-
Απαντα κοτουλα.
-
Ως Γκεσταπίτης έχεις δουλειά ακόμα.
-
Ετσι, οταν σε στριμωχνουν κοκοκοκοκοκο...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το τι ΘΑ απαντούσα αν με ενδιέφερε το περιστατικό, είναι δικό μου θέμα. Όταν χρειαστώ εκπρόσωπο, θα σε έχω στα υπόψη.Στην τροχαία παράβαση τι σε έκανε να ενδιαφερθείς;
-
Είναι κάτι που επηρεάζει και εμένα ως πολίτη. Το άναρχο παρκάρισμα, σε γωνίες, ράμπες, πεζοδρόμια και πεζόδρομους είναι κάτι που κάνει και την δική μου ζωή δύσκολη.
-
Α δλδ οτι σε αγγιζει μονο..κλασσικος ελληναρας.. αν ειχες μαγαζι θα ενδιαφεροσουν ,το οτι και αυτο ειναι νομος-αδικια στ @@ σου.. κανεις μεγαλο λαθος στο οτι δε σε επηρεαζει εντωμεταξυ....
-
Είναι κάτι που επηρεάζει και εμένα ως πολίτη..Δηλαδη ρε edit mod, το να εχεις ΕΣΥ μια επιχειρηση, οποιαδηποτε επιχειρηση, στην οποια βρισκεσαι για να βγαλεις το ψωμακι σου ακουγοντας ταυτοχρονα στο mini hi-fi λιγη μουσικουλα για να βγαινει η 'βαρδια' πιο ευκολα... το βρισκεις ΑΠΙΘΑΝΟ? Θα ηταν δυσκολο να βρισκοσουν σ'αυτη τη θεση, στην οποια βρισκονται παρα πολλοι ελευθεροι επαγγελματιες σ'αυτη τη χωρα?
Φυσικα, η αποστομωτικη απαντηση 'ειναι κατι που επηρεαζει και εμενα ως πολιτη'. Βεβαια, στα υπολοιπα που 'δεν σε επηρεαζουν' edit modσου.
Ευγε !!! edit mod !!
-
Αν είχα μαγαζί και μάθαινα ότι απαγορεύεται να παίζω ράδιο και ότι κινδυνεύω με πρόστιμο, θα κοιτούσα πως να πάρω άδεια ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα, ή θα έφτιαχνα μια playlist με license-free κομμάτια.
Το κατά πόσο είναι αδικία ή όχι είναι άλλο θέμα, το οποίο ΔΕΝ με ενδιαφέρει. Μπορείς όμως να φτιάξεις ένα ωραίο νήμα για να πάρεις και άλλες γνώμες.
-
Δηλαδη η κοπέλα άκουγε το ραδιόφωνο της και έτυχε να περνάει η αστυνομία και έφαγε πρόστιμο?
Μήπως το ειχε τέρμα σε ώρα κοινής ησυχίας και κάποιος έκανε καταγγελία;
Υ.Γ. Το ύφος κάποιων είναι απαράδεκτο. Ο άνθρωπος σας απαντάει με ευγένεια κι εσείς με βρισιές...να χαρώ επίπεδο...
Sent from a mobile device
-
Δε χρειάζεται να εχεις στο διαπασων για να μπουκάρουν.... Κάνουν συχνα πυκνα ντου επιτουτου... Ακόμα και τηλεόραση να έχεις ανοιχτή πάλι σε φεσώσουν είτε πρόστιμο είτε συνδρομη...
Ειδικά τώρα με την Δημοτική αστυνομία σε επαναλειτουργία γίνεται του Κουτρουλη ο γαμος. Εδώ στο Μαρουσι τους πάνε πανω κάτω συνοδεία αστυνομικών να μάθουν χωρίς να φάν ξύλο. Ειδικά στα μαγαζία που έχουν τρπαζοκαθίσματα , εκει γίνεται το έλα να δεις. -
Δημοτική αστυνομία, προφανώς για δημοτικές παραβάσεις.
Κατα τ´αλλα, δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι η αστυνομία πήγε με το περιπολικό τυχαία στο μαγαζί της κοπέλας, άνοιξε τη πόρτα και μπήκε μέσα με σκοπό να κόψει κλήση.
Πραγματικά πρώτη φορά το ακούω αυτο για κομμωτήριο και ποτε δεν εχει τύχει ούτε σε μένα ούτε σε γνωστούς μου και πάω στοίχημα οτι ούτε και σε πολλούς εδω μέσα.
Οπότε μήπως κατι έκανε για να προκαλέσει τον έλεγχο?
-
Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Η ΑΕΠΙ ζητάει την συνδρομή της αστυνομίας και εκείνη κάνει ελέγχους για παραβίαση της κείμενης νομοθεσίας. Αν οποιοδήποτε μαγαζί παίζει μουσική (ακόμα και ραδιόφωνο), ο ιδιοκτήτης πρέπει να πληρώσει συνδρομή στην ΑΕΠΙ για χρήση πνευματικής ιδιοκτησίας.
-
Το καίριο ερώτημα είναι ένα:
Η κομμώτρια του kacey πως παρκάρει το αυτοκίνητό της; -
...
Σε περίπτωση που το ξέχασες και εσύ, η προηγούμενη συζήτηση έγινε για ΤΡΟΧΑΙΑ παράβαση.
Δεν με ενδιαφέρει τι έγινε με την φίλη σου την κομμώτρια.
Ενταξει, καταλαβαμε πολυ καλα ολοι.
Δηλαδη η κοπέλα άκουγε το ραδιόφωνο της και έτυχε να περνάει η αστυνομία και έφαγε πρόστιμο?
Μήπως το ειχε τέρμα σε ώρα κοινής ησυχίας και κάποιος έκανε καταγγελία;
Υ.Γ. Το ύφος κάποιων είναι απαράδεκτο. Ο άνθρωπος σας απαντάει με ευγένεια κι εσείς με βρισιές...να χαρώ επίπεδο...
Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Η ΑΕΠΙ ζητάει την συνδρομή της αστυνομίας και εκείνη κάνει ελέγχους για παραβίαση της κείμενης νομοθεσίας. Αν οποιοδήποτε μαγαζί παίζει μουσική (ακόμα και ραδιόφωνο), ο ιδιοκτήτης πρέπει να πληρώσει συνδρομή στην ΑΕΠΙ για χρήση πνευματικής ιδιοκτησίας.
Δεν εχει να κανει με την ΑΕΠΙ (εξ'αλλου ακουγε ραδιο, δηλαδη εξ'ορισμου δημοσια μεταδοση μουσικης) και δεν ειναι καρφωτο. Συχνα πυκνα η δημοτικη αστυνομια (και ενιοτε και η κανονικη, οταν παρει εντολη απο ανωθεν), μπαινουν σε ολες τις επιχειρησεις σε οποιο δρομο διαλεξουν και πανε για εισπραξη. Μπαινουν σε ολα τα μαγαζια στη σειρα και κοβουν οτι βρισκουν. Αλλο παραδειγμα ειναι προστιμο για καπνισμα σε περιπτερά που καπνιζε ο ιδιος μεσα σε περιπτερο (ως δημοσιος χωρος, οπως καθε καταστημα), στο οποιο φυσικα ηταν μονος (και δεν μπορουσε να μην ειναι μονος, δεν χωραει αλλος).
Για το ΥΓ: μπορει καποιος να μιλαει ευγενικα (με ευγενικο υφος) αλλα αμα λεει μλκιες και τις λεει με υφακι παντογνωστη που εχει το αλαθητο, κουνωντας το δαχτυλο σε ολους εμας τους 'ασχετους', 'παρανομους' κλπ κλπ (βλεπε και crektis στις αστειοτητες περι μη καταδιωξης και μεταχρονολογημενου αυτοφορου κλησης, στο τοπικ μπατσοσυμπεριφορας), τοτε η ευγενεια εμενα τουλαχιστουν μου ειναι ασημαντη.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
@ΧΛΗ κομμωτρια μου εχει ενα κομμωτηριο 20τμ και δουλευει μονη της απο το πρωι ως το βραδυ (δεν το λεω για να τη λυπηθειτε, αλλα για να καταλαβαιτε οτι δεν προκειται για κανα hi κομμωτηριο lifestyle φαση με υπαλληλους, dj και 'καλλιτεχνικους διευθυντες' κομμωτες). Μεσα στο κομμωτηριο εχει ενα ραδιοφωνο για να ακουει μουσικη, ολη μερα που πηζει εκει.
Προσφατα η αστυνομια της εκοψε προστιμο (200ε νομιζω) για μη υπαρξη αδειας μουσικων οργανων, και την ενημερωσαν οτι στη 2η φορα θα της κλεισουν το μαγαζι για καποιες μερες και στη 3η φορα εχει ανακλησει αδειας και οριστικο σφραγισμα. Για πες μου, και εδω 'αυτος ειναι ο νομος, δεν εχει μα μου σου του και οποιος τον παραβιαζει καλως τρωει προστιμο'?
Ειχα και καλυτερο παραδειγμα αλλα το ξεχασα.
Οι μαλακιες της ΑΕΠΙ ειναι αυτες, παλια εμπαιναν δικοι τους υπαλληλοι στα καταστηματα (αντιστοιχα καταστηματα, πχ σερβις ΗΥ, οχι καφετεριες που αντε λες 'ο πελατης διασκεδαζει') και ελεγαν με τουπε, 'αν ξαναπερασουμε και παιζει μουσικη το ραδιοφωνο θα φατε προστιμο'. Πιθανον προσπαθησαν καποιοι να τους θαψουν επιτοπου, για αυτο στελνουν την αστυνομια τωρα.
Στην Αμερικη το κανουν σε ρεστωραν ή μπαρ που εχουν πχ ενα τυπο με κιθαρα σε μια γωνια, και εχει κοψει αρκετη δουλεια απο τους μεροκαματιαρηδες μουσικους. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Το επίπεδο είναι αυτό που μπορεί να είναι. Όπως δεν έχω απαιτήσεις από το γατάκι να μην λερώνει όπου πηγαίνει, έτσι δεν έχω απαιτήσεις και από συγκεκριμένους χρήστες να επιχειρηματολογούν χωρίς να βρίζουν.
Έχω όμως από τους συντονιστές να σέβονται τον κανονισμό του forum:
Ειδικότερα, στο 4T-Forum δεν επιτρέπεται:
Η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum (flaming) ή η δημοσίευση μηνυμάτων με σκοπό την πρόκληση οργισμένης αντίδρασης (flame baiting).
Η χρήση απρεπών, ειρωνικών, προκλητικών, προσβλητικών, δυσφημιστικών ή υβριστικών εκφράσεων καθ΄ οποιουδήποτε είτε δημόσια στο 4T-Forum είτε με προσωπικό μήνυμα.Δικαιώματα και υποχρεώσεις των εποπτών
Να διορθώσουν μηνύματα στα σημεία όπου παραβιάζονται οι κανόνες χρήσης
Αυτό το μήνυμα γιατί εξακολουθεί να είναι αναρτημένο;
Το τι πιστεύει ο Kacey και ο κάθε Kacey είναι αδιάφορο.
-
Και εσυ εχεις καταντησει αδιαφορος.
Και για να το εξηγησω λιγο καλυτερα το θεμα με το ραδιο: ΟΠΟΙΟ μαγαζι παιζει μουσικη μεσα (ακομα και ενα περιπτερο απο ενα τρανζιστορακι ή και ενα συνεργειο αυτοκινητων απο καποιο ραδιοφωνο), πρεπει να εχει αδεια μουσικων οργανων. Για να βγαλεις αδεια μουσικων οργανων πρεπει να προσκομισεις βεβαιωση πληρωμης πνευματικων δικαιωματων απο καποια εταιρεια διαχειρισης αυτων (δεν ειναι μονο η ΑΕΠΙ, υπαρχουν και αλλες, εσπασε το 'μονοπωλιο'). Ακομα και αν προκειται για ραδιοφωνο που ειναι δημοσια μεταδοση μουσικης.
-
Τότε γιατί σχολιάζεις τα γραπτά μου; Χρησιμοποίησε τα εργαλεία του forum.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Και εσυ εχεις καταντησει αδιαφορος.Και για να το εξηγησω λιγο καλυτερα το θεμα με το ραδιο: ΟΠΟΙΟ μαγαζι παιζει μουσικη μεσα (ακομα και ενα περιπτερο απο ενα τρανζιστορακι ή και ενα συνεργειο αυτοκινητων απο καποιο ραδιοφωνο), πρεπει να εχει αδεια μουσικων οργανων. Για να βγαλεις αδεια μουσικων οργανων πρεπει να προσκομισεις βεβαιωση πληρωμης πνευματικων δικαιωματων απο καποια εταιρεια διαχειρισης αυτων (δεν ειναι μονο η ΑΕΠΙ, υπαρχουν και αλλες, εσπασε το 'μονοπωλιο'). Ακομα και αν προκειται για ραδιοφωνο που ειναι δημοσια μεταδοση μουσικης.
Επειδη είμαι άσχετος, για τι κοστος μιλάμε?
-
Εαν εγώ ακούω iron maiden τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση;
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4