-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ηταν 4 περιπολικα αλλα δεν προσεξα κανα πιστολι ρανταρ, ηταν ολοι απασχολημενοι στο να γραφουν τα μπλοκακια και να αφαιρουν πινακιδες. Τετοιο πραγμα δεν το εχω ξαναπετυχει.Τωρα θα γινουν πολυ επικινδυνα τα πραγματα με τα νεα μετρα...Θα παρουν φωτια τα μπλοκακια...
-
Έριξα μια ματιά τώρα και ευτυχώς είναι περασμένο το σημείο στη βάση δεδομένων. Λιγάκι στραβά βέβαια (από πλευρά εισόδου προς Αθήνα μετά τα διόδια), αλλά τουλάχιστον εξυπηρετεί.
Για το θέμα των κλήσεων, ναι. Έχουν αγριέψει πολύ τα πράγματα. 42.000.000 € μέσα σε 3 μήνες έχουν βγάλει σύμφωνα με τα ΝΕΑ από κλήσεις ταχύτητας. Με αναγωγή στο έτος, υπάρχει αύξηση 55,5% από το 2009.
offtopic
Πιο εύκολα γλυτώνεις από το 45άρι, παρά από τα laser... Αν και προσωπικά προτιμώ τα Glock, κι ας είναι και 9mm.Ευχαριστώ.
-
Υπάρχει και 45άρι Glock Πιπίνε. Αλλά το laser (non-military grade) δεν σου κάνει τίποτα... βολίδα από 0.45 έχεις δοκιμάσει; (Έχω το σημάδι στην πλάτη αν ενδιαφέρεσαι...).
-
Ναι για το Glock γνωρίζω ότι υπάρχει και 45άρι, αλλά έγραψα ότι το προτιμώ για πολλούς λόγους, όχι λόγω διαμετρήματος. Καλύτερη λαβή, μεγαλύτερη ασφάλεια, μεγαλύτερη γεμιστήρα κτλ. Απλά, με αυτά πάνω από 50, άντε 100 m αν δεν έχεις δει το Μητσοτάκη το πρωί, δεν κινδυνεύεις. Με τα laser την πληρώνεις και στα 1.500 m δυστυχώς.
Για τη σφαίρα... χμμμμμ... έχω γλυτώσει από 2 των 7,62 (G3 και HK11), έναν όλμο των 4,2'' και ένα ΑΚ47 που έριξε κατευθείαν πάνω μου (λαθρέμπορος που έπεσε σε... να μην τα λέμε και είναι off the record αυτά), αλλά η ανάκρουση έκανε τις σφαίρες να περάσουν πάνω από το κεφάλι μου. Δε θέλω άλλα, λοιπόν. Μου αρκούν για 6 μήνες θητεία στα σύνορα...
Ευχαριστώ.
-
Δεν αμφισβητώ την εθνικοφροσύνη σου. Απλά σαν πρώην στρατιωτικός που έχει ένα παράσημο από 0.45 στην πλάτη κάτι ξέρω κι εγώ από σύνορο. Συμφωνώ με πολλά που λες αλλά διαφωνώ με μερικά.
-
Εβρος?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Εβρος?Κι εκεί Γιώργάκη. Την σφαίρα την έφαγα όμως στο Πολύκαστρο...
-
Πλάτη, 618 Μ/Κ ΤΠ: 41.633909 N, 26.331165 E
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εβρος?
Κι εκεί Γιώργάκη. Την σφαίρα την έφαγα όμως στο Πολύκαστρο...
Τι καγκουριες με το focus???Σου εριξε κανας μπατσος???
-
Δεν αμφισβητώ την εθνικοφροσύνη σου. Απλά σαν πρώην στρατιωτικός που έχει ένα παράσημο από 0.45 στην πλάτη κάτι ξέρω κι εγώ από σύνορο. Συμφωνώ με πολλά που λες αλλά διαφωνώ με μερικά.Δεν έχω πρόβλημα με τη διαφωνία. Είναι χρήσιμη και εποικοδομητική τις περισσότερες φορές. Ακόμα και στο στρατό, όταν υπηρετούσα, δεν είχα πρόβλημα να διαφωνήσω και πολλές φορές είχα σοβαρές συζητήσεις πάνω σε διαφωνίες με τους ανωτέρους. Πρόβλημα έχω με την ειρωνεία, τον εξυπναδίστικο τρόπο, την αυτόματη απαξίωση που τελικά δεν οδηγούν πουθενά.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Εβρος?
Κι εκεί Γιώργάκη. Την σφαίρα την έφαγα όμως στο Πολύκαστρο...
Τι καγκουριες με το focus???Σου εριξε κανας μπατσος???
Λες να ζούσε μετά από αυτό ο μπατσούλης; Έφερα κι εγώ 45άρι μαζί μου...
Στην αποθήκη οπλισμού την πάτησα...
Πιπίνε: Σου μίλησα πότε 'εξυπνακίστηκα';
-
Εγω θα παρω μπαστουνι μπεϊζμπολ.
Και γιατι σου επιτεθηκανε?
-
Καταμέτρηση οπλισμού ήταν και έγινε λάθος και εκπυρσοκρότησε ένα Μ 1911 Α1 Colt 0.45 απλά... Έγινε Ε.Δ.Ε. και όλα τα καλα...
-
Καταμέτρηση οπλισμού ήταν και έγινε λάθος και εκπυρσοκρότησε ένα Μ 1911 Α1 Colt 0.45 απλά... Έγινε Ε.Δ.Ε. και όλα τα καλα...Τα αδεια οπλα σκοτωνουν
Ευτυχως εισαι καλα Αλεξ.τελος
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καταμέτρηση οπλισμού ήταν και έγινε λάθος και εκπυρσοκρότησε ένα Μ 1911 Α1 Colt 0.45 απλά... Έγινε Ε.Δ.Ε. και όλα τα καλα...
Τα αδεια οπλα σκοτωνουν
τα αδεια οπλα δεν σκοτωνουν
ΕΓΩ ΣΚΟΤΩΝΟ
Youtube Video -
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
[...]- Χτες το βράδυ και ώρα 1:30 η ΕΛΑΣ ήταν στην Λ. Κων/λεως (37.982588 N, 23.712741 E) και αφαιρούσε μανιωδώς πινακίδες. Μέτρησα 33 ΙΧ στο ένα ρεύμα μόνο και αφότου είχαν φύγει αρκετοί. Επίσης, στο κλασσικό σημείο στη Δηλιγιάννη (37.988169,23.719777), έβαζαν στην άκρη 10-10 τα ΙΧ για αλκοτέστ. Αν πήγαινες όμως 500 m παρακάτω, στη Λένορμαν (37.987989 Ν, 23.717474 Ε) θα έβλεπες ιερόδουλες στη μέση του δρόμου. Μέτρησα 4 έγχρωμες (πρέπει να έχασα και κάποιες) που προφανώς δεν έχουν άδεια για αυτό το επάγγελμα. Να το αναφέρω τώρα ως προβληματική συμπεριφορά ή όχι; Ποια είναι πιο σοβαρή παράβαση για έλεγχο; Γραφικός και πάλι;
Τη σοβαρότητα της παράβασης πώς τη μετράς; Π.χ., εγώ θεωρώ απείρως πιο σημαντικό να 'φύγουν' από τη μέση 10 μεθυσμένοι οδηγοί (εν δυνάμει δολοφόνοι) παρά 10 αδήλωτες ιερόδουλες (με τις οποίες πας μόνο αν το επιλέξεις). Επίσης, θεωρώ πολύ σημαντικό να είναι 'καθαρά' από σταθμευμένα οχήματα τα πεζοδρόμια για να κυκλοφορούν οι πεζοί με άνεση & ασφάλεια. Κι επειδή σου αρέσει να μιλάς με στοιχεία, ορίστε γιατί το τελευταίο είναι σημαντικό: http://www.apogevmatini.gr/?p=6682
Στο έγραψα και σε προηγούμενη δημοσίευση: δε διαφωνώ με όλα όσα παρατηρείς στους δρόμους. Πιο πολύ διαφωνώ με τα αυθαίρετα (κατά τη γνώμη μου) συμπεράσματα που βγάζεις, π.χ. μυστικό σχέδιο ώστε να ασχολούμαστε με τους Έλληνες εγκληματίες και να θεωρούμε άκακους τους αλλοδαπούς εγκληματίες.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τα αδεια οπλα σκοτωνουν
Μου άφησε ένα τρέμουλο στο κεφάλι που ο Ντιριντίνος και ο Μάρκουλίνος δεν ανέφεραν γιατί ήταν ευγενείς αλλά σίγουρα το παρατήρησαν...
-
Στην αποθήκη οπλισμού την πάτησα...Πιπίνε: Σου μίλησα πότε 'εξυπνακίστηκα';
Γενικά μίλησα, όχι για εσένα προσωπικά.
Πάντως εγώ την πάτησα:
- Από το 2 οπλίσατε πυροδοτήσατε = μπαμ και η σφαίρα πέρασε 10 cm από το πρόσωπό μου.
- ΕΠΟΠ με εμπλοκή γυρνάει το όπλο στο πλάι και λέει εμπλοκή πιέζοντας τη σκανδάλη και εμείς πηδάγαμε να σωθούμε, γεγονός που μας έσωσε γιατί τελικά η σφαίρα έφυγε και πέρασε από πάνω μας.
- Το ΑΚ47 ήταν σκόπιμη βολή και την εξαιρώ.
- Ο όλμος ήταν εύκολο. Έφυγαν τα πτερύγια, άρχισε το 'όπως θα παίρνω τις στροφές' και το βλήμα έπεσε 20 m από εκεί που ήμασταν εμείς. Ευτυχώς ήταν κρουσιφλεγές και η μικρή καμπύλη του εδάφους έστειλε τα θραύσματα από πάνω μας. Η πλάκα ήταν πως τον όλμο τον έριξε κολλητός φίλος μου πλέον που κάθε φορά που τον βλέπω τρώει δούλεμα γιατί πήγε να μας καθαρίσει.
Ευχαριστώ.
-
Εγώ αγαπητέ kacey έχω την εξής απορία... είναι δικιά σου πράγματι η ανωτέρω φωτογραφία;ναι ρε παιδια, εγω ειμαι. Γιατι, δεν σου αρεσω?
Εν τω μεταξυ τωρα παρατηρησα οτι το κωλοπαιδο πισω ειχε βγαλει την ζωνη (που παντα φορανε και οι 5 στο αμαξι μου). Θα τον βαρεσω
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Τη σοβαρότητα της παράβασης πώς τη μετράς; Π.χ., εγώ θεωρώ απείρως πιο σημαντικό να 'φύγουν' από τη μέση 10 μεθυσμένοι οδηγοί (εν δυνάμει δολοφόνοι) παρά 10 αδήλωτες ιερόδουλες (με τις οποίες πας μόνο αν το επιλέξεις). Επίσης, θεωρώ πολύ σημαντικό να είναι 'καθαρά' από σταθμευμένα οχήματα τα πεζοδρόμια για να κυκλοφορούν οι πεζοί με άνεση & ασφάλεια. Κι επειδή σου αρέσει να μιλάς με στοιχεία, ορίστε γιατί το τελευταίο είναι σημαντικό: http://www.apogevmatini.gr/?p=6682Στο έγραψα και σε προηγούμενη δημοσίευση: δε διαφωνώ με όλα όσα παρατηρείς στους δρόμους. Πιο πολύ διαφωνώ με τα αυθαίρετα (κατά τη γνώμη μου) συμπεράσματα που βγάζεις, π.χ. μυστικό σχέδιο ώστε να ασχολούμαστε με τους Έλληνες εγκληματίες και να θεωρούμε άκακους τους αλλοδαπούς εγκληματίες.
Τη σοβαρότητα της παραβάσεως, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων που ο νόμος δεν έχει συγκεκριμένο σκοπό (πχ άρθρο του ΚΟΚ για στεροφωνικά), την κρίνεις από τις ποινές. Αλλιώς τιμωρείται το να πηγαίνεις +40 του ορίου (175€) και αλλιώς το να είσαι παράνομα στη χώρα, να πουλάς χωρίς άδεια και να μην κόβεις και αποδείξεις. Οι παραβάσεις που έγραφαν χτες, ήταν κόστους 65, 80, 200€, πραγματικά γελοίες μπροστά στην πορνεία. Θεωρητικά ναι, μπορεί να γίνει ατύχημα. Πρακτικά όμως, το ατύχημα που παραθέτεις είναι το 1 το χρόνο που συμβαίνει για αυτό το λόγο. Υπολόγισε όμως την παρακμή της κοινωνίας από τις πόρνες, τις αρρώστιες που τις πληρώνουμε όλοι (φυσικά οι πελάτες, συνήθως αλλοδαποί δεν πληρώνουν στα νοσοκομεία), τους προστάτες, τους τσακωμούς, την βία που έχουν υποστεί οι γυναίκες αυτές και τελικά τον κίνδυνο στο δρόμο από τα σταματημένα αυτοκίνητα. Τι να πρωτοσκεφθείς και πώς να κρίνεις; Καλύτερα 1.000 μεθυσμένοι στο δρόμο (σε ΟΛΑ τα στατιστικά οι πάνω από το ηλιθιωδώς χαμηλό όριο για αλκοόλ είναι το 2,7% των οδηγών), παρά αυτό το χάος που το ζούμε όχι μόνο το Σάββατο, αλλά καθημερινά.
Για το ζήτημα που γράφεις με τη σκοπιμότητα θα σου πω το εξής. Ο αστυνομικός που βγαίνει έξω, δεν είναι πιασμένος, αν και σε πολλές περιπτώσεις παίρνουν χρήματα από τη μαφία (δουλέμπορους, ναρκέμπορους κτλ) για να κάνουν τα στραβά μάτια*. Απλά, δεν βάζει τον εαυτό του σε μπελάδες και προτιμά τον εύκολο στόχο που είναι ο Έλληνας. Δες το και διαφορετικά. Αν έρθουν να σου κλέψουν το κινητό, θα το δώσεις ευχαρίστως για να σώσεις τη ζωή σου. Αυτός όμως που έρχεται να σε κλέψει, βάζει τον εαυτό σου σε κίνδυνο για τα 20-50€ που θα πάρει. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ο Δκτης από την άλλη, γιατί να τρέξει και να πιέσει για αποτελέσματα συγκεκριμένης μορφής; Αφού οι κλήσεις μετράνε εύκολα και δείχνουν έργο χωρίς κόπο και κίνδυνο για τον ίδιο και το προσωπικό. Σιγά μην κοντράρει τη μαφία, μην ταλαιπωρηθεί με ανακρίσεις κτλ. Οι από πάνω, ενθαρρύνουν αυτή τη στάση γιατί τους βολεύει να μπαίνει και χρήμα στα ταμεία και να φαίνονται οι περιπολίες. Όσο για τους πολιτικούς ηγέτες... αυτοί ευχαρίστως θα είχαν πουλήσει τα πάντα για 1 ημέρα στην εξουσία. Ποιος έλεγε ότι οι πολιτικοί στην Ελλάδα θα πουλούσαν τα πάντα για 1 εβδομάδα στην εξουσία; Κάποιος πρέσβης ήταν ή κάνω λάθος; Απλά φτιάχνουν μια ομάδα για το φαίνεσθαι και δεν ασχολούνται με τα υπόλοιπα. Αρκεί οι φαντεζί ληστείες (τράπεζες που πιέζουν και χαρίζουν και τις μηχανές) να εξαφανιστούν.
Ευχαριστώ.
- ΑΤ ετοιμάζει επιχείρηση σε μπαράκια μιας περιοχής. Πάνε και όλα κλειστά. Την ψιλιάζονται ότι κάποιος κάρφωσε και την επόμενη φορά το ξέρει ο Δκτης και ο Εισαγγελέας. Πάνε και πάλι τα μπαράκια είναι κλειστά. Ποιος κάρφωσε τελικά; Είμαι 1000% ότι ήταν ο Εισαγγελέας.
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4