-
Όχι δεν είναι, κάνουν διαθλασεις και το αποτέλεσμα ειναι χειρότερο.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όχι δεν είναι, κάνουν διαθλασεις και το αποτέλεσμα ειναι χειρότερο.O ΚΟΚ τα επιτρέπει σε οφιοειδείς δρόμους και χαμηλή ορατότητα. Σε έντονη βροχή την ημέρα προτιμώ τα ομίχλης αντί για τα μεσαία καθώς τυφλώνουν λιγότερο τον απέναντι. Το βράδυ ούτως ή άλλως είσαι με τα μεσαία και μόνο αυτά, εκτός αν έχει ομίχλη.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
O ΚΟΚ τα επιτρέπει σε οφιοειδείς δρόμους και χαμηλή ορατότητα. Σε έντονη βροχή την ημέρα προτιμώ τα ομίχλης αντί για τα μεσαία καθώς τυφλώνουν λιγότερο τον απέναντι. Το βράδυ ούτως ή άλλως είσαι με τα μεσαία και μόνο αυτά, εκτός αν έχει ομίχλη.
και στην ομιχλη τα μεσαια αναβεις...
-
Ο χρήστης pipitopapaki έγραψε:
O ΚΟΚ τα επιτρέπει σε οφιοειδείς δρόμους και χαμηλή ορατότητα. Σε έντονη βροχή την ημέρα προτιμώ τα ομίχλης αντί για τα μεσαία καθώς τυφλώνουν λιγότερο τον απέναντι. Το βράδυ ούτως ή άλλως είσαι με τα μεσαία και μόνο αυτά, εκτός αν έχει ομίχλη.
Όχι αν είναι πυκνή και σε στραβώνει (έχεις τύχει στην Καστανιά χειμώνα; ). Μόνο τα θέσης με τα ομίχλης (ούτως ή άλλως σε πυκνή ομίχλη σιγά μην πας με πάνω από 40).
-
θα σας πω ομως και ενα δικο μου συμπερασμα... οσες φορες εχω αποφασισει να τα σβησω (που δεν ειναι πολλες), ολο και καποια λαλακια μου εχει συμβει...μα μου εχουν πεταχτει απο στενο, μα εχει αλλαξει ο αλλος λωριδα λες και δεν υπηρχα διπλα του, μα κατσικωνεται ο αλλος μπροστα και δεν κανει ακρη με τιποτα... και ετσι δεν τα σβηνω...Κι εγώ για τον ίδιο λόγο κυκλοφορώ όλη τη μέρα με τους προβολείς αναμμένους και βαράω κόρνα σε κάθε στενό.
-
έχουν γραφτεί αυτά και στα σοβαρά εδώ μέσα
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
βαράω κόρνα σε κάθε στενό.αυτοι οι τυποι..
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
θα σας πω ομως και ενα δικο μου συμπερασμα... οσες φορες εχω αποφασισει να τα σβησω (που δεν ειναι πολλες), ολο και καποια λαλακια μου εχει συμβει...μα μου εχουν πεταχτει απο στενο, μα εχει αλλαξει ο αλλος λωριδα λες και δεν υπηρχα διπλα του, μα κατσικωνεται ο αλλος μπροστα και δεν κανει ακρη με τιποτα... και ετσι δεν τα σβηνω...
Κι εγώ για τον ίδιο λόγο κυκλοφορώ όλη τη μέρα με τους προβολείς αναμμένους και βαράω κόρνα σε κάθε στενό.
συγχαρητηρια... κερδισες
-
Και σε αφηνουν να κυκλοφορείς ελεύθερος;
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και σε αφηνουν να κυκλοφορείς ελεύθερος;
Sent from my Neo V using Tapatalk.
oxi.... απο 'μεσα' γραφω...
-
Αρα δεν ήταν όλα ΟΚ!
συμφωνα με τον ολο και κατι ειχα κανει.... (εννοειται οτι δεν χαρηκα και εβριζα δυο βδομαδες...!!!) αλλα αν ηταν αλλος θα με ειχε αφησει.... επεσα στον @#@#$#%... γι αυτο λεω οτι παιζει ρολο ο παραγοντας 'ανθρωπος'
Τουλάχιστον έμαθες να μην ανάβεις τους προβολείς ομίχλης όταν δεν χρειάζεται; Αν ναι, τότε για μένα (δηλ. τον άλλον χρήστη του δρόμου που τυφλώνεις με τα προβολάκια σου) η κλήση που έλαβες άξιζε τον κόπο.
δυστυχως (για σενα) δεν εμαθα... ακομα αναμμενα τα εχω...
Ε ενταξει, θα συνεχισουν να σε γραφουν.
-
NAI ΕΙΠΑΜΕ...!!! ΟΚ...!!! ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ...!!!μη πατε αλλου τη κουβεντα...!!! ημαρτον...!!
-
Χτες τα ξημερώματα είμαι μόνος μου στο φανάρι της Κηφισίας και περιμένω να ανάψει το πράσινο για να στρίψω προς Κατεχάκη. Είμαι απορροφημένος σε πολύ σοβαρή συζήτηση με την συνοδηγό μου αλλά αντιλαμβάνομαι με την άκρη του ματιού μου αυτοκίνητο να περνάει από τα αριστερά μου. Πάω να βάλω πρώτη και κοκαλώνω συνειδητοποιώντας ότι πέρασε με κόκκινο. Αμέσως μετά, τζιπάκι της αστυνομίας που ήταν πιο πίσω βάζει φάρο και ηχητικά, περνάει με προσοχή και μετά γκαζώνει προς την Κατεχάκη. Εκείνη τη στιγμή ανάβει το φανάρι μου, και προχωρώντας στην ανηφόρα της Κατεχάκη βλέπω τους αστυνομικούς που έχουν σταματήσει το αυτοκίνητο που πέρασε (με μια κοπέλα στο τιμόνι) και της εξηγούν το όνειρο...
Edit: Τι ανοησίες είναι αυτές που γράφτηκαν πιο πάνω για τα ομίχλης;
Με 3-4 καλές κλήσεις θα στρώσει και θα κόψει τις κακές συνήθειες.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Με 3-4 καλές κλήσεις θα στρώσει και θα κόψει τις κακές συνήθειες.Ναι ναι, το είπαμε. Ξεκόλλα. Μην πας αλλού την κουβέντα. Ήμαρτον.
-
Άγριο ξύλο μεταξύ αστυνομικών στο Ηράκλειο
Δημιουργηθηκε στις Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013 13:09 | | | Εμφανίσεις: 22Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί σήμερα ο ένας εκ των δυο πρωταγωνιστών της άγριας συμπλοκής που σημειώθηκε χτες στα ΤΑΕ Ηρακλείου.
Ο ένας από τους αστυνομικούς που πιάστηκαν στα χέρια για ασήμαντο λόγο και κατέληξαν στο νοσοκομείο θα περάσει το κατώφλι του εισαγγελικου γραφείου την ώρα που ο άλλος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.Για το πρωτοφανές περιστατικό έχει ήδη δοθεί εντολή διενέργειας ένορκης διοικητικής εξέτασης από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρητης. Η υπόθεση έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τους επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας του νησιού με τους δυο αστυνομικούς που συνελήφθησαν να βρίσκονται ήδη από χτες σε διαθεσιμότητα.
Το χρονικό
Σύμφωνα με πληροφορίες ο καυγάς ξεκίνησε από ασήμαντη αφορμή ωστόσο δεν άργησε να ανάψει με τους δυο άνδρες που βρίσκονταν εν ώρα υπηρεσίας να φτάνουν να χτυπούν με μανία ο ένας τον άλλο.
Η αγριότητα ήταν τέτοια που συνάδελφοι τους που βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό δεν μπόρεσαν να τους χωρίσουν. Οι δυο άνδρες μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ο ένας με εκδορές στο λαιμό και ο άλλος με σοβαρότερα χτυπήματα. Μάλιστα, ο διοικητής τους δεν πίστευε σε αυτό που έβλεπε όταν πήγε στο νοσοκομείο για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των ανδρών του.
http://www.tnsite.gr/index.php/ellada/k ... E%B9%CE%BF
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δευτερα 5 ξημερωματα κλοπη ΦΔΧ απο τη Καλλιθεα. Ο ιδιοκτητης-οδηγος το καταλαβαινει λιγο αργοτερα, κ επειδη το φορτηγο κουβαλαει τσιγαρα = εχει gps tracker, στις 6+ ειναι εξω απο μαντρα στον Ασπροπυργο, ΜΑΖΙ με αστυνομικους, κ βλεπουν εντος της μαντρας διαφορους μελαμψους τυπους (για να μη πω κωλογυφτους κ με πειτε παλι ρατσιστη) να κοβουν το φορτηγο σε κομματι με 3 οξυγονα.Μπατσοι: εμεις εκει μεσα δεν μπαινουμε.
σκραπ το φορτηγο.
http://www.thelab.gr/off-topic/official ... 8-584.html
*γνωστος μου, εδω στα μερη με εργοστασιο. εχει εναν πωλητη αθηνα και του εδωσε αμαξι εταιρικο...παιρνει ο πωλητης πριν λιγες μερες τηλ. αμαξι γιοκ, το κλεψανε...
το αφεντικο ομως ειχε βαλει gps μεσα στο αμαξι μαζι με συναγερμο. βρισκουν το αμαξι απο το gps/ και το παρακολουθει συνεχεια, κατεβαινει αθηνα, παει στην αστυνομια, τους λεει αυτο και αυτο. το αμαξι ειναι εκει(καπου στον ασπροπυργο).
Η αστυνομια λεει, εκει ειναι περιοχη με γυφτους και αρνουνται να πανε. και οτι αν ηξερες τι γινετε, εκει δεν θα πηγαινες ουτε εσυ, και οτι δεν θα το βρεις και θα το εχουν κοψει.νευριαζει το αφεντικο, λεει ή θα πατε, ή θα παρω 10 τυπους, και θα παμε με τις καραμπινες, αλλα το αμαξι θα το παρω.
Τελικα, πηγε η αστυνομια, το βρηκαν, σε κακη κατασταση, ειχαν ξηλωσει αρκετα(δεν ξερω τι ακριβως) και το πηραν πισω.... θελει πολλα ομως για να φτιαχτει. αν αργουσαν και αλλο, θα το ειχα κοψει τελειως.*Έλα ρε μλκ κάτι συμπτώσεις
-
Αυριο θα τον ξαναδω, θα μαθω τι εγινε.
-
Δεν φταίει βέβαια μόνο η αστυνομία.
Όταν δεν την αφήνουν να κάνει τη δουλειά της αυτά έχουμε. -
Mα γιατί το λες αυτό?? ΜΟΝΟ η αστυνομία φταίει...
Για όλους φυσικά που βρίσκονται έξω από τον χορό. -
Συγνωμη, στο σεναριο οπου εγκληματιες εγκληματουν μπροστα τους κ αυτοι λενε 'εγω δεν ασχολουμαι γιατι ειναι επικινδυνο, αστους να συνεχισουν', ΠΟΙΟΣ φταιει?
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4