-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Μία στο δισεκατομμύριο; Καλά... Θα πάει πάνω από δεκαετία που ένας φίλος του πατέρα μου πήγαινε από τα Τρίκαλα προς την Καλαμπάκα/Μετέωρα. Ατέλειωτη ευθεία. Οι απέναντι ερχόμενοι οδηγοί τού έκαναν συνέχεια σινιάλο. Υποψιασμένος αυτός, είχε εναρμονιστεί με το όριο των 70. Κι όμως, οι μπάτσοι τον σταμάτησαν και του έδειξαν μια φορητή ταμπέλα που είχαν στήσει 100 μέτρα πριν από το μπλόκο, η οποία είχε όριο 50. Αμέ...Aυτός γιατί δεν την είδε την ταμπέλα;Ηταν κρυμμένη ;
-
@BILL33 και να την ειδε, 100 μετρα πριν τον ειχε γραψει ηδη το ρανταρ οτι πηγενε με 70.
-
Δηλαδή το ραντάρ τον έγραψε σε σημείο όπου κινούνταν με νόμιμη ταχύτητα;
-
ο δρομος που λεει ο dimsabas οτι εγινε το περιστατικο ειναι ανοιχτος. δε μπορεις να κρυψεις πινακιδα εκει,
εκτος αν βαλεις το μπατσικο για εμποδιο και πισω του την πινακιδα για το οριο ταχυτητας.@Χρηστος Λαππας στην αρχη εχει οριο 70 (η 90?, δε θυμαμε) και 100 μετρα πριν το μπλοκο
τοποθετησανε οι αστυνομικοι αλλη πινακιδα με οριο 50. -
Οι αστυνομικοί αποκλείεται. Να έβαλε ο Δήμος ή το Υπουργείο για έργα κλπ και να την έστησε εκεί η Αστυνομία ναι!
-
τι άλλο θα ακούσουμε Θεέ μου...
Εμένα , ένας γνωστός μου , μπατζανάκης της γιαγιάς μου , πρώτος ξάδερφος του θείου μου ,δηλαδή εννοώ δεν έτυχε σε εμένα , αλλά το άκουσα , τον γράψανε για κόκκινο φανάρι..Τελικά αποδείχθηκε ότι πίσω από έναν θάμνο ήταν ένας τροχονόμος που με τηλεκοντρόλ άλλαζε το χρώμα του σηματοδότη και έτσι εσύ πέρναγες (νόμιζες) με πράσινο αλλά τσούπ... κόκκινο !!!
-
Τελικά καλά έκανα και σε είχα στη λίστα με τους εχθρούς, για να μη διαβάζω τι γράφεις. Μια φορά είπα να διαβάσω την κοτσάνα σου και με δικαίωσες με τον καλύτερο τρόπο. Ευχαριστώ!
-
Όχι ρε γαμώτο , δεν θα φάω το μεσημέρι...
-
Την προηγούμενη εβδομάδα, μετά το καινούργιο κομμάτι της Ιωνίας Οδού, σταμάτησαν τον πατέρα μου από την τροχαία Αγρινίου.
-Παράνομη προσπέραση κύριε.
-Ποια παράνομη προσπέραση ρε παιδιά; Αφού μόνος μου είμαι στο δρόμο, ούτε μπροστά ούτε πίσω μου είναι κανένας.
-(....)Τρέχατε κύριε, τρέχατε πολύ και το όριο είναι 50 χιλιόμετρα. Θα σας βάλω ότι πηγαίνατε μόνο με 60 και αν την πληρώσετε σε 10 μέρες είναι μόνο 20 ευρώ. Στο καλό και να προσέχετε.
-(...)Ραντάρ δεν είδε να έχουν.
-
Χωρίς ραντάρ που να του δείχνει πινακίδα και την ταχύτητά του πως και το δέχτηκε?
-
Μάλλον έτρεχε πάνω από το όριο (50χμ/ω) και είναι σοβαρός άνθρωπος οπότε είχε την αξιοπρέπεια να μην ζητήσει και τα ρέστα.
-
Οι περισσοτεροι θελω να πιστευω οτι ειμαστε σοβαροι ανθρωποι και δεχομαστε τα λαθη μας . Σε περιπτωση μου ομως προσπαθησανε να με ξεγελασουνε, τους εκανα την χαρη και δεν τους κυνηγησα. Εκτος και αν επρεπε να τους αφησω να με γραψουν οτι πηγαινα με 99 ενω πηγαινα με 79.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Οι περισσοτεροι θελω να πιστευω οτι ειμαστε σοβαροι ανθρωποι και δεχομαστε τα λαθη μας . Σε περιπτωση μου ομως προσπαθησανε να με ξεγελασουνε, τους εκανα την χαρη και δεν τους κυνηγησα. Εκτος και αν επρεπε να τους αφησω να με γραψουν οτι πηγαινα με 99 ενω πηγαινα με 79.Δεν είπε κανείς αυτό. Κανένας δεν κάνει χάρες.
Αν όμως όντως έτρεχα με όσο μου είπανε, δεν θα κάτσω να ψάχνω τι και πως. Έκανα την μαλακία, την πληρώνω. Ας πρόσεχα. -
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Την προηγούμενη εβδομάδα, μετά το καινούργιο κομμάτι της Ιωνίας Οδού, σταμάτησαν τον πατέρα μου από την τροχαία Αγρινίου.-Παράνομη προσπέραση κύριε.
-Ποια παράνομη προσπέραση ρε παιδιά; Αφού μόνος μου είμαι στο δρόμο, ούτε μπροστά ούτε πίσω μου είναι κανένας.
-(....)Τρέχατε κύριε, τρέχατε πολύ και το όριο είναι 50 χιλιόμετρα. Θα σας βάλω ότι πηγαίνατε μόνο με 60 και αν την πληρώσετε σε 10 μέρες είναι μόνο 20 ευρώ. Στο καλό και να προσέχετε.
-(...)Ραντάρ δεν είδε να έχουν.
Πριν 2 χρονια έπαθα και εγω το ίδιο σε εκείνο το σημείο.
Πηγαινα με περίπου 70, μπροστά ειχα καποιον ντόπιο που σιγουρα πηγαινε πανω απο 100.
Φυσικά σταμάτησαν εμένα, και μου λεει τρέχατε, του λεω αποκλείεται. Μου λεει το οριο ειναι 50 και πηγαινες με 110. Μου δείχνει και το πιστόλι. Του λέω δεν πήγαινα με 50 , αλλά με 70 και σε καμμιά περίπτωση με 110. Τελικά μου τη 'χάρισε' και με έγραψε για 64 και πληρωσα 20 ευρώ.
Με το που πάω να φυγω, σταματάει έναν αλλο (με Αθηναικές πινακίδες - βεβαίως βεβαίως) του λεεί βγήκες στο αντίθετο ρεύμα, εγω??? απαντάει ο οδηγος...
Το ξέρω πως έτρεχα πάνω απο το όριο, αλλά οπως σταμάτησε εμένα, έχω την απαίτηση να σταματούσε και αυτόν που ειχα μπροστά μου.
Απο τότε speed limiter στα 50 χαω όταν περνάω από εκεί.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Οι περισσοτεροι θελω να πιστευω οτι ειμαστε σοβαροι ανθρωποι και δεχομαστε τα λαθη μας . Σε περιπτωση μου ομως προσπαθησανε να με ξεγελασουνε, τους εκανα την χαρη και δεν τους κυνηγησα. Εκτος και αν επρεπε να τους αφησω να με γραψουν οτι πηγαινα με 99 ενω πηγαινα με 79.
Δεν είπε κανείς αυτό. Κανένας δεν κάνει χάρες.
Αν όμως όντως έτρεχα με όσο μου είπανε, δεν θα κάτσω να ψάχνω τι και πως. Έκανα την μαλακία, την πληρώνω. Ας πρόσεχα.ε και?
στο τελος θα δεχτουμε να μας βαζουνε και φυλακη χωρις δικη. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Δεν είπε κανείς αυτό. Κανένας δεν κάνει χάρες.
Αν όμως όντως έτρεχα με όσο μου είπανε, δεν θα κάτσω να ψάχνω τι και πως. Έκανα την μαλακία, την πληρώνω. Ας πρόσεχα.Δεν είπα κάτι διαφορετικό. Αν δεν έκανες την μαλακία όμως τι γίνεται? Αυτό είναι το θέμα.
-
Διάλειμμα για διαφημίσεις: http://news247.gr/eidiseis/kosmos/rwsos ... 27648.html
-
για την προσφατη διπλη μαφιοζικη εκτελεση μπραβων στη Πατρα:
http://www.zougla.gr/greece/article/i-v ... tis-patras
Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο αδελφός του δολοφονηθέντα μπράβου Πάνου Τσίρκα είναι ο διοικητής της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πατρών, ο Παντελής Τσίρκας, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε υπηρετήσει ως προϊστάμενος της Κρατικής Ασφάλειας Πάτρας.
Προηγουμένως και από την εκπομπή «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου είχε τεθεί θέμα εντοπιότητας για τον διοικητή. Επί χρόνια, τα δύο αδέλφια συνυπήρχαν στην ίδια πόλη, ο ένας ως σεσημασμένος κακοποιός και ο άλλος ως ανερχόμενος αξιωματικός της αστυνομίας.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
για την προσφατη διπλη μαφιοζικη εκτελεση μπραβων στη Πατρα:http://www.zougla.gr/greece/article/i-v ... tis-patras
Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο αδελφός του δολοφονηθέντα μπράβου Πάνου Τσίρκα είναι ο διοικητής της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πατρών, ο Παντελής Τσίρκας, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε υπηρετήσει ως προϊστάμενος της Κρατικής Ασφάλειας Πάτρας.
Προηγουμένως και από την εκπομπή «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου είχε τεθεί θέμα εντοπιότητας για τον διοικητή. Επί χρόνια, τα δύο αδέλφια συνυπήρχαν στην ίδια πόλη, ο ένας ως σεσημασμένος κακοποιός και ο άλλος ως ανερχόμενος αξιωματικός της αστυνομίας.
Μας τα είπε ο Μανουσάκης 12 χρόνια πριν αυτά:
Ο ξάδερφος του μαφιόζου ήταν Αξκος της ΕΛ.ΑΣ και τον κυνηγούσε.
-
Γινεται χαμος δω κατω.
For the history ο Βαρβαρεσος γρατζουνια δεν επαθε..Και ηταν η δευτερη φορα που τον βαλαν στο ματι.
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4