-
Απλά να αναφέρω επειδή το είπε ο Themmy,το πολύ πρακτικό ηλεκτρονικό χειρόφρενο και hill assist έχει και η χειροκίνητη 120άρα exclusive, δεν είναι κάτι που συνδιάζεται μόνο με το αυτόματο.
sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hr
-
Γειά σε όλους σας , τον τελευταίο καιρό καλοκοιτάω επιλογή αυτοκινήτου με κινητήρα πετρελαίου και ανάμεσα στις επιλογές μου είναι και το c4 είτε το 1.6 HDI είτε το 2.0 diesel των 150 ίππων . θα κάνω αύριο test drive to 1,6 . Εχει κανείς άποψη για τους κινητήρες πετρελαίου γενικά της Citroen ?Θα εκτιμούσα κάθε γνώμη και άποψη που θα με βοηθήσουν στην επιλογή μου ..
-
αποψη δεν εχω, παντως εισαι απο τους τυχερους που εχουν και την επιλογη του πετρελαιου, μπραβο
σου ευχομαι οτι και να παρεις να ναι καλοταξιδο
αν ημουν σε επαρχια θα το επαιρναμε πετρελαιο αλλα.... -
να διευκρινισω, θα επαιρνα αυτοκινητο με πετρελαιο, οχι απαραιτητα το c4,το ψαξιμο που ειχα κανει ηταν αποκλειστικα αυτοματο και βενζινη
-
Ο χρήστης gioge έγραψε:
Γειά σε όλους σας , τον τελευταίο καιρό καλοκοιτάω επιλογή αυτοκινήτου με κινητήρα πετρελαίου και ανάμεσα στις επιλογές μου είναι και το c4 είτε το 1.6 HDI είτε το 2.0 diesel των 150 ίππων . θα κάνω αύριο test drive to 1,6 . Εχει κανείς άποψη για τους κινητήρες πετρελαίου γενικά της Citroen ?Θα εκτιμούσα κάθε γνώμη και άποψη που θα με βοηθήσουν στην επιλογή μου ..Φίλε,είναι εκπληκτικοί κινητήρες,θα τον ευχαριστηθείς πολύ.
-
+1
-
και τωρα ερχεται και το ds4 με πετρελαιο, αλλα εμεις στην αθηνα τιποτε,δε βλεπω φως,εκτος αν κανουμε οπως ολοι και βγαλουμε στη ζουλα,τελως παντων, ο σταμουλης ο λοχιας ειναι σουπερ και με βενζινη ,ασε που μου ειπαν οτι ο τουρμπο κινητηρας που εχω με τα 155 αλογα, δεν χρειαζεται το γνωστο 3λεπτο μετα απο ταξιδι για τα λαδια, το σβηνεις κατευθειαν, το εχουν λεει ρυθμισει και δεν εχει κανενα θεμα( εγω βεβαια το τηρω ευλαβικα, παρα το οτι λενε)
-
α, οσο για το θεμα με το test drive παραμενει, δεν υπαρχει αυτοματο στην αττικη, ακομα δινω το δικο μου για τεστ , ισως να λυθει με τα καινουρια που θα ερθουν,αυτο που ειχε στην ερυθραια πουληθηκε εδω και δυο μηνες
λεω να βαλω λιστα αναμονης στο δικο μου -
Ελεος μ'αυτη τη σιτροεν, συστημα το εχει!! Κι εδω στην Ελευσινα που πηγαμε με συγγενη να ρωτησουμε για τι C3 δεν εχει μας ειπαν αλλα θα ερθει αυτος που πηρε το τελευταιο να του αλλαξουν κατι και θα στο δωσουμε για μια βολτα
Αν σε ξαναπαρουν ζητα κανενα σερβις δωρο
-
δε με πηραν τηλ. απο citroen,το εκανα απο μονος μου για καποια παιδια απο το forum που το ζητησαν,γιατι καταλαβαινω ποσο σπαστικο ειναι να θελεις να δωσεις καμια 20αρια χιλιαρικα για ενα αυτοκινητο και να μην υπαρχει test drive,το επαθα με το opel astra πριν παω στο c4
-
σε οσους αρεσουν τα στατιστικα, σε 2700χλμ.ως τωρα εχει μεση καταναλωση 9, απο αυτα τα χιλιομετρα, τα 800 ηταν σε ταξιδια, και τα υπολοιπα εντος αττικης, οσο για το τελευταιο ταξιδι σε 500 χιλιομ. απο αθηνα σε κατω αχαια με επιστροφη εγραψε 7,5 με μεση ωριαια 100(ας οψονται τα εργα), γεματο μπαγκαζια,και με κλιματισμο συνεχεια,νομιζω αρκετα καλα, και περιμενω να κατεβει λιγο ακομα μετα τα πρωτα 5000 χλμ.
-
Ισχύει ότι η τουρμπάτη 1600αρα διατίθεται και με χειροκίνητο κιβώτιο πλέον, ή μούφα;
-
οχι ακομη απο οσο ξερω, ισως ομως και να βγαινει μονο ετσι στο μελλον,χειροκινητη δηλαδη
-
Ξέρουμε τίποτα για την μικρούλα C4 την 1400αρα. Διάβασα το παρακάτω: http://www.auto-internet.gr/testsah.php ... troen%20C4
Τελικά ισχύει ότι ο 1400αρης έχει περισσότερους απο 95 ίππους. Μου είπαν κάτι για περίπου 105 πραγματικούς. Ξέρει κανείς τίποτα;
-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
Ισχύει ότι η τουρμπάτη 1600αρα διατίθεται και με χειροκίνητο κιβώτιο πλέον, ή μούφα;Έτσι άκουσα κι εγώ... Αλλά μάλλον ναι
-
παντως φιλος απο το forum τολμησε και του βγηκε,παραγγειλε την 1600 τουρμπο πετρελαιο για αθηνα, και τουβγηκε, ερχεται η πετρελαιοκινηση, και μειωση φπα, θα του ρθει κουτι για το τελος οκτωβρη που θα παραλαβει
-
Ο χρήστης physikos13 έγραψε:
παντως φιλος απο το forum τολμησε και του βγηκε,παραγγειλε την 1600 τουρμπο πετρελαιο για αθηνα, και τουβγηκε, ερχεται η πετρελαιοκινηση, και μειωση φπα, θα του ρθει κουτι για το τελος οκτωβρη που θα παραλαβειToυ βγήκε τελικά;
-
κοντεύει χαχαχαχα θελει λίγο σφιξιμο ακόμα αλλά θα βγεί... τι στο διάολο
-
Νομίζω ότι είσαι λάθος, ή citroen πάντα συνδύαζε άνεση με κράτημα (ΖΧ, XANTIA, c5, c6 κλπ). Ίσως τώρα στα γεράματα ξέχασε πως να τα συνδυάζει....
-
Μια χαρά τα συνδυάζει. Απλά στους άλλους κουβάδες κοπανιουνται από τις αναρτήσεις και Νομίζουν πως τρεχουνε..
-
Εδώ τώρα για ποιο C4 συζητάτε; Έχω μπερδευτεί...
Διευκρινήστε παρακαλώ.
Citroen C4