Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 155
    • 156
    • 1 / 156
    Περί αυτοκίνησης
    256
    3105
    10446
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • T
      techadmin admin last edited by

Συνέχεια απο viewtopic.php?f=5&t=31697&start=0

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • T
        techadmin admin last edited by

• ?
          A Former User last edited by

• W
            wagner669 last edited by

τιποτα;;;
            κανενας;;;;

1 Reply Last reply Reply Quote 4
            • M
              mad_max_geo last edited by

Ειναι νωρις ακομα.

1 Reply Last reply Reply Quote 3
              • J
                jntaras last edited by

Με ειχαν σταματησει πριν λιγο καιρο,αδεια διπλωμα και τα σχετικα,μου καναν και ενα αλκοτεστ(δεν πινω γενικως),μολις τελειωνω και με το τεστ μου λεει ενας αστυνομικος,η ασφαλεια σας που ειναι?Δεν σας την εδωσα?Απαντω.Οοοοοχι αυτη,την καινουρια Ουτε που καταλαβα πως ειχαν περασει 6 μηνες απο τοτε που πηρα το αμαξι μου και η ασφαλεια ειχε ληξει μια εβδομαδα!!Καταλαβε ο ανθρωπος οτι πραγματι δεν το ειχα καταλαβει και με αφησαν.Απο εδω και περα υπενθυμιση στο κινητο γιατι δεν γινεται αλλιως....

1 Reply Last reply Reply Quote 5
                • S
                  stergios-7k last edited by

Μεχρι στιγμης μια φορα με εχουν σταματησει και ειχα εντυπωσιαστει απο την φιλικη συμπεριφορα του αστυνομικου.
                  Ηταν στο διαστημα που χρησιμοποιουσα το αυτοκινητο του πατερα μου επειδη δεν ειχα αλλο και περιμενα το νεο μου αμαξι.
                  Γυρνουσα μια Πεμπτη βραδυ-ξημερωματα απο ενα club στη Θεσσαλονικη, περιοχη αεροδρομιου...και βεβαια χωρις να εχω πιει σταγονα ποτου με alcohol...
                  Καθως με πιασε κοκκινο φαναρι στην εξοδο απο το δρομο των club, ερχεται διπλα μου μια porsche carrera(996) και αρχιζει τις ξερογκαζιες...εγω ομως δεν ειχα καμια ορεξη να κανω παιχνιδι μαζι της και ετσι μολις εγινε πρασινο φευγει ταπα το πορσικο σχεδον με τις μπαντες επειδη ηταν σε στροφη και γω ηρεμα και καλα ξεκιναω...
                  Στα 100 μετρα ομως μετα το φαναρι ειχε μπλοκο που δεν φαινοταν καθαρα απο μακρια!! Κανει νοημα στον τυπο με την porsche και σε μενα να σταματησουμε.
                  Τον τυπο αυτον ο ενας αστυνομικος επειδη τον ειδε πως ξεκινησε απο το φαναρι, πρεπει να του κατεβαζε χριστοπαναγιες, ετσι μου φανηκε οπως τον εβλεπα!( )
                  Ερχεται σε μενα ο συναδελφος του -εγω με αλαρμ και δεξια σταματημενος- και μου λεει με ενα πολυ φιλικο τονο φωνης 'παλικαρε δεν πιστευω να εχεις πιει'. Εγω φυσικα του απανταω πως δεν εχω πιει γιατι οδηγαω και οτι γενικα δεν πινω... Μου λεει 'να κανουμε ενα αλκοτεστ να σιγουρευτουμε??' και του απανταω 'φυσικα, ναι' και μου λεει 'ενταξει μπορεις να φυγεις' χωρις τελικα να κανω αλκοτεστ και ελεγχο χαρτιων κλπ!!

Δυστυχως ομως απ' οτι ακουω γενικα, δεν πρεπει να ειναι ολοι τοσο ευγενικοι και φιλικοι...

• W
                    wagner669 last edited by

Ο χρήστης Stergios 7K έγραψε:
                    Μεχρι στιγμης μια φορα με εχουν σταματησει και ειχα εντυπωσιαστει απο την φιλικη συμπεριφορα του αστυνομικου.
                    Ηταν στο διαστημα που χρησιμοποιουσα το αυτοκινητο του πατερα μου επειδη δεν ειχα αλλο και περιμενα το νεο μου αμαξι.
                    Γυρνουσα μια Πεμπτη βραδυ-ξημερωματα απο ενα club στη Θεσσαλονικη, περιοχη αεροδρομιου...και βεβαια χωρις να εχω πιει σταγονα ποτου με alcohol...
                    Καθως με πιασε κοκκινο φαναρι στην εξοδο απο το δρομο των club, ερχεται διπλα μου μια porsche carrera(996) και αρχιζει τις ξερογκαζιες...εγω ομως δεν ειχα καμια ορεξη να κανω παιχνιδι μαζι της και ετσι μολις εγινε πρασινο φευγει ταπα το πορσικο σχεδον με τις μπαντες επειδη ηταν σε στροφη και γω ηρεμα και καλα ξεκιναω...
                    Στα 100 μετρα ομως μετα το φαναρι ειχε μπλοκο που δεν φαινοταν καθαρα απο μακρια!! Κανει νοημα στον τυπο με την porsche και σε μενα να σταματησουμε.
                    Τον τυπο αυτον ο ενας αστυνομικος επειδη τον ειδε πως ξεκινησε απο το φαναρι, πρεπει να του κατεβαζε χριστοπαναγιες, ετσι μου φανηκε οπως τον εβλεπα!( )
                    Ερχεται σε μενα ο συναδελφος του -εγω με αλαρμ και δεξια σταματημενος- και μου λεει με ενα πολυ φιλικο τονο φωνης 'παλικαρε δεν πιστευω να εχεις πιει'. Εγω φυσικα του απανταω πως δεν εχω πιει γιατι οδηγαω και οτι γενικα δεν πινω... Μου λεει 'να κανουμε ενα αλκοτεστ να σιγουρευτουμε??' και του απανταω 'φυσικα, ναι' και μου λεει 'ενταξει μπορεις να φυγεις' χωρις τελικα να κανω αλκοτεστ και ελεγχο χαρτιων κλπ!!

Δυστυχως ομως απ' οτι ακουω γενικα, δεν πρεπει να ειναι ολοι τοσο ευγενικοι και φιλικοι...

Σ' εκοψε οτι δεν εισαι μα...ας, δεν του ρθε και η μποχα απο το αλκοολ και σ αφησε.
                    Ανθρωπινη, λογικη συμπεριφορα
                    Επρεπε να σε βαλει να φυσηξεις ομως.

• M
                      manosk last edited by

Ο χρήστης jntaras έγραψε:
                      Με ειχαν σταματησει πριν λιγο καιρο,αδεια διπλωμα και τα σχετικα,μου καναν και ενα αλκοτεστ(δεν πινω γενικως),μολις τελειωνω και με το τεστ μου λεει ενας αστυνομικος,η ασφαλεια σας που ειναι?Δεν σας την εδωσα?Απαντω.Οοοοοχι αυτη,την καινουρια Ουτε που καταλαβα πως ειχαν περασει 6 μηνες απο τοτε που πηρα το αμαξι μου και η ασφαλεια ειχε ληξει μια εβδομαδα!!Καταλαβε ο ανθρωπος οτι πραγματι δεν το ειχα καταλαβει και με αφησαν.Απο εδω και περα υπενθυμιση στο κινητο γιατι δεν γινεται αλλιως....

Να πεις στον ασφαλιστή σου να σε ειδοποιεί ο ίδιος εγκαίρως. Αυτό κάνει ο δικός μου.

• C
                        christos-lappas last edited by

Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
                        ΥΓ: 'Και γιατι ρε φιλε δεν τους ειπες να σβησουν τα φωτα μη χτυπησει κανεις;' Θεωρητικα θα μπορουσα να σταματησω και να τους το πω. Το μετα ποιο θα ηταν; Χαρη στον ΚΟΚ του ξαδελφακου Michel, αυτοι θα μπορουσαν για σπασιμο να μου κοψουν μια κληση για επικινδυνους ελιγμους, η οποια εχει παει καμμια 700αρα αν δεν κανω λαθος, να μου παρουν διπλωμα-αδεια για 1 μηνα και εγω να μην εχω αντιλογο γιατι ειπαμε, ειναι ο λογος μου εναντιον του δικου τους. Σιγα μη γινοταν; Θα το ρισκαρατε στην Ελλαδα του φασιστοΚΟΚ; Γι' αυτο βουβα και οδηγηση σεμνη και ταπεινη, σαν καλος νοικοκυραιος της πολυκατοικιας... Θα μου πεις θα το αλλαξει ο Georgack, συγνωμη, ο Jorgensen ηθελα να πω (του ηρθε να μας κανει Δανια του Νοτου το χρυσουλακι μ'); Μα και βεβαια οχι. Αλλα η αποχαυνωση εχει κανει και εμας τους ιδιους να κυνηγαμε την ταχυτητα. ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

Λοιπόν... μέχρι το σημείο που γκρινιάζεις για την βλακώδη τοποθέτηση του περιπολικού είσαι σωστός**._**

Από εκεί και πέρα όμως, το να γράφεις ότι Αν σταματούσες για να τους κάνεις παρατήρηση, Μπορεί να σε έγραφαν για επικίνδυνους ελιγμούς, να σου έριχναν πρόστιμο, να σου έπαιρναν το δίπλωμα και να σου έκαναν κλύσμα με μαγιονέζα... και μετά βάση αυτής της υπόθεσης να εξαπολύεις μύδρους εναντίων του ΚΟΚ και (το κορυφαίο ) να βγάζεις το συμπέρασμα ότι η υπερβολική ταχύτητα δεν φταίει για τα τροχαία...

Στο φινάλε, μπορούσες απλά να πάρεις το 100 και να τους εξηγήσεις την φάση. Μετά όμως δεν θα είχε τόσο ζουμί η εξιστόρηση εδώ μέσα, έτσι δεν είναι;

1 Reply Last reply Reply Quote 6
                        • M
                          manosk last edited by

O KOK τι σου φταίει; Έχουν διαφορετικούς ΚΟΚ στα άλλα μέρη του κόσμου; Ή είναι πιο χαλαροί στην εφαρμογή τους; Θα ήθελες τέλος πάντων να καταργηθούν κάποιες διατάξεις του ελληνικού ΚΟΚ και αν ναι, ποιες;

• C
                            christos-lappas last edited by

1. Ο Ελληνικός ΚΟΚ δεν διαφέρει σε πολλά από οποιασδήποτε χώρας της ΕΕ, με εξαίρεση την Γερμανία η οποία σε κάποιους δρόμους δεν έχει όρια. Τα πρόστιμα επίσης είναι αυστηρότατα (για να μην πω πιο αυστηρά) στο εξωτερικό και εκεί θα το βρεις απείρως δυσκολότερο να πουλήσεις μαγκιά στους αστυνομικούς. Θυμίζω ότι σε καμία χώρα της ΕΕ -για να μην πω του κόσμου- δεν υπάρχουν όρια πάνω από 140, παρόλο που σε γενικές γραμμές οι δρόμοι τους και ο στόλος των αυτοκινήτων είναι πολύ καλύτεροι. Η μόνη διαφορά ίσως είναι ότι έξω έχεις πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να σε γράψουν/σκίσουν.

2. Είναι απόλυτα λογικό να κατηγορούμε αστυνομικούς για όσα λάθη κάνουν . Όχι όμως να γράφουμε σεντόνια για πράγματα που φανταζόμαστε ότι μπορεί να κάνουν.

3. (μόνο και μόνο για να μην λες ότι πάω να το περάσω στο 'ντούκου') Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι καλός, ή σωστός οδηγός . Είμαι απλά ειλικρινής (άγνωστη λέξη; ) και δεν ρίχνω το φταίξιμο στους αστυνομικούς και την κακούργα κοινωνία όταν έρθει η ώρα να πληρώσω για την συμπεριφορά μου, όπως έχει συμβεί αρκετές φορές.

4. Δεν γεννήθηκα 39 χρόνων, πέρασα και από τα 18 με χρέπι corollaκι που το πήγαινα συνεχώς πάντες. Με αστυνομικούς δεν είχα ποτέ προβλήματα, αν εξαιρέσουμε ότι τσιμπούσα τις κλησούλες μου σε τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτοί έφταιγαν ασφαλώς, ε;

• M
                              manosk last edited by

1. Δεν έχω υπόψη μου τη συγκεκριμένη διάταξη που, όπως λες, σου αφαιρεί το δικαίωμα αντιλόγου σε δικαστήριο. Αλλά υπάρχει διάταξη στο Σύνταγμα που λέει ότι καθένας έχει δικαίωμα να αναφέρεται σε δικαστήριο. Ακόμα κι αν κάποιος νόμος απαγορεύει να πας σε δικαστήριο, προσκρούει στις διατάξεις του Συντάγματος και δεν εφαρμόζεται. Πρώτα βέβαια πρέπει να εξαντληθούν τυχόν προβλεπόμενες προσφυγές, πχ οι ενστάσεις στην Τροχαία ή σε κάποιο δικαιοδοτικό διοικητικό όργανο. Μπορείς όμως να απευθυνθείς σε δικαστήριο (διοικητικό αν φας διοικητικό πρόστιμο), να περιμένεις μερικά χρόνια και μετά να δικαιωθείς, αν έχεις δίκιο.

2. Κάμερες σε κάθε περιπολικό; Δεν έχω σοβαρές αντιρρήσεις υπό προϋποθέσεις, αλλά ρώτα και κανέναν άλλο εδώ μέσα, ίσως υπάρχουν διαφορετικές απόψεις.

3. Οι πινακίδες αποτελούν δημόσιο 'έγγραφο'. Το κράτος τις κάνει ό,τι γουστάρει. Αν δεν τις πάρει, ποιος θα ελέγχει εύκολα αν αυτός που έφαγε στέρηση άδειας κυκλοφορίας δεν θα οδηγεί; Είναι ένα μέτρο πρακτικά λογικό. Από την άλλη, αν ο ο γιόκας κάνει ταρζανιές με το αυτοκίνητο του μπαμπά με κίνδυνο να αφανίσει καμιά οικογένεια χάριν γούστου, ας του κοπεί ο βήχας άμα φάει και στέρηση κλειδιών για κανένα εξάμηνο από τον ντάντη. Ειλικρινά, δεν θα στενοχωρηθώ ιδιαίτερα.

• L
                                lokatzis last edited by

Κοντά στο σπίτι μου είναι μια γωνία δύο δρόμων με μεγάλα πεζοδρόμια (3+ μέτρα του ενός, 5+ του άλλου). Στον πρώτο τα αυτοκίνητα παρκάρουν παράλληλα στο πεζοδρόμιο και στην χειρότερη ανεβάζουν τις δύο ρόδες μισό μέτρο επάνω. Στον άλλο δρόμο κάποιοι ανεβάζουν ολόκληρο το αυτοκίνητο στο πεζοδρόμιο αλλά και πάλι μένει αρκετός χώρος για τους πεζούς. Το πρόβλημα είναι η γωνία όπου κατά περιόδους κάποιοι έξυπνοι καβαλούν διαγώνια το πεζοδρόμιο και το κλείνουν ολόκληρο. Κάθε τόσο τηλεφωνώ στην τροχαία για τους γωνιακούς και κάποιες φορές κόβουν κλήση, τις περισσότερες, όμως, όχι. Ίσως σκέφτονται ότι αν κόψουν σε αυτούς θα πρέπει να κόψουν σε όλους πάνω στο πεζοδρόμιο, ίσως τους φαίνεται φυσιολογικό το παρκάρισμα, δεν ξέρω. Πάντως έχω δει πολλές φορές περιπολικό να περνάει, να κοντοστέκεται και να φεύγει χωρίς να κόβεται κλήση.

Προχθές το βράδυ ζώο με Renault Laguna είχε ανέβει διαγώνια κι είχε κλείσει όλο το πεζοδρόμιο. Τηλεφώνησα στο 100 και χθες το πρωί που έφευγα για τη δουλειά δεν είχε κλήση. Το απόγευμα που επέστρεψα το Laguna ήταν ακόμα εκεί οπότε ξαναπήρα τηλέφωνο. Σήμερα το πρωί πάλι δεν υπήρχε κλήση στο αμάξι. Οπότε, πριν κανά δίωρο που γύρισα από τη δουλειά πήρα για 3η φορά τηλέφωνο*. Είπα στην τηλεφωνήτρια οδό-πόλη-στοιχεία αυτοκινήτου (όπως και τις άλλες φορές) αλλά έκανα και την εξής συμπλήρωση:

• Εγώ (με ευγενικό ύφος): Παρακαλώ πολύ και κάτι ακόμα. Επειδή το αυτοκίνητο είναι εκεί 2 ημέρες και έχω τηλεφωνήσει άλλες δύο φορές χωρίς να κοπεί κλήση, μπορείτε να ενημερώσετε το πλήρωμα του περιπολικού ότι αν περάσει χωρίς να βεβαιώσει την κλήση θα κάνω καταγγελία εναντίον του;
                                • Τηλεφωνήτρια: Μάλιστα. Θα θέλατε να αφήσετε τα στοιχεία σας;
                                  -Εγώ (με ευγενικό ύφος): Όχι προς το παρόν.

Είκοσι λεπτά μετά** η κλήση είχε κοπεί τόσο στο συγκεκριμένο ζώο όσο και στο 'άτυχο' ζώο που είχε την έμπνευση να παρκάρει επίσης διαγώνια κλείνοντας το πεζοδρόμιο δίπλα στο Laguna

Και το ερώτημα είναι: τυχαία η άμεση ανταπόκριση του 100 ή η KaceyWagner-ική μέθοδος απέδωσε;

*: Άμα κολλήσω με κάτι, δύσκολα το βγάζω από το μυαλό μου
                                **: Χρόνος ρεκόρ για παράνομο παρκάρισμα στην περιοχή

1 Reply Last reply Reply Quote 11
                                • K
                                  kacey last edited by

Ποτε θα καταλαβετε μερικοι οτι το βασικοτερο (κ εξοργιστικο) προβλημα ειναι ΤΟ ΥΦΑΚΙ που αποκτουν μερικοι ΕΠΕΙΔΗ ενας νομος ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, που ΔΕΝ σου δινει το δικαιωμα να υπερασπιστεις την αθωοτητα σου, τους εχει κανει μαγκες? Λογικο βεβαια αφου ξαφνικα ο δημοσιος υπαλληλος εγινε δικαστης ενορκος κ εκτελεστης ταυτοχρονα. ΑΥΤΟ ειναι το προβλημα κ για αυτο τα χωνουμε ΚΑΙ στον κοκ.

Οταν με σταματησανε στην τεραστια ευθεια της ΑΟ πριν τον κομβο με την Κηφισσιας, παρασκευη καταχειμωνο 2+ το βραδυ (Wagner, οταν ηρθα στο Ρεινα με την κληση στα χερια ), το πρωτο πραγμα που μου ειπαν ηταν 'καλα, δεν εχεις μαθει οτι σε τετοια σημεια δεν τρεχουμε'? Εννοωντας ακριβως 'μεγαλε μλκια ειναι αλλα μας εχουν στησει εδω να τσακωνουμε ανυποψιαστο κοσμακι). Το οποιο κ ειπαν μετα. Ε αυτους τους εκτιμησα, οπως επισης εκτιμησα το οτι το 173 εγινε 105 ή κατι τετοιο . Κ για να σας προλαβω, προφανως θα με ετσουζε αν δεν γινοταν αλλα κ παλι δεν θα ειχα προβλημα μαζι τους (θα ειχα φυσικα προβλημα με αυτον που τους εστησε εκει).

Αντιθετα οταν με σταματησαν 4 το πρωι καθημερινης στο τελειωμα της Συγγρου με την τρομακτικη ταχυτητα δινης των 113 χαω, μου αρχισαν το κυρηγμα για το ποσο επικινδυνη ειναι η ταχυτητα 'ειδικα μεσα σε κατοικημενη περιοχη' κ οτι 'θα επρεπε να τους ευχαριστω που ενδιαφερονται για την ασφαλεια μου' (το τελευταιο το ειπαν ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι). Ε αυτοι να πεσουν να πεθανουν. Κυριολεκτικα. Δεν υπαρχει θεση κ χρησιμοτητα στην γη για τετοιους μαλακες. Οι αρουραιοι ειναι πιο χρησιμα ζωα απο αυτους.

• K
                                    kacey last edited by

Κ επειδη μιλησατε για εξωτερικο κλπ. Οπως ειπε κ ο johandeltakonstantinosbhtamanosgama, στο εξωτερικο κυριοι σε σταματανε, σου λενε 'εκανες αυτο', ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ υπαρχει κ βιντεο, προβλεπεται αυτο, παρ'τε την κληση σας κ αντιο.

Εκει αμα πουλησεις μαγκια τοτε ναι εισαι μαλακας κ σου αξιζει οτι παθεις. Εδω περα οταν σου ξεκινανε με μαγκια, ετσι θα απαντησεις κ Ο ΠΙΟ ΤΡΕΛΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ( )...

Οταν τους τα εχωνα που μου την ειπαν για το κρανος ενω επιναν καφεδακι με το κομφουζιο διπλα τους ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ παρκαρισμενα, δεν τους τα εχωσα ουτε επειδη μου ειπαν για το κρανος, ουτε γιατι θεωρω οτι δεν ημουν παρανομος. Τους την ειπα ακριβως γιατι ειχαν ενα υφακι λες κ μιλανε σε 15χρονο που θα το κανουν ντα, για να το παιξουν 'γαμαω' στον κοσμο του Everest κ για να με κανουν να 'καταλαβω' οτι νοιαζονται για την ασφαλεια μου

• W
                                      wagner669 last edited by

Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
                                      Κοντά στο σπίτι μου είναι μια γωνία δύο δρόμων με μεγάλα πεζοδρόμια (3+ μέτρα του ενός, 5+ του άλλου). Στον πρώτο τα αυτοκίνητα παρκάρουν παράλληλα στο πεζοδρόμιο και στην χειρότερη ανεβάζουν τις δύο ρόδες μισό μέτρο επάνω. Στον άλλο δρόμο κάποιοι ανεβάζουν ολόκληρο το αυτοκίνητο στο πεζοδρόμιο αλλά και πάλι μένει αρκετός χώρος για τους πεζούς. Το πρόβλημα είναι η γωνία όπου κατά περιόδους κάποιοι έξυπνοι καβαλούν διαγώνια το πεζοδρόμιο και το κλείνουν ολόκληρο. Κάθε τόσο τηλεφωνώ στην τροχαία για τους γωνιακούς και κάποιες φορές κόβουν κλήση, τις περισσότερες, όμως, όχι. Ίσως σκέφτονται ότι αν κόψουν σε αυτούς θα πρέπει να κόψουν σε όλους πάνω στο πεζοδρόμιο, ίσως τους φαίνεται φυσιολογικό το παρκάρισμα, δεν ξέρω. Πάντως έχω δει πολλές φορές περιπολικό να περνάει, να κοντοστέκεται και να φεύγει χωρίς να κόβεται κλήση.

Προχθές το βράδυ ζώο με Renault Laguna είχε ανέβει διαγώνια κι είχε κλείσει όλο το πεζοδρόμιο. Τηλεφώνησα στο 100 και χθες το πρωί που έφευγα για τη δουλειά δεν είχε κλήση. Το απόγευμα που επέστρεψα το Laguna ήταν ακόμα εκεί οπότε ξαναπήρα τηλέφωνο. Σήμερα το πρωί πάλι δεν υπήρχε κλήση στο αμάξι. Οπότε, πριν κανά δίωρο που γύρισα από τη δουλειά πήρα για 3η φορά τηλέφωνο*. Είπα στην τηλεφωνήτρια οδό-πόλη-στοιχεία αυτοκινήτου (όπως και τις άλλες φορές) αλλά έκανα και την εξής συμπλήρωση:

• Εγώ (με ευγενικό ύφος): Παρακαλώ πολύ και κάτι ακόμα. Επειδή το αυτοκίνητο είναι εκεί 2 ημέρες και έχω τηλεφωνήσει άλλες δύο φορές χωρίς να κοπεί κλήση, μπορείτε να ενημερώσετε το πλήρωμα του περιπολικού ότι αν περάσει χωρίς να βεβαιώσει την κλήση θα κάνω καταγγελία εναντίον του;
                                      • Τηλεφωνήτρια: Μάλιστα. Θα θέλατε να αφήσετε τα στοιχεία σας;
                                        -Εγώ (με ευγενικό ύφος): Όχι προς το παρόν.

Είκοσι λεπτά μετά** η κλήση είχε κοπεί τόσο στο συγκεκριμένο ζώο όσο και στο 'άτυχο' ζώο που είχε την έμπνευση να παρκάρει επίσης διαγώνια κλείνοντας το πεζοδρόμιο δίπλα στο Laguna

Και το ερώτημα είναι: τυχαία η άμεση ανταπόκριση του 100 ή η KaceyWagner-ική μέθοδος απέδωσε;

*: Άμα κολλήσω με κάτι, δύσκολα το βγάζω από το μυαλό μου
                                      **: Χρόνος ρεκόρ για παράνομο παρκάρισμα στην περιοχή

• T
                                        thanix last edited by

Προ μισαωρου...
                                        Ειμαι Νεαπολη εχει αριστερη ωραια στροφη κατεβαζω 2α την σπαω και μπαινω (πολυ το θεαμα) με το που ισιωνω το αμαξι που ερχεται απο την αντιθετη φαρο και σειρηνα...
                                        Σκεφτομαι ''τον ηπιαμε τωρα'' (με μπλε ο αστυνομικος)
                                        Ερχεται διπλα μου μου λεει
                                        -Μπαντιλικια κανουμε...
                                        -Μαλακια μου
                                        -Γκαυλες εχεις?
                                        -...
                                        -Ειναι επικινδυνο μην ερχεται κανενας ανοιχτα και πεσεις πανω του και θα εχεις και τρεχαματα...
                                        -Εχετε δικιο
                                        -Νεο παιδι εισαι ,καλο αμαξι εχεις μην κανεις μαλακιες και παθεις τπτ...
                                        -Συγγνωμη λαθος μου...
                                        -Καλο βραδυ
                                        -καληνυχτα

Φτηνα τη σκαπουλαρα...

• Q
                                          qsisvts last edited by

αμα κανεις το μαλακα εχεις γιγαντιες πιθανοτητες να τη γλιτωσεις...
                                          εγω συνηθως τους μιλαω σα ειναι μια τριχα απο καπου μου και τελικα παντα με γ@μανε..

2 φορες παντως που εκανα παρα πολυ τον μετανιωμενο (σε βαθμο γλιτσας ) μου τη χαρισανε

• T
                                            thanix last edited by

Εδειξα μεγαλη μετανοηση....
                                            Μετα απο κανενα χιλιομετρο ξαναμπαντιασα

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 155
                                            • 156
                                            • 1 / 156
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ