-
Εγώ αγαπητέ kacey έχω την εξής απορία... είναι δικιά σου πράγματι η ανωτέρω φωτογραφία;
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Σημερα περι τις 9 παρα (μολις ειχε τελειωσει ο Ολυμπιακος -μπασκετ), ξεκινησα να ανεβω προς Αθηνα. Αφου ξεφυγαμε απο το πηξιμο της παραλιακης (αδειαζε το ΣΕΦ), πεσαμε στο πηξιμο της Συγγρου. Τι συνεβαινε? Κλουβα των ΜΑΤ να ψωλαρμενιζει με 50 χαω στην αριστερη λωριδα της Συγγρου κ φυσικα οι υπολοιποι ανεγκεφαλοι Ελλαδαρες οδηγοι να εχουν παραταχθει ολοι πισω κ δεξια της κ να πηγαινουν κ αυτοι με 50...
Ε αφου καταφερα να περασω απο οποια πιθανη κ απιθανη τρυπα βρηκα, εφαγε κ την μουτζα της η κλουβα οταν τους περασα (εδω insert ψαρωτικο φαρο+σειρηνα να΄ούμε φιλαρακι που μας μουτζωσες) κ εφτασα σαν ανθρωπος στον προορισμο μου.
μ' αρέσει που ακόμα ασχολείσαι με το κωλοκράτος... μυαλό πάνω από τα 15 δεν μπαίνει...
άσχετο: πήγαινα για εφημερία τις προάλλες φορώντας την παραλλαγή του στρατού (για τους φαντάρους απαγορεύεται για τους γιατρούς όχι )... καθόμουν μες την κίνηση της Θεσσαλονίκης (στη Χανθ) με το σμαρτ, κατά τις 9 το πρωί (τότε πάμε μέσα για εφημερία ) και είχα μια τραγουδάρα να παίζει από τα 10 ηχεία μου . Σταματούν 2 αστυνομικοί της Διας έξω από το παράθυρο, με κοιτούν, και λέει ο ένας: 'δώσε φίλε κι άλλο, να γουστάρουμε πρωινιάτικα' Στο τέλος, μόλις ανέκτησε τη ροή του ο δρόμος, πέταξε και ένα 'καλή υπηρεσία φίλε' Ωραίος τυπάς
ναι πολυ ωραιος..αντι να του ριξεις μια καλη μουτζα και να φυγεις τον λες και ωραιο τυπα?
τα δυο μετρα και δυο σταθμα ειναι αηδιαστικα -
@ Χρήστος Λάππας
Με θεωρείς τρελό; Εξήγησέ μου το γιατί. Το ότι έκανα quote μια δημοσίευση και διαμαρτύρομαι για την κατάσταση σε ένα συγκεκριμένο τομέα δείχνει παράνοια;
Αν θέλουμε να μπει μία τάξη στο κράτος πρέπει να συνεισφέρουμε όλοι... υποτίθεται. Αν, λοιπόν, βλέπω τους παρεμπόρους ΠΑΝΤΟΥ και μια ομάδα της ΕΛΑΣ που έχει φτιαχτεί να πατάξει την εγκληματικότητα να κάνει τα στραβά μάτια και να ασχολείται για μία ακόμη φορά με ζώνες και κράνη, πρέπει να το αναφέρω και να το κατακρίνω. Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις, αλλά αυτοί οι άνθρωποι πουλάνε, κερδίζουν και το χρήμα πηγαίνει σε 3 μεριές: στην τσέπη τους αφορολόγητο (χτυπάει ΟΛΟΥΣ μας), στην τσέπη των προστατών τους (χτυπάει ΟΛΟΥΣ μας) και στη χώρα προέλευσής τους (χτυπάει ΟΛΟΥΣ μας και ιδιαίτερα τους εμπόρους). Σε κανένα στάδιο της διαδικασίας το κράτος δεν κερδίζει χρήμα, αντιθέτως, χρήμα από τις τσέπες των φτωχότερων (οι συνήθεις αγοραστές) φεύγει από την αγορά με αποτέλεσμα οι φτωχότεροι να δέχονται και τις πιέσεις που βλέπουμε καθημερινά.
Σε αυτό το σημείο μπαίνει και η ΕΛΑΣ στη μέση που απλά ΔΕΝ κάνει σωστά τη δουλειά της για πολλοστή φορά. Αυτό σχολιάζω, αυτό κατακρίνω γιατί αυτό βλέπω. Τόσο απλά*.
@ bmwz4
Παντελής άγνοια της πραγματικότητας. Αν σε επιστημονική δημοσίευση δεν κάνεις αναφορές σε άλλες, απλά 99,9% απορρίπτεται. Άρα, χρειάζεται και ο παπαγάλος που ανεβάζεις. Άσε που στο youtube μπορείς να βρεις δεκάδες δοκιμές που έχω κάνει με ανιχνευτές. Μπορείς να μου δείξεις ΜΙΑ δικιά σου δοκιμή; Έτσι, για να ξέρουμε ποιος είναι παπαγαλάκι ή βαλτός και ποιος κάνει μόνος του δουλειά.
@ avel
Έρχεται, έρχεται. Μη βιάζεσαι. Το έχω τραβήξει το βίντεο και το ανεβάζω σε λίγο. Να δούμε ποιος γνωρίζει από ΕΚΠΑ και ποιος γράφει ό,τι θέλει σκοπίμως.
@ A-Viper7
Για κάνε ένα quote τις 10 πιο σοβαρές σου δημοσιεύσεις για να δούμε ποιος είναι ο γραφικός. O ddl / dll (δε θυμάμαι ακριβώς) έφυγε από τη μέση. Σε λίγο φεύγει και ο 2ος και πάμε για τον 3ο. Πάντως, όπως έχεις δει, γράφω σε 3 topic που με ενδιαφέρουν, δηλαδή 'ανιχνευτές' (έκλεισε μετά από τις κλασσικές ενέργειες των πωλητών του AL G9), 'εξοπλισμούς' και 'συμπεριφορές αστυνομικών' (έχω ενδιαφέρον άμεσο και έμμεσο).
Για τα παντελόνια και τα @@ σου, απλά σε παραπέμπω στη διαχείριση, όπως και τους υπόλοιπους. Ειρωνεία απαγορεύεται από τους κανονισμούς, όπως επίσης και οι ύβρεις. Ελπίζω να υπάρξουν οι αντίστοιχες αντιδράσεις, διαφορετικά θα αρχίσω κι εγώ να γράφω έτσι απαντώντας.
Ευχαριστώ.
- Χτες το βράδυ και ώρα 1:30 η ΕΛΑΣ ήταν στην Λ. Κων/λεως (37.982588 N, 23.712741 E) και αφαιρούσε μανιωδώς πινακίδες. Μέτρησα 33 ΙΧ στο ένα ρεύμα μόνο και αφότου είχαν φύγει αρκετοί. Επίσης, στο κλασσικό σημείο στη Δηλιγιάννη (37.988169,23.719777), έβαζαν στην άκρη 10-10 τα ΙΧ για αλκοτέστ. Αν πήγαινες όμως 500 m παρακάτω, στη Λένορμαν (37.987989 Ν, 23.717474 Ε) θα έβλεπες ιερόδουλες στη μέση του δρόμου. Μέτρησα 4 έγχρωμες (πρέπει να έχασα και κάποιες) που προφανώς δεν έχουν άδεια για αυτό το επάγγελμα. Να το αναφέρω τώρα ως προβληματική συμπεριφορά ή όχι; Ποια είναι πιο σοβαρή παράβαση για έλεγχο; Γραφικός και πάλι;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Πονάει η αλήθεια; Να σταματήσω να την γράφω; Αν δεν ήμουν εγώ, ποιος θα ανέβαζε το δημοσίευμα από τα ΝΕΑ; Ποιος θα γκρίνιαζε για την ομάδα Δ; Έχεις ανεβάσει κάτι παρόμοιο; Μήπως κι εσύ θεωρείς πως ζώνη = πιθανώς ληστής τραπεζών ή φοροφυγάς ή / και παράνομα εισελθών στη χώρα μιας και αυτό ήταν το θέμα μας;
Ευχαριστώ.
Bρε κάνε ότι θες, στα τέτοια μου κι όλας. Ένας γραφικός ακόμα...
Απλά, όταν λες 'αποχωρώ' και φοράς παντελόνια, σημαίνει ότι αποχωρείς.
Και που αλλού να πάει αφού είναι μπαναρισμένος σε ολα τα φόρουμ κάποια άλλα τα έκλεισε σε κάποια άλλα έδιωξε πολύ κόσμο με τις θεωρίες του.
Μόνο εδώ τον ανέχονται ακόμα.
-
προβλημα του ,εσενα τι σε νοιαζει;
-
Δεν προσέβαλε κανέναν ο pipinos76 πάντως. Δεν τον ξέρω και σε μερικά που λέει διαφωνώ αλλά ας είμαστε ανοιχτοί σε διάφορες απόψεις.
-
ban έχω μόνο στο myforumplus λόγω του γεγονότος ότι αποκάλυψα κάποια στοιχεία για πωλήσεις από την εποχή του bloka. Το myforumplus έχει admin τον sakoylini* που ήταν admin στο bloka, αυτός δηλαδή που μου έκανε τα ban. Όταν τελικά κατάλαβαν στο bloka ότι όσα έλεγα ήταν αληθινά (κρυφό ban, μηδενισμός του password που χρησιμοποιούσα, πωλήσεις, προώθηση, παρακολούθηση pm κτλ) έβγαλαν τον sakoylini από admin και τότε, άνοιξε το δικό του forum. Μόλις άρχισα να γράφω εκεί, βρήκαν ευκαιρία μια δημοσίευση που άλλαξα (περιέλαβα τις νυχτερινές εξελίξεις) και έκαναν το ban. Πολύ απλά τα πράγματα.
Ευχαριστώ.
- Απόφοιτος ΤΕΛ τομέας ηλεκτρονικής που αυτοπροσδιορίζεται ως ειδικός στα ηλεκτρονικά και γνωρίζει ΚΑΙ θεωρία ΚΑΙ πράξη.
ΥΓ. Δεν αδικώ την ΕΛΑΣ για τις πινακίδες χτες. Ήταν παρκαρισμένοι πάνω σε πεζοδρόμιο και έκλειναν ουσιαστικά το δρόμο. Το ζήτημα δεν είναι αν έχουν όμως δίκιο ή όχι, αλλά το τι κυνηγάς πρώτα. Ναι, θα κυνηγήσω την παράνομη και προκλητική στάθμευση, αλλά δεν μπορεί την ίδια ώρα, στα 500 m να κάνουν πεζοδρόμιο και να μην τις έχει δει κανείς και όλοι να σφυρίζουν αδιάφορα. Στο κάτω κάτω της γραφής, ας τους δώσουν μια άδεια, να βγάζει και το κράτος χρήμα από εξετάσεις και ανανεώσεις αδειών. Αυτά τα στραβά σχολιάζω τόσο καιρό και λέω ότι δεν μπορεί να επικρατούν 2 μέτρα και 2 σταθμά στην κοινωνία. Άλλος με πισίνα να δηλώνει 10.000€ και να παίρνει επιστροφή και ο συνταξιούχος των 700€ να δέχεται όλα αυτά τα μέτρα. Άλλος να κάνει πεζοδρόμιο, να πουλάει μπροστά στο μαγαζί μου (δεν έχω, ρητορικό σχήμα ήταν) τα ίδια προϊόντα, να κλέβεις τσάντες και πορτοφόλια και η ΕΛΑΣ να γράφει κλήσεις για στάθμευση λίγο πιο κάτω. Δεν κολλάει βρε αδελφέ, πώς να το κάνουμε;
Εχουμε πει τοσες φορες οτι δεν μας ενδιαφερουν τα προηγουμενα σας απο αλλα φορουμ[mod]
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Αν πήγαινες όμως 500 m παρακάτω, στη Λένορμαν (37.987989 Ν, 23.717474 Ε) θα έβλεπες ιερόδουλες στη μέση του δρόμου. Μέτρησα 4 έγχρωμες (πρέπει να έχασα και κάποιες) που προφανώς δεν έχουν άδεια για αυτό το επάγγελμα. Να το αναφέρω τώρα ως προβληματική συμπεριφορά ή όχι; Ποια είναι πιο σοβαρή παράβαση για έλεγχο; Γραφικός και πάλι;Ωραίο συμπέρασμα, 'προφανώς'...
-
γιατι εσυ εχεις την εντυπωση οτι εχουν αδεια οι των δρομων;
-
Πώς να το γράψω; Αφού το επάγγελμα αυτό, αν δεν κάνω λάθος, απαγορεύεται να γίνεται στο δρόμο. Προφανώς, λοιπόν, ήταν παράνομες οι κοπέλες.
Ευχαριστώ.
-
οχι μονο παρανομες,και απλυτες ειναι και ενα σωρο ασθενειες κουβαλανε.
αν και αυτο το προβλημα δεν μπορει να το λυσει η αστυνομια χωρις εντολες απο το αρμοδιο υπουργειο. -
**edit
Εχουμε πει τοσες φορες οτι δεν μας ενδιαφερουν τα προηγουμενα σας απο αλλα φορουμ[mod]
** -
Σε αυτο σας ενδιαφερουν ? γιατι καθε ποστ του εχουμε και προβλημα..
Εχω καμια 10αρια λινκ να παραθεσω παλι...**Ηρεμα [mod] **
-
@ A-Viper7
Για κάνε ένα quote τις 10 πιο σοβαρές σου δημοσιεύσεις για να δούμε ποιος είναι ο γραφικός. O ddl / dll (δε θυμάμαι ακριβώς) έφυγε από τη μέση. Σε λίγο φεύγει και ο 2ος και πάμε για τον 3ο. Πάντως, όπως έχεις δει, γράφω σε 3 topic που με ενδιαφέρουν, δηλαδή 'ανιχνευτές' (έκλεισε μετά από τις κλασσικές ενέργειες των πωλητών του AL G9), 'εξοπλισμούς' και 'συμπεριφορές αστυνομικών' (έχω ενδιαφέρον άμεσο και έμμεσο).
Για τα παντελόνια και τα @@ σου, απλά σε παραπέμπω στη διαχείριση, όπως και τους υπόλοιπους. Ειρωνεία απαγορεύεται από τους κανονισμούς, όπως επίσης και οι ύβρεις. Ελπίζω να υπάρξουν οι αντίστοιχες αντιδράσεις, διαφορετικά θα αρχίσω κι εγώ να γράφω έτσι απαντώντας.
Ευχαριστώ.
Άσχετα αυτά που γράφεις. Αποχώρησες πριν μερικούς μήνες; Το έκανες γαργάρα/κωλοτούμπα και ξανάρχισες να γράφεις τα δικά σου; Εκει κολλάω εγώ.
Κατά τα άλλα μπορείς να γράφεις ότι παπαριά* θέλεις, στα τέτοια μου (ξανα). Αν σε ενδιαφέρει η προσωπική μου γνώμη σε έχω για δέσιμο, αλλά φαντάζομαι αυτό λίγο σε (εσένα και το υπόλοιπο φόρουμ) ενδιαφέρει.
*Φυτό είναι...
-
Λοιπον και για να επανελθουμε, Παρασκευη απογευμα στα διοδια της Ελευσινας η Τροχαια ειχε παρει φωτια και αφαιρουσε πινακιδες και εγραψε μπολικα κοστουμια σε καμποσους.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Λοιπον και για να επανελθουμε, Παρασκευη απογευμα στα διοδια της Ελευσινας η Τροχαια ειχε παρει φωτια και αφαιρουσε πινακιδες και εγραψε μπολικα κοστουμια σε καμποσους.Σε ποιο ρεύμα;
-
Λοιπον και για να επανελθουμε, Παρασκευη απογευμα στα διοδια της Ελευσινας η Τροχαια ειχε παρει φωτια και αφαιρουσε πινακιδες και εγραψε μπολικα κοστουμια σε καμποσους.
Σε ποιο ρεύμα;
Στο ρευμα εξοδου, αν θυμαμαι καλα κατα τις 19:00
-
Είδες αν είχανε πιστόλι και αν είχανε πώς ήταν;
-
Μ1911Α1
-
Ηταν 4 περιπολικα αλλα δεν προσεξα κανα πιστολι ρανταρ, ηταν ολοι απασχολημενοι στο να γραφουν τα μπλοκακια και να αφαιρουν πινακιδες. Τετοιο πραγμα δεν το εχω ξαναπετυχει.
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4