-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
... Μη σου πω ότι, στη συνέχεια, τους ρίχνεις και τα δέοντα καντήλια, γιατί αυτό που έκαναν ήταν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για τους ίδιους...
Ωπα κατσε γιατι αυτο τωρα το ειδα. Ως ελληνας πολιτης, μπορω να σταματαω οπου κ οποτε γουσταρω (αν δεν ειναι σε παρανομο σημειο), κ φυσικα θα σταματησω κ εγω αν σταματησουν αυτους που παμε παρεα διαδρομη.
Κανενας μπατσος δεν εχει το δικαιωμα να μου την πει επειδη επελεξα, ως γουσταρα, να σταματησω κ εγω, κ αν το εκανε θα ακουγε οσες παναγιες δεν ειχε ακουσει απο τοτε που γεννηθηκε.
Νομίζω ότι ο Stam69 δεν το εννοούσε στην κυριολεξία. Φυσικά και δεν έχει κανένα δικαίωμα να σε εξιβρύσει ο αστυνομικός.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
... Μη σου πω ότι, στη συνέχεια, τους ρίχνεις και τα δέοντα καντήλια, γιατί αυτό που έκαναν ήταν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για τους ίδιους...
Ωπα κατσε γιατι αυτο τωρα το ειδα. Ως ελληνας πολιτης, μπορω να σταματαω οπου κ οποτε γουσταρω (αν δεν ειναι σε παρανομο σημειο), κ φυσικα θα σταματησω κ εγω αν σταματησουν αυτους που παμε παρεα διαδρομη.
Κανενας μπατσος δεν εχει το δικαιωμα να μου την πει επειδη επελεξα, ως γουσταρα, να σταματησω κ εγω, κ αν το εκανε θα ακουγε οσες παναγιες δεν ειχε ακουσει απο τοτε που γεννηθηκε.
Ναι, και αυτός ως έλληνας αστυνομικός έχει κάθε δικαίωμα να ενοχληθεί από σένα που σταματάς πίσω του, εισερχόμενος σε χώρο αστυνομικής επιχείρησης, να σε συλλάβει για παρεμπόδιση του έργου του ή να γίνει λίγο ...νευρικός αν σε δει να βγαίνεις από το αυτοκίνητο χωρίς να σου πει αυτός να το κάνεις, ειδικά αν κάνεις το λάθος να κρατάς π.χ. καμιά ομπρέλα. Μην ξεχνάς, ήταν σκοτεινός επαρχιακός δρόμος.
Μην ξεχνάς ότι κάτι αντίστοιχο έκανε προ ημερών και ο 'βορειοηπειρώτι' στο Βύρωνα, με τις γνωστές συνέπειες. Καλό είναι να έχουμε και λίγο common sense. Θες να συμπαρασταθείς στο φίλο σου; Σταμάτα αρκετά πιο κάτω και περίμενε να τελειώσει ο έλεγχος για να τον ακολουθήσεις.
Υ.Γ. Δεν μιλάω για εξύβριση αλλά για παρατήρηση, ενδεχομένως σε πολύ έντονο ύφος.
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Μην ξεχνάς ότι κάτι αντίστοιχο έκανε προ ημερών και ο 'βορειοηπειρώτι' στο Βύρωνα, με τις γνωστές συνέπειες. Καλό είναι να έχουμε και λίγο common sense. Θες να συμπαρασταθείς στο φίλο σου; Σταμάτα αρκετά πιο κάτω και περίμενε να τελειώσει ο έλεγχος για να τον ακολουθήσεις.
καλα να παθει δηλαδη ο 'βορειοηπειρωτι' επειδη ο αλλος χεστηκε επανω του και δεν καταλαβε οτι ειχε απεναντι του αοπλο πολιτη?
ξαναλεω καλυτερα αοπλοι ωστε να γινονται αυτοι σουρωτηρι, παρα να κανουν εμας
-
Δεν είπα καλά να πάθει. Σε κάθε περίπτωση, η απώλεια είναι τραγική και η ενέργεια του αστυνομικού είναι απαράδεκτη, προδίδει δε έλλειψη εκπαίδευσης (εκτός αν θεωρήσουμε ότι τον πέτυχε 9 φορές πριν πέσει κάτω, τον κάνει και γ..ώ τους πιστολάδες). Είπα ότι αν μπαίνεις σε χώρο αστυνομικής επιχείρησης, χωρίς να έχεις δουλειά, αυξάνεις τον κίνδυνο να τη φας χωρίς να φταις.
Καλύτερα άοπλοι; Ποιος θα πήγαινε να καταταγεί στην αστυνομία τότε; Τι επίπεδο υπηρεσιών θα περίμενες τότε;
-
Εγω ημουν ο πρωτος που ειπε οτι στο σκηνικο του Λαππα επρεπε να ειναι πιο προσεκτικοι.
Απο κει και περα μην ακουω βλακειες περι 'χωρου αστυνομικης επιχειρησης' γιατι αυτα ειναι γλωσσα που χρησιμοποιουν τα μπατσονια οταν δεν εχουν τι να πουν/εχουν αδικο. Σταματησαν την παρεα μου κ σταματησα κ εγω οπως ειχα καθε δικαιωμα να κανω, κ μετα βγηκα να κανω κ μια βολτα κ να χορεψω κ ενα τσαμικο στην ακρη του δρομου.
Αηδιες περι 'παρεμποδισης του εργου' απο την στιγμη που ουτε καν μιλησα σε κανεναν, δεν στεκουν ουτε σε Ιρανικο δικαστηριο. Αμα ενοχληθει, ξυδι, αμα μου την πει θα του πω να μαθει να κανει πιο σωστα την δουλεια του κ αμα μου ριξει καντηλια θα του ριξω πολυελαιο εκκλησιας.
Εχουμε καταντησει το αυτονοητο (να σταματησουμε κ εμεις αν σταματησουν το φιλικο αυτοκινητο με το οποιο πηγαινουμε παρεα ταξιδι) να θεωρουμε οτι ειναι στην κριση του μπατσου που φοβαται κ για αυτο δεν ξερει να κανει σωστα την δουλεια του, κ το απαραδεκτο (να μου πει που μπορω να σταματησω κ που οχι) ως αυτονοητο? Ρε δεν παμε καλα...
-
Κατ' αρχήν, οι χαρακτηρισμοί να λειπουν . Και μπατσόνι δεν είμαι. Κοινή λογική χρησιμοποιώ και, καλώς η κακώς, είναι επιχείρηση και αυτοί που την οργανώνουν-εκτελούν, πρέπει να προσέχουν και τον εαυτό τους και τους πολίτες τριγύρω.
Δηλαδή, άμα πας και σταματήσεις κανα-δυο μέτρα πίσω από το περιπολικό, δεν παρεμποδίζεις τη δουλειά τους; Δεν θα πρέπει να ασχοληθούν και μαζί σου, αντί να κάνουν τον έλεγχο στο αυτοκίνητο που σταμάτησαν αρχικά; Εσύ, αν ήσουν αστυνομικός, δεν θα ανησυχούσες αν διαπίστωνες ότι στη μέση του πουθενά και νύχτα σταματά άγνωστο όχημα πίσω από το δικό σου; Η κυράτσα που έλεγε 'είναι γείτονας, τον ξέρω, είναι καλό παιδί αφήστε τον', τον έφαγε το αστυνομικό αλλά μετά έφαγε και 12 μήνες από το δικαστήριο http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1001743
Και ο 'μπάτσος' καλά κάνει και φοβάται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει να κάνει τη δουλειά του. Μάλλον το ανάποδο συμβαίνει, αυτός που ξέρει τη δουλειά του ξέρει και πότε πρέπει να φυλάγεται. Και βέβαια ο 'μπάτσος' θα σου πει που θα σταματήσεις και που όχι. Δεν σε ξέρει, δεν ξέρει τι κουβαλάς, δεν ξέρει τι προθεσεις έχεις... Δεν σταμάτησε το άλλο αυτοκίνητο για τροχονομικό έλεγχο (που και πάλι θα πρέπει να προσέχει), για λαθρομετανάστες/λαθρέμπορους/ναρκωτικά θα έψαχνε και αυτοί δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσουν.
Κοίτα να δεις, δεν τους υποστηρίζω. Έχω γράψει πολλά περιστατικά σε αυτό το topic και έχω πετύχει άλλες τόσες φάσεις που αποδεικνύουν το κόμπλεξ, την ασχετοσύνη, τη βαρεμάρα, την αγραμματοσύνη και την προχειρότητα που τους κατατρύχει. Όμως, δεν μπορούμε να τα βάζουμε όλα σ' ένα τσουβάλι και, υποθέτοντας ότι ενεργούν με επαγγελματισμό και σοβαρότητα, αμέσως να βγαίνουμε και να λέμε 'θα τους κάνω, θα τους δείξω, θα σταματήσω όπου γουστάρω και αν μου πει και τίποτα θα τον πάρει και θα τον σηκώσει'. ΙΜΗΟ, είσαι λάθος και σου εύχομαι να μην πέσεις σε κανένα ζόρικο, γιατί τα βρισίδια και ο τσαμπουκάς δεν θα σε βοηθήσουν - μπορεί να πιάνουν στα λιμανάκια αλλά όχι σε παρόμοια περίπτωση.
-
Ρε ανθρωπε με δουλευεις? Εγω δεν τα εγραψα πρωτος ολα αυτα (βασικα 2ος, μετα τον Λαππα)?
ΑΛΛΑ ολα αυτα βαρυνουν εκεινους κ ειναι δικο τους προβλημα. Φυσικα κ μπορει να μου πει που θα σταματησω (οταν μου κανει σημα), ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορει να μου πει που ΔΕΝ θα σταματησω. Φυσικα κ ΔΕΝ μπορει να μου πει τιποτα κ να μου κανει μανουρα επειδη επελεξα, σε δημοσιο χωρο, να κατσω κ να περιμενω τον φιλο μου που εκεινος αναγκασε να μην συνεχισει το ταξιδι μαζι μου. Τελος.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ρε ανθρωπε με δουλευεις? Εγω δεν τα εγραψα πρωτος ολα αυτα (βασικα 2ος, μετα τον Λαππα)?ΑΛΛΑ ολα αυτα βαρυνουν εκεινους κ ειναι δικο τους προβλημα. Φυσικα κ μπορει να μου πει που θα σταματησω (οταν μου κανει σημα), ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορει να μου πει που ΔΕΝ θα σταματησω. Φυσικα κ ΔΕΝ μπορει να μου πει τιποτα κ να μου κανει μανουρα επειδη επελεξα, σε δημοσιο χωρο, να κατσω κ να περιμενω τον φιλο μου που εκεινος αναγκασε να μην συνεχισει το ταξιδι μαζι μου. Τελος.
Μπορεί να σου υποδείξει (ευγενικά πάντα) να απομακρυνθείς όμως.
-
εμενα μια φορα παντως που πηγαν να με ελεγξουν στο Ψυχικο (δε με εχουν ψαξει/ελεγξει ποτε , ειμαι πολυ φλωροφατσα , μονο με τροχαιους ειχα παρε δωσε) επειδη ειχαν θολωσει τα τζαμια και δεν φαινοταν ποιος ειναι μεσα πλησιασαν πολυ προσεκτικα και πολυ ψυχραιμα οπως θα εξηγησω μετα
εγω επειδη ημουν ξεβρακωτος εκανα καποια ωρα να ντυθω και δε βγηκα αμεσως εξω
μου λεει αυτος: καλα αφου βλεπεις φαρο γιατι δε βγαινεις εξω?
(ηταν στη τσιτα, αλλα ψυχραιμος)του απανταω οτι με εκοψε πανω στο καλυτερο και οτι δε μπορουσα να βγω εξω ξεβρακωτος
και αφου καταλαβε οτι ειχε να κανει με ζευγαρι εφυγε αμεσα..επειδη ομως βλεπω οτι και αυτος και ο συνεργατης του ειχαν κυκλωσει το renault 19 και ειχαν τα χερια στο οπλο (οχι ομως τραβηγμενα , αλλα ετοιμα να τα τραβηξουν)
του λεω: χαλαρα με τα οπλα! αφου φαινοταν οτι το κανουμε! μη μας πυροβολησετε κιολας
μου λεει: και ξερω γω ποιος ειναι εκει μεσα μπορει να ηταν και ο Πασαρης (τον εψαχναν τοτε)
και φευγει..
φυσικα χεστηκα πανω μου, αλλα μπορω να πω οτι ηταν πολυ ψυχραιμοι και προσεκτικοι , δε μας ενοχλησαν επιπλεον , απλα μας ξενερωσαν
ετσι οπως δεν εβλεπαν τι γινεται μες στο αυτοκινητο, μπορει να γινοταν καμια παρεξηγηση και να χαμε αλλα, αμα ηταν κανας στοκος που φοβαται τη σκια του
ειμαι σιγουρος οτι τους καλεσαν οι μ@λακες οι σεκιουρηταδες που φυλανε εκει γυρω για να μας κανουν καζουρα , γιατι πολλες φορες ερχονταν προς το μερος μας, αλλα τα τζαμια ηταν παντα θολα , αλλα οπως και να χει δε μπορουν να επεμβουν
το αυτοκινητο ομως το σιγουρα το ηξεραν και ειχαν δει τις φατσες μας
-
Ρε παιδι μου και εσυ .........τα ξενοδοχεια ημιπαραμονης .... δεν τα εχεις ακουσει ποτε?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ρε ανθρωπε με δουλευεις? Εγω δεν τα εγραψα πρωτος ολα αυτα (βασικα 2ος, μετα τον Λαππα)?ΑΛΛΑ ολα αυτα βαρυνουν εκεινους κ ειναι δικο τους προβλημα. Φυσικα κ μπορει να μου πει που θα σταματησω (οταν μου κανει σημα), ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορει να μου πει που ΔΕΝ θα σταματησω. Φυσικα κ ΔΕΝ μπορει να μου πει τιποτα κ να μου κανει μανουρα επειδη επελεξα, σε δημοσιο χωρο, να κατσω κ να περιμενω τον φιλο μου που εκεινος αναγκασε να μην συνεχισει το ταξιδι μαζι μου. Τελος.
Ρε άνθρωπε (όπως λες κι εσύ), τα έγραψες μεν, δεν καταλαβαίνεις δε ότι, ακριβώς λόγω αυτών που έγραψες, ΔΕΝ πρέπει να σταματήσεις κοντά και ο αστυνομικός θα έχει κάθε λόγο να σου την πει.-
-
Ο χρήστης cooperS_JCW έγραψε:
Ρε παιδι μου και εσυ .........τα ξενοδοχεια ημιπαραμονης .... δεν τα εχεις ακουσει ποτε?+1
Να γίνετε και διάσημοι.. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μπορεί να σου υποδείξει (ευγενικά πάντα) να απομακρυνθείς όμως.
Α μπραβο, τωρα συμφωνουμε. Αλλα το απο πανω απεχει πολυ απο το να 'σου ριξει καντηλια επειδη επελεξες να σταματησεις μαζι με τον φιλο σου'.
Ρε άνθρωπε (όπως λες κι εσύ), τα έγραψες μεν, δεν καταλαβαίνεις δε ότι, ακριβώς λόγω αυτών που έγραψες, ΔΕΝ πρέπει να σταματήσεις κοντά και ο αστυνομικός θα έχει κάθε λόγο να σου την πει.-
Επρεπε δεν επρεπε (λογω συνθηκων) δεν εχει να κανει μια με το 'επιτρεπεται ή οχι', το οποιο ειναι το μοναδικο πραγμα το οποιο δεχομαι.
-
Ο χρήστης cooperS_JCW έγραψε:
Ρε παιδι μου και εσυ .........τα ξενοδοχεια ημιπαραμονης .... δεν τα εχεις ακουσει ποτε?στα 19 μου δεν ηξερα τι παει να πει κρεβατι
και τωρα που το λες σε τετοιο ξενοδοχειο δεν εχω παει ποτε
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ρε παιδι μου και εσυ .........τα ξενοδοχεια ημιπαραμονης .... δεν τα εχεις ακουσει ποτε?
στα 19 μου δεν ηξερα τι παει να πει κρεβατι
και τωρα που το λες σε τετοιο ξενοδοχειο δεν εχω παει ποτε
Μηπως εκτος των τζαμιων εβλεπαν το αμαξι να κουνιεται περιεργα? Εγω γιατι τα ξερω αυτα τα ξενοδοχεια στα 20 μου?
-
ηταν και βαρκα η ρεναρα , κουνιοταν με το παραμικρο
εγω δε τα ξερω τα ξενοδοχεια γιατι ειμαι τσιπης σιγα μην πληρωσω για να σεξ
αλλα με αυτους που κυκλοφορουν τα τελευταια χρονια εξω, το εγκατελειψα το σπορ..
στη παραλια της Γλυφαδας ειχαν παει να την πεσουν σε φιλο μου και μια γκομενα του..
και εχουν γινει αρκετα περιστατικα εδω τριγυρω..τα παλιοτερα χρονια ηταν πολυ ηρεμα τα πραγματα
μονο εναν ματακια γερο ειχαμε ολο κι ολο που κολλαγε τη φατσα του στο τζαμι και σου εφευγε το σκατο
αλλα ηταν ακινδυνοςμετα εσκασαν μεταξυ αλλων και τα αλλοδαπα βιαστρονια
απο αυτη την αποψη καλυτερα που εχουμε γεμισει αστυνομια
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
...
εγω επειδη ημουν ξεβρακωτος εκανα καποια ωρα να ντυθω και δε βγηκα αμεσως εξωμου λεει αυτος: καλα αφου βλεπεις φαρο γιατι δε βγαινεις εξω?
(ηταν στη τσιτα, αλλα ψυχραιμος)του απανταω οτι με εκοψε πανω στο καλυτερο και οτι δε μπορουσα να βγω εξω ξεβρακωτος
και αφου καταλαβε οτι ειχε να κανει με ζευγαρι εφυγε αμεσα..επειδη ομως βλεπω οτι και αυτος και ο συνεργατης του ειχαν κυκλωσει το renault 19 και ειχαν τα χερια στο οπλο (οχι ομως τραβηγμενα , αλλα ετοιμα να τα τραβηξουν)
του λεω: χαλαρα με τα οπλα! αφου φαινοταν οτι το κανουμε! μη μας πυροβολησετε κιολας
μου λεει: και ξερω γω ποιος ειναι εκει μεσα μπορει να ηταν και ο Πασαρης (τον εψαχναν τοτε)
και φευγει..
φυσικα χεστηκα πανω μου, αλλα μπορω να πω οτι ηταν πολυ ψυχραιμοι και προσεκτικοι , δε μας ενοχλησαν επιπλεον , απλα μας ξενερωσαν
ετσι οπως δεν εβλεπαν τι γινεται μες στο αυτοκινητο, μπορει να γινοταν καμια παρεξηγηση και να χαμε αλλα, αμα ηταν κανας στοκος που φοβαται τη σκια του
ειμαι σιγουρος οτι τους καλεσαν οι μ@λακες οι σεκιουρηταδες που φυλανε εκει γυρω για να μας κανουν καζουρα , γιατι πολλες φορες ερχονταν προς το μερος μας, αλλα τα τζαμια ηταν παντα θολα , αλλα οπως και να χει δε μπορουν να επεμβουν
Πουθενά δεν βλέπω να αναφέρεις γυναίκα...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
...
εγω επειδη ημουν ξεβρακωτος εκανα καποια ωρα να ντυθω και δε βγηκα αμεσως εξωμου λεει αυτος: καλα αφου βλεπεις φαρο γιατι δε βγαινεις εξω?
και φευγει..
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Καλύτερα άοπλοι; Ποιος θα πήγαινε να καταταγεί στην αστυνομία τότε; Τι επίπεδο υπηρεσιών θα περίμενες τότε;
Παντως στην Αγγλια αοπλους τους εβλεπα 5 χρονια .
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
εσυ δε μπορεις να το υποθεσεις δηλαδη? πρεπει να στο εξηγησω αναλυτικα?
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4