εμενα μια φορα παντως που πηγαν να με ελεγξουν στο Ψυχικο (δε με εχουν ψαξει/ελεγξει ποτε , ειμαι πολυ φλωροφατσα , μονο με τροχαιους ειχα παρε δωσε) επειδη ειχαν θολωσει τα τζαμια και δεν φαινοταν ποιος ειναι μεσα πλησιασαν πολυ προσεκτικα και πολυ ψυχραιμα οπως θα εξηγησω μετα
εγω επειδη ημουν ξεβρακωτος εκανα καποια ωρα να ντυθω και δε βγηκα αμεσως εξω
μου λεει αυτος: καλα αφου βλεπεις φαρο γιατι δε βγαινεις εξω?
(ηταν στη τσιτα, αλλα ψυχραιμος)
του απανταω οτι με εκοψε πανω στο καλυτερο και οτι δε μπορουσα να βγω εξω ξεβρακωτος
και αφου καταλαβε οτι ειχε να κανει με ζευγαρι εφυγε αμεσα..
επειδη ομως βλεπω οτι και αυτος και ο συνεργατης του ειχαν κυκλωσει το renault 19 και ειχαν τα χερια στο οπλο (οχι ομως τραβηγμενα , αλλα ετοιμα να τα τραβηξουν)
του λεω: χαλαρα με τα οπλα! αφου φαινοταν οτι το κανουμε! μη μας πυροβολησετε κιολας
μου λεει: και ξερω γω ποιος ειναι εκει μεσα μπορει να ηταν και ο Πασαρης (τον εψαχναν τοτε)
και φευγει..
φυσικα χεστηκα πανω μου, αλλα μπορω να πω οτι ηταν πολυ ψυχραιμοι και προσεκτικοι , δε μας ενοχλησαν επιπλεον , απλα μας ξενερωσαν
ετσι οπως δεν εβλεπαν τι γινεται μες στο αυτοκινητο, μπορει να γινοταν καμια παρεξηγηση και να χαμε αλλα, αμα ηταν κανας στοκος που φοβαται τη σκια του
ειμαι σιγουρος οτι τους καλεσαν οι μ@λακες οι σεκιουρηταδες που φυλανε εκει γυρω για να μας κανουν καζουρα , γιατι πολλες φορες ερχονταν προς το μερος μας, αλλα τα τζαμια ηταν παντα θολα , αλλα οπως και να χει δε μπορουν να επεμβουν
το αυτοκινητο ομως το σιγουρα το ηξεραν και ειχαν δει τις φατσες μας