-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ FIAT 500 1.400cc. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΙΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΔΗΛΑΔΗ 20ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 170ΧΛΜ, ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΥΤΟ? ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 5,5ΛΙΤΡΑ ΣΤΑ 100ΧΛΜ ΜΕΙΚΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ FIAT 500 1.400cc. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΙΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΔΗΛΑΔΗ 20ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 170ΧΛΜ, ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΥΤΟ? ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 5,5ΛΙΤΡΑ ΣΤΑ 100ΧΛΜ ΜΕΙΚΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.
-
-
Έχει trip computer? Αν ναι, τι δείχνει?
-
ΣΠΑΝΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 5lit, ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 8,5LIT ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΝΟΡΜΑΛ ΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ 20LIT
-
Καταρχήν καλώς ήλθες και μην γράφεις με κεφαλαία
Πόσα λίτρα χωράει το ντεπόζιτο ; -
καλώς σας βρήκα! 30 lit
-
Κοίτα αυτό:
http://www.spritmonitor.de/en/overview/ ... power_e=75
-
Koιτάς μάλλον την στιγμιαία κατανάλωση, για πες μας την μικτή?
-
Η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ είναι 35lt.
Η κατανάλωση εαν αφορά κίνηση εντός της πόλης είναι λογικό να κυμαίνεται από 8-9lt/100km
Η μόνη περίπτωση που δίνει τέτοια κατανάλωση (~5,5lt/100km) ο κατασκευαστής είναι μόνο σε διαδρομές εκτός πόλης
http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid=10&carid=102&version=936
Εαν ήθελες πιο οικονομικό, έκανες λάθος επιλογή. Έπρεπε να είχες πάρει το 1.2 που είναι και πιο ζωντανό στις χαμηλές στροφές.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Koιτάς μάλλον την στιγμιαία κατανάλωση, για πες μας την μικτή?Εκτός αν είχε μηδενιστεί το trip οπότε οι νέες μετρήσεις είναι λογικά πολύ υψηλές
-
Παίζει πάρα πολύ και ο τρόπος οδήγησης.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Παίζει πάρα πολύ και ο τρόπος οδήγησης.ακριβώς αυτό...
έχει σημασία τι εννοεί ο καθένας normal οδήγηση.
και για 1.4lt το 8,5lt/100km μέσα στην πόλη (αθήνα σκεπτόμενος) είναι πολύ καλά. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Παίζει πάρα πολύ και ο τρόπος οδήγησης.
ακριβώς αυτό...
έχει σημασία τι εννοεί ο καθένας normal οδήγηση.
και για 1.4lt το 8,5lt/100km μέσα στην πόλη (αθήνα σκεπτόμενος) είναι πολύ καλά.Ενδεικτικα στο γιάρις 1.3 της οικογένειας: το παίρνω με μέση 8.5 και το έχω σταθερά 5.5 - 6.0. Δεν μπορώ να καταλάω πραγματικά πως ανεβαίνει στο 8.5, αφού και εγώ το τρέχω λίγο.
-
Επίσης, το να πιστεύεις ότι θα πετύχεις την επίσημη κατανάλωση στους Ελληνικούς δρόμους με τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι ουτοπία...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Επίσης, το να πιστεύεις ότι θα πετύχεις την επίσημη κατανάλωση στους Ελληνικούς δρόμους με τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι ουτοπία...Το μονο σιγουρο
fiat 500 ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ