-
To έχω από το καλοκαίρι του 2006, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν το άλλαζα, Golf δεν θα έπαιρνα. Το Κασκάι ναι, πάλι στο ίδιο στυλ, μιας και με βολέυουν απίστευτα οι χώροι του και η συμπεριφορά του. Τα κυβικά του (1800) είναι ιδανικά σε σχέση με τα άλογα που βγάζει (150) και τη φορολογία/τέλη κυκλοφορίας στην Ελλάδα.
edit:
όσον αφορά τη κατανάλωση που αναφέρθηκε προηγουμένως, έχω κάνει 5,9lt/100km και το έχω φτάσει και 9,8. Στη πόλη μου είμαι κάπου στα 8,2, ενώ όταν βγαίνω Ε.Ο ή Α.Ο, είμαι στα 7,5. Αν αυτό θεωρείται πολύ, πάω πάσο
-
Προσωπικά θα ήταν η επιλογη μου αν είχα aftersales 'άκρες'.
Αξιόλογο αυτοκίνητο και σε τιμή ... τίμιο!
Μ΄αρεσει. Και θα ήθελα να δω αντικαταστάτη και πάλι σαν 'Dodge'! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Προσωπικά θα ήταν η επιλογη μου αν είχα aftersales 'άκρες'.
Αξιόλογο αυτοκίνητο και σε τιμή ... τίμιο!
Μ΄αρεσει. Και θα ήθελα να δω αντικαταστάτη και πάλι σαν 'Dodge'!aftersales ακρες εννοεις ανταλλακτικα, κτλ; Το ιντερνετ ειναι φιλος μας...
-
Και εγω ετσι πιστευα οτι απο ανταλλακτικα θα υπαρχει δυσκολια αλλα τελικα δεν εχω καταλαβει κατι τετοιο, αν και δεν εχω χρειαστει κατι συγκεκριμενο εκτος απο ενα τρακαρισμα που ειχα που αμεσα βρεθηκε οτι χρειαστηκε ψαλιδι, αμορτισερ, ακραξονιο, ημιαξονιο, φτερο, προφυλακτηρας χωρις κολληματα δεν υπαρχουν η θα τα περιμενουμε σε κανα μηνα απο αμερικη γερμανια η οπου αλλου.Αλλωστε το συγκεκριμενο αμαξι εχει πολλα εξαρτηματα μηχανικης φυσεως ιδια με το jeep compass,patriot και καποια ιαπωνικα μιας και ο κινητηρας ειναι εξελιγμενος απο την mitsubishi hundai kai chrysler εκτος τον πετρελαιοκινητηρα που ειναι αυτουσιος απο την vw.Οσο για 4επι4 στην αμερικη κυκλοφορησε με τον κινητηρα του compass 2.4λιτρα η εκδοση με την ονομασια r/t,δυστυχως στην Ελλαδα δεν ηρθε ποτε.Εγω παντως μετα απο δυομιση σχεδον χρονια ειμαι ικανοποιημενος και απο καταναλωση 6.8 με 7 το φερνει σταθερα σε εθνικο δικτυο που νομιζω ειναι μια χαρα αυτο το αμαξι με το βαρος που εχει και τα κυβικα.
-
Δεν ξέρω τι ισχύει στην Αθήνα αλλα εδω πάνω η επιλογή λόγω υπαρξης ... μόνο μίας αντιπροσωπίας και συνεργείου για μένα ήταν 'θεμα'. Φυσικά αυτό δεν έχει να κάνει με την 'αξία' του αυτοκινήτου.
Εναλλακτικές δεν υπήρχαν. Οτιδήποτε πιθανό να χρειαζόμουν αναγκαστικά θα κατέφευγα στον έναν και μοναδικό που υπάρχει για να σε εξυπηρετήσει και να σε χρεώσει. Από τα μονοπώλια που ποτέ δεν συμπάθησα και 'λούστηκα' κάποια στιγμή. -
Μπα και εγω επαρχια ειμαι και παω σε μια και μοναδικη αντιπρωσοπεια που εχει η περιοχη στην πατρα.Μεχρις στιγμης μια χαρα ειναι και σε εξυπηρετηση και σε χρεωσεις.
-
ανταλλασω w169 a class με caliber , αν ενδιαφλερεται κανείς αυτος είναι ο αριθμός αγγελίας στο car 18367967
Αγορά Dodge Caliber