-
Απο χτές το μεσημέρι ειναι έτσι σκατα. Το καλό του να έχεις παλιό αυτοκίνητο σε κάτι τέτοιες περιτπώσεις ειναι ανεκτίμητο. Παιρνεις αμπαριζα και βγαίνεις και αν θέλει ο αλλος με το ολοκαινουργιο και γυαλιστερο τουτουας σε ακουμπήσει, ακόμα και αν εχει δίκιο ......
-
Βρε παιδια μην κακολογειται τους ΦΡΑΠΕΔΕΣ της ΦΡΑΠΕΛ.ΑΣ τα παιδια βιαζονται να πανε σε κανα Everest-Γρηγορη ή κανα μικροτερο σαντουιτσαδικο γιαυτο και κανουν ολες αυτες τις σφηνες σουζες, περνανε με κοκκινα, χαζοσπινιαρισματα κλπ. Ξερετε ποσα πληρωνουν σε λογαριασμουν κινητης τηλεφωνιας το μηνα??? Γιαυτο μην κακολογειται τα παιδια της ΦΡΑΠΕΛ.ΑΣ κριμα ειναι. Και αν δειτε στο φορουμ που διαθετουν γκρινιαζουν γιατι ειναι χρεπια τα Citroen Xsara επειδη οι ιδιοι τα σπανε
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Απο χτές το μεσημέρι ειναι έτσι σκατα. Το καλό του να έχεις παλιό αυτοκίνητο σε κάτι τέτοιες περιτπώσεις ειναι ανεκτίμητο. **Παιρνεις αμπαριζα και βγαίνεις και αν θέλει ο αλλος με το ολοκαινουργιο και γυαλιστερο τουτου ας σε ακουμπήσει, ακόμα και αν εχει δίκιο ** ......Α μαλιστα, δηλαδη ακομα κ αν υπαρχει σημανση με πινακιδες ακριβως για αυτο τον λογο (για να δειχνει ποιος εχει προτεραιοτητα οταν δεν δουλευουν τα φαναρια, αν δεν το εχεις καταλαβει...), εσυ παιρνεις το παλιο σου αυτοκινητο κ περνας με το ετσι θελω πονταροντας στο οτι θα αναγκασεις τον εχων την προτεραιοτητα να σταματησει.
Καποιον μου θυμιζεις, α ναι τους πρωταγωνιστες του 'Ζωα Ζωα Ζωα', μαζι με τους μπατσους-μηχανακηδες-λεωφορειατζηδες-νταλικιερηδες που κανουν ακριβως το ιδιο...
-
Αφού το λέει και το nick. Τι ψάχνεις τώρα
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Απο χτές το μεσημέρι ειναι έτσι σκατα. Το καλό του να έχεις παλιό αυτοκίνητο σε κάτι τέτοιες περιτπώσεις ειναι ανεκτίμητο. **Παιρνεις αμπαριζα και βγαίνεις και αν θέλει ο αλλος με το ολοκαινουργιο και γυαλιστερο τουτου ας σε ακουμπήσει, ακόμα και αν εχει δίκιο ** ......
Α μαλιστα, δηλαδη ακομα κ αν υπαρχει σημανση με πινακιδες ακριβως για αυτο τον λογο (για να δειχνει ποιος εχει προτεραιοτητα οταν δεν δουλευουν τα φαναρια, αν δεν το εχεις καταλαβει...), εσυ παιρνεις το παλιο σου αυτοκινητο κ περνας με το ετσι θελω πονταροντας στο οτι θα αναγκασεις τον εχων την προτεραιοτητα να σταματησει.
Καποιον μου θυμιζεις, α ναι τους πρωταγωνιστες του 'Ζωα Ζωα Ζωα', μαζι με τους μπατσους-μηχανακηδες-λεωφορειατζηδες-νταλικιερηδες που κανουν ακριβως το ιδιο...
Μαλλον δεν πιάνεις το νόημα.... Δεν περνάω αέρα γιατί έχω παλιό αυτοκινητο. Μιλάμε για κατάσταση οπου ειμαστε σταματημενοι 40 αυτοκινητα πάνω στο κόμβο για το λιγότερο μισή ώρα , μεσημέρι ντάλα ήλιο με 40+ βαθμους γιατι κανένας δεν κάνει λίγο μπρος ή λίγο πίσω για να στρίψει ο άλλος αφου βλέπει μπροστά του έχουν πήξει και δεν προχωράει. Και τουλάχιστον σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις , οταν εισαι κολλημένος , καλό ειναι να έχεις και μια στοιχειώδη ευγένια να αφήνεις που και που κάποιον να περάσει ή τουλάχιστον να αφήνεις χώρο από τον σταματημένο μπροστινό για να μπορέσει ο αλλος να περάσει το στενό.
Αλλιως , ναι βγαινω αμπαριζα και βγαινω....
-
ειπες:
'ακομα κ αν εχει δικιο'. Εκει τελειωσε η κουβεντα.
-
Τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος Ειδικού Φρουρού, ο οποίος υπηρετεί στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής, διότι τις βραδινές ώρες της 19-06-2010, (εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας) στην...
Αρτέμιδα Αττικής έξω από κατάστημα καφετέρια έκανε άσκοπη χρήση του υπηρεσιακού του όπλου πυροβολώντας στον αέρα πέντε φορές.Επιπλέον, σε βάρος του Ειδικού Φρουρού σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αρτέμιδας και χθες (20-06-2010) οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
http://troktiko.blogspot.com/2010/06/bl ... _1766.html
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος Ειδικού Φρουρού, ο οποίος υπηρετεί στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής, διότι τις βραδινές ώρες της 19-06-2010, (εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας) στην...
Αρτέμιδα Αττικής έξω από κατάστημα καφετέρια έκανε άσκοπη χρήση του υπηρεσιακού του όπλου πυροβολώντας στον αέρα πέντε φορές.Επιπλέον, σε βάρος του Ειδικού Φρουρού σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αρτέμιδας και χθες (20-06-2010) οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Εγώ τον καταλαβαίνω πάντως... εκείνη την ώρα άντε να βρεις σκοπευτήριο ανοιχτό...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ τον καταλαβαίνω πάντως... εκείνη την ώρα άντε να βρεις σκοπευτήριο ανοιχτό...
-
Πριν 3 ώρες περίπου, 15-20 μηχανές 'Δίας' (κάπου 30-40 άτομα δλδ) κονβόι στην Ελευσίνα. Άραξαν έξω από το τμήμα, μετά δε ξέρω τι έγινε...
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Πριν 3 ώρες περίπου, 15-20 μηχανές 'Δίας' (κάπου 30-40 άτομα δλδ) κονβόι στην Ελευσίνα. Άραξαν έξω από το τμήμα, μετά δε ξέρω τι έγινε...Μετά προφανώς θα πήγαν για επιχείρηση ή μέτρα (ΣΤ.Ε.Κ. δύσκολο ). Γιατί αναφέρθηκαν στο ποστ όμως;
-
Το έγραψα γιατί μου έκανε εντύπωση, πρώτη φορά τέτοια δύναμη στην Ελευσίνα. Μια χαρά πήγαιναν, ούτε γκαζιές και σούζες, απλώς νόμιζα πως 'εκάμαμεν επανάστασιν' έτσι όπως τους είδα μαζεμένους.
-
σημερα το πρωι
κοντοκουρεμενο μαλι σορτακι και μαυρη μπλουζα πηγα να πληρωσω εναν λογαριασμο σε μια τραπεζα και μολις παω να μπω ακολουθει ενας σοβαρος διαλογος αναμεσα σε μπατσινα που νομιζει οτι τα ξερει ολα και μενα ( )μπατσινα: ελατε εδω κυριε
παω εγω..
μπατσινα: με υφος απο το the book of eli μυριζετε μαυρο μηπως καπνισατε τιποτα περιεργο πριν βγειτε απο το σπιτι σας?....
εγω: οχι μαλλον δεν εκανα μπανιο
μπατσινα: με ειρωνευστε ?
εγω:θελει και ερωτημα με αυτα που μου λετε?
μπατσινα:θελετε να παμε μια βολτα στο τμημα να τα πουμε εκει?
εγω:ναι αμε να σας κανω και μια αναφορα
μπατσινα: για ποιο λογο επειδη μυριζετε ναρκωτικα?
εγω: οχι επειδη προσπαθειτε να βγαλετε λαβρακι απο ανωτερο σας
τα υπολοιπα βαλτε φαντασιαπραγματικα αυτη η ρατσα ειναι για γελια
-
Λαγωνικό Κ-9 η δικιά σου
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λαγωνικό Κ-9 η δικιά σουεντελως ομως αλλα μαλλον πρεπει να τις περιορισουν οταν εχουν περιοδο
-
Οδηγώ χτες βράδυ παραλιακή και για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα βρίσκομαι πίσω απο ένα Φιέστα το οποίο προχώραγε με τον συναγερμό να χτυπάει κάθε τόσο. Πιθανότατα να είχε κολλήσει, αλλά επειδή ποτέ δεν είσαι σίγουρος παίρνω 100. Το σηκώνει γυναίκα.
-Γεια σας, βρίσκομαι στο τάδε μέρος και μπροστά μου βρίσκεται ένα Φιέστα με αριθμό τάδε και προχωράει με τον συναγερμό του να χτυπάει.
-ΠΡΟΦΑΝΩΣ έχει κολλήσει.
-Από το τηλέφωνο το βγάλατε το συμπέρασμα? -
χθες σε μια πλατεια στη γλυφαδα οπου απαγορευεται το παρκαρισμα (ασχετα αν δεν ενοχλειται κανεις) γραφανε..
το οτι 100 μετρα πιο περα εξω απο trendy καφετεριες στηνονται αυθαιρετα παρκινγκ και διπλοπαρκαρουν τα γελοια suv στενευοντας το δρομο φυσικα δεν τους συγκινησε ουτε χθες και ουτε ποτε βασικα
και μετα θελουν να τους σεβομαστε..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
χθες σε μια πλατεια στη γλυφαδα οπου απαγορευεται το παρκαρισμα (ασχετα αν δεν ενοχλειται κανεις) γραφανε..το οτι 100 μετρα πιο περα εξω απο trendy καφετεριες στηνονται αυθαιρετα παρκινγκ και διπλοπαρκαρουν τα γελοια suv στενευοντας το δρομο φυσικα δεν τους συγκινησε ουτε χθες και ουτε ποτε βασικα
και μετα θελουν να τους σεβομαστε..
Δεν σε καταλαβαινω.
Αφου απαγορευεται το παρκιγκ αρα ενοχλουν, να μη γραψουν;;;
Τα suv δεν ενοχλουν εκει που τα αφηνουν, αλλα βολευεουν τους ιδιοκτητες... -
πιο σωστό ομως δεν θα ηταν να γράφουν, αυτές τις λιγες φορές που γράφουν, για καμιά πιο σοβαρή κ επικίνδυνη παράβαση (κόκκινο φανάρι, ταχύτητα, αλκοόλ κλπ)!!!
Κατεβηκα π.χ χθες στο αεροδρόμιο (θεσσαλονικη) να παρω την αδερφή μου κ στο κλασσικό σημειο που σταματάνε ολοι για λιγο δεν άφηναν κανενα να σταματήσει ουτε λεπτο μένοντας παράλληλα μεσα στο αυτοκίνητο για δυο λεπτά!! Και τελικα παρεα καμιά 20 αυτοκινητα κανανε κυκλακια μεχρη να βγουνε οι συγγενείς μας !
-
Οι ιδιοκτητες του parking κλεφτες θα γινουν;
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4