Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Άρα τι προσφέρει η κατηγορία crossover που δε προσφέρει πχ ένα Smart στη μποτιλιαρισμένη και δύσκολη στο παρκάρισμα Αθήνα? Γιατί έτσι όπως τα γράφεις και έτσι όπως είναι τα πράγματα...το καλύτερο αυτοκίνητο για Αθήνα είναι το Smart γιατί δε καίει, παρκάρει παντού και υπάρχει συνέχει κίνηση στην Αθήνα. ...γιατί δε πήρες Smart ας πούμε?
Δεν πήρα smart γιατί δεν μένω μόνο Αθήνα. Δεν πήρα smart γιατί έχω γράψει 100 φορές τους λόγους που διάλεξα crossover και μάλιστα το caliber... Πόσες φορές πρέπει να σου γράψω τους λόγους??? Δεν πήρα smart για λόγους που δεν πήρα Cayenne ή Τράκτορα... Τι επιμονή είναι αυτή? Εσύ γιατί δεν πήρες Crossover? Εσύ τι αυτοκίνητο έχεις? Και πες μου γιατί το πήρες....
ένα από τα ενοχλητικά πράγματα που κάνουν, είναι να καβαλάνε τα πεζοδρόμια με επιδεικτική άνεση και να μη μπορεί να περάσει κόσμος.
Προφανώς και υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι εκτός των μποτιλιαρισμένων κεντρικών οδών της πρωτεύουσας ΑΠΕΙΡΩΣ απολαυστικοί για όσα άλογα θέλεις
Έτσι εξηγείτε.. τα crossover είναι ενοχλητικό που ανεβαίνουν στα πεζοδρόμια ενώ στους άλλους δρόμους που τρέχεις με όσα άλογα θέλεις (άρα εκτός ορίων) είναι μια χαρά...
Βεβαίως σέβομαι το γεγονός ότι ο καθένας αγοράζει ανάλογα με τις ανάγκες του...και προφανώς το Caliber πληρεί τις δικές σου ανάγκες
Καλά! Εάν το σεβόσουν δεν θα μας είχες 'τουμπανιάσει' τόση ώρα στο 'Γιατί πήρα το ψευτο caliber, που ανήκει στην ψευτο-κατηγορία, που είναι ημίμετρο και δεν πήρα seat ή smart ή bmw ή ότι άλλο καλύπτει τις δικές σου ανάγκες'
...αλλά μη πάμε να το βγάλουμε τη καλύτερη δυνατή επιλογή.
Και που ακριβώς έγραψα εγώ ή κάποιος άλλος εδώ μέσα αυτό? Γράφουμε για να γράφουμε μου φαίνεται χωρίς να καταλαβαίνουμε τι γράφουμε....
Πρόσεξε τι έγραψα...ότι δεν είναι άνετο λόγω ΜΑΛΑΚΩΝ αναρτήσεων και έλλειψης στιβαρότητας από τις έντονες κλήσεις που παίρνει στις στροφές...γιαυτό.
Δεν μου απάντησες. Έχεις κάνει ταξίδι με το Caliber?
Οι αναρτήσεις ΔΕΝ είναι μαλακές. Ρώτα όποιον θέλεις και ΔΕΝ παίρνει έντονες κλήσεις... Δεν είναι τόσο ψηλό όσο φαντάζεσαι... Να γράψεις για τα πλαστικά ή το εσωτερικό το καταλαβαίνω αλλά να μου λες ότι δεν είναι άνετο στα ταξίδια.....
Όλα τα άλλα που γράφεις τα κάνει και ένα Golf TSI πιο άνετα και πιο στιβαρά.
Κολλημένος με την μπάλα??? Ποιος σου είπε ότι γουστάρω TSI ή ότι γουστάρω GOLF?
Τα υπογραμμισμένα στα προσφέρει πχ ένα Leon 1.8TSI
Και όχι μόνο... Πολλά αμάξια τα προσφέρουν.... ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ!!!!!! Ρε μπελάς που μας βρήκε......
δε με γεμίζει και δε θα με γεμίσει ποτέ ένα ψευτό-SUV που είναι 10 πόντους πάνω από το έδαφος και γέρνει στις στροφές
Από τον τρόπο που γράφεις και υποτιμάς ένα αυτοκίνητο των 24.000€, όλους όσους έχουν δώσει τα λεφτά τους για να το αγοράσουν και μία ολόκληρη κατηγορία δείχνεις εμπάθεια και δεν καταλαβαίνω τον λόγο που την έχεις
Γιατί τα Jeep είναι μια κατηγορία από μόνα τους. Respect στις off-road δυνατότητές τους.
Δεν διαφωνώ, είχα εξάλλου το Cherokee και το είχα λιώσει αλλά δεν δικαιολογείται να χαντακώνεις μία εταιρεία έναντι άλλης...
Στην τελική κακό στις εταιρείες σου κάνεις... Εκτός και αν το περιθώριο κέρδους είναι πολύ μικρότερο στο Caliber ή Dodge γενικά έναντι των Jeep.
Μιλάμε για την κατηγορία των ψευτο-SUV που δεν έχουν καμία απολύτως ουσιαστική δυνατότητα off-road
Δεν υπάρχουν ψευτό-SUV (δηλαδή τα SUV είναι ψευτό-OFF ROAD και πάει λέγοντας?). Υπάρχουν Crossover. Σου αρέσει δεν σου αρέσει η κατηγορία υπάρχει και όσο για τις δυνατότητες off-road έχουν σαφώς περισσότερες από leon, golf, jet, smart. Τόσες όμως όσο φτάνουν για να χαρακτηριστεί crossover. Αν θες περισσότερες πας SUV και αν θες περισσότερες πας 4χ4 OFF ROAD και αν θες περισσότερες πας BEAST OFF ROAD και αν θες περισσότερες πας 4X4 Buggy...
Ο καθένας διαλέγει αυτό που γουστάρει ανάλογα τις ανάγκες του!!!!!