-
Νταξει, στη χειροτερη υπαρχει και το μπλοκ/ντιλιτ
Οντως, βαλαν το αλαρμ σε σχετικα ευκολη θεση, γιαυτο και δεν πετυχε το εξωτερικο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Οντως, βαλαν το αλαρμ σε σχετικα ευκολη θεση, γιαυτο και δεν πετυχε το εξωτερικο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Νταξει, στη χειροτερη υπαρχει και το μπλοκ/ντιλιτ -
αχ το ευχαριστήθηκα χαχαχαχα
-
Έτσι σούζα! για να ξέρουμε ποιος ειναι το αφεντικό εδώ
**Don't try your luck ** -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
**Don't try your luck **Έχω μάτια και στην πλάτη...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ει ψιτ..μη στειλω 'τα παιδια'..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ει ψιτ..μη στειλω 'τα παιδια'..
Ρε αφεντικό... εσένα εννοούσα
-
Ετσι μπραβο..
δες εδω που οφειλεται και η παντοκρατορια της citroen στο wrc..
Youtube Video -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ετσι μπραβο..
δες εδω που οφειλεται και η παντοκρατορια της citroen στο wrc..
Youtube VideoΝα σταματήσουμε σιγά σιγά τα όμως για να μην χαλάμε το θέμα;
-
Δεν βοηθάει και η γωνία λήψης αλλά οι αεραγωγοί είναι ψηλότερα και απο το καντράν! Πρέπει να είναι πολύ ογκώδεις ... το όλο μπροστά ή είναι ιδέα μου!
ΥΓ. Πανέμορφο το τιμόνι, αν και μου άρεσε το 'σταθερό' του προηγούμενου μοντέλου που μάλλον ... μόνο σε εμένα που δεν το είχα άρεσε/βόλευε!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
ΥΓ. Πανέμορφο το τιμόνι, αν και μου άρεσε το 'σταθερό' του προηγούμενου μοντέλου που μάλλον ... μόνο σε εμένα που δεν το είχα άρεσε/βόλευε!!!
κι εμένα που το είχα με βόλευε απίστευτα τόσο που μου λείπει στο τωρινό.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Οι περισσότεροι οδηγοί δε βλέπουν χρόνους, βλέπουν αίσθηση. Και η αίσθηση που πουλάει στην εποχή μας, είναι αυτή του 'βράχου' . Η Xsara, όπως και το 306, θέλουν εξοικείωση, εκμάθηση. Απαιτούν να θέλεις να ξεπεράσεις τα όρια που νομίζεις οτι έχεις φτάσει. Μπαίνεις στη στροφή και νιώθεις την ουρά να σπρώχνει σα το μικρό παιδί, που θέλει κι αυτό να παίξει. Διορθώνεις με το τιμόνι, το μπροστινό σύστημα βιδώνεται...Δεν είναι επιστήμη (και προς Θεού, δε το παίζω οδηγός!!) , απλά η πλειονότητα των αγοραστών αυτό δε το αναζητά. Ψάχνει ασφαλείς μετακινήσεις, με την έννοια που δυστυχώς οι περισσότεροι αντιλαμβάνονταιοι ημιάκαμπτες μλκίες στην πλειονότητά τους αυτό προσφέρουν. Αδιάφορη αίσθηση βράχου. Κι αυτό πουλάει.
Πάντως Θύμιο, στο δικό μου 306 (με τελειωμένα λάστιχα & αναρτήσεις βέβαια) δεν έσπρωξε σα μικρό παιδί, αλλά έφερε μια ..σβούρα, απότομη και χωρίς προειδοποίηση σαν ταύρος. Κι όταν μαζί με τα προηγούμενα είσαι και κουρασμένος, κάλλιο ο ..βράχος.
-
σωστη παρατηρηση cosneo...φανταζομαι να ναι κοντουλης καποιος δεν παιζει να βλεπει μπροστα...
και to alarm ειναι ακομα σε περιεργη θεση...Ενα κοκκινο κουμπακι αναμεσα σε αλλα πολλα...θα θελει την εξικοιωση του...Αν και το χω αναφερει ξανα οτι θεμα εργονομιας δεν υπαρχει στο αυτοκινητο...Οταν ειναι κατι που εισαι αρκετο χρονο μαζι του τοτε οι κινησεις ολες και τα χερια πανε αυτοματα εκει που πρεπει...
και θεωρω δεδομενο οτι θα χουν διορθωσει το θεμα με τις πισω αναρτησεις, γιατι στο C4 ενος φιλου που χει και μολις 40.000km η κατασταση ειναι σχεδον ανυποφορη απο το καμπα κουμπα... -
Μπορεις να πεις στο φιλο σου οτι εχει βγει τεχνικη οδηγια- ανακληση εδω και κατι αιωνες για τα καπακια των πισω αμορτισερ..
-
ωραιο το μεσα αν θα ειναι ποιοτικα οπως της c5, το εξωτερικο δε ξερω...το βλεπω λιγο πισωγυρισμα γιατι πηγαν κατευθειαν σε ψιλοσυντηρητικο σχημα απο τη ρουκετα
-
Το νέο C4 είναι συντηρητικό (και όχι ιδιαίτερα όμορφο κατά τη γνώμη μου) αλλά και το υπάρχον C4 δεν είχε κάτι επί της ουσίας καινοτόμο. Ήταν όπως το προηγούμενο Megane, ξεχώριζε μεν αλλά το σχήμα του ήταν απλά εκκεντρικό για να διαφέρει, όχι για κάποιο λόγο ουσίας (πχ αεροδυναμική ή χώροι).
Η Citroen είναι μία πλήρως συντηρητική εταιρία με μερικές παρδαλές πινελιές χωρίς ουσία. Το μόνο που θυμίζει την παλιά εκκεντρική και ιδιοφυή εταιρία είναι η υδροπνευματική ανάρτηση (όσο υπάρχει ακόμα) και αυτή διατίθεται λόγω κεκτημένης ταχύτητας.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μπορεις να πεις στο φιλο σου οτι εχει βγει τεχνικη οδηγια- ανακληση εδω και κατι αιωνες για τα καπακια των πισω αμορτισερ..τι να σου πω;
το χει παει και στο επισημο συνεργειο της citroen και σε αλλο συνεργειο στη Πάτρα και δεν του χουν κανει τιποτα...ολο κατι βιδες του σφιγγουν ειναι καλυτερα για κανα μιηνα και μετα τα ιδια παλι...τη τελευταια φορα του αλλαξανε κατι παραπανω αλλα μπηκα το Σαββατο μετα απο καιρο και μου φανηκε η ιδια κατασταση... -
αυτο μπροστα πλαγια στην ροδα τι ειναι ...μικρο καμερα ( α λα bmw) η αισθητηρας παρκαρισματος?
-
Αισθητήρας παρκαρίσματος, αν έχει σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος γιαυτό είναι τοποθετημένος τόσο πίσω.
Citroen C4