-
-
Και η τιμωρια θα ειναι 10χιλιαδες ευρω...
-
Ξέρω ότι 14 χρόνια είναι πολλά, πάρα πολλά, αλλά όταν μάθετε να χάνετε γαυράκια, μπορεί και να φτάσετε το επίπεδο των αιώνιων πρωταθλητών Ελλάδας και πεντάκις πρωταθλητών Ευρώπης...
ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ...
ΥΓ1: Προτείνω διάλυση του ΣΕΦ (βλ. και λήμμα «εξοχικό»), σε καλό δρόμο βρίσκονται οι κάφροι...
ΥΓ2: Θα ήθελα να προτείνω επίσης την ίδρυση τοπικής πειραιώτικης λίγκας (π.χ. SuperPort League) ώστε να δει χαρά επιτέλους και ο μπασκετικός φίλαθλος των ερυθρολεύκων. -
Αυτα αν ειχαν γινει σε παλε ντε σπορ,paok sports arena,ελληνικο κτλ η ομαδα θα ηταν Α2...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Αυτα αν ειχαν γινει σε παλε ντε σπορ,paok sports arena,ελληνικο κτλ η ομαδα θα ηταν Α2...Και αν ειχαν γινει ΟΑΚΑ δε θα ειχε καν διακοπει το ματς (καλα για εκκενωση δε συζηταμε).
Ενα πρωτάθλημα που τελείωσε όπως ακριβως του άξιζε.-
Αντε καληνυχτες.
-
ΓΑΥΡΟΙ
-
Το μπάσκετ που έχουμε είναι αυτό που μας αξίζει ως λαό και κράτος.
Καλά σαράντα εύχομαι σε όλους μας ...
-
Πρασινοι, κοκκινοι ειστε ολοι γελοιοι...
Δεν σας αξιζουν τετοιοι παιχτες στις ομαδες σας! -
Ω ρε κλαμα απο τους ΑΡΔ. Πικραθηκαν λεει απο αυτα που εγιναν. Βεβαια στο Οακα βλεπουμε πισω απο τον παγκο του Ολυμπιακου σε καθε ματς μια τσαπου ,μια Αμερικανικη σημαια, πεταγονται πετρες, σφαιρες κ.τ.λ
Ας τιμωρηθει με 200 βαθμους ο Ολυμπιακος. Ετσι και αλλιως παει στην Αδριατικη λιγκα με Παρτιζαν,Τσιμπονα κ.τ.λ. Καθιστε μονοι σας εδω και να δουμε ποιος θα παταει στο γηπεδο
-
Ο χρήστης emil έγραψε:
Ξέρω ότι 14 χρόνια είναι πολλά, πάρα πολλά, αλλά όταν μάθετε να χάνετε γαυράκια, μπορεί και να φτάσετε το επίπεδο των αιώνιων πρωταθλητών Ελλάδας και πεντάκις πρωταθλητών Ευρώπης...ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ...
ΥΓ1: Προτείνω διάλυση του ΣΕΦ (βλ. και λήμμα «εξοχικό»), σε καλό δρόμο βρίσκονται οι κάφροι...
ΥΓ2: Θα ήθελα να προτείνω επίσης την ίδρυση τοπικής πειραιώτικης λίγκας (π.χ. SuperPort League) ώστε να δει χαρά επιτέλους και ο μπασκετικός φίλαθλος των ερυθρολεύκων.Εδω ρε φιλε σαπισατε στο ξυλο τον Ευθυμιαδη και φαγατε 2 αγωνιστικες και μιλας?
-
Με τους ίδιους φιλάθλους θα πάει η έχει κάρτα αλλαγής? Γιατί αν πάει με τους ίδιους θα γελάνε και οι ξένοι μαζί μας. Προς το παρόν είναι εσωτερικό τσίρκο...
Και φυσικά ΔΕΝ εξαιρώ τους αντίστοιχους νεάτερνταλ του ΟΑΚΑ...
-
Ουνοι.. βαζελοι και γαυροι μαζι..
-
Σ αυτη τη σαπιλα τη μποχα τη βρωμα και τη δυσωδια του ελληνικου μπασκετ που λεγεται Παιανικος,λιγα κανανε σημερα τα μπουμπουκια.Αν δεν υπηρχε αυτη η σαπιλα κι η απροκαλυπτη ΜΠΟΧΑ τους που σε κανει να σιχαινεσαι τον αθλητισμο που αγαπας,δε θα υπηρχαν και τα μπουμπουκια.- Και λιγα τους κανανε λοιπον.
-
http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_5818.html
αρχίζετε να μπαίνετε στο σωστό δρόμο.κάτι μάθατε από το πάθημά σας τουλάχιστον
-
Να σχολιάσω την αλητεία του Teodosic ή θα είμαι εκτός θέματος ? Σε κάθε φάση με αντίπαλο τον 3D είτε θα του έδινε αγκωνιά, είτε μπουνιά (!) είτε κλωτσιά . Το καλόπαιδο αυτό, ο Teodosic . Όσο για τα επεισόδια...? Όπως είπε και ο Μαγουλάς, στην Γερμανία δεν έγινε το παραμικρό γιατί οι διοικήσεις των ομάδων είχαν και 10-20 ντουλάπες ανάμεσα στους οπαδούς. Αν αυτή είναι η λύση, ας το πράξουνε και εδώ. Αίσχος απλά.
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Εδω ρε φιλε σαπισατε στο ξυλο τον Ευθυμιαδη και φαγατε 2 αγωνιστικες και μιλας?Mιλάς εσύ τώρα για τέτοια πράγματα;Θες να σου θυμίσω τη Ριζούπολη και τι έγινε;Μάλλον όχι...
Καλά ότι είστε απαράδεκτοι είστε.Αντί να στηρίξετε την ομάδα σας διακόπτετε το ματς!!
Γενικά όμως το θέμα είναι ότι η όλη ιστορία έχει καταντήσει αηδία.Κάνουμε ότι θέλουμε γιατί έτσι γουστάρουμε.Και δεν είναι το θέμα αν το κάνανε οι κόκκινοι ή οι πράσινοι.Το θέμα είναι ότι πρέπει να σταματήσουν να γίνονται έκτροπα και φυσικά οι ποινές να ισχύουν παντού και να κόβουν κ.....ους.
Πρέπει να σταματήσει αυτό με κάθε τρόπο.Ο κάθε άρρωστος Ολυμπιακός,Παναθηναϊκός.ΑΕΚτζής,ΠΑΟΚτζής επειδή έχει παράπονα να τα σπάει όλα μέσα στο γήπεδο και να διώχνει τον υπόλοιπο ήρεμο κόσμο!!Κατά τα άλλα πρωτάθλημα και φέτος!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σ αυτη τη σαπιλα τη μποχα τη βρωμα και τη δυσωδια του ελληνικου μπασκετ που λεγεται Παιανικος,λιγα κανανε σημερα τα μπουμπουκια.Αν δεν υπηρχε αυτη η σαπιλα κι η απροκαλυπτη ΜΠΟΧΑ τους που σε κανει να σιχαινεσαι τον αθλητισμο που αγαπας,δε θα υπηρχαν και τα μπουμπουκια.- Και λιγα τους κανανε λοιπον.Πάσχο ήσουν μέσα;
Γιατί αν δεν ήσουν μέσα, καλύτερα να μη μιλάς.Μόλις μπήκα σπίτι. Ξεκίνησα από το απόγευμα και πήγα να δω την αγαπημένη μου ομάδα. Έφτασα στο γήπεδο και έφαγα το καπνογόνο της ζωής μου-τόσο είχα να φάω από τότε που πήγαινα στις πορείες. Γιατί; γιατί κάτι ανεγκέφαλοι θέλησαν **για το καλό της ομάδας ** να μπουν χωρίς εισητήριο! Αλλά ξέχασα. Αυτοί είναι σε κάθε αγώνα το Γαύρου και δικαιούνται να μπαίνουν τσάμπα...Έπειτα δεν έφταιγαν αυτοί. Έφταιγαν οι κωλόμπατσοι που ήθελαν να κάνουν έλεγχο των εισητηρίων! Φτου σας γουρούνια κωλόμπατσοι που κάνατε (στη συγκεκριμένη περίπτωση) τη δουλειά σας!
Αφού στριμώχτηκα για πάνω από μια ώρα να περάσω από έλεγχο και έφαγα 'ξύλο' από τους μαλάκες που δεν είχαν εισητήριο και καναν την ουρά ανω κάτω με τα μπρος πίσω, μέχρι να μπουν στη ζούλα, μπήκα στον αγώνα μες στα δάκρυα και το βήχα. Και περίμενα.
Και μόλις μπήκαν οι αντίπαλοι, έμαθα με κάθε λεπτομέρεια ποιού η μάνα είναι η μεγαλύτερη πουτάνα. Του διαιτητή ή του παίκτη; ιδού η απορία. Φυσικά η -7- έβ ραζε, καμίνι η 7! Φυσικά! Η εγκληματική (κατ εμέ) αδιαφορία της αστυνομίας φταίει εν πολλοίς για το τι έγινε στη συνέχεια: Υπόψιν δεν πέρασα ΚΑΝΕΝΑΝ έλεγχο για αντικείμενα, πέρασα στη θύρα επίσης δίχως έλεγχο και δεν έκοψα καν το εισητήριό μου....Τυχαίο; Δε νομίζω...
Έβραζε λοιπόν η 7, πόλεμος κανονικός. Το τι είχαν περάσει μέσα δε λέγεται. Σημειώνω οτι μόνο χθεσινός δεν είμαι σε ΣΕΦ και Καραϊσκάκη και ΟΑΚΑ και Ριζούπολη...Το τι πέταξαν; Δεν περιγράφεται! βγήκαν οι αντίπαλοι και έπεσε κυριολεκτικά βροχή από αντικείμενα! Κροτίδς, μπουκάλια και άλλα διάφορα...Φυσικά οι άνθρωποι (γιατί μην ξεχνιόμαστε οτι είναι άνθρωποι) επέστρεψαν στη φυσούνα. Κι εγώ που πλήρωσα ο μάλακας το εισητήριο, τώρα έπρεπε να νιώθω 2 φορές μαλάκας που όλο αυτό γινόταν εξ αιτίας έξυπνων τσαμπατζήδων...
Φτάσαμε στην 3η περίοδο και εντελώς τυχαία στο +8 έπεσε η κροτίδα κυριολεκτικά στον πάγκο του παο. Και εκεί έγινε ο χαμός. εμφανίστηκαν ματ (τα γνωστά γουρούνια) στην 7, στο καμάρι μας, και δίχως να έχει γίνει τίποτα, άρχισαν να τρώνε κομμάτια από σπασμένες καρέκλες! Α ναι! Ξέχασα να το γράψω αυτό! Οι καλοί μας φίλοι οι 7θυρίτες ξήλωσαν τα μισά καθίσματα, έσπαζαν ό,τι έβρισκαν και κατέστρεφαν το ίδιο 'τους' το γήπεδο! Είχαν ΄δικιο τα παιδιά, μην τα παρεξηγούμε! έπρεπε να σφάξουν έναν διαιτητή, να πηδήξουν και τον διαμαντίδη και τότε θα είχε αποκατασταθεί η τάξη....
Σταμάτησε λοιπόν οτ παιχνίδι και οι καλοί μας φίλοι οι φανατικοί μάζεψαν σε χρόνο ρεκόρ τα πανώ! Γιατί άραγε; Δεν είχε βγει καμία μα καμία ανακοίνωση...Αλλά ήταν απλό: οι μπάτσοι ήταν έξω, το ματς πήγαινε απ το κακό στο χειρότερο, οπότε απλώς εγκατέλειψαν τη θύρα! ή εν πάσει περιπτώσει ό,τι είχε απομείνει από αυτήν! Οπότε μην λέμε οτι πάνε οι άνθρωποι φτιαγμένοι να τα σπάσουν! Όοοοχι, σε καμία περίπτωση...απλά βγήκαν έξω για...τσιγάρο!
Φυσικά θέλησαν πολλοί να φύγουν και κάποια στιγμή και η δική μας παρέα, αφού είχαμε ξενερώσει απίστευτα! Ωστόσο οι άνθρωποι του γηπέδου μας έλεγαν να μην βγούμε αφού έξω γίνεται χαμός: έπεφτε τρελό ξύλο με τα ματ, πετροπόλεμος και είχε πιάσει και μια φωτιά... Απλά μωρέ για ατμόσφαιρα...
Έτσι έπρεπε να περιμένουμε να φύγουν όλοι κι όταν επιτέλους καθάρισε το τοπίο, απ τα μεγάφωνα είπαν θα ξεκινήσει ο αγώνας. Και είπα να περιμένω..Μέχρι φυσικά 1 λεπτό πριν, αφόύ δεν άντεξα άλλη καφρίλα! Πάλι αντικείμενα, κροτίδες, πάλι τα ίδια...Και να φωνάζουν διάφοροι οτι καλά τους κάνουμε...
Φυσικά με όλα αυτά έφτασα στις 3 στο σπίτι μου αλλά δε γ@μιέται! Τα σπάσαμε και απόψε, πηδήξαμε διάφορες μάνες και παίκτες, βρίσαμε, τρομοκρατήσαμε...Ε κι αν χάσαμε δεν πειράζει...άλλωστε με τόσα διαφορετικά που την ήπια, σιγά μη θυμάμαι το σκορ αύριο το πρωί!!
Νιώθω ντροπή για όσα έγιναν και που ήμουν εκεί. Ντροπή. Έχω πάει άπειρες φορές στο γήπεδο, σε Ευρώπη, με παο, αεκ κτλ. Αυτά τα πράγματα δεν τα είδα ξανά. Μπράβο στα παιδιά που μείναν να υποστηρίξουν την ομάδα τόσες ώρες, χάσαμε, ε και;; Αγώνας είναι, όλα μέσα είναι. Δεν θέλω αυτή τη στιγμή να γράψω για τη διαιτησία. απ όσα βλέπει κανείς μεσα στο γήπεδο (που είναι πολύ λιγότερα απ ό,τι στην τηλεόραση) θεωρώ οτι την έκανε τη δουλίτσα της, αλλά στην τελική..χέστηκα! Αυτά είναι πολυ μικρά θέματα μπροστά σε όσα έγιναν. Και να μη λένε οτι ο κόσμος έφτασε στα όριά του...Ποιός κόσμος ρε παιδιά;; Πλάκα κάνουμε;;
Αυτό είναι το μπάσκετ που μας αξίζει. Ειλικρινά θα τοσκεφτώ πάρα πολύ αν θα ξαναπάω...
-
Κρίμα για τους Αγγελόπουλους που παρασύρθηκαν στο παιχνίδι των οπαδών και αντί να δούν τα πράγματα αντικειμενικά, έδωσαν τροφή για καφρίλες...
Όταν το αντιλήφθηκαν, ήταν αργά....Ελπίζω να μάθουν από τα λάθη τους....
Όσο για τις καφρίλες, πάλι έφταιγαν οι γκρίζοι
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Σ αυτη τη σαπιλα τη μποχα τη βρωμα και τη δυσωδια του ελληνικου μπασκετ που λεγεται Παιανικος,λιγα κανανε σημερα τα μπουμπουκια.Αν δεν υπηρχε αυτη η σαπιλα κι η απροκαλυπτη ΜΠΟΧΑ τους που σε κανει να σιχαινεσαι τον αθλητισμο που αγαπας,δε θα υπηρχαν και τα μπουμπουκια.- Και λιγα τους κανανε λοιπον.
Πάσχο ήσουν μέσα;
Γιατί αν δεν ήσουν μέσα, καλύτερα να μη μιλάς.και δεν είναι ο μοναδικος λογος που δε θα επρεπε να μιλαει για ορισμένα θεματα
οσο για τα λοιπά που πέρασες Θύμιο, δεν ξέρω τι να σου ευχηθώ... καλή ανάρρωση; καλή επάνοδο; ισως το μοναδικό που πραγματικά χρειάζεται να ευχηθώ σε όλους μας ειναι το καλό γράψιμο γιατι οσο θα υπάρχουν φιλαθλοι που θα αγοράζουν εισιτήρια-εφημερίδες-μπλουζάκια κλπ τοσο δε θα διορθωθεί τπτ απολύτως. καλό γράψιμο λοιπόν
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σ αυτη τη σαπιλα τη μποχα τη βρωμα και τη δυσωδια του ελληνικου μπασκετ που λεγεται Παιανικος,λιγα κανανε σημερα τα μπουμπουκια.Αν δεν υπηρχε αυτη η σαπιλα κι η απροκαλυπτη ΜΠΟΧΑ τους που σε κανει να σιχαινεσαι τον αθλητισμο που αγαπας,δε θα υπηρχαν και τα μπουμπουκια.- Και λιγα τους κανανε λοιπον.μιλανε και οι γαβροι για ΜΠΟΧΑ.ημαρτον
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)