-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Δλδ δεν εχει συμβει ουτε ενα απροοπτο σε σας???Εχει συμβει με τη cx, 27 χρονων αμαξι οταν τη δωσαμε 20 οταν αγοραστηκε, 3ο χερι και μετατροπη σε 2500 turbo στα χερια μιας το 1999...
Τα εχω γραψει παλιοτερα σε καποιο θεμα εδω μεσα..Ειναι και το μονο απο τα 9 αυτα αμαξια που μας αφησε στο δρομο.. Δε νομιζω με αυτα που σου γραφω οτι ειναι ενα τυπικο αμαξι για να παρεις δειγμα απο την αξιοπιστια της εταιριας..
Σε ολα τα αλλα συντηρηση βασει χιλιομετρων και βιβλιου. -
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=11904
'... η υπερτροφοδοτούμενη C4 προσφέρεται μόνο με ημιαυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων. Αυτό ουσιαστικά ήταν και το μεγαλύτερο αν θέλετε μειονέκτημα του αυτοκινήτου, καθώς ο συγκεκριμένος τύπος μετάδοσης μπορεί να λειτουργεί ομαλά στις περισσότερες συνθήκες, εντούτοις σε αρκετές περιπτώσεις γίνεται κουραστικός για τους επιβάτες'
Πραγματικά. αυτο με ενοχλουσε στις προδιαγραφες (πριν καν διαβασω το παραπανω σχολιο), αυτοματοποιημενο μηχανικο κιβωτιο (με ενα συμπλεκτη δηλαδη που απλα κανει αυτοματα μονο του τις αλλαγες) τη στιγμη που ολοι πια βγαζουν αυτοματα διπλου συμπλεκτη? γιατι citroen?
-
Όσο το βλέπω στις φωτογραφίες μου γίνεται ακόμα πιο συμπαθητικό. Πολύ αρμονικό στο προφίλ του και πολύ όμορφα τα φωτα του εμπρός πίσω! Μ' αρέσει! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Όσο το βλέπω στις φωτογραφίες μου γίνεται ακόμα πιο συμπαθητικό. Πολύ αρμονικό στο προφίλ του και πολύ όμορφα τα φωτα του εμπρός πίσω! Μ' αρέσει!+1
-
Εγω δεεεενν..Υπαρχουσα c4 coupe και ξερο ψωμι..
-
Πίσω (απο το φινιστρήνι και μετά) μου κάνει για μεγάλο Polo...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Όσο το βλέπω στις φωτογραφίες μου γίνεται ακόμα πιο συμπαθητικό. Πολύ αρμονικό στο προφίλ του και πολύ όμορφα τα φωτα του εμπρός πίσω! Μ' αρέσει!VS
Απλά συμπαθητικό σαν αρχική εικόνα. Δεν έχει την 'έκπληξη' Citroen που θα ήθελα βλέποντας την από την πρώτη φορά. Ηθελα να την πρωτοδώ και να με ενθουσιάσει. Το αντίθετο. Σχεδιαστικά το C4 ακολουθεί την 'εμπνευση' της C5. Μοντέρνα μεν αλλά χωρίς το κάτι ιδιαίτερο. Προσωπικά δεν μου αρέσει όπως δεν μου αρέσει και το C5.
Με το που το είδα στο προφίλ πάντως σκεφτηκα αυτό ως βάση:
edit mod
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Πίσω (απο το φινιστρήνι και μετά) μου κάνει για μεγάλο Polo...Εντάξει είπαμε περέιργο αλλά γιατί το βρίζει το κακόμοιρο τι σου έκανε?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγω δεεεενν..Υπαρχουσα c4 coupe και ξερο ψωμι..ναι αλλά αυτή που βλέπεις είναι η 5θυρη.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εγω δεεεενν..Υπαρχουσα c4 coupe και ξερο ψωμι..
ναι αλλά αυτή που βλέπεις είναι η 5θυρη.
Ναι, ΔΕ θελει να το καταλαβει...αλλα δεν παρεξηγω καθως ειπαμε ειναι πολυ υποκειμενικη η ομορφια!
Εμενα Μ'ΑΡΕΣΕΙ και εδικα το κοκκινελι που ανεβαστηκε τωρα!Ξεκινησε με το 3, συνεχιζει εκπληκτικα με το 4 και παμε για C5 κτλ....
Πολυ γρηγορος ο ρυθμος της, ΜΕ ΤΡΕΛΕΝΕΙ
...και η δουλεια της σαν ποιοτητα με την πρωτη ματια...εκπληκτικη!!! -
Και δεν πρόκειται να δεί ποτέ coupe
Ακόμα και η DS4 είναι ψευδοκουπέ αν θα μπορούσαμε να το πούμε ετσι επειδή δεν φαίνεται το πόμολο
Εγώ επιμένω στην αρχική μου θέση. Είναι αρκετά συμπαθητική, νταξει δεν είναι σχεδιαστικό επίτευγμα αλλά καταφέρνει να παραμένει κομψή και ταυτόχρονα βαρετή -
Όσο το βλέπω στις φωτογραφίες μου γίνεται ακόμα πιο συμπαθητικό. Πολύ αρμονικό στο προφίλ του και πολύ όμορφα τα φωτα του εμπρός πίσω! Μ' αρέσει!
VS
Απλά συμπαθητικό σαν αρχική εικόνα. Δεν έχει την 'έκπληξη' Citroen που θα ήθελα βλέποντας την από την πρώτη φορά. Ηθελα να την πρωτοδώ και να με ενθουσιάσει. Το αντίθετο. Σχεδιαστικά το C4 ακολουθεί την 'εμπνευση' της C5. Μοντέρνα μεν αλλά χωρίς το κάτι ιδιαίτερο. Προσωπικά δεν μου αρέσει όπως δεν μου αρέσει και το C5.
Με το που το είδα στο προφίλ πάντως σκεφτηκα αυτό ως βάση:
edit mod
'Απλά συμπαθητικό σαν αρχική εικόνα ...'
και
'Οσο το βλέπω γίνεται ακόμα πιο συμπαθητικό ...'Δεν είναι 'vs', εξέλιξη είναι! Δεν είναι το αυτοκίνητο που με ενθουσίασε αρχικά αλλά μάλλον ήθελε τον καιρό του. Φανταζομαι αν το δω και live να μου αρέσει περισσότερο.
edit mod
-
Βρε καλα εγραψα εγω vs, γιατι ουσιαστικα ειναι σα να χεις αλλαξει γνωμη...αυτο που εχω να πω ειναι οτι βιαζομαστε να το σχολιασουμε και βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
Νέο C4; είναι αλήθεια; Με όργανα μπροστά στον οδηγό;
πολύ όμορφο μέσα-έξω...
πολύ ενδιαφέρον!...!Η άποψή μου παραμένει ίδια και ακόμη ποιο θετική...
Πολύ όμορφο και η συντηρητική γραμμή (ειδικά στο σκουρόχρωμο εσωτερικό) είναι αυτό που αναζητώ σε ένα αυτοκίνητο. Αποπνέει στιβαρότητα.
Πολύ όμορφη η κονσόλα και η θέση οδήγησης θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα καλή.Σε σχέση με το DS4 μου αρέσει περισσότερο η C4. Φαντάζομαι ότι θα έχει και ελκυστικές τιμές ώστε να μπει στον τιμοκατάλογο και το DS4.
-
Ο χρήστης dinoaka έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=12&art_id=11904'... η υπερτροφοδοτούμενη C4 προσφέρεται μόνο με ημιαυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων. Αυτό ουσιαστικά ήταν και το μεγαλύτερο αν θέλετε μειονέκτημα του αυτοκινήτου, καθώς ο συγκεκριμένος τύπος μετάδοσης μπορεί να λειτουργεί ομαλά στις περισσότερες συνθήκες, εντούτοις σε αρκετές περιπτώσεις γίνεται κουραστικός για τους επιβάτες'
Πραγματικά. αυτο με ενοχλουσε στις προδιαγραφες (πριν καν διαβασω το παραπανω σχολιο), αυτοματοποιημενο μηχανικο κιβωτιο (με ενα συμπλεκτη δηλαδη που απλα κανει αυτοματα μονο του τις αλλαγες) τη στιγμη που ολοι πια βγαζουν αυτοματα διπλου συμπλεκτη? γιατι citroen?
Tι σημαίνει το παραπάνω;
ημιαυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων...Δηλαδή;
-
Εχω γραψει και εδω και στο gcc οτι ΠΡΟΦΑΝΩΣ ειναι 5θυρη και οτι ΠΡΟΦΑΝΩΣ περιμενω-περιμενα την coupe εκδοχη και την ds4.. Τωρα κατι σχολιακια του τυπου 'Δε θελει να το καταλαβει' καλυτερα να τα κρατανε μερικοι μερικοι για τον εαυτο τους..
Ξαναγραφω λοπον οτι η c4 στη γραμμη που βγηκε ειναι αλλο ενα βαρετο σχεδιαστικα μικρομεσαιο που θυμιζει παρα πολλα αλλα τετοια σε πολλα στοιχεια του.. Την ds4 τη βρισκω ενδιαφερων και πιο καλοδουλεμενη οπως αλλωστε και τα c5-ds3 που τα βρισκω πολυ πολυ ομορφα..Ξαναγραφω επισης οτι το εσωτερικο ειναι τελειως αλλη ιστορια..
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=12&art_id=11904
'... η υπερτροφοδοτούμενη C4 προσφέρεται μόνο με ημιαυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων. Αυτό ουσιαστικά ήταν και το μεγαλύτερο αν θέλετε μειονέκτημα του αυτοκινήτου, καθώς ο συγκεκριμένος τύπος μετάδοσης μπορεί να λειτουργεί ομαλά στις περισσότερες συνθήκες, εντούτοις σε αρκετές περιπτώσεις γίνεται κουραστικός για τους επιβάτες'
Tι σημαίνει το παραπάνω;
ημιαυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων...Δηλαδή;
To γνωστό μονοσύμπλεκτο ρομποτικό 6αρι στην τελευταία του εκδοχή.
-
Ρε δε θελω να σε τρομαξω, τη DS4 την εχεις δει πισω??? Οχι οτι δε μου αρεσει, αλλα η γραμμη της σε σχεση με τη C4 ειναι καπως πιο...αναρχη...η C4 ειναι πιο γλυκια!
-
Ρε δε θελω να σε τρομαξω, τη DS4 την εχεις δει πισω??? Οχι οτι δε μου αρεσει, αλλα η γραμμη της σε σχεση με τη C4 ειναι καπως πιο...αναρχη...η C4 ειναι πιο γλυκια!Αν ανεφερεσαι σε μενα ναι την εχω δει απο ολες τις οψεις..Απλα δε μου αρεσαν ανεκαθεν τα συντηρητικα σχεδια ανεξαρτητως κατασκευαστη οχι οτι βεβαια το αλλο ακρο ειναι καλυτερο...
-
Η χρυση τομη, δεν ειναι τυχαιος ορος!
Citroen C4