-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ωραία ας πούμε 2 ημερομηνίες.
28/10 και 8/11. Και οι δύο μέρες θα έχουν κίνηση (αργία και κυριακή) σχετικά οπότε το μέρος που σκέφτεται ο βελερεφόντης (περιμένουμε να μας πεις) θα είναι ιδανικό.
Για πείτε28/10 είναι πολύ νωρίς, δε θα προλάβει να το δει κόσμος.
Καλύτερα 8/11.
Βελ...άνοιξε τόπικ.
Συμφωνώ...συν του ότι 28/10 λόγω ΚΑΙ παρέλασης, θα επιβαρυνθούν ακόμα περισσότερο οι δρόμοι.
Κι εγώ είμαι μέσα
Μήπως να γράψουμε λίγο πιο σαφείς πληροφορίες το που θα πάμε (και πώς για όσου δεν ξέρουν πώς θα πάνε στον προορισμό 'μας') κτλ-κτλ?
Επίσης...να τα συγκεντρώσουμε σε 1 post. (για βοήθεια σε αυτούς που θα θέλουν να έρθουν και ψάχνουν πληροφορίες για το τι θα κάνουμε και πώς θα πάμε. ) -
Ναι Γιώργο, συμφωνώ.
Θα πάμε για φαγητό (Καλύβια πχ, στο Τρίγωνο) ή για καφέ?
-
Ας δούμε τι θα προτείνει ο βελ και βλέπουμε. Μπορούμε να πάμε καφέ, βόλτα, φαί ή βόλτα, φαί, καφέ
Ανάλογα το μέρος.
Άρα 8/11, μεσημεράκι -
Που είναι ο Βελ όμως???
Event organizer...where are you?
-
8/11 τελικά? Δύσκολο να είμαι Αθήνα αλλά θα δούμε τι μπορεί να γίνει..
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Που είναι ο Βελ όμως???Event organizer...where are you?
τελικά 8/11 λέτε? Εγώ είμαι μέσα!
λοιπόν η διαδρομή:
-
Συνάντηση Διόνυσο. Πρωί. Ας πούμε 9:00
-
Κατέβασμα Διονύσου από Λίμνη Μαραθώνα και πίσω... με μια μικρή στάση στην Λίμνη (για καφέ, σνακ και αποφυγή καψίματος δίσκου, φρένων κλπ)
-
Στην επιστροφή περνάμε μέσα από τον Διόνυσο και ανεβαίνουμε για Πεντέλη, κάνουμε τον γύρο του βουνού με λίγα λόγια... (στην άνοδο θεϊκός δρόμος για πάτημα!)
-
Στην Πεντέλη σταματάμε στο Ταβερνείο όπου θα έχω κλείσει για Χ άτομα που θα πρέπει να μου πείτε (εδώ ή με π.μ. τον συνολικό αριθμό)
Η ταβέρνα δεν είναι φλωρό-στέκι αλλά αυθεντική καλή μπριζολοταβέρνα της Πεντέλης! θα φάμε καλά!
-
-
Θα φέρουμε και γυναικόπαιδα;
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
- Κατέβασμα Διονύσου από Λίμνη Μαραθώνα και πίσω... με μια μικρή στάση στην Λίμνη (για καφέ, σνακ και αποφυγή καψίματος δίσκου, φρένων κλπ)
Άγριες διαθέσεις βλέπω και δεν έχω αναρτήσεις...
Άλλη φορά...
Όπως και να χει είμαι μέσα.
(όταν πάω σπίτι θα σχεδιάσω την διαδρομή στο google maps για να την καταλαβουμε όλοι-και εγώ για την ακρίβια ) -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Θα φέρουμε και γυναικόπαιδα;αν θέτε...
αλλά πρέπει να πάρουν δραμαμίνες!
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
- Κατέβασμα Διονύσου από Λίμνη Μαραθώνα και πίσω... με μια μικρή στάση στην Λίμνη (για καφέ, σνακ και αποφυγή καψίματος δίσκου, φρένων κλπ)
Άγριες διαθέσεις βλέπω και δεν έχω αναρτήσεις...
Άλλη φορά...
Όπως και να χει είμαι μέσα.
(όταν πάω σπίτι θα σχεδιάσω την διαδρομή στο google maps για να την καταλαβουμε όλοι-και εγώ για την ακρίβια )μην ανησυχείς, ούτε εγώ δεν έχω δίσκο για τρέλες. Απλά θα πάμε γοργά.
θα μιλήσουμε πιο αναλυτικά όταν με το καλό συμφωνήσουν όλοι...
-
οκ!
-
Που είναι ο Βελ όμως???
Event organizer...where are you?
τελικά 8/11 λέτε? Εγώ είμαι μέσα!
λοιπόν η διαδρομή:
-
Συνάντηση Διόνυσο. Πρωί. Ας πούμε 9:00
-
Κατέβασμα Διονύσου από Λίμνη Μαραθώνα και πίσω... με μια μικρή στάση στην Λίμνη (για καφέ, σνακ και αποφυγή καψίματος δίσκου, φρένων κλπ)
-
Στην επιστροφή περνάμε μέσα από τον Διόνυσο και ανεβαίνουμε για Πεντέλη, κάνουμε τον γύρο του βουνού με λίγα λόγια... (στην άνοδο θεϊκός δρόμος για πάτημα!)
-
Στην Πεντέλη σταματάμε στο Ταβερνείο όπου θα έχω κλείσει για Χ άτομα που θα πρέπει να μου πείτε (εδώ ή με π.μ. τον συνολικό αριθμό)
Η ταβέρνα δεν είναι φλωρό-στέκι αλλά αυθεντική καλή μπριζολοταβέρνα της Πεντέλης! θα φάμε καλά!
Μέσα...η ώρα είναι λίγο θέμα...Κυριακάτικα τώρα από τις 8 να ξυπνήσουμε...ας πούμε κατά τις 10-11.
-
-
Vellerefonti, μηπως εννοεις τον Kρυστάλλη στην πλατεια της Π. Πεντελης?
Εγω, αυτον ειχα υποψη μου...
Επισης απο εκει προς Νεα Μακρη εχει καταπληκτικη διαδρομη, αν την εχεις/εχουν καποιοι κανει.
Για την ωρα, συμφωνω με Nικο. Να πουμε λιγο πιο αργα? -
Αυτή είναι η διαδρομή που λέτε;
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&m ... d377aa58b1 -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&m ... d377aa58b1Αν εννοει αυτη, πρεπει να ειναι φοβερη! Εγω ξερω μεχρι την διασταυρωση
(Αγ. Πετρος?), που αντι να πας αριστερα, οπως εχεις σημειωσει, για λιμνη,
πας ευθεια προς Νεα Μακρη, αλλα ετσι οπως την εχεις χαραξει ειναι ακομα πιο
μεγαλη η διαδρομη. -
Ας μας πει ο Βελ ακριβώς και θα την ξαναχαράξω να πάρουμε μια γεύση.
Παίζει να έχω να πάω πεντέλη από πιτσιρίκι... Τουλάχιστον 10 χρόνια... -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Παίζει να έχω να πάω πεντέλη από πιτσιρίκι... Τουλάχιστον 10 χρόνια...εγώ πάλι έχω ξαναπάει αλλά με άλλον στο τιμόνι κι εγώ 'χάζευα' το τοπίο και δεν είδα πώς φτάσαμε στην Λίμνη.
Δεν πρέπει να είναι δύσκολο βέβαια.ΥΓ:στην χειρότερη υπάρχουν και τα GPS.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&m ... d377aa58b1Αν εννοει αυτη, πρεπει να ειναι φοβερη! Εγω ξερω μεχρι την διασταυρωση
(Αγ. Πετρος?), που αντι να πας αριστερα, οπως εχεις σημειωσει, για λιμνη,
πας ευθεια προς Νεα Μακρη, αλλα ετσι οπως την εχεις χαραξει ειναι ακομα πιο
μεγαλη η διαδρομη.Ο,τι διαδρομή θέλετε...πάμε όπου θέλετε...θα έχω και το νέο τουτου
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Επισης απο εκει προς Νεα Μακρη εχει καταπληκτικη διαδρομη, αν την εχεις/εχουν καποιοι κανει.
Για την ωρα, συμφωνω με Nικο. Να πουμε λιγο πιο αργα?είναι σε μια μικρή πλατεία, κοντά στον Χρύσανθο (ταβέρνα αξιώσεων για τους βορειοπροαστήτες) Ειλικρινά, δεν θυμάμαι πως λέγεται! Σας υπόσχομαι πρώτο ψήσιμο/κρέας όμως... Τουλάχιστον μέχρι τώρα όποιον κι αν έχω πάει έχει φύγει κατενθουσιασμένος.
ΝΑΙ για την ώρα... ας αργήσουμε λίγο αλλά να ξέρετε ότι θα έχει όλο κι περισσότερο κίνηση στους δρόμους αν το παρακάνουμε αργά. Λέω 9:30 με 10:00 το πολύ!
-
Για την ωρα, συμφωνω με Nικο. Να πουμε λιγο πιο αργα?είναι σε μια μικρή πλατεία, κοντά στον Χρύσανθο (ταβέρνα αξιώσεων για τους βορειοπροαστήτες) Ειλικρινά, δεν θυμάμαι πως λέγεται! Σας υπόσχομαι πρώτο ψήσιμο/κρέας όμως... Τουλάχιστον μέχρι τώρα όποιον κι αν έχω πάει έχει φύγει κατενθουσιασμένος.
ΝΑΙ για την ώρα... ας αργήσουμε λίγο αλλά να ξέρετε ότι θα έχει όλο κι περισσότερο κίνηση στους δρόμους αν το παρακάνουμε αργά. Λέω 9:30 με 10:00 το πολύ!
9:30-10 είναι ΟΚ.
Άρα έχουμε, ώρα, διαδρομή, βρίσκουμε το meeting point και ξεκίνα νέο τόπικ να μαζέψουμε συμμετοχές.
συνάντηση Aud-άκιδων και λοιπών φίλων :-)