-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
βαρκιζα κι εγω μεσα.. την αλλη βδομαδα λετε?ειμαι ελευθερος απο τεταρτη μεσημερι και μεταωραία...ας πούμε Πέμπτη 1/10/2009 μιας και βλέπω ότι βολεύει όλους αυτούς που μίλησαν ως τώρα.
Για να πούμε ώρα τώρα και...ακριβές σημείο.
Να προτείνω...20:00 στο parking* του 'do it' που είναι και τεράστιο?Προτείνω ραντεβού εκεί και να πάμε να κάτσουμε κάπου όχι με πολύ φασαρία (δυνατή μουσική βασικά ) για να μπορέσουμε να τα πούμε κιόλας με την ησυχία μας
*αναφέρομαι σε μία τεράστια αλάνα με θέσεις στάθμευσης που έχεις στο δεξί σου χέρι όπως είσαι στο ρεύμα προς Σούνιο (από τον παραλιακό δρόμο προφανώς) και είσαι σταματημένος στο τελευταίο φανάρι πριν 'βγεις' από Βάρκιζα.Do it δε λέγεται το μαγαζί εκεί?στο φανάρι αυτό στρίβεις δεξιά αν θες να πας στο 'για-μπανάκι' αν θυμάμαι (επίσης) σωστά. Ας βοηθήσει κάποιος ρε παιδιά με περισσότερο καλή μνήμη.
-
καγκουρας mode: ειναι οπως πηγαινεις στην αλανα του λουνα παρκ εκει που εκαναν τα χειροφρενα, αλλα δε στριβεις αριστερα, αλλα στο παρκινγκ δεξια
εκει πληρωνεις το παρκινγκ?
(βασικα δε με νοιζει αυτο , εχει παρκαδορο ? γιατι δε τους γουσταρω μια..αν ειναι βεβαια το αφηνω αποξω εχει τεραστια απλα εκει και αυτη την εποχη δεν εχει κοσμο) -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εκει πληρωνεις το παρκινγκ?
(βασικα δε με νοιζει αυτο , εχει παρκαδορο ? γιατι δε τους γουσταρω μια..αν ειναι βεβαια το αφηνω αποξω εχει τεραστια απλα εκει και αυτη την εποχη δεν εχει κοσμο)Κοίτα...τις τελευταίες φορές που πήγα (πριν 1 βδομάδα την τελευταία φορά) ήταν ανοιχτό, έμπαινε όποιος γούσταρε μέσα και φυσικά ήταν τσάμπα χωρίς παρκαδόρο.
Επειδή είμαι πραγματικά πολύ παράξενος με το αμάξι, για να δώσω τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου σε άλλο άτομο, πρέπει να έχουμε συγγένεια τουλάχιστον 1ου βαθμού.Και στο service που το μετακινούν για 2-3m (για να το 'σηκώσουν') και πάλι τους κοιτάω με μισό μάτι. (ευτυχώς τα έχω με ψυχολόγο... )Οπότε παρκαδόροι για μένα δεν παίζουν καν ως σενάριο όταν οδηγώ το δικό μου αμάξι (καλύτερα να το παρκάρω κυριολεκτικά 2 km μακρυά) και τους αποφεύγω πάσι θυσία. (σαν το λιβάνι )
Άλλο σχετικά καλό σημείο για ραντεβού είναι και μετά στο πεζοφάναρο όπως μπαίνεις στην Βάρκιζα (ερχόμενος από παραλιακή-Φάληρο-γλυφάδα-βούλα κτλ), στα κάθετα πάρκινγκ μετά το μαγαζί 'Αλκυωνίδες' (το 1ο μαγαζί από τη μεριά της θάλασσας μπαίνοντας στην Βάρκιζα).ΥΓ:την αλάνα που λέμε, την πρότεινα γιατί είναι άπλα και όσοι και να έρθουν,μπορούμε να τους περιμένουμε χωρίς να είμαστε πάνω στο δρόμο .Αν όμως είναι να μας γειώσουν με κανένα παρκαδόρο, καλύτερα στο άλλο σημείο που ανέφερα (αν και εκεί είμαστε σχετικά πάνω στο δρόμο ).
ΥΓ2:ή δίνουμε ραντεβού στην Αλάνα του λούνα παρκ (που είναι σίγουρα free) και τελείωνει η υπόθεση. -
Θα ερχομουν, αν δεν εδινα μαθημα το απογευμα (αν και τα 40 χιλιομετρα που απεχω απο την βαρκιζα θα ηταν ενα θεματακι , αλλα μου αρεσει να οδηγω το panzer μου παραλιακα )
Καλα να περασετε , next time for me
ΥΓ: Τα παραπανω βεβαια προυποθετουν οτι θα θελατε και το μικρο σαλιγκαρακι στη συναξη σας
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
ΥΓ: Τα παραπανω βεβαια προυποθετουν οτι θα θελατε και το μικρο σαλιγκαρακι στη συναξη σαςΦίλε μου, μην ανησυχείς!Κανείς δεν πρόκειται να σε σνομπάρει.Άλλωστε κανείς (τουλάχιστον από εδώ μέσα) δε σε κρίνει από το τι αμάξι οδηγείς.Αυτός που κάθεται στο μπροστά αριστερό κάθισμα έχει σημασία.
Δεν πειράζει που δεν μπορείς...better luck next time
-
i know, just kidding
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
[Πέμπτη 1/10/2009
Για να πούμε ώρα τώρα και...ακριβές σημείο.
Να προτείνω...20:00 στο parking*ραντεβού στην Αλάνα του λούνα παρκ (που είναι σίγουρα free) και τελείωνει η υπόθεση
Λοιπόν σημειώνω τα παραπάνω στην ατζέντα μου.
Μπορεί να αργήσω λίγο (κανένα τέταρτο το πολύ), αλλα μπορείται εσεις να κάτσετε καπου και να έρθω να σας βρώ εκει. Έχω το τηλέφωνο του κάβουρα, οπότε παίρνω τηλ και μου λέει πού κάτσατε.
-
ρε παιδιά λίγο νωρίτερα, να'χει και λίγο φως να δούμε τα αυτοκίνητα... κατά τις 7 ή 7:30 ?
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
ρε παιδιά λίγο νωρίτερα, να'χει και λίγο φως να δούμε τα αυτοκίνητα... κατά τις 7 ή 7:30 ?συμφωνω
-
ρε παιδιά λίγο νωρίτερα, να'χει και λίγο φως να δούμε τα αυτοκίνητα... κατά τις 7 ή 7:30 ?κανονιστε όπως σας βολεύει
απλά εγώ σχολάω 7 απο Μαρούσι, οπότε το βλέπω δύσκολο πριν τις 8 να ειμαι εκεί
το πολύ πολύ σας πετυχαίνω στην καφετέρια
-
εεεεεμμμ, μάλλον μπερδεύτηκα με τις αλλεπάλληλες θέσεις parking, τελικά σε ποίο να έρθω?
-
εεεεεμμμ, μάλλον μπερδεύτηκα με τις αλλεπάλληλες θέσεις parking, τελικά σε ποίο να έρθω?οπως στιβεις δεξια για να πας στο γιαμπανακι (πριν την ευθεια της βαρκιζας ) δεξια , δεν ειναι και τοσο αχανες το μερος να χαθεις
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Έχω το τηλέφωνο του κάβουρα, οπότε παίρνω τηλ και μου λέει πού κάτσατε.βέβαια εγώ έχασα το δικό σου (μαζί με άλλα περίπου 40 τηλέφωνα )...
Please στείλτο μου πάλι.. -
Παιδια δεν χρειαζονται πολλα τηλεφωνα,το 10400 της ελπα να εχετε σωσει στο κινητο σας και ολα καλα..
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Παιδια δεν χρειαζονται πολλα τηλεφωνα,το 10400 της ελπα να εχετε σωσει στο κινητο σας και ολα καλα..κρίνουμε εξ' ιδίων...?
Ο.Κ. ας πούμε 19:00 στο parking εκεί που λέει και ο Γιώργος (QsisVTS).
για να κάνουμε και μία 'σούμα' ποιοί θα είμαστε:- εγώ (εντάξει...λογικό )
2)QsisVTS
3)Vellerefontis
4)dimgster
anyone else?
Θυμώμενος κάποιες δημοσιεύσεις:
-κάτι έλεγε ότι ψήνεται και ο 'χορηγός' του avatar μου (jntaras)...αλλά δε βλέπω να γράφει τίποτα
-dum? - εγώ (εντάξει...λογικό )
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Έχω το τηλέφωνο του κάβουρα, οπότε παίρνω τηλ και μου λέει πού κάτσατε.
βέβαια εγώ έχασα το δικό σου (μαζί με άλλα περίπου 40 τηλέφωνα )...
Please στείλτο μου πάλι..στο εστειλα
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
στο εστειλαgot it
-
Παιδια εγω μεσα ειμαι αλλα επειδη θα ερθω απο Χαλκιδα και για να μη με παρουν τα μεσανυχτα
γυρνωντας αν γινετε να κανονισουμε το ραντεβου καμια ωριτσα ή και 2 νωριτερα αν γινετε για
να εχουμε και λιγο φως να βλεπομαστε οπως ειπε ο βελε και να μη φαω και κραξιμο απο την
γυναικα? -
Ο χρήστης dum έγραψε:
Παιδια εγω μεσα ειμαι αλλα επειδη θα ερθω απο Χαλκιδα και για να μη με παρουν τα μεσανυχτα
γυρνωντας αν γινετε να κανονισουμε το ραντεβου καμια ωριτσα ή και 2 νωριτερα αν γινετε για
να εχουμε και λιγο φως να βλεπομαστε οπως ειπε ο βελε και να μη φαω και κραξιμο απο την
γυναικα?Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα...Μετά τις 16:30 είμαι ελεύθερος και 30 λεπτά πες να πάω όπου δώσουμε ραντεβού...17:00
συνάντηση Aud-άκιδων και λοιπών φίλων :-)