-
Mε τραγικά αποτελέσματα να προσθέσω..
Φαντάζεσαι με το άγχος, το στρες, τα νεύρα που έχει ο καθένας, να είχε και όπλο σπίτι του; Τι αυτοκτονίες, τι 'λάθη', τι δολοφονίες (συζυγων, γειτονων, πεθερων) θα γίνονταν; Σε μια χώρα που οι πωλήσεις ψυχοφαρμάκων είναι στα ύψη και οι επισκέψεις σε ψυχολόγους, αλλά και ψυχίατρους, ανεβαίνουν, είναι τραγικό να μοιράζεις άδειες 'κυνηγιού' ανεξέλεγκτα.
-
Ανθρωποκυνηγός.........
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ας ποστάρω ένα ακόμη 'λάθος' από 'συμπεριφορές' 'αστυνομικών'.επειδη γραφει γιαεξαρχεια αυτο που εβαλες θελω να πω κατι.
το 2003 αν θυμαμαι καλα αποφασιστηκε να φτιαξουν την πλατεια εξαρχειων αλλα οι αναρχικοι ,το ιδιο και οι κατοικοι των εξαρχειων δεν ηθελαν.
το βραδυ οι αναρχικοι εσκιζαν τα τσουβαλια και εριχναν νερο γιανα αχρηστευθουν τα υλικα.
εκαιγαν κομπρεσερ μηχανηματα κτλ.δουλεψα στην πλατεια μια μερα και εφυγα,οι ασυτνομικοι μας φυλαγαν κα ιοι αναρχικοι ερχοντουσαν και κανανε ελεγχο στην πλατεια μηπως εχουν χαλασει ενα αγαλμα που εχει στο κετρο της πλατειας.
εμενα μου την σπασε που και οι κατοικοι δεν ηθελαν να φτιαχτει η πλατεια και εχω καταλβει οτι και οι ιδιοι θελουν τους αναρχικους εκει ,δεν κανουν τιποτα για να τους διωξουν.
το συμπερασμα ειναι οτι οσο θα υπαρχουν εκει θα γινονται φασαριες και θα καιγονται καταστηματα και αυτοκινητα και δεν μπορω να λυπαμαι κανεναν απαυτους που διαμαρτυρονται οπως αυτη η κοπελα με την μαλακια των ματατζιδων.
διαβασα επισης στο αρθρο οτι ο αντρας της ειναι συνθετης δλδ κουλτουρα εξαρχεια και σουπα μου πες.
ρε αντε γεια,διωχτε τους αναρχικους απτην περιοχη σας και μετα μηλιστε. -
-
Εγω θελω να δω μερικους απο εσας, οταν ερθουν στην δικια σας πορτα...
-
Kαι ο Γρηγορόπουλος από 'λάθος' πήγε (εκτός και αν ο Κούγιας αποδείξει οτι η σφαίρα έπεσε απο τον ουρανό).
Ξεχνάμε οτι ήταν μόνο 15 χρονών. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω θελω να δω μερικους απο εσας, οταν ερθουν στην δικια σας πορτα...ευτυχως δεν μενω στα εξαρχεια.
δεν φταιω σε τιποτα να μου ερθει καμια σφαιρα η καμια μολοτοφ στο κεφαλι. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εσενα θα σαρεσε να ρθει καποιο βλημα στην δουλεια σου και να σε τραβαει βιντεο;Η δουλεια των ΜΑΤ ειναι να σπανε καφετεριες (ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ) στα εξαρχεια;;;
Αν ειναι ετσι εχω ενα φραχτι σ ενα οικοπεδο που 'κατα λαθος' ο γειτονας το εβαλε 1.5μετρο κατα μηκος του οικοπεδου, μεσα στο δικο....
Να μου το γκρεμησουν τα παιδια....ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.
ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΤΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΡΙΑ, ΕΙΤΕ ΚΕΠ ΕΙΤΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ
ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΟΙΚΙΣΕΙ ΣΕ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ Ή ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω θελω να δω μερικους απο εσας, οταν ερθουν στην δικια σας πορτα...ας ερθουν...
-
http://www.youtube.com/watch?v=kT3rj-kC ... r_embedded
-
δημοσιογραφοι και μπατσοι
οι πρωτοι δεν ειναι να τους ακουμπας πουθενα γιατι θα λερωθεις.
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Youtube Video -
Τωρα φταιω εγω που θελω αυτο το τσουλακι να πεσει να ψοφησει? Να δειτε που καποια στιγμη θα κανουν καμμια τετοια εξυπναδα σε κανεναν που δεν πρεπει, που θα λαλησει, κ θα βγει με τιποτα 'επικινδυνο' στα χερια κ θα αρχισει να εκτελει κοσμο, κ μετα θα λεμε 'για αγνωστο λογο επαθε αμοκ κ εβαψε το ταδε στο αιμα'. Οπως στο εξωτερικο δηλαδη. Απλα πραγματα.
-
εγω δεν ειχα ποτε προβληματα με τους μπατσους.
δεν ξερω τι ζορι τραβας εσυ,μαλλον το παιζεις μαγκας οπως και οι αλλοι και βρισκετε τον μπελα σας.αυτη την καραμελα με τους κακους μπατσους στα γηπεδα ,και στα εξαρχεια και οπου αλλου κυκλοφορουν υπανθρωποι την εχω βαρεθει.
-
Οταν ιταλακια μου με πιασαν ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ στη πατρα και μου ριξαν μερικες ψιλες ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ και με πηγαν και στο τμημα για εξακριβωση ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ναι ρε φιλε ειμαι καχυποπτος και αρνητικα προκατειλλημενος και σιγουρα σε μια μαλακια η ευθυνη ειναι περισσοτερο δικη τους..αρκει να τους ζησεις και να εχεις περασει 2-3 ωρουλες στα χερια τους..
Οταν θα τις φας ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ελα να τα ξαναπουμε.. -
Ε οχι κ χωρις λογο, αφου εισαι ΝΟΝΟΣ, μονος σου το λες
Ρε Ιταλακια, πως να εχεις προβλημα, οταν εδω μεσα μπαινεις κ γραφεις για τον 'αστυνομικο που κανει την δουλεια του' αναφερομενος σε ΜΑΤατζηδες που σπανε ιδιωτικη περιουσια για να πιασουν ασχετο με το μαγαζι κοσμο, κ στον καριολη που πουλαει τσαμπουκα κ απλωνει το χερι του να παρει κινητο/καμερα με το ετσι θελω? Το καλυτερο φιλαρακι τους εισαι με αυτα που γραφεις.
Εσυ θα ανεχοσουν να σου λενε 'φιλαρακι αφου μενεις Πειραια να μην σε ξαναδω στα Λιμανακια (παρκαρισμενος σε χωρο σταθμευσης) γιατι εισαι μακρυα απο το σπιτι σου'? Αν ναι, συγχαρητηρια, να χαιρεσαι τους μπατσους που σου αξιζουν.
Μακαρι να σου τυχει κατι αντιστοιχο να δεις την γλυκα, να δουμε μετα τι θα λες.
-
Για την ιστορια ημουνα με φιλαρακι στη παραλιακη και οι ματατζηδες σε φαση 'παραταξης' επειδη επαναστατησαν οι αφγανοι..
Το φιλαρακι χομπιστας φωτογραφος τους τραβηξε ΜΙΑ φωτο ΧΩΡΙΣ ΦΛΑΣ..Αφου δε μας σκοτωσανε παλι καλα..Καθε μερα ευχομαι να πεθανουν οι συγκεκριμενοι..Σας μιλαω ημουνα περαστικος,περπαταγαμε να παμε σε ταβερνακι που μας περιμεναν φιλοι, ανημερα καθαροδευτερα..
-
Ακαδημαϊκό έτος 1995-1996. Κατεβαίνουμε στο τέρμα του 222 στην Ακαδημίας. Ξεκινάω να περπατάω προς Ομόνοια. Κατεβαίνω την Ιπποκράτους προς Πανεπιστημίου χωρίς να γνωρίζω ότι έχει πορεία. Στη μέση της Ιπποκράτους παρκαρισμένο βαν του SKY (νυν ALPHA). Ξαφνικά, από την πορεία ανοίγει ο κόσμος, βγαίνουν 3-4-5 άτομα, πετάνε μολότωφ στο βαν και παίρνει φωτιά. Αμέσως, ξανά οι τύποι μέσα στην πορεία. Τα ΜΑΤ που βρίσκονται ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ (έχουν δει ΤΑ ΠΑΝΤΑ), αντί να σταματήσουν τους τύπους, αντί να τους κυνηγήσουν, αρχίζουν να ανεβαίνουν την Ιπποκράτους και να κυνηγάνε εμάς που κατεβαίνουμε. Για καλή μου τύχη, μπαίνω στη στοά που ήταν μπροστά μου και βγαίνω Πανεπιστημίου και σώζομαι. Άλλοι δεν ήταν τόσο τυχεροί. Μερικοί έφαγαν ξύλο, άλλοι κατέληξαν στη ΓΑΔΑ. Αυτή είναι η ΕΛΑΣ κύριοι. Αν και δεν είμαι 'αριστερός', θεωρώ πως είναι απλά ένας μηχανισμός αναπαραγωγής της εξουσίας, της δικιάς του και του κράτους που παραχωρεί στην ΕΛΑΣ τη δικιά της εξουσία.
Θα μπορούσα να γράφω για ώρες αντίστοιχες καταστάσεις (και ακόμα χειρότερες*), αλλά δεν έχει νόημα. Ούτε θα αλλάξει κάτι, ούτε θα σοβαρευτούμε. Σε αυτό το κράτους που ζούμε, έχουμε την αστυνομία που μας αξίζει. Παράνομη, αντισυνταγματική, ύπουλη, βλακώδης, κτηνώδης κτλ
Ευχαριστώ.
- Ποιος από τα ΕΚΑΜ με ρώτησε πώς να μπει στο διαμέρισμα και μετά φοβόταν να πηδήξει από μπαλκόνι σε μπαλκόνι, σε απόσταση 1 m; Γιατί μετά σκεφτόντουσαν να με αφήσουν να αναλάβω τον αντιπερισπασμό; Ποιος ΒΛΑΚΑΣ έναστρος με έβριζε να μπω στο σπίτι και μετά μου χτυπούσε την πόρτα να δώσω πληροφορίες; Ποιος ηλίθιος χέστης κρυβόταν πίσω από το ασανσέρ ενώ φορούσε αλεξίφαιρο μήπως και τον πυροβολήσουν κι εγώ ξεκλείδωνα τις πόρτες; Άσε να μην γράφω περισσότερα, τους έχω βαρεθεί, τους γνωρίζω τόσα χρόνια...
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
δημοσιογραφοι και μπατσοιοι πρωτοι δεν ειναι να τους ακουμπας πουθενα γιατι θα λερωθεις.
δεν ειναι ολοι οι δημοσιογραφοι πρετεντερηδες ρε συ
-
πρεπει να εχουν μεγαλο κολλημα με τις φωτογραφιες παντως,ελλειψη φωτογενειας
δειτε απο τη σημερινη συγκεντρωση στο 1.07 σπρωξιμο που τρωει φωτογραφος και καταληγει με το κεφαλι σε κολωναhttp://www.youtube.com/watch?v=bnymSfRH ... _embedded#!
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4