Apr 4, 2021, 2:12 PM

Ναι βρε συ, δεν παίζει αυτό με τις πινακίδες στην Αθήνα, από όλη την Ελλάδα βλέπεις, εγώ δεν έχω σε κανένα αυτοκίνητό μου Αθηναϊκές, ούτε οι περισσότεροι από τον οικογένεια κύκλο, έχω και ένα κόλλημα να υποστηρίζω, με τα δεκαχιλιαρά μας, την τιμημένη Ελληνική επαρχία, κάνεις δεν μου είπε τίποτα ποτέ, γενικά οδηγώ προσεκτικά βέβαια, δεν σηκώνω κινητό (έχει και Bluetooth), και ΠΆΝΤΑ ζώνη (και κράνος, να ξεκινάμε με το Α την αλφαβήτα και όχι από το Γ,Δ).

25 χρόνια ένα πορτοκαλί έχω πληρώσει και κάτι σταθμεύσεις με το παπί που το έβαζα όπου να' ναι, αδικία, αλλά παράνομος ήμουν. Αν δεν βρω να παρκάρω νόμιμα δεν παρκάρω, και γι' αυτό αυτά που λέω για πάρκινγκ στο κέντρο, τα περισσότερα είναι πλέον για Μόνιμους Κατοίκους, τι ηλεκτρικά και πράσινοι δακτύλιοι, έξω τα Ι.Χ από το κέντρο της πόλης, και σωστά, Δευτέρα/Τρίτη/Τετάρτη δουλεύω κέντρο, θα πάρω τον 2τροχο πύραυλο γιατί δεν το βλέπω να παρκάρω εκεί που πρέπει να πάω και θα κάτσω και κάνα 12ωρο τη μέρα. Μειώνω και τους ρύπους να μην φωνάζει ο Lap-ης.