-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Μαρκουλίνο θα πάμε βόλτα;
Α αυτό θέλω να το ζήσω κι εγώ!
Θα ενημερωθείς...
Ω ρε γέλια που θα ρίξουμε...
-
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
Τα €19.000 είναι η λιανική, από αυτά πρέπει να αφαιρεθεί το κέρδος του εισαγωγέα ας πούμε €1500 και του εμπόρου, ας πούμε €1500 για να καταλήξουμε στα €16.000 χονδρικής που προφανώς δεν έχει φόρο πολυτελείας. Θα μου κάνει μεγάλη έκπληξη αν δωθούν πάνω από 20 κομμάτια μέχρι το τέλος του έτους.Δυστυχώς με τη νέα τροποποίηση στις αρχές Μαϊου δεν ξεκινάμε από τα 17,000 ευρώ αλλά από τα 15,000 ευρώ το 10%. Από τα 20,000 ευρώ και άνω το ποσοστό από 20% πάει στο 30% και από τα 28,000 ευρώ στα 40%.
περισσότερα εδώ
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=137664
Οπότε και τα 16,000 ευρώ που λες φορολογούνται.
ΥΓ. Τα κέρδη του εισαγωγέα και του εμπόρου δεν παίζουν τόσο ψηλά.
-
ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΣ. Η ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΑΞΙΑ 15000-20000 ΕΥΡΩ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ. ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ 15000 ΕΥΡΩ=ΛΙΑΝΙΚΗ 27000 ΕΥΡΩ. H AΠΛΗ ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΝ. ΕΓΩ ΕΦΑΓΑ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ Τ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ.
1). ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ?
2). ΠΟΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?
3). ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ORANGE BRILLIANT -
θα παιρνα ενα μπλε ελεκτρικ
εχουμε καμια φωτο σε πορτοκαλί?
-
ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ,ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ?????????
-
ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ YOUTUBE 'CR-Z all 7 colors'
-
Ο χρήστης ΝΙΚΟΣ-123 έγραψε:
ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΣ. Η ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΑΞΙΑ 15000-20000 ΕΥΡΩ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ. ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ 15000 ΕΥΡΩ=ΛΙΑΝΙΚΗ 27000 ΕΥΡΩ. H AΠΛΗ ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΝ. ΕΓΩ ΕΦΑΓΑ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ Τ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ.
1). ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ?
2). ΠΟΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?
3). ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ORANGE BRILLIANTκάτσε ρε αγόρι μου. Η τιμή του sport διαιρεμένη με 1.10 και 1.21 καταλήγει στα 19,000 ευρώ. Οι τιμές των 27,000 λιανική που αναφέρουν οι φυλλάδες αφορούν οχήματα με ΕΤΤ. ΕΤΤ που δεν έχουν τα υβριδικά καθώς αν είχαν και με δεδομένο ότι στοιχίζουν περί τα 3000 ευρώ παραπάνω από τα απλά οχήματα δεν θα ήταν ανταγωνιστικά.
Αν θες να μου πεις ότι ο Σ αγοράζει με 14,999 από τους Ιάπωνες και πουλά λιανική 24,800 σημαίνει ότι το group λιανέμπορος - χοντρέμπορος καρπώνεται 5,500 ευρώ περίπου. Αυτό δεν παίζει γιατί τότε στην Ιταλία πόσο θα καρπώνεται ο έμπορος που πουλά στην ίδια τιμή το ίδιο όχημα με 20% ΦΠΑ καθώς στα υβριδικά τουλάχιστον οι διαφορές από χώρα σε χώρα είναι πολύ μα πολύ μικρές.
-
Τιμές Honda CR-Z
CR-Z 1.5 124ps Sport : 22.990€
CR-Z 1.5 124ps GT : 25.600€
CR-Z 1.5 124ps GT Sunroof : 26.700€
CR-Z 1.5 124ps GT Sunroof + Leather : 28.000€ -
Το ερώτημα είναι: 'Scirocco 122 ή CRZ'?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το ερώτημα είναι: 'Scirocco 122 ή CRZ'?mito QV.
-
Το ερώτημα είναι: 'Scirocco 122 ή CRZ'?και η απάντηση είναι: rofl
-
Η ερώτηση ήταν ρητορική κύριοι...
-
εξάλτο να βάλεις ό,τι και να πάρεις
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
εξάλτο να βάλεις ό,τι και να πάρειςΝτιριντίνος μόουντ...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
εξάλτο να βάλεις ό,τι και να πάρειςPremium contact IΙ
-
To είδα σε μια αντιπροσωπεία Honda όπως περνούσα απ'έξω.
Ωραίο φαίνεται.
-
πήγα και το χάζεψα σε μια αντιπροσωπία σήμερα
απο κοντά φαίνεται ποιο καλό αν δεν το βλέπω να πάρει κανένα βραβείο σχεδιασμού (+ οτι το μαυρο χρώμα του εκθεσιακού δεν νομίζω να το κολακεύει)
πίσω δεν χωράει κανονικός άνθρωπος + οτι μόνο το ενα κάθισμα (συνοδηγού) είναι ανακλινόμενο
καλό εσωτερικό αλλά ίσως τα καθίσματα να θέλουν λίγο παραπάνω πλευρική (το γνωστό τεστ κουνιέμαι πέρα δώθε στο κάθισμα σε σταματημένο αμάξι )
με λίγο διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά (δύναμη και άλλο κιβώτιο) θα μπορούσε να είναι επιλογή -αν έψαχνα για αμάξι- αλλα με τη σημερινή μορφή σίγουρα όχι
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Premium contact IΙ
Σε βρεγμένο χάλια.
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Premium contact IΙ
Σε βρεγμένο χάλια.
Εγώ το μόνο που ξέρω για αυτά είναι ότι για πίστα δεν κάνουν...
-
Το ερώτημα είναι: 'Scirocco 122 ή CRZ'?Η ερώτηση ήταν ρητορική κύριοι...
Προς το παρόν! Φαντάζομαι όταν θα μπει στους 'Κατασκευαστές' δεν θα είναι ρητορικές οι ερωτήσεις ... CRZ ή Mito ή 116i ή Scirocco ή DS3 ή A1 ή ... Passat CC (ανταγωνιστική τιμή έχουν) ή ... Prius coupe όταν θα βγει σε 3 χρόνια!!! Ενώ όλο και θα υπάρξει και μια σύγκριση και με κάτι άσχετο όπως 3θυρο Polo Βluemotion κλπ!
NEO HONDA CR-Z