-
φανταζεσαι να ηθελαν να σταματησουν καποιον επικινδυνο και να αρχιζαν τα πιστολιδια?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
φανταζεσαι να ηθελαν να σταματησουν καποιον επικινδυνο και να αρχιζαν τα πιστολιδια?'φφφφσσσσσσ.... τεστ, 1, 2, τεστ! Εσύ στο S3 βγες και πιάσε τον αριστερό! Εσύ με το 106 το ίδιο στον δεξιά! όβερ!'
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κουλή ερώτηση :
οι αστυνομικοί σε περιπολικά πώς βρίσκουν μια διεύθυνση μετά από κλήση; Έχουν κάποιο GPS, χρησιμοποιούν χάρτη ή ρωτάνε τους περαστικούς;Εκτός του οτι έχουν GPS κανονικά, με την εμπειρεία γνωρίζουν τις γειτονιές απέξω μετά απο κάποια χρόνια υπηρεσίας...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το σαββατο που μας περασε επιστρατευτηκα μαζι με αλλα αυτοκινητα απο ζηταδες , ωστε να λειτουργησουμε ως μπλοκο για να μπορεσουν να σταματησουν μηχανη η οποια ειχε φανει υποπτη (ή ετρεχε) στη βουλιαγμενηςτο σχεδιο ηταν απλο μας απαγορευσαν να φυγουμε με το πρασινο και χωθηκαν αναμεσα στα ακινητοποιημενα αυτοκοκινητα οι ιδιοι οι αστυνομικοι ή και οι μηχανες τους , ωστε να μη μπορουν να ξεφυγουν με τιποτα
σταματησαν 2 μηχανες μαυρες (ουτε και αυτοι ειχαν καταλαβει τι εψαχναν) και αφησαν μια 3η να φυγει επειδη ηταν ενας τυπος με τη κοπελα του
οι 2 που σταματησαν ειχαν θεμα με τις πινακιδες τους (ο ενας την ειχε χαμηλα μες στη ροδα και ο αλλος της ειχε φιμε) και ο ενας φαινοταν πολυ υποπτος γενικοτερα
μπορουν ομως να χρησιμοποιουν τους πολιτες ως μπλοκα?
Ρε συ, αυτό το σκηνικό μου έχει τύχει τουλάχιστον 5 φορές στη βουλιαγμένης (στο φανάρι μετά τη στάση μετρό, εκεί που γίνονται και κάτι έργα και είναι δύο οι λωρίδες)τον τελευταίο μήνα.
Τρελλά μπλόκα και επιχείρησεις για να πιάσουν άλλοτε αυτοκίνητο και άλλοτε μηχανή.
-
εμενα μου συνεβη συνορα ελληνικου με γλυφαδα, στο βασιλοπουλο
-
εκεί (περίπου) έχω πετύχει 1-2 φορές να είναι στο πλάι 3-4 περιπολικά, 5-6 ζητάδες (με κουκούλες ) και να 'ετοιμάζονται', μάλλον για τέτοιου τύπου μπλόκο.
εμένα μάλλον για τπτ καρφωτές για διακίνηση μου κάνουν.... δεν νομίζω να είναι για να δώσουν speeding tickets
-
εγω παντως αν ηθελα να διακινησω κατι θα απεφευγα τους κεντρικους δρομους
βεβαια στα στενα μια μηχανη χανει το πλεονεκτημα της, μιας και για να στριψει σε μια γωνια 90 μοιρων που μπορει ανα πασα στιγμη να περασει θειτσα ειναι κομματι δυσκολο
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
φανταζεσαι να ηθελαν να σταματησουν καποιον επικινδυνο και να αρχιζαν τα πιστολιδια?
'φφφφσσσσσσ.... τεστ, 1, 2, τεστ! Εσύ στο S3 βγες και πιάσε τον αριστερό! Εσύ με το 106 το ίδιο στον δεξιά! όβερ!'
Kαι φαντασου εκεινη την στιγμη να εψηνε το s3 με το 106 κοντρακι και να τους το χαλαγε ο μπατσος
-
-
Χθες το πρωί κατά τις 10:15 στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Υγεία 10-15 μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν εγκλωβίσει στην αριστερή λωρίδα του δρόμου μηχανή της οποίας τον οδηγό 'ψαχούλευαν' εκείνη τη στιγμή. Ούτε σε ταινία να ήμασταν!
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Χθες το πρωί κατά τις 10:15 στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Υγεία 10-15 μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν εγκλωβίσει στην αριστερή λωρίδα του δρόμου μηχανή της οποίας τον οδηγό 'ψαχούλευαν' εκείνη τη στιγμή. Ούτε σε ταινία να ήμασταν!δεν ειδες καλα! ηταν και το ελικοπτερο επανω και στα διπλα κτηρια snipers !
απο υπερβολη σε υπερβολη αυτη η ομαδα μιλαμε θα σπασουν καθε ρεκορ -
Χθες το πρωί κατά τις 10:15 στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Υγεία 10-15 μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν εγκλωβίσει στην αριστερή λωρίδα του δρόμου μηχανή της οποίας τον οδηγό 'ψαχούλευαν' εκείνη τη στιγμή. Ούτε σε ταινία να ήμασταν!Τι ακριβώς σου έκανε εντύπωση; Ότι το περιστατικό έγινε στην Κηφισίας; Καιρός δεν ήταν να γίνει αυτό και στην Αθήνα;
-
Εντύπωση μου έκανε η εικόνα γιατί δεν την είχα ξαναδεί ζωντανά. Δεν υπενόησα ότι κακώς συνέβη ότι συνέβη
-
Εντύπωση μου έκανε η εικόνα γιατί δεν την είχα ξαναδεί ζωντανά. Δεν υπενόησα ότι κακώς συνέβη ότι συνέβηΠες το ντε έτσι... Έχω τύχει σε ανάλογο σκηνικό. Η διαφορά ήταν ότι τα «παιδιά» δεν ήταν της Δ αλλά της ΟΠΚΕ. Μπήκαν μπροστά μου με το Terrano με αναμμένο φάρο, σταμάτησαν, κατέβηκαν τέσσερις με παραλλαγές και όπλα, περικύκλωσαν το αυτοκίνητό μου και φώναζαν: «Βγες έξω ΤΩΡΑ!».
Περιττό να πω πού είχε φτάσει το σκατό...
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Εντύπωση μου έκανε η εικόνα γιατί δεν την είχα ξαναδεί ζωντανά. Δεν υπενόησα ότι κακώς συνέβη ότι συνέβη
Πες το ντε έτσι... Έχω τύχει σε ανάλογο σκηνικό. Η διαφορά ήταν ότι τα «παιδιά» δεν ήταν της Δ αλλά της ΟΠΚΕ. Μπήκαν μπροστά μου με το Terrano με αναμμένο φάρο, σταμάτησαν, κατέβηκαν τέσσερις με παραλλαγές και όπλα, περικύκλωσαν το αυτοκίνητό μου και φώναζαν: «Βγες έξω ΤΩΡΑ!».
οι οπκε κανουν και ελενχους? απο ποτε?
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Πες το ντε έτσι... Έχω τύχει σε ανάλογο σκηνικό. Η διαφορά ήταν ότι τα «παιδιά» δεν ήταν της Δ αλλά της ΟΠΚΕ. Μπήκαν μπροστά μου με το Terrano με αναμμένο φάρο, σταμάτησαν, κατέβηκαν τέσσερις με παραλλαγές και όπλα, περικύκλωσαν το αυτοκίνητό μου και φώναζαν: «Βγες έξω ΤΩΡΑ!».
Μόλις μου θύμησες ότι το έχω ζήσει το σκηνικό. Πάρκινγκ (με ελεύθερη πρόσβαση) ναυτικού νοσοκομείου Χανίων γύρω στα μεσάνυχτα. Σκάμε μύτη με φίλο από Ηράκλειο για να δώσουμε (έτσι νόμιζα) ακτινογραφίες σε έναν φίλο του που νοσηλευόταν. Από το νοσοκομείο του απαγορεύουν να βγει έξω να μας συναντήσει, όμως αυτός τους γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι και έρχεται στο αμάξι. Μετά από κανά 10λεπτο βλέπουμε φώτα και ξαφνικά σκάνε μπρος-πίσω δύο τζιπ εγκλωβίζοντας το αυτοκίνητό μου και κατεβαίνουν 4-5 της ΕΙΔΑΣΥΔΕ από κάθε αμάξι με αυτόματα και παραλλαγές Μας αρχίζουν στο τι κάνετε εδώ, μπλα-μπλα και ξεκινούν σωματικό έλεγχο. Ο νοσηλευόμενος το παίζει λίγο δύσκολος στην αρχή ('μόνο η ναυτονομία δικαιούται να με ελέγξει, κτλ') αλλά μετά από 2-3 σπρωξιές ηρεμεί. Μας βρίσκουν καθαρούς, μας αφήνουν και μας λένε να φύγουμε. Μετά από λίγο φεύγουμε κι ο φίλος μου μού αποκαλύπτει ότι τόσο αυτός όσο και ο νοσηλευόμενος είχαν πάνω τους 'μαύρο' το οποίο δεν είχαν κρυμμένο όσο καθόμασταν στο αμάξι. Μόνο όταν μας έκαναν νόημα να βγούμε από το αμάξι πρόλαβαν και το σφήνωσαν στην τσέπη του παντελονιού ο ένας και κάπου στη ρόμπα του νοσοκομείου ο άλλος. Ευτυχώς που δεν το ήξερα την ώρα του ελέγχου γιατί θα με είχε λούσει κρύος ιδρώτας. Οπότε, για να είμαστε on-topic, άχρηστοι οι αστυνομικοί που διεξήγαγαν το συγκεκριμένο σωματικό έλεγχο
-
Γιατί? Απαγορεύεται?
-
[...]Δεν ξέρω πόσο καλοί σου φίλοι ήταν αυτοί, και δεν θέλω να πω κάτι συγκεκριμένα γι' αυτούς, αλλά γενικότερα πρόσεχε τι βάζεις μέσα στο αυτοκίνητό σου.
Οτιδήποτε βρεθεί χύμα μέσα στο αμάξι (π.χ. αν ο φίλος σου τρόμαζε και το πέταγε κάτω από το χαλάκι, ή αποφάσιζε να το κρύψει στο αμάξι) θεωρείται αυτομάτως του ιδιοκτήτη και θα πρέπει μετά ο φίλος να βγει μπροστά και να πει 'όχι δεν ήταν του lokatzi ήταν δικό μου, βάλτε εμένα μέσα και όχι αυτόν' . Και πολλές φορές [ακόμα κι εκεί που δεν το περιμένεις] δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει ο άλλος όταν βρεθεί προ του τετελεσμένου αγγουριούΕν αγνοία ρίσκο είναι no-no και bad ethics Αυτά τα πράγματα λέγονται εκ των προτέρων [ξέρεις, έχω χ-ψ-ω stuff πάνω μου] και ο οδηγός αποφασίζει τι και αν και πως.
Το να το κρύβεις από τον οδηγό δεν είναι πολύ καλό δείγμα -
Αν εβρισκαν το 'σακουλακι' στο αμαξι τοτε θα γινοταν κατασχεση και στο αμαξι;
-
Ευτυχώς που δεν το ήξερα την ώρα του ελέγχου γιατί θα με είχε λούσει κρύος ιδρώτας. Οπότε, για να είμαστε on-topic, άχρηστοι οι αστυνομικοί που διεξήγαγαν το συγκεκριμένο σωματικό έλεγχοοκ ειναι αστειο εκ των υστερων , αλλα εγω θα τους ειχα κατεβασει τις αναλογες χριστοπαναγιες οχι και να βρεθεις μπλεγμενος απο κει που δεν το περιμενεις και δε φταις σε τιποτα..
εγω εχω βρεθει σε αναλογη εκπληξη απο ατομο που μετεφερα στο αυτοκινητο μου και ευτυχως που δε βρεθηκε κανεις να μας σταματησει..
ο αλλος το ειχε βγαλει και το καπνιζε σα να κανει απλα το τσιγαρακι του και να μην τρεχει τιποτα
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4