-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Παιδια εγω μεσα ειμαι αλλα επειδη θα ερθω απο Χαλκιδα και για να μη με παρουν τα μεσανυχτα
γυρνωντας αν γινετε να κανονισουμε το ραντεβου καμια ωριτσα ή και 2 νωριτερα αν γινετε για
να εχουμε και λιγο φως να βλεπομαστε οπως ειπε ο βελε και να μη φαω και κραξιμο απο την
γυναικα?Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα...Μετά τις 16:30 είμαι ελεύθερος και 30 λεπτά πες να πάω όπου δώσουμε ραντεβού...17:00
Αυτο θα ηταν το ιδανικο αν δεν εχουν προβλημα και τα υπολοιπα παιδια.
-
Ο χρήστης dum έγραψε:
Παιδια εγω μεσα ειμαι αλλα επειδη θα ερθω απο Χαλκιδα και για να μη με παρουν τα μεσανυχτα
γυρνωντας αν γινετε να κανονισουμε το ραντεβου καμια ωριτσα ή και 2 νωριτερα αν γινετε για
να εχουμε και λιγο φως να βλεπομαστε οπως ειπε ο βελε και να μη φαω και κραξιμο απο την
γυναικα?Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα...Μετά τις 16:30 είμαι ελεύθερος και 30 λεπτά πες να πάω όπου δώσουμε ραντεβού...17:00
Αυτο θα ηταν το ιδανικο αν δεν εχουν προβλημα και τα υπολοιπα παιδια.
εγω κανενα απολυτως, οσο πιο νωρις τοσο πιο καλα (γιατι εχω κι εγω γυναικα )
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
(γιατι εχω κι εγω γυναικα )κι εγώ έχω γυναίκα αλλά την 'αγόρασα' με κατανόηση (ήταν extra βέβαια ), ενώ σε άλλα μοντέλα έχω ακούσει ότι είναι στάνταρ.
Να περιμένουμε Ο.Κ. από vellerefonti και dimgster πριν 'κλείσουμε' την ώρα?
-
Να περιμένουμε Ο.Κ. από vellerefonti και dimgster πριν 'κλείσουμε' την ώρα?
Εγώ δε μπορώ να ειμαι εκεί πριν τις 8 με τίποτα.
-
Παιδια δεν χρειαζονται πολλα τηλεφωνα,το 10400 της ελπα να εχετε σωσει στο κινητο σας και ολα καλα..
κρίνουμε εξ' ιδίων...?
Ο.Κ. ας πούμε 19:00 στο parking εκεί που λέει και ο Γιώργος (QsisVTS).
για να κάνουμε και μία 'σούμα' ποιοί θα είμαστε:- εγώ (εντάξει...λογικό )
2)QsisVTS
3)Vellerefontis
4)dimgster
anyone else?
Θυμώμενος κάποιες δημοσιεύσεις:
-κάτι έλεγε ότι ψήνεται και ο 'χορηγός' του avatar μου (jntaras)...αλλά δε βλέπω να γράφει τίποτα
-dum?Μάλλον κι εγώ... ...εκτός αν είναι Audi only
Σου στέλνω το κινητό μου
- εγώ (εντάξει...λογικό )
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μάλλον κι εγώ... ...εκτός αν είναι Audi only
Σου στέλνω το κινητό μουμα λέει 'και λοιπών φίλων' (εννοείται όχι φίλων της audi ).
Νίκο, ανυπομονώ να σε γνωρίσω είναι η αλήθεια -
Σου στέλνω το κινητό μουμα λέει 'και λοιπών φίλων' (εννοείται όχι φίλων της audi ).
Νίκο, ανυπομονώ να σε γνωρίσω είναι η αλήθειαναι ρε , αλλωστε ο νικος ειναι γνωστο οτι ζαχαρωνει το s3
-
Νίκο, ανυπομονώ να σε γνωρίσω είναι η αλήθειαναι ρε , αλλωστε ο νικος ειναι γνωστο οτι ζαχαρωνει το s3
Ή Golf R ή κανένα Α4 2.0T-Q...αν έρθει κανένα κουτσούβελο του χρόνου, που θα το βάλω?
-
το golf δηλαδη εχει παραπανω χωρους απο το 5θυρο s3?
με οικογενεια παντως εγω θα πηγαινα για Α4
-
το golf δηλαδη εχει παραπανω χωρους απο το 5θυρο s3?με οικογενεια παντως εγω θα πηγαινα για Α4
Ή 320d
-
Υπολογιστε με μονο που μαλλον θα ερθω κατα τις 7 γιατι σχολαω 6 και μενω και Ασπροπυργο!Ανυπομονω να σας γνωρισω
-
Xωραει στην συναντηση καποιος που 'δεν φτερνιζεται' και δεν εχει (ακομα) VAG ?
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Xωραει στην συναντηση καποιος που 'δεν φτερνιζεται' και δεν εχει (ακομα) VAG ?Λεει ''και λοιπων φιλων'' αρα φυσικα και θα'ρθεις Greg!Αντε να μαζευομαστε!!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
το golf δηλαδη εχει παραπανω χωρους απο το 5θυρο s3?
με οικογενεια παντως εγω θα πηγαινα για Α4
Ή 320d
Η Α5 Sportback 3.0 TDI quattro S tronic στη προνομιακη τιμη 49100 ευρω
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Xωραει στην συναντηση καποιος που 'δεν φτερνιζεται' και δεν εχει (ακομα) VAG ?και βεβαια να ερθεις
αλλωστε κι εσυ μελλοντικος κατοχος εισαι, σιγα μη παρεις τη μουφο-μιτο
θα σου κανουμε κι ενα ανοιγμα στην ευθεια που ειναι εκει διπλα (180+ εως και 200 αν το λεει η καρδια σου) να ψηθεις για 2λιτρο
-
αλλωστε κι εσυ μελλοντικος κατοχος εισαι, σιγα μη παρεις τη μουφο-μιτο
Υποκατάστατα...πφφφ...
θα σου κανουμε κι ενα ανοιγμα στην ευθεια που ειναι εκει διπλα (180+ εως και 200 αν το λεει η καρδια σου) να ψηθεις για 2λιτρο
γιατί μόνο τα 2.0lt 200σαρίζουν?
Παιδιά...βλέπω ότι τους περισσότερους τους βολεύει πιο αργά...
σημειώνω τις ώρες που μπορεί ο καθένας:
-Εγώ (κάβουρας από τις 17:00 και μετά
-QsisVTS: ομοίως με μένα
-dum: προτείνει 18:00 γιατί μένει Χαλκίδα
-dimgster: δεν μπορεί πριν τις 20:00
-Vellerefontis: προτείνει 19:00 (υποθέτω δεν έχει πρόβλημα και για νωρίτερα ή αργότερα )
-Γρηγόρης Κίκιζας: δεν έχει πει ώρα, αλλά υποθέτω ότι εκεί γύρω στια 18:00-19:00 θα μπορεί (που είναι και η ώρα που αναφέραμε αρχικά)
-Νίκος120i: (ίδια με Γρηγόρη υποθέτω μιας και οι 2 δεν έχουν δείξει προτίμηση σε ώρα )Από ότι βλέπω όλοι ψιλο-βολευόμαστε από τις 19:00 και μετά (και ο dimgster από τις 20:00 αφού σχολάει στις 19:00 όπως είπε).
Αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι θα θέλαμε και λίγο φως , νομίζω ότι η πιο ιδανική ώρα είναι η 19:00...Απέρριψα το 20:00 γιατί ο dum θέλει (λογικό είναι) να μην γυρίσει αργά σπίτι του (μένει χαλκίδα θυμίζω)
Απέρριψα το ακόμα νωρίτερο γιατί ο dimgster δεν μπορεί πριν τις 20:00 να έρθει.Παιδιά αν δεν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε (άλλη ώρα ή ακόμα να το κανονίζαμε άλλη μέρα πχ τετάρτη)...τα λέμε την **Πέμπτη 1/10/2009 19:00 **στο πάρκινγκ της βάρκιζας (εκεί που περιγράφαμε στην 1η σελίδα - όπως βγαίνεις από Βάρκιζα με κατεύθυνση προς Σούνιο,στο τελευταίο φανάρι της Βάρκιζας κάνεις δεξιά και πάλι δεξιά.)
όποιος έχει απορία... γράφει
edit:
και επειδή είμαστε πολύ high tech, το πάρκινγκ που λέω εγώ είναι
γεωγραφικό πλάτος: 37°49'14.07'Β
γεωγραφικό μήκος: 23°48'14.35'Α
(κάντε το απλά copy-paste στο google earth και θα σας βγάλει που είναι )edit #2:
είπα να φτιάξω και μία φωτογραφία για τους πιο...οπτικούς τύπους
(με πράσινο έχω σημειώσει την διαδρομή που θα ακολουθήσω εγώ για να μπω στο πάρκινγκ ) -
19:00 είναι ΟΚ για μένα...Πέμπτη!!
-
Θα 'θελα να ρθω και εγώ αλλά 7-9.20 (ε μα και εσείς ακριβώς την ώρα που δεν μπορώ το πετύχατε ) δεν μπορώ την πέμπτη. +κανα μισάωρο που θα χρειαζόμουν να έρθω, πηγαίνει 10 οπότε μάλλον το βλέπω χλωμό.
-
edit:
και επειδή είμαστε πολύ high tech, το πάρκινγκ που λέω εγώ είναι
γεωγραφικό πλάτος: 37°49'14.07'Β
γεωγραφικό μήκος: 23°48'14.35'Α
(κάντε το απλά copy-paste στο google earth και θα σας βγάλει που είναι )edit #2:
είπα να φτιάξω και μία φωτογραφία για τους πιο...οπτικούς τύπους
(με πράσινο έχω σημειώσει την διαδρομή που θα ακολουθήσω εγώ για να μπω στο πάρκινγκ )Κατι σε ποιο απλο για να βαλουμε στο GPS και εμεις οι επαρχιωτες οπως πχ διευθυνση ή περιοχη γιατι
οι δρομοι και η περιοχη μου ειναι παντελως αγνωστα δεν παιζει? -
Βάλε περιοχή Βάρη, οδός ποσειδώνος (λεωφόρος) με διασταύρωση Βασιλέως Κωνσταντίνου. Στην είσοδο για το YaBanaki
http://maps.google.com/maps/ms?hl=en&ie=UTF8&msa=0&msid=106090684608053405862.0004748f2cab00fbbeb8a&ll=37.820031,23.807319&spn=0.007272,0.011877&z=17
συνάντηση Aud-άκιδων και λοιπών φίλων :-)