-
http://www.planete-citroen.com/forum/sh ... 097&page=8
http://www.autowereld.com/spyshots/deta ... tikel=8762
-
-
-
Στο τρέχον ελληνικό Quatroruote έχουν φωτογραφίες με σχέδια σαν το παρακάτω (περίπου) για το 5θυρο.
-
Πάντα όταν βγαίνει ένα πρωτοποριακό σχεδιαστικά μοντέλο, το επόμενο πρέπει να μας αφήνει περίεργη γεύση;
Ενώ η σημερινή για μένα είναι εξαιρετική, νομίζω ότι με μερικές πινελιές στιβαρότητας θα μπορούσε να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα. Έστω και ως νέο μοντέλο και όχι facelift.
-
Πάντως αν κρίνω απο το καινούριο C3 ... περίμενα για επόμενο C4 κάτι σαν το παρακάτω που είχε κυκλοφορήσει στο νετ ...
Αυτό που δείχνει το Quatroruote στο 5θυρο ... φαίνεται καλύτερο.
Εξάλλου και στο υπάρχον μοντέλο όλη η έμπνευση ήταν στο 3θυρο ... το 5θυρο δεν ενθουσίαζε ιδιαίτερα! -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πάντα όταν βγαίνει ένα πρωτοποριακό σχεδιαστικά μοντέλο, το επόμενο πρέπει να μας αφήνει περίεργη γεύση;Περιεγραψε αν θες την περιεργη γευση που σου αφηνει π.χ το καινουργιο Renault Megane Coupe σε σχεση με το απερχομενο
Ειναι περιεργη οπως ενα τολμηρο κοκτεηλ Βυσσινο-Καρπουζι-Μπανανα-Μανγκο-Σοκολατα,που δοκιμαζεις για πρωτη φορα:>μμμμ...περιεργο,αλλα καλο!
ή οπως οταν μασουλας πιτογυρο απο ενα κακοφημο 'βρωμικο' στεκι:>μμμ...γυρος,πατατα,ντοματα...μμμ αυτο τι ειναι?μμμ...περιεργο...
-
Κακασχημο!!!
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Κακασχημο!!!κακασχημο? κακασχημα και εμετικα ειναι αυτοκινητα του στυλ ssangyong,nissan tiida , thalia,liana,grandmove κ.λ.π
τι ακριβως σε χαλαει σε αυτο το σχεδιο ?εμενα μου αρεσει προσωπικα εαν βγει ετσι μου αρεσει πολυ
το αμαξι ειναι αρκετα καλο και με παρα πολυ καλη τιμη για αυτα που προσφερει αν φτιαξουν και τον ελλεινο κωλο που εχει το τωρινο του με κανενα sexy κωλαρακι τοτε θα ειναι πολυ καλη επιλογηελπιζω να το βγαλουν ετσι
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
ελπιζω να το βγαλουν ετσι+1
Πολύ όμορφο σαν σχέδιο και με όμορφες λεπτομέρειες! -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Κακασχημο!!!
κακασχημο? κακασχημα και εμετικα ειναι αυτοκινητα του στυλ ssangyong,nissan tiida , thalia,liana,grandmove κ.λ.π
τι ακριβως σε χαλαει σε αυτο το σχεδιο ?εμενα μου αρεσει προσωπικα εαν βγει ετσι μου αρεσει πολυ
το αμαξι ειναι αρκετα καλο και με παρα πολυ καλη τιμη για αυτα που προσφερει αν φτιαξουν και τον ελλεινο κωλο που εχει το τωρινο του με κανενα sexy κωλαρακι τοτε θα ειναι πολυ καλη επιλογηελπιζω να το βγαλουν ετσι
Κοιτα αμα το βγαλουν ετσι οπως στις φωτο οντως ειναι ομορφο.Αλλα αμα το βγαλουν ετσι οπως ειναι απανω αστο καλυτερα.
-
Όπως είναι το πίσω μέρος στις φωτογραφίες του περιοδικού μου θυμίζει έντονα το τωρινό Σέατ Ίμπιζα.
Νομίζω ότι η τωρινή γενιά ειναι σχεδιαστικά εξαιρετική και το νέο μοντέλο απλά θα έπρεπε να είναι στην λογική του Γκόλφ. Ουσιαστικά ένα φέις λίφτιγκ χωρίς αλλαγή των σχεδιαστκών του γραμμών..
-
Ο χρήστης ΔΝΤΖ έγραψε:
Όπως είναι το πίσω μέρος στις φωτογραφίες του περιοδικού μου θυμίζει έντονα το τωρινό Σέατ Ίμπιζα.Νομίζω ότι η τωρινή γενιά ειναι σχεδιαστικά εξαιρετική και το νέο μοντέλο απλά θα έπρεπε να είναι στην λογική του Γκόλφ. Ουσιαστικά ένα φέις λίφτιγκ χωρίς αλλαγή των σχεδιαστκών του γραμμών..
+1
Παντως ειναι αντικειμενικα δυσκολο να αντικαταστησεις ενα υπαρχον εξαιρετικο σχεδιαστικα αυτοκινητο με κατι ακομα πιο ομορφο..Εξαλλου δεν ειναι και λιγες οι φορες που το facelift μοντελο κατα κοινη ομολογια ειναι πιο ασχημο απο το υπαρχον.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παντως ειναι αντικειμενικα δυσκολο να αντικαταστησεις ενα υπαρχον εξαιρετικο σχεδιαστικα αυτοκινητο με κατι ακομα πιο ομορφο..Εξαλλου δεν ειναι και λιγες οι φορες που το facelift μοντελο κατα κοινη ομολογια ειναι πιο ασχημο απο το υπαρχον..
Σαν το grande punto evo ενα πραγμα
-
ακριβως..
-
Το f/l που έγινε πέρσι στο υπάρχον μοντέλο ήταν αρκετά καλό (χωρίς να το θεωρώ πάντως ως προς το αισθητικό μέρος και απαραίτητο) μαζί με την 'νέα είσοδο' του 1,6 της PSA-ΒΜW. Οπότε άλλο f/l δεν τους έπαιρνε να κάνουν!
Προσωπικά ξεχωρίζω το 3θυρο από το 5θυρο! Το 5θυρο μου ήταν απο αδιάφορο έως και ... ασχημούλικο!
(Φανταζομαι οι περισσότεροι όμως αναφέρεστε στο 3θυρο)Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παντως ειναι αντικειμενικα δυσκολο να αντικαταστησεις ενα υπαρχον εξαιρετικο σχεδιαστικα αυτοκινητο με κατι ακομα πιο ομορφο..Εξαλλου δεν ειναι και λιγες οι φορες που το facelift μοντελο κατα κοινη ομολογια ειναι πιο ασχημο απο το υπαρχον..Χαρακτηριστικότερο για μένα η εξέλιξη του Megane I στο I f/l (αν και το είχα ... στην αρχή μου φαινόταν σαν το Lantra...) και μετά το (μέγα σοκ) Megane II ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Χαρακτηριστικότερο για μένα η εξέλιξη του Megane I στο I f/l (αν και το είχα ... στην αρχή μου φαινόταν σαν το Lantra...) και μετά το (μέγα σοκ) Megane II ...
To megan 2 πραγματικα μου αρεσε ειχα 2 παρκαρισμενα στην γειτονια μου και τα χαζευα , περιττο να πω ποιο σημειο του αυτοκινητου μου αρεσε περισσοτερο
-
Το τωρινό μοντέλο στην f/l έκδοση με τους νέους κινητήρες και το σχήμα, συν το έχει καλή οδική συμπεριφορά και ποιότητα κατασκευής, αποτελεί για μένα μια ασυνήθηστα για τα δεδομένα της κατηγορίας καλή επιλογή.
Δεν λέω ότι το υπάρχον C4 ξεχωρίζει κάπου, αλλά δεν νομίζω ότι υστερεί επίσης.
Απλά μένει να φανεί να φανεί αν η εταιρία στο νέο μοντέλο θα πάει στην ίδια λογική η σε μια πρόταση για να κοντράρει τα Γκόλφ, Φόκους, Άστρα.
Επίσης κάτι για τις αναρτήσεις των Μεγκάν(πρόσφατά είχα εμπειρία) και C4. Δεν λέω ότι κάποιος παίρνει κράτημα όπως των Γκόλφ, Φόκους αλλά μπορώ νσ πώ αρκετά κοντά σε αυτά. Απλά μου κάνει εντύπωση ότι ακόμα και σήμερα ο ημιάκαμπτός άξονας αν δουλευτεί σωστά μπορεί να προσδίδει ακόμα πολύ καλή οδική συμπεριφορά συνδυασμένη με ένα τουλάχιστον ικανοποιητικό επίπεδο άνεσης.
-
Ο χρήστης ΔΝΤΖ έγραψε:
Επίσης κάτι για τις αναρτήσεις των Μεγκάν(πρόσφατά είχα εμπειρία) και C4. Δεν λέω ότι κάποιος παίρνει κράτημα όπως των Γκόλφ, Φόκους αλλά μπορώ νσ πώ αρκετά κοντά σε αυτά. Απλά μου κάνει εντύπωση ότι ακόμα και σήμερα ο ημιάκαμπτός άξονας αν δουλευτεί σωστά μπορεί να προσδίδει ακόμα πολύ καλή οδική συμπεριφορά συνδυασμένη με ένα τουλάχιστον ικανοποιητικό επίπεδο άνεσης.
Συμφωνώ, αλλά ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί παράτησαν τους υστερούντες βραχίονες με τις ράβδους στρέψεις για χάρη του ημιάκαμπτου.
Οδήγησα την ίδια μέρα το 308 και την Xsara: το μόνο πλεονέκτημα που βρήκα στο 308 είναι την ...εκνευριστική του ουδετερότητα, αν είσαι κουλός οδηγικά, αυτό είναι ένα πλεονέκτημα. Η Χsara με την ανάρτηση των αρχών της δεκαετίας του 90, για να μην πω και πιο πίσω, ήταν πιο άνετη, πιο διασκεδαστική και ταυτόχρονα άφηνε και περισσότερο χώρο για αποσκευές!
Εύκολα θα διάλεγα ΑΥΤΗΝ την ανάρτηση, ακόμη και από διάταξη πολλαπλών συνδέσμων!
-
+1 στο highFidelity..Ετσι ειναι γιατι καταργεις μια ψαγμενη αναρτηση για χαρη του ημιακαμτου..?
Citroen C4