-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
επειδή το έχω πιάσει του ύφος απάντησα ανάλογα.
ελπίζω να είναι full duplex η γραμμή.όσο για τον 1,4 δεν ξέρω αν θα είναι επαρκής.
εξαρτάται απο τη χρήση για την οποία προορίζεται καθώς και τη κλιμάκωση του κιβωτίου.μιας και έφυγε λίγο
το ds4, που κάπου αναφέρθηκε προηγουμένως ημερομηνία για παραγγελία, είναι διαθέσιμο?
επίσημα ή ανεπίσημα.o 1.4 Vti με καλύπτει απόλυτα...εδω πέρα είχα τόσα χρόνια 1400αρια ΑΧ και ΖΧ με 80 άλογα.Θα μου πείς άλλες εποχές τότε.
ΑΧ με 800-900 κιλά, C4 με 1300 κιλά. Ο 1,4 είναι οριακός και θα καις τσάμπα βενζίνη.
Μάλλον γύρω στα 700 θα έλεγα για το AX.
To AX 800 κιλά ήταν..ο Vti βέβαια έχει +20 άλογα σε σχέση με τον ΤU..
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Επειδή αναφέρθηκε, παραγγελίες έχουν ανοίξει για ds4 αλλά ακόμα η τιμή είναι εκτιμώμενη.sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hr
πάντα με μπέρδευε αυτό το σκηνικό.
δλδ πως γίνεται η φάση. υπογράφεις δελτίο παραγγελίας χωρίς να συμπληρώνεις την τιμή?
ψιλοπαράλογο μου φαινόταν απο την εποχή των παχιών αγελάδων, πόσο μάλλον τώρα. -
Στο carfolio.com πάντως μόνο το AX GTi έχει στα 800 κιλά.
Ακόμα και έτσι όμως μιλάμε για +500 κιλά και μόλις +20 άλογα. Βέβαια υποθέτω θα κάνεις test drive πρώτα οπότε και θα δεις αν σε καλύπτει.
-
Στο carfolio.com πάντως μόνο το AX GTi έχει στα 800 κιλά.Ακόμα και έτσι όμως μιλάμε για +500 κιλά και μόλις +20 άλογα. Βέβαια υποθέτω θα κάνεις test drive πρώτα οπότε και θα δεις αν σε καλύπτει.
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=2989
Συγκριτικό απο το 1992
765 κιλα... -
Θα είχε επιπλέον εξοπλισμό.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Επειδή αναφέρθηκε, παραγγελίες έχουν ανοίξει για ds4 αλλά ακόμα η τιμή είναι εκτιμώμενη.
sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hr
δλδ πως γίνεται η φάση. υπογράφεις δελτίο παραγγελίας χωρίς να συμπληρώνεις την τιμή?
ψιλοπαράλογο μου φαινόταν απο την εποχή των παχιών αγελάδων, πόσο μάλλον τώρα.Κι εμενα το ιδιο! Πηγα σε εκθεση Citroen το Σαββατο και παρηγγειλε ενας κυριος,CEO μεγαλης επιχειρησης που την ειδε στην Γαλλια, την περιεργαστηκε και την ερωτευτηκε , μια Ds4 ΤΗΡ χειροκινητη,λευκη, πλουσια εξοπλισμενη με ναβι, δερμα σε σαλονι και ταμπλο και εκτιμωμενη τιμη στα 27-28 αλλα θα το δουμε πιο σιγουρα σε 2-3 μηνες που θα φτανει του ειπε ο πωλητης.
-
THP και χειροκίνητη σημαίνει με τα 200 αλογάτσα. αν έχει και ναβι κλπ κομφόρ τα 27-28 ακούγονται reasonable.
γενικά απο τα configurator των site βλέπω να υπάρχει μια διαφορά +1000 περίπου σε σχέση με την αντίστοιχα εξοπλισμένη C4.
λογική και ανεκτή μου φαίνεται. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
THP και χειροκίνητη σημαίνει με τα 200 αλογάτσα. αν έχει και ναβι κλπ κομφόρ τα 27-28 ακούγονται reasonable.
γενικά απο τα configurator των site βλέπω να υπάρχει μια διαφορά +1000 περίπου σε σχέση με την αντίστοιχα εξοπλισμένη C4.
λογική και ανεκτή μου φαίνεται.Χωρίς να θέλω να ειρωνευτώ, το παραπάνω απο που προκύπτει? Θα κάνουν το ίδιο με την C4, δηλαδή ο THP ο 156άρης θα έχει(αρχικά) μόνο αυτόματο κιβώτιο? Και ο 200άρης μόνο manual?
Ρωτάω γιατί μου φαίνεται ΠΟΛΥ χλωμό ο 200άρης και πλούσια εξοπλισμένος όπως λέει ο φίλος από πάνω να κάνει 27κ
-
Ναι θα έχουν κάνει το ίδιο με την Ψ4, αυτόματο ο 156 και χειροκίνητο ο 200αρης.
-
βγαίνει η C4 με 200?
νόμιζα μόνο 156+αυτόματο.@harisnikolop
στα ξένα configurator ο 200 πάει μόνο με χειροκίνητο.
δεν ξέρω αν δια ζώσης δίνουν και αυτόματο σαν επιλογή (όχι όπως λέει ο insider mirage)
τα 27κ τα βρίσκω και εγώ κάπως αισιόδοξα. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ναι θα έχουν κάνει το ίδιο με την Ψ4, αυτόματο ο 156 και χειροκίνητο ο 200αρης.Πω πω με τα 200 θα σπέρνει μιλάμε
-
Το ελπίζω γιατί στο 308 τα κάνανε θάλασσα. Η C4 δεν θα βγει προς το παρόν με τον 200ari
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το ελπίζω γιατί στο 308 τα κάνανε θάλασσα. Η C4 δεν θα βγει προς το παρόν με τον 200ariΈλα ρε, γιατί το λες αυτό
-
H C4 THP δεν θα βγει με χειροκίνητο κιβώτιο;
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
H C4 THP δεν θα βγει με χειροκίνητο κιβώτιο;Όχι. Τώρα διατίθεται αποκλειστικά με αυτόματο...
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
H C4 THP δεν θα βγει με χειροκίνητο κιβώτιο;
Όχι. Τώρα διατίθεται αποκλειστικά με αυτόματο...
και ειναι παρα πολυ καλο εως τωρα(1200km)
-
Ο χρήστης physikos13 έγραψε:
και ειναι παρα πολυ καλο εως τωρα(1200km)Φυσικέ για πες εντυπώσεις...
-
Στο carfolio.com πάντως μόνο το AX GTi έχει στα 800 κιλά.τρομερή αίσθηση το κάρο...
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Επειδή αναφέρθηκε, παραγγελίες έχουν ανοίξει για ds4 αλλά ακόμα η τιμή είναι εκτιμώμενη.
sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hr
ψιλοπαράλογο μου φαινόταν απο την εποχή των παχιών αγελάδων, πόσο μάλλον τώρα.Κι εμενα το ιδιο! Πηγα σε εκθεση Citroen το Σαββατο και παρηγγειλε ενας κυριος,CEO μεγαλης επιχειρησης που την ειδε στην Γαλλια, την περιεργαστηκε και την ερωτευτηκε , μια Ds4 ΤΗΡ χειροκινητη,λευκη, πλουσια εξοπλισμενη με ναβι, δερμα σε σαλονι και ταμπλο και εκτιμωμενη τιμη στα 27-28 αλλα θα το δουμε πιο σιγουρα σε 2-3 μηνες που θα φτανει του ειπε ο πωλητης.
Ποια είναι η εταιρεία της οποίας ο CEO παράγγειλε το DS4;
-
Οχι οτι εχει καμια σημασια αλλα ειναι Γαλλικων συμφεροντων.
Citroen C4