-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν ξέρω βρε Βασίλη, όμως το κακό είναι ότι κανείς μας δεν ξέρει αλλά η κριτική γίνεται εύκολα.Η κριτικη ειναι ευκολη γιατι στο συγκεκριμενο περιστατικο+(μη)ενεργειες+αποτελεσμα, ειναι αυτονοητη...
φίλτατε συμφορουμίτη pro crossaro
α) είναι φανερό ότι είσαι αρνητικός απέναντι στον θεσμό του Αστυνομικού , είτε από προσωπική εμπειρία είτε από κάτι άλλο που δεν μπορώ να προσδιορίσω..
β) Το να τσουβαλιάζεις όμως όλους αυτούς , οι οποιοι τώρα που εσύ παίζεις με το πληκτρολόγιο σου , πιθανόν είναι κάπου εκεί έξω και κυνηγιόνται με εγκληματίες είναι λάθος..
α) ειναι (κ ειμαστε) αρνητικοι απεναντι στους δημοσιουπαλληλιστικης νοοτροπιας μπατσαρες που δεν κανουν τη δουλεια τους, τη δουλεια που επελεξαν να κανουν κ δεν τους αναγκασε κανεις, κ που επαναλαμβανω ειναι εξ'ορισμου η προστασια των πολιτων ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ με κινδυνο της ζωης τους. Αυτο ειναι ρε μαστορα, πως να το κανουμε?
β) Για μια τελευταια φορα, οσον αφορα το τσουβαλιασμα: οταν λεμε ¨γαμιουνται οι μπατσοι/εφοριακοι/πολεοδομοι/ταξιτζηδες/ΔΥ επειδη κανουν το ΤΑΔΕ', γαμιουνται ΟΣΟΙ το κανουν το ταδε. Απλο ειναι...
-
http://www.crimestories.gr/index.php/cr ... tem/352-10μελής-σπείρα-έκλεβε-φορτηγά-για-ανταλλακτικά
-
γνωστος μου αστυνομικος, μου ειπε οτι οταν εχει σκοπια εξω απο το τμημα εχει μαζι του τουλαχτιστον 1
λαπτοπ για να βλεπει ταινιες, μαζι με φραπεδακι πιτογυρο και το σχετικα. καποιες φορες δεν χρεωνεται
καν το οπλο που προβλεπεται (νομιζω mp5 πρεπει να εχουν στη σκοπια). οταν ειναι υπηρεσια σε
περιπολικο κυνηγαει τα πιτσιρικια με τα παπακια για χαβαλε. εχει μαθει τα στενακια που ξεφευγουν
και τους κλεινει δρομο. εμενα το ερωτημα μου ειναι:
εισαι λογικος ανθρωπος, σου αρεσει η αστυνομια οπως ειναι και γινεσαι αστυνομικος.
πως δεχεσαι να βγενεις για περιπολο, καταδιωξη και τα σχετικα χωρις την παραμικρη εκπεδευση?
θα μου πεις δε σου την παρεχει το κρατος. καποια πραγματα μπορεις να τα κανεις μονος σου
χωρις να σε παρουν απο το χερακι να σε πανε. μπορεις να μαθεις για τα οπλα, τακτικες
καταδιωξης, τακτικες εισβολης σε οικιακη βια και τα σχετικα. μαλλον δεν ειναι στα λογικα τους
αυτοι που το κανουν αυτο. πανε στην ελας για το χαβαλε, γιατι ειναι μαγκια να φορας στολη
και να εισαι ανωτερος, γιατι ειχε καλο μισθο. συγχωρεστε για λαθη στην ορολογια.
ελπιζω να καταλαβατε τι θελω να πω. φιλικα παντα. -
Re: Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά! #4
Δημοσίευση από vaggos111 » 12/03/13 20:32
γνωστος μου αστυνομικος, μου ειπε οτι οταν εχει σκοπια εξω απο το τμημα εχει μαζι του τουλαχτιστον 1
λαπτοπ για να βλεπει ταινιες, μαζι με φραπεδακι πιτογυρο και το σχετικα.και μετά φταίνε οι αναρχικοί που πάνε και τους κερνάνε μπύρες????????????
-
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
εμενα το ερωτημα μου ειναι:
εισαι λογικος ανθρωπος, σου αρεσει η αστυνομια οπως ειναι και γινεσαι αστυνομικος.
πως δεχεσαι να βγενεις για περιπολο, καταδιωξη και τα σχετικα χωρις την παραμικρη εκπεδευση?Πολυ απλα: οταν ξερεις απο πριν οτι δεν εχεις καμμια προθεση (κ θα αποφυγεις πασει θυσια) να εμπλακεις σε οποιαδηποτε σοβαρη κατασταση, αλλα θα κανεις τη καυλα σου κυνηγωντας παπακια κ πουλωντας τσαμπουκα σε οδηγους ή σε κακομοιρηδες που αποφασισες να 'ελεγξεις' επειδη εκρινες οτι εκει σε παιρνει...
-
Αυτο για τον αγραφο κανονα που λεει ενας φιλος πιο πανω δεν συμφωνω..
5 με 6 φορες εχω παρει το 100.. 2 απο αυτες ηταν η μια για διάρρηξη μονοκατοικιας οπου ηρθαν σε 5-6 λεπτα
και μια αλλη για διάρρηξη ενος σμαρτ μπροστα μου που ο δραστης ηταν μεσα ,και εκει ηρθαν μην πω σε 2 λεπτα θα πω σε 5 ..τον τσακωσαν για τα καλα.. -
Νομιζω μιλαει για σοβαρες καταστασεις οπου το λιγοτερο που θα εχουν θα ειναι κανα ak47
-
Πολύ αστυνομία και χτες στην Βουλιαγμένης και στην παραλιακή, έλεγχοι, μπλόκα, ΔΙΑΣ...
-
αφού Χρήστο μου υπάρχουν εν έτει 2013 ακόμα κάποιοι οι οποίοι προτιμούν το να πάνε Τετάρτη βράδυ να δουν ή να συμμετάσχουν σε κόντρες από το να πάνε να $%^&*Ι(Ο)Π κανά γκομενάκι ή να πιουν κανά κρασάκι με την παρέα τους , τότε αναπόφευκτο είναι αυτό που λες..
-
Εν μέρει συμφωνώ. Μία ερώτηση όμως. Τι διαφορά έχει το 2013, με το 2003 και το 1993 σε αυτόν τον τομέα?
Λύση στο πρόβλημα υπάρχει πάντως, και χωρίς να κατεβαίνουν τα ΜΑΤ. Αλλά προτιμάνε το νταβαντούρι. -
καμμία διαφορά όσον αφορά τα έτη ...
για μένα η λύση είναι μία :
Συνελλήφθεις να ενεργείς κόντρες? Οριστική κατάσχεση του οχήματος , μοτ/τας οτιδήποτε είναι αυτό , άμεση απόδοση του στο δημόσιο και φυλάκιση στον παραβάτη 1 χρόνο στους Κορυδάλειους Νήσους..
εσύ τι λύση προτείνεις? -
Μια χαρά. Οπότε τους πραγματικούς εγκληματίες (ξέρεις δολοφόνους, κλέφτες κτλ) του στέλνουμε απευθείας στην κρεμάλα δίχως δίκη.
Το να θες να κάνεις κόντρες δεν είναι παράλογο, ούτε άσχημο. Άσχημο είναι όταν συμβαίνει σε δρόμο ανοιχτό στην κυκλοφορία και αυτό γιατί εκεί μπαίνουν πολλοί αστάθμητοι παράγοντες. Το Ελληνικό είναι λίγο πιο κάτω. Τα Run what you bring τα θυμάσαι? Από εκεί και πέρα όσοι επιμένουν να μαλακίζονται σε δρόμο ανοιχτό στην κυκλοφορία μπορείς να τους τσακίζεις στα πρόστιμα και φυσικά στην αφαίρεση διπλώματος (Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως με την κατάσχεση. Υπάρχουν σημαντικότερες παραβάσεις του ΚΟΚ που δεν τιμωρούνται ούτε στο ελάχιστο ακριβά, βλ παράβαση ερυθρού σηματοδότη και Stop).
Από την στιγμή που εφευρέθηκαν τα αυτοκίνητα και οι μηχανές, υπήρξαν και οι 'κόντρες', ακόμα και στην Ελλάδα. Στο παλιό site των 4τροχών (περί το 2003) υπήρχε και μία ιστοριούλα για το πρώτο θανατηφόρο ατύχημα στην Ελλάδα, όπου συνέβει κατά τη διάρκεια κόντρας μεταξύ του αυτοκινήτου του Πρίγκιπα και ενός άλλου νεαρού της υψηλής κοινωνίας. Και μιλάμε για αρχές του αιώνα. Δεν είναι κάτι που μπορείς να το σταματήσεις. Για την ακρίβεια όταν προσπαθείς να το κάνεις αυτό τα πράγματα γίνονται πολύ χειρότερα. Αν όμως μπορέσεις να το ελέγξεις, δηλαδή να μπορούν αυτοί που θα κάνουν κόντρες ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ να τις κάνουν σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον, χωρίς να κινδυνεύει κανείς, και παρέχοντας κάποια υποτυπώδη μέτρα ασφαλείας.
Η άλλη λύση είναι να κάνουμε την επόμενη γενιά ακόμα πιο καμμένα, και να μην βγαίνουν καθόλου από το σπίτι τους. Προς το παρόν χρησιμοποιούν το FB για να βρούνε καμιά γκόμενα. Μετά θα αναπνέουν από αυτό.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
αφού Χρήστο μου υπάρχουν εν έτει 2013 ακόμα κάποιοι οι οποίοι προτιμούν το να πάνε Τετάρτη βράδυ να δουν ή να συμμετάσχουν σε κόντρες από το να πάνε να $%^&*Ι(Ο)Π κανά γκομενάκι ή να πιουν κανά κρασάκι με την παρέα τους , τότε αναπόφευκτο είναι αυτό που λες..Ξερεις δεν εχουν ολοι τον κυκλο του Αρναουτογλου για να χουν γκομενακια ή παρεες να βγαινουν καθε βραδυ...και προφανως καποιοι προτιμουν να δωσουν το 50αρικο σε βενζινη απ οτι για 5 λεπτα σε ενα στουντιο
Αυτο δε σημαινει οτι επικροτω τις κοντρες αλλα να μη λεμε γενικολογιες ή να κρινουμε εξ ιδιων τα αλλοτρια -
Κόντρα σε δημόσιο δρόμο; Ξεκίνησες από το φανάρι πρώτος (με τη μισή παραλιακή μπροστά ελεύθερη) και κοντραρίστηκες με τον δίπλα μέχρι τα 140; Εσύ θα έπρεπε να είσαι στη θέση του Πάσαρη στη Ρουμανία, όχι ελεύθερος. Ένα χρόνο στον Κορυδαλλό; 5 λέω εγώ. Ή καλύτερα 10!
Τι θα διαβάσουμε ακόμα ...Προφανώς και υπάρχουν πραγματικά επικίνδυνες κόντρες, αλλά υπάρχουν και τελείως ανέμελες και ακίνδυνες.
Και κάτι ακόμα: στη Δ' Δημοτικού, είχα πάθει το μοναδικό μου κάταγμα (σπάσιμο χεριού) πάνω σε κόντρα με ποδήλατα. Σε πόσα χρόνια κάθειρξης αντιστοιχεί αυτό; Μήπως έχει παραγραφεί το έγκλημα, τώρα που έχουν περάσει κοντά 25 χρόνια; Πείτε μου γιατί πεθαίνω από την αγωνία, παίζεται το μέλλον μου!
-
ανεμελες κ ακινδυνες...
-
Τα ατυχήματα σε στημένες κόντρες είναι πραγματικά πολύ σπάνιο φαινόμενο.
Όπως και να το δεις θέλει προσπάθεια να τρακάρεις στην ευθεία και για λίγες εκατοντάδες μέτρα ΑΔΕΙΟΥ δρόμου.Το πρόβλημα δημιουργείται περισσότερο από το κοινό, που βρίσκεται χύμα στο κύμα πάνω στην Βουλιαγμένης. Τις τελευταίες Τετάρτες πριν κλείσουν την καντίνα (από ότι μου πε ο κολητός μου που είναι της περιοχής) υπήρχε κόσμος ακόμα και πάνω στη Βουλιαγμένης.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Κόντρα σε δημόσιο δρόμο; Ξεκίνησες από το φανάρι πρώτος (με τη μισή παραλιακή μπροστά ελεύθερη) και κοντραρίστηκες με τον δίπλα μέχρι τα 140; Εσύ θα έπρεπε να είσαι στη θέση του Πάσαρη στη Ρουμανία, όχι ελεύθερος. Ένα χρόνο στον Κορυδαλλό; 5 λέω εγώ. Ή καλύτερα 10!
Τι θα διαβάσουμε ακόμα ...Προφανώς και υπάρχουν πραγματικά επικίνδυνες κόντρες, αλλά υπάρχουν και τελείως ανέμελες και ακίνδυνες.
Και κάτι ακόμα: στη Δ' Δημοτικού, είχα πάθει το μοναδικό μου κάταγμα (σπάσιμο χεριού) πάνω σε κόντρα με ποδήλατα. Σε πόσα χρόνια κάθειρξης αντιστοιχεί αυτό; Μήπως έχει παραγραφεί το έγκλημα, τώρα που έχουν περάσει κοντά 25 χρόνια; Πείτε μου γιατί πεθαίνω από την αγωνία, παίζεται το μέλλον μου!
Ώπα, εσύ θα τιμωρηθείς αναδρομικά.
Θα κατάσχω το miata...
ακούς εκεί τεντυμπόυ!!!:lol: -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
πρωτού ειρωνευτείς , μάθε ότι η τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων ,σε συνδυασμό με την υπέρβαση του ορίου ταχύτητας είναι πλημμέλημα.
Ως πλημμέλημα χαρακτηρίζεται το έγκλημα εκείνο που τιμωρείται από το νόμο με φυλάκιση έως πέντε ετών.
Εδώ δεν κάνουμε δικαστήριο για να επιβάλλουμε ποινές , την γνώμη μας γράφουμε ο καθένας.Ίσως είναι υπερβολική η φυλάκιση έστω και για 1 ημέρα , όμως το να σου κατασχεθεί το όχημα διαφωνείς?Τωρα εσύ αν την βρίσκεις ,να πηγαίνεις Τεταρτιάτικα στην Λ.Βουλιαγμένης και να παρακολουθείς ή συμμετέχεις σε κόντρες , τότε μαγκιά σου αλλά να είσαι έτοιμος να δεχτείς και τις συνέπειες του νόμου..
-
Kαι ολα αυτα επειδη ηταν εξω η ΔΙΑΣ κλπ.
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4