πολλά αμάξια τα προσφέρουν.... ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ!!!!!! Ρε μπελάς που μας βρήκε......
δε με γεμίζει και δε θα με γεμίσει ποτέ ένα ψευτό-SUV που είναι 10 πόντους πάνω από το έδαφος και γέρνει στις στροφές
Από τον τρόπο που γράφεις και υποτιμάς ένα αυτοκίνητο των 24.000€, όλους όσους έχουν δώσει τα λεφτά τους για να το αγοράσουν και μία ολόκληρη κατηγορία δείχνεις εμπάθεια και δεν καταλαβαίνω τον λόγο που την έχεις
Γιατί τα Jeep είναι μια κατηγορία από μόνα τους. Respect στις off-road δυνατότητές τους.
Δεν διαφωνώ, είχα εξάλλου το Cherokee και το είχα λιώσει αλλά δεν δικαιολογείται να χαντακώνεις μία εταιρεία έναντι άλλης...
Στην τελική κακό στις εταιρείες σου κάνεις... Εκτός και αν το περιθώριο κέρδους είναι πολύ μικρότερο στο Caliber ή Dodge γενικά έναντι των Jeep.Μιλάμε για την κατηγορία των ψευτο-SUV που δεν έχουν καμία απολύτως ουσιαστική δυνατότητα off-road
Δεν υπάρχουν ψευτό-SUV (δηλαδή τα SUV είναι ψευτό-OFF ROAD και πάει λέγοντας?). Υπάρχουν Crossover. Σου αρέσει δεν σου αρέσει η κατηγορία υπάρχει και όσο για τις δυνατότητες off-road έχουν σαφώς περισσότερες από leon, golf, jet, smart. Τόσες όμως όσο φτάνουν για να χαρακτηριστεί crossover. Αν θες περισσότερες πας SUV και αν θες περισσότερες πας 4χ4 OFF ROAD και αν θες περισσότερες πας BEAST OFF ROAD και αν θες περισσότερες πας 4X4 Buggy...
Ο καθένας διαλέγει αυτό που γουστάρει ανάλογα τις ανάγκες του!!!!!αυτό που θέλει να σου πει ο φίλτατος νίκος είναι ότι απλά δεν είσαι IN...
που πας ρε άνθρωπε μου χωρίς golf ή έστω κανα bmw ??δεν έχει σημασία που δεν σου αρέσουν ..., δεν ξέρεις εσύ...
-
Οχι τοσο μεγαλα quote παρακαλω[mod]
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
αυτό που θέλει να σου πει ο φίλτατος νίκος είναι ότι απλά δεν είσαι IN...
που πας ρε άνθρωπε μου χωρίς golf ή έστω κανα bmw ??δεν έχει σημασία που δεν σου αρέσουν ..., δεν ξέρεις εσύ...
Ε πες το ντε και κοντεύω να τα χάσω...
-
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Το άρθρο για τον χάλυβα που παραθέτεις τι σχέση έχει με το Caliber?
quote]
αφού το autotriti δεν είχε αρθρο για χάλυβα, αυτό βρήκε αυτό έβαλε.
As τον βοηθήσουμε λίγο
http://www.worldautosteel.org/Applicati ... mpass.aspx -
Ο χρήστης dimau έγραψε:
αφού το autotriti δεν είχε αρθρο για χάλυβα, αυτό βρήκε αυτό έβαλε.
As τον βοηθήσουμε λίγο
http://www.worldautosteel.org/Applicati ... mpass.aspxΜα τώρα κι εσύ, μασημένη τροφή δίνεις....
Εν πάση περιπτώσει, εγώ είχα βρει αυτό εδώ το άρθρο (http://www.worldautosteel.org/Applications/Vehicles/Dodge-Caliber.aspx) το οποίο αναφέρει επί της ουσίας ότι απλά έχει χρησιμοποιηθεί ατσάλι υψηλής αντοχής και χαμηλού βάρους, με σκοπό να επιτευχθούν καλές επιδόσεις στα crash tests.
Παρόλα ταύτα, στο EuroNcap Test πήρε 4 αστέρια (http://www.euroncap.com/tests/dodge_caliber_2007/292.aspx)Άσε, μην μου πεις ξέρω: Μόλις του κατέστρεψα το όνειρο ότι εχει αγοράσει αυτοκίνητο με τεχνολογία εφάμιλλη του... batmobile
-
εσενα τι σε νοιαζει ρε φιλε;
αυτο γουσταριζε αυτο πηρε.
κουμαντο στην τσεπη και στα γουστα του θα κανεις.
ημαρτον. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εσενα τι σε νοιαζει ρε φιλε;
αυτο γουσταριζε αυτο πηρε.
κουμαντο στην τσεπη και στα γουστα του θα κανεις.
ημαρτον.Δεν κρίνω την επιλογή του αλλά τα όσα...ξεκαρδιστικά είπε σε προηγούμενο post περί super duper τεχνολογίας θερμαινόμενου χάλυβα και πρωτοποριακής τεχνολογίας που εμφανίστηκε το 2006, 'ντουρμπάντων', φοβερών πλαστικών του caliber που δοκιμάστηκαν στην έρημο της Αριζόνα κλπ κλπ.
-
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Άσε, μην μου πεις ξέρω: Μόλις του κατέστρεψα το όνειρο ότι εχει αγοράσει αυτοκίνητο με τεχνολογία εφάμιλλη του... batmobileΠολύ εμπάθεια ρε παιδιά... Ήμαρτον... Μήπως παρκάρει μπροστά στο πάρκινγκ σας?
Εσύ ...αλήθεια... τι αμάξι έχεις? -
Ο χρήστης rokko74 έγραψε:
Πολύ εμπάθεια ρε παιδιά... Ήμαρτον... Μήπως παρκάρει μπροστά στο πάρκινγκ σας?
Εσύ ...αλήθεια... τι αμάξι έχεις?Τα έχουμε πει παλαιότερα, στο ίδιο thread. Σωστά?
(Παραλαμβάνω το Insignia 1.6T την άλλη εβδομάδα).
Αλήθεια αν θυμάμαι καλά, εσύ είχες πει σε παλιότερο post σου ότι θα έδινες το Caliber ανταλλαγή για μικρότερο αυτοκίνητο, καθώς περίμενες παιδί και αυτό είχε αναταράξει τα οικονομικά σου. Δεν το έδωσες ακόμα?
Αγορά Dodge Caliber