-
οχι μονο παρανομες,και απλυτες ειναι και ενα σωρο ασθενειες κουβαλανε.
αν και αυτο το προβλημα δεν μπορει να το λυσει η αστυνομια χωρις εντολες απο το αρμοδιο υπουργειο. -
**edit
Εχουμε πει τοσες φορες οτι δεν μας ενδιαφερουν τα προηγουμενα σας απο αλλα φορουμ[mod]
** -
Σε αυτο σας ενδιαφερουν ? γιατι καθε ποστ του εχουμε και προβλημα..
Εχω καμια 10αρια λινκ να παραθεσω παλι...**Ηρεμα [mod] **
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
@ A-Viper7
Για κάνε ένα quote τις 10 πιο σοβαρές σου δημοσιεύσεις για να δούμε ποιος είναι ο γραφικός. O ddl / dll (δε θυμάμαι ακριβώς) έφυγε από τη μέση. Σε λίγο φεύγει και ο 2ος και πάμε για τον 3ο. Πάντως, όπως έχεις δει, γράφω σε 3 topic που με ενδιαφέρουν, δηλαδή 'ανιχνευτές' (έκλεισε μετά από τις κλασσικές ενέργειες των πωλητών του AL G9), 'εξοπλισμούς' και 'συμπεριφορές αστυνομικών' (έχω ενδιαφέρον άμεσο και έμμεσο).
Για τα παντελόνια και τα @@ σου, απλά σε παραπέμπω στη διαχείριση, όπως και τους υπόλοιπους. Ειρωνεία απαγορεύεται από τους κανονισμούς, όπως επίσης και οι ύβρεις. Ελπίζω να υπάρξουν οι αντίστοιχες αντιδράσεις, διαφορετικά θα αρχίσω κι εγώ να γράφω έτσι απαντώντας.
Ευχαριστώ.
Άσχετα αυτά που γράφεις. Αποχώρησες πριν μερικούς μήνες; Το έκανες γαργάρα/κωλοτούμπα και ξανάρχισες να γράφεις τα δικά σου; Εκει κολλάω εγώ.
Κατά τα άλλα μπορείς να γράφεις ότι παπαριά* θέλεις, στα τέτοια μου (ξανα). Αν σε ενδιαφέρει η προσωπική μου γνώμη σε έχω για δέσιμο, αλλά φαντάζομαι αυτό λίγο σε (εσένα και το υπόλοιπο φόρουμ) ενδιαφέρει.
*Φυτό είναι...
-
Λοιπον και για να επανελθουμε, Παρασκευη απογευμα στα διοδια της Ελευσινας η Τροχαια ειχε παρει φωτια και αφαιρουσε πινακιδες και εγραψε μπολικα κοστουμια σε καμποσους.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Λοιπον και για να επανελθουμε, Παρασκευη απογευμα στα διοδια της Ελευσινας η Τροχαια ειχε παρει φωτια και αφαιρουσε πινακιδες και εγραψε μπολικα κοστουμια σε καμποσους.Σε ποιο ρεύμα;
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Λοιπον και για να επανελθουμε, Παρασκευη απογευμα στα διοδια της Ελευσινας η Τροχαια ειχε παρει φωτια και αφαιρουσε πινακιδες και εγραψε μπολικα κοστουμια σε καμποσους.
Σε ποιο ρεύμα;
Στο ρευμα εξοδου, αν θυμαμαι καλα κατα τις 19:00
-
Είδες αν είχανε πιστόλι και αν είχανε πώς ήταν;
-
Μ1911Α1
-
Ηταν 4 περιπολικα αλλα δεν προσεξα κανα πιστολι ρανταρ, ηταν ολοι απασχολημενοι στο να γραφουν τα μπλοκακια και να αφαιρουν πινακιδες. Τετοιο πραγμα δεν το εχω ξαναπετυχει.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ηταν 4 περιπολικα αλλα δεν προσεξα κανα πιστολι ρανταρ, ηταν ολοι απασχολημενοι στο να γραφουν τα μπλοκακια και να αφαιρουν πινακιδες. Τετοιο πραγμα δεν το εχω ξαναπετυχει.Τωρα θα γινουν πολυ επικινδυνα τα πραγματα με τα νεα μετρα...Θα παρουν φωτια τα μπλοκακια...
-
Έριξα μια ματιά τώρα και ευτυχώς είναι περασμένο το σημείο στη βάση δεδομένων. Λιγάκι στραβά βέβαια (από πλευρά εισόδου προς Αθήνα μετά τα διόδια), αλλά τουλάχιστον εξυπηρετεί.
Για το θέμα των κλήσεων, ναι. Έχουν αγριέψει πολύ τα πράγματα. 42.000.000 € μέσα σε 3 μήνες έχουν βγάλει σύμφωνα με τα ΝΕΑ από κλήσεις ταχύτητας. Με αναγωγή στο έτος, υπάρχει αύξηση 55,5% από το 2009.
offtopic
Πιο εύκολα γλυτώνεις από το 45άρι, παρά από τα laser... Αν και προσωπικά προτιμώ τα Glock, κι ας είναι και 9mm.Ευχαριστώ.
-
Υπάρχει και 45άρι Glock Πιπίνε. Αλλά το laser (non-military grade) δεν σου κάνει τίποτα... βολίδα από 0.45 έχεις δοκιμάσει; (Έχω το σημάδι στην πλάτη αν ενδιαφέρεσαι...).
-
Ναι για το Glock γνωρίζω ότι υπάρχει και 45άρι, αλλά έγραψα ότι το προτιμώ για πολλούς λόγους, όχι λόγω διαμετρήματος. Καλύτερη λαβή, μεγαλύτερη ασφάλεια, μεγαλύτερη γεμιστήρα κτλ. Απλά, με αυτά πάνω από 50, άντε 100 m αν δεν έχεις δει το Μητσοτάκη το πρωί, δεν κινδυνεύεις. Με τα laser την πληρώνεις και στα 1.500 m δυστυχώς.
Για τη σφαίρα... χμμμμμ... έχω γλυτώσει από 2 των 7,62 (G3 και HK11), έναν όλμο των 4,2'' και ένα ΑΚ47 που έριξε κατευθείαν πάνω μου (λαθρέμπορος που έπεσε σε... να μην τα λέμε και είναι off the record αυτά), αλλά η ανάκρουση έκανε τις σφαίρες να περάσουν πάνω από το κεφάλι μου. Δε θέλω άλλα, λοιπόν. Μου αρκούν για 6 μήνες θητεία στα σύνορα...
Ευχαριστώ.
-
Δεν αμφισβητώ την εθνικοφροσύνη σου. Απλά σαν πρώην στρατιωτικός που έχει ένα παράσημο από 0.45 στην πλάτη κάτι ξέρω κι εγώ από σύνορο. Συμφωνώ με πολλά που λες αλλά διαφωνώ με μερικά.
-
Εβρος?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Εβρος?Κι εκεί Γιώργάκη. Την σφαίρα την έφαγα όμως στο Πολύκαστρο...
-
Πλάτη, 618 Μ/Κ ΤΠ: 41.633909 N, 26.331165 E
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εβρος?
Κι εκεί Γιώργάκη. Την σφαίρα την έφαγα όμως στο Πολύκαστρο...
Τι καγκουριες με το focus???Σου εριξε κανας μπατσος???
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν αμφισβητώ την εθνικοφροσύνη σου. Απλά σαν πρώην στρατιωτικός που έχει ένα παράσημο από 0.45 στην πλάτη κάτι ξέρω κι εγώ από σύνορο. Συμφωνώ με πολλά που λες αλλά διαφωνώ με μερικά.Δεν έχω πρόβλημα με τη διαφωνία. Είναι χρήσιμη και εποικοδομητική τις περισσότερες φορές. Ακόμα και στο στρατό, όταν υπηρετούσα, δεν είχα πρόβλημα να διαφωνήσω και πολλές φορές είχα σοβαρές συζητήσεις πάνω σε διαφωνίες με τους ανωτέρους. Πρόβλημα έχω με την ειρωνεία, τον εξυπναδίστικο τρόπο, την αυτόματη απαξίωση που τελικά δεν οδηγούν πουθενά.
Ευχαριστώ.
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4