-
Προσπαθώ να βγάλω άκρη από τα δυο τελευταία μηνύματα σου, αλλά δεν...
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
και ρωταω τωρα εγω
ναι εκανα βλακεια κοντεψα να πεθανω και να παρω μια γκομενα και εναν βλακα μαζι μου αυτοι δεν επρεπε να μου κοψουν τον κωλο? μια ζωη επειδη ειμαστε με παραλλαγη παει να πει οτι ειμαστε υπερανω του νομου?είναι ανάλογα που θα πέσεις.
Συνήθως οι 'γαλονάδες' μεταξύ τους καλύβονται.Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν καταλαβαίνουν 'χριστό' και για μένα αυτοί είναι οι πιο σωστοί κι αυτό γιατί πχ σε μία μονάδα όταν φεύγεις μπορούν να σου κάνουν 'κλήση' αλλά υπάρχει εξαρχής προσωπικό για να καλύψει τις ανάγκες και έκτακτες περιπτώσεις.Με άλλα λόγια είτε έχουν κάνει παραβίαση (οι Τούρκοι ή δεν ξέρω κι εγώ ποιοί άλλοι) είτε όχι, δεν υπάρχει προσωπικό με βάρδιες και προσωπικό ασφαλείας?Οπότε (θεωρητικά) η δικαιολογία του 'γιατί τρέχεις' δεν παίζει.
Βέβαια...από την άλλη είναι καλό επιχείρημα και πιάνεις τον άλλο στον Πατριωτισμό του (η χώρα πάνω από όλα) και ειδικά οι 'γαλονάδες' παντώς φύσεως τον έχουν 'αυξημένο' (τον πατριωτισμό ).ΥΓ: κι εγώ αν μπορούσα να αποφύγω την κλήση, θα το έκανα με κλειστά μάτια.
ΥΓ2:Αν κι εγώ δεν το παρακάνω τόσο πολύ στο δημόσιο δρόμο -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ερχεται ο ενας απο την μερια του οπλου και η αλλη απο εμενα μου φωναζουν ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΡΕ
βγαινω εξω με βλεπει της λεω το κλασσικο που λεω παντα (οι τουρκοι εκαναν παραβιαση κτλ κτλ ειναι θεμα εθνικης ασφαλειας )και παντα μα παντα ψαρωνουνκαι ρωταω τωρα εγω
ναι εκανα βλακεια κοντεψα να πεθανω και να παρω μια γκομενα και εναν βλακα μαζι μου αυτοι δεν επρεπε να μου κοψουν τον κωλο? μια ζωη επειδη ειμαστε με παραλλαγη παει να πει οτι ειμαστε υπερανω του νομου?Τελικα τον Ελληνα δεν τον πιανεις πουθενα!!!Οπως και να γινει θα γκρινιαζει!!!!
Αμα ηθελες να σε γραψουν cabala10 γιατι ειπες το παραμυθακι;Γιατι δεν παραδεχτηκες το σφαλμα σου;τους τεσταρε
......
Μια αλλη λυση ειναι να ενεργοποιησω τη μαλακια στο αμαξι που χτυπα μετα τα 130 χλμ, ή να παρω κανα smart που ετσι κι αλλιως δεν παει βημα μπας και σωσω το διπλωμα μου...
εναλλακτικα παιρνω μια R1, παω ακομα πιο γρηγορα και τα γραφω ολα στα @@ μουμη μιλας καθολου , πολυ φθηνα τη γλιτωσες
χωρις διπλωμα, απλα δεν υπαρχεις.. κι εμενα δυστυχως ποτε δε μου τη χαρισαν..
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Προσπαθώ να βγάλω άκρη από τα δυο τελευταία μηνύματα σου, αλλά δεν...Παρομοίως!
Συν τοις άλλοις, είναι γραμμένο λες και πρόκειται για πρόχειρη απομαγνητοφώνηση προφορικού λόγου... Διάολε, ένα Γυμνάσιο τουλάχιστον δεν έχετε βγάλει; Τόσο δύσκολο είναι να συντάξετε τις σκέψεις σας σε 2-3 προτάσεις που να βγάζουν νόημα;
Υποψιάζομαι ότι σίγουρα κάποιος θα μου κολλήσει τη ταμπέλα 'Spelling nazi', αλλά αυτό το σύνδρομο Ogunsoto έχει γίνει μάστιγα πλέον!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
...αυτό το σύνδρομο Ogunsoto ...γράφει κάποιος ασύντακτα σα να είναι απομαγνητοφώνηση προφορικού λόγου?
-
χαχα και εγω μια απο τα ιδια στο σχιστο 8 το βραδυ δεν ειχε ψυχη εκει και ειχα ηδη αργησει γιατι ειχαμε και ασκηση το βραδυ και φευγω πατημενος απο την τελευταια στροφη πριν το φαναρι του νεκροταφειου μεχρι το φαναρι ειχα μαζεψει 140-150 και στην αμεσως επομενη στροφη αφου ειδα οτι δεν υπηρχε ουτε μυγα ειπα να την παρω αλλα f1 εκοψα και την πηρα κλειστα για να μην χασω ταχυτητα
αλλα ελα στην εξοδο ηταν το καρουμπαλο και κοντεψα να πεσω επανω της με τα πολλα με προλαβαν λιγο μετα την εισοδο του στρατοπεδου στον σκαραμαγκα με στολη κανονικα το οπλο διπλα μπερεδες κτλ
ερχεται ο ενας απο την μερια του οπλου και η αλλη απο εμενα μου φωναζουν ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΡΕ
βγαινω εξω με βλεπει της λεω το κλασσικο που λεω παντα (οι τουρκοι εκαναν παραβιαση κτλ κτλ ειναι θεμα εθνικης ασφαλειας )και παντα μα παντα ψαρωνουνκαι ρωταω τωρα εγω
ναι εκανα βλακεια κοντεψα να πεθανω και να παρω μια γκομενα και εναν βλακα μαζι μου αυτοι δεν επρεπε να μου κοψουν τον κωλο? μια ζωη επειδη ειμαστε με παραλλαγη παει να πει οτι ειμαστε υπερανω του νομου?Τι σου κάνει εντύπωση;
-
Ότι σε ένα κείμενο 192 λέξεων υπάρχουν μόνο δύο (2) σημεία στίξης (και μάλιστα του λατινικού αλφάβητου).
-
ειναι μορφη γραφης και αυτη 'πληρης ατονικονισια'( ) δεν εχω μαθει σε keyboard να γραφω με τονους τελειες κτλ κτλ και ως εκ τουτου δεν πρεπει κανεις να βαζει ταμπελες για γυμνασια νηπια και εγω δεν ξερω τι αλλο
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ποσα θα πληρωσω, τον ρωταω. 20 ευρω μου λεει, μεσα σε 10 μερες στα ΕΛΤΑ. Γουρλωνω τα ματια. Δεν ηξερα, σκεφτομαι, οτι ειναι τοσο χαμηλα τα προστιμα σημερα. Περιμενα κατι σαφως πιο εντυπωσιακο. Η αδερφη μου προ ημερων πληρωσε τα ιδια για ενα χαζοπαρκαρισμα. Θα γραψω οτι πηγαινες με 118, μου λεει, για να μη χασεις το διπλωμα σου. Σας ευχαριστω, του λεω.
Ειλικρινα, δεν εχω ιδεα γιατι μου τη χαρισε.Σου την χαρισε 1ον ακριβως γιατι δεν διαμαρτυρηθηκες κ φανηκε οτι καταλαβαινεις οτι δεν εχεις τι να πεις, κ 2ον γιατι αυτοι καταλαβαινουν οτι σε τετοιες συνθηκες κ ωρες μπορεις να κανεις πολυ πιο εικινδυνα πραγματα απο το να πηγαινεις με 180 στην ΕΟ. 2ον κ κυριοτερον γιατι εκεινη την στιγμη το καθηκον που τους ειχε ανατεθει ηταν να φερουν πολλες κλησεις (=$$$) με την λιγοτερη δυνατη φασαρια (αφαιρεση στοιχειων = γραφειοκρατια για εκεινους οταν γυρισουν στο τμημα).
Ακριβως για τον ιδιο λογο που εμενα με 174 στην ΑΟ με εγραψαν για 99 ενω ο προηγουμενος (που ηταν ακομα στο μπλοκο κ φωναζε) πηρε την κληση για τα ακριβως 143 αν θυμαμαι καλα που πηγαινε, δηλαδη 30 λιγοτερα απο εμενα. Γιατι εγω του ειπα 'παω με τοσα γιατι σε τετοιο δρομο τετοια ωρα+μερα μπορω να παω χωρις να πειραξω κανεναν, απο κει και περα το ξερω οτι ειμαι καραπαρανομος κ κανετε οτι νομιζετε'. Σε αντιθεση με τον αλλον που απο οτι μου ειπαν ξεκινησε με το 'δεν ντρεπεστε να καθεστε να γραφετε στην ΑΟ? ' .
Κ φυσικα η ερωτηση-μπονους που τους κανει κ το σκεφτονται ειναι 'εσεις σε αυτο τον δρομο κ τετοια ωρα, με ποσα θα πηγαινατε? ' .
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
και ρωταω τωρα εγω
ναι εκανα βλακεια κοντεψα να πεθανω και να παρω μια γκομενα και εναν βλακα μαζι μου αυτοι δεν επρεπε να μου κοψουν τον κωλο? μια ζωη επειδη ειμαστε με παραλλαγη παει να πει οτι ειμαστε υπερανω του νομου?είναι ανάλογα που θα πέσεις.
Συνήθως οι 'γαλονάδες' μεταξύ τους καλύβονται.Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν καταλαβαίνουν 'χριστό' και για μένα αυτοί είναι οι πιο σωστοί κι αυτό γιατί πχ σε μία μονάδα όταν φεύγεις μπορούν να σου κάνουν 'κλήση' αλλά υπάρχει εξαρχής προσωπικό για να καλύψει τις ανάγκες και έκτακτες περιπτώσεις.Με άλλα λόγια είτε έχουν κάνει παραβίαση (οι Τούρκοι ή δεν ξέρω κι εγώ ποιοί άλλοι) είτε όχι, δεν υπάρχει προσωπικό με βάρδιες και προσωπικό ασφαλείας?Οπότε (θεωρητικά) η δικαιολογία του 'γιατί τρέχεις' δεν παίζει.
Βέβαια...από την άλλη είναι καλό επιχείρημα και πιάνεις τον άλλο στον Πατριωτισμό του (η χώρα πάνω από όλα) και ειδικά οι 'γαλονάδες' παντώς φύσεως τον έχουν 'αυξημένο' (τον πατριωτισμό ).ΥΓ: κι εγώ αν μπορούσα να αποφύγω την κλήση, θα το έκανα με κλειστά μάτια.
ΥΓ2:Αν κι εγώ δεν το παρακάνω τόσο πολύ στο δημόσιο δρόμο150 δεν ειναι και extreme πραγμα αλλα και αυτη η γυναικα παει και παρκαρει το μπατσικο αμεσως μετα την στροφη δηλαδη πες οτι δεν ειμουν εγω και ηταν αλλος εκει στην δεξια τι θα εκανε?..
το χειροτερο ειναι οι λιμενουτζες του πειραια μην κανεις το λαθος και δεν ακουσεις οτι σου φωναζουν ειναι ικανες να σε πεταξουν μεσα
-
150 δεν ειναι και extreme πραγμα αλλα και αυτη η γυναικα παει και παρκαρει το μπατσικο αμεσως μετα την στροφη δηλαδη πες οτι δεν ειμουν εγω και ηταν αλλος εκει στην δεξια τι θα εκανε?..
150km/h έχει σημασία και το που και το τι κίνηση έχει ο δρόμος.
Τέλοσπάντων.Δεν έχει νόημα να πουμε για ποιό λόγο έτρεχες. (και δεν λέω ότι είμαι κανας τυπικός με τα όρια αλλά μην εκμηδενίζουμε τα πάντα )
Πήγαινες γρήγορα, οπότε τέλος.Ας πάμε παρακάτω.το χειροτερο ειναι οι λιμενουτζες του πειραια μην κανεις το λαθος και δεν ακουσεις οτι σου φωναζουν ειναι ικανες να σε πεταξουν μεσα
στο πειραία οι αστυνομικοί δεν την παλεύουν βασικά όπως και στο Ξυλόκαστρο.
-
ειναι μορφη γραφης και αυτη 'πληρης ατονικονισια'( ) δεν εχω μαθει σε keyboard να γραφω με τονους τελειες κτλ κτλ και ως εκ τουτου δεν πρεπει κανεις να βαζει ταμπελες για γυμνασια νηπια και εγω δεν ξερω τι αλλογια τους τονους θα συμφωνησω, δεν πρεπει να αποτελουν μερος της ελληνικης γλωσσας
-
ειναι μορφη γραφης και αυτη 'πληρης ατονικονισια'( ) δεν εχω μαθει σε keyboard να γραφω με τονους τελειες κτλ κτλ και ως εκ τουτου δεν πρεπει κανεις να βαζει ταμπελες για γυμνασια νηπια και εγω δεν ξερω τι αλλο -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
[το χειροτερο ειναι οι λιμενουτζες του πειραια μην κανεις το λαθος και δεν ακουσεις οτι σου φωναζουν ειναι ικανες να σε πεταξουν μεσα
μιλαει μαλλον για λιμενικους , οι οποιοι απο το λιγο που τους εχω δει ειναι γτπ παλικαρια
θυμαμαι το καλοκαιρι οπως περιμενα το καραβι, παει ενα ανθρωπακος να διασχισει το δρομο, αλλα δεν δεν ειχε δει τον rossi-Λιμενικο με το σκουτερι που πηγαινε ταπα
εκτος απο οτι εκοψε τη χολη του ανθρωπου , το μαλακισμενο του εριξε καντιλια απο πανω..
α ρε παλιο γκεουλες το παιζετε μαγκες μονο εκει που σας παιρνει, αλλου ομως καθεστε σουζα..
και προσοχη μη σκισετε κανα καλσον σαν τους αντρακλες απο δω που φυλανε τη πατριδα μας
Youtube Video -
ειναι μορφη γραφης και αυτη 'πληρης ατονικονισια'( )τωραπουτολεςθααρχισωναγραφωχωριςκεναθελωναπωτιειναιαυτομετακενακαθετοσοδεχρειαζονταικαταλα
βαινουνολοιτιγραφωετσιδενειναιδενειναιτοσοδυσκολογλυτωνουμεκαιαρκετοχρονοετσιμετοναμηγραφουμεκ
εναειναιπιοβολικονομιζωτελοςπαντωνκαντεοτινομιζετεποιοςειμαιεγωπουθασαςπωτηδιαφοραμεταξυγραπτ
ουκαιπροφορικουλογουτραλαλο -
Ο χρήστης avel έγραψε:
ειναι μορφη γραφης και αυτη 'πληρης ατονικονισια'( )
τωραπουτολεςθααρχισωναγραφωχωριςκεναθελωναπωτιειναιαυτομετακενακαθετοσοδεχρειαζονταικαταλα
βαινουνολοιτιγραφωετσιδενειναιδενειναιτοσοδυσκολογλυτωνουμεκαιαρκετοχρονοετσιμετοναμηγραφουμεκ
εναειναιπιοβολικονομιζωτελοςπαντωνκαντεοτινομιζετεποιοςειμαιεγωπουθασαςπωτηδιαφοραμεταξυγραπτ
ουκαιπροφορικουλογουτραλαλοετσι πλησιαζουμε ακομα περισσοτερο τους αρχαιους προγονους μας
καντα και κεφαλαια
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
[
το χειροτερο ειναι οι λιμενουτζες του πειραια μην κανεις το λαθος και δεν ακουσεις οτι σου φωναζουν ειναι ικανες να σε πεταξουν μεσα
μιλαει μαλλον για λιμενικους , οι οποιοι απο το λιγο που τους εχω δει ειναι γτπ παλικαρια
θυμαμαι το καλοκαιρι οπως περιμενα το καραβι, παει ενα ανθρωπακος να διασχισει το δρομο, αλλα δεν δεν ειχε δει τον rossi-Λιμενικο με το σκουτερι που πηγαινε ταπα
εκτος απο οτι εκοψε τη χολη του ανθρωπου , το μαλακισμενο του εριξε καντιλια απο πανω..
α ρε παλιο γκεουλες το παιζετε μαγκες μονο εκει που σας παιρνει, αλλου ομως καθεστε σουζα..
και προσοχη μη σκισετε κανα καλσον σαν τους αντρακλες απο δω που φυλανε τη πατριδα μας
Youtube Videoσχετικα με το βιντεο καποιος να ενημερωσει οτι οι πισω ειναι οι ουκ οι μπροστα ειναι οι μυα του λιμενικου μια ζωη μ****ες
-
Αρχιφύλακας οδηγούσε μεθυσμένος εν ώρα υπηρεσίας
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2010, 21:54**Σε φυλάκιση τριών μηνών για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος, καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης αρχιφύλακας του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης. **
Ο αρχιφύλακας, ενώ βρισκόταν σε υπηρεσία, έριξε το περιπολικό που οδηγούσε, μεθυσμένος, σε τσιμεντένια διαχωριστική νησίδα στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Α. Παπανδρέου στην Κοζάνη και στη συνέχεια σε ρυθμιστική πινακίδα, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στο υπηρεσιακό όχημα.
Το περιστατικό συνέβη στις 2 τα ξημερώματα της 23ης Μαρτίου. Εκείνη την ώρα, ο αστυνομικός βρισκόταν σε υπηρεσία, και κατά τον έλεγχο μέθης που του έγινε αμέσως μετά το τροχαίο, βρέθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος.
Ο αστυνομικός συνελήφθη και παραπέμφθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης, το οποίο τον καταδίκασε σε φυλάκιση τριών μηνών για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος.
Ταυτόχρονα, όμως, τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την υπηρεσία του, ενώ διενεργείται και ΕΔΕ για το συμβάν.
Πηγή: ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ
Έφαγε την φυλακή με συνοπτικές διαδικασίες παρόλο που είναι αστυνομικός. Not bad...
-
Not bad at all.
-
Άραγε η ΕΔΕ τι πόρισμα θα βγάλει;
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4